citat av 3 olika slag

läskiga citat:
1) jag och linus pratar om gemulåten. min handlar om iris, min "syster" as yall know.
jag: du vet inte ens vad den handlar om.
linus: vet jag visst.
jag: aha, så säg då det, utan att ha hört den.
linus: den handlar om din syster och hennes problem!
jag: ...
(note: lämnade just in den! proud!)

2) igår på skrivningen.
niklas: pratar om katraktärer och hur svårt det är.
jag: nejmen, folk i huvudet ju!
anja: whaaaat?
jag: men vadå? det är underbart.
niklas: lite som psykiska släktingar...
jag: du anar bara inte hur rätt du har.
niklas: eh. nej.

emma & hennes syster:
1) vi testar sara på talesett.
någon: gråt inte över...
sara(triumferande): spullen milk!

2) jag och sara pratar.
jag: på nåt vänster i alla kopiösa kubikdecimeter.
sara: ...?
jag: ...?

lastly, aron! vi älskar honom...

1) vi skriver prov.
aron: så ska man skriva ner svaren?

2) efter sagda prov.
aron: jag ska till tandläkaren, så jag måste meddela reseptionen att jag inte är på matten.
jag eller någon: men vi haar ingen matte.
aron: nej jag vet...men ändå!

3) aron ska googla abort (aport skrev jag först o.o)
aron: det finns inga resultat på abortation!
någon: det heter abort:
aron: det borde heta abortation, det är mycket roligare!

when I´m gaining all but I´m losing it

altl är konstigt. jättekonstigt. allt är bra, fast inte, om ni fattar. en lektion idag. massa tid för mig själv. slipper vara i skolan och känna mig hemsk där så jag gör det här, och ändå inte jag är liksom glad och ledsen samtidigt? de här dagarna är så konstiga. å ena sidan (jag vet inte vad den andra sidan är?) är mitt självförtroende stundtals verkligen i båtten. igårkväll trampade jag sönder vsd, rent mentalt. spottade på den och hatade den. för att den är dålig. och det är allt jag har åstadkommit. och en ful låt om en människa som nog inte förtjänar allt hat hon får av mig. men det gör ingen som får det. inte alla danskar heller, egentligen. men någon måste man hata antar jag. och mitt i allt detta har jag världens fucking bästa människor omkring mig. onna som ringer och säger att jag inte berhöver prata om jag inte vill, hon kan göra det, och skriver låtar om nutellaburkar i samlingen "onnas frukosthits" tills jag inte kan låta bli att bli glad. Hannah som berättar för mig hur bra jag är samtidigt som jag förstör mer och mer för varje andetag jag tar. Agnes som tror att hon gör fel när hon alltid har varit och alltid kommer att vara en av de mest caring människorna som finns. Och min syster som är jättesöt idag fastän jag bitchar mot henne 99 % av tiden. :/ jag är äcklig (rent fysiskt) och pluggar inte och bloggar knappt. och sjunger aldrig, och skriver aldrig. och läser fanfiction. och över alla tankar hörs min inre demon skrika att någon gör de illa. inte alltid men ofta. det är ingen som gör någon illa, emma. men hon är i panik. för någon skadar dem. och emma rävås är likadan för alla är så trasiga. agnes, jag vill krama dig så hårt att ett revben bryts eller något. krama ut all trasighet. Hannah...jag saknar ord dammit. jag vill vara någon annan, antar jag? varmare? mer? vetefan. men vi är två här som skriker. på olika sätt, den ena mer hjälplös och den andra agresiv, men nog fan skriker vi. iiiii, typ. inte alltid som sagt. inte just nu. men ofta. och för att avsluta detta inlägg vill jag tacka ännu en människa, genom att säga att jag saknar Linsie loads. och att jag hörde hennes röst idag.:o sjukt stört och fint och sådär. bara en månad och någon vecka. hur jävla läskigt som helst. klockan går. den är 6. eeeuuuuuuwwwwww...

det hinner hända så mycket, ändå är det så lite man skriver

idag började jag skola igen efter en sjukligt händelselös helg. Jag började med att ha halv matte och spanska där vi tittade på film vilket jag slipper imorgon så då har jag bara en lektion! mwaha bara för att ni har prov.:D sen ensemble där vi tappert föröskte fånga ängelen och sen lunch där jag lekte mp3-spelare med michelle och Linus och hade det bra. på svenskan och engelskan såg vi filmen om cornelis vreesvik (hur stavar han sitt namn den tomaten?) och jag förälskade mig i hans texter oc tyckte allmänt synd om stackaren.:( sen var det skrivargrupp där vi fick massor med akkor (<333) och sen skrev jag fan klart min fula gemu-låååt!!!:D so happy! jaja, godnatt allesamman!

there is some random guy here...aaaa...

Igår började dagen med att vi simmade och jag fick allmän damp på tatiana för att hon inte kunde bestämma vilket skåp jag skulle ha. bra dag liksom.;) sen lunch och gemuprov som jag tror gick rätt mycket åt helvete och sen slutade jag för att åka hem, läsa awesome fanfiction som alltid och utklassa i så ska det låta tillsammans med sara som var on fire. :) sen pratade jag med Hannah långt in på natten, lekte asosiationslekar och annat kul.:) så idag blir det till att göra ytterst lite, känner jag. men snart är det sommar, dammiiit!

ni fattar nog inget

jag förstår inte hur man kan hamna i de situationer jag hamnar i hela tiden. hur det händer egentligen. hur jag helt enklet inte orkar känna något efter ett tag, fast jag ju gör det, och hur kall det får mig att se ut. jag är ingen kall människa. är jag det? va? för jag känner mig fan inte kall och om jag hade varit det hade vi inte varit här. det är jag rätt säker på men att jag vaknade imorse och mådde bra talar väl också sitt språk eller? att jag mår skit nu gör väl också det? men jag fattar inte hur jag hamnade i den här diskutionen, hur jag kan höra saker du säger som verkligen inte ens kan maka sence på något sätt och ändå hålla med på nåt sätt jag vet inte! jag vet inte varför folk tycker att jag har gjort fel, att jag inte gör tillräckligt vad skulle ni ha gjort egentligen? ingen människa har ansvar för en annan, om jag har lärt mig något så är det det. jag kan göra mitt bästa och försöka hjälpa och vara där men mer än så kan jag omöjligt göra det är faktiskt sanningen. jag vill bara att någon fucking gör något. för jag kan ju tydligen inte. jag vill bara se att något händer och det förvånar mig verkligen att du inte tror att det kommer hända något för det har jag alltid bara antagit. att någonting kommer att förändras och bli bra tror du inte att det kan bli bra? allt kan bli bra, det måste ju vara så eller? varför slutar det alltid med att jag verkligen inte vill befinna mig i den här världen för att den är så äcklig och skruvad ohc ful? för det är så det känns...

you know you won´t, but you know that you should...

hejhej mina små flundror eller tomater eller ja vad ni vill!
igår fick jag mig en ny frisyr-thingy, typ, fast jag vetefan. och sen åkte jag och fikade med lilla tora och det var allmänt fint.:) annars hände det inte så mycket igår, måste jag säga...fail emma.

så idag hade jag provbanksprov i spanskaaa! det gick faktiskt bra dessutom! texten jag skrev var väl inte så avancerad, men det är bättre det än att försöka sig på mer än vad man klarar av. I am prouuud! sen lunch och sitta-ute-och-socialisera innan kören. det är om ni vill veta lite av en upplevelse att höra sin körledare skrika "glass glass glass!" när man sjunger.:D lovin it. sen sång där jag var aaawesome och gitarr där jag var mindre awesome. sista för terminen i detta dock. så imorgon är det gemuprov som gäller och annars är jag nästan klar nu! yaaay!:D well, hejdå allesammans.

hmmm....

tunarevy med natta igårkväll. det var fiint.:) själva revyn var väl sådär med konstiga presentatörer utan punchlines, en jätterandom tysk låt, transor och allmänt suspekta sakeer. men det gjorde mig inget för natta var awesome och lycklig och tjatade om att hon snart var färdig med sin utbildning och whatnot. hon ska kanske även få jobb med att bygga tåg. jag undrade varfan tåget skulle gå och hon sa till himlen, men ändrade sig sen till siriusgatan. det finns en sådan i lund. jag vill vara där någon gång. det är typ en dröm jag har eller nåt.:D vi sjöng oss hem med klassiker i vår repertoar och det var jättefiiiint. :) så idag tänkte jag klippa mitt hår (yaaaaayyyy) och sen vänta...var ska jag klippa mitt hår? inte hos anita väl? varför har jag inte frågat? hur som helst ska jag sen träffa mina små lundaflummungar agnes ohc tora för fika eller någonting och sen typ ångesta mig över spanskan. godnatt!

once a death eater you´re always one

wellll nationella och matte och sådär. det gick dåååligt. sen arl som var vår typ sista lektion i ämnet evaaah och sen spanska åh jag hatar spanska så fucking jävla mycket. och jaaa...eh...mitt liv är händelselöst och jag hatar mig själv these days för så fort jag säger något låter det jättemegaybersuspekt och jag bara dör lite för jag tror att alla kommer hata mig. och nu kom pappa hem så jag måste äta fort innan jag ska gå!

och så slutar det med ödleskit...

haaiii!
igår var en konstig dag. vi försökte fånga ängeln, jag var jobbig, jag åt choklad och blev jobbigare och jag gillar helt enkelt inte mig själv den här perioden. jag vet inte vad det är med lilla mig.:( skrivargruppen var fin och där kom rubriken ifrån, dessutom en massa utrop som "yrla!" vilket faktiskt makar enden sence egentligen...

jag vill avsluta detta wasteade inlägget med att prata lite om a very potter musical. först måste ni titta på spegel-scenen, för den är jättefiiiin! jag älskar den och sirius är med för enda gången tror jag och han är jättesöt! från en grabb till en annan...growl. nejmen satan är inte ens rolig. det som dock är roligt är hans konstanta öppningsreplik. "what the devil is going on here?" och de vet inte ens om att det är jätte-jätte-jättekul!:D så awesome! nu ska jag gå, iallafall!

and it´s gonna be totally awesome

idag pratade jag först med Hannah i några timmar när hon och hennes syster tittade på vem vet mest. jag showade off mina hitta nemo-skills (;)) och adelina var gnällande. fint.:9 nu tittar jag på a very potter musical på youtube och omväxlande skrattar när det är bra och somnar när det suger. någon grabb berättar om hur sirius kommer att reagera men jag fattar faktiskt ingenting? wellwell. jag har också haft ett deeptalk med lilla agnes i regnet och det var allmänt awesome. plus: how-do-you-manage-to-beat-yourself-up-in-a-comment-aknowledging-that-I-care? how? ;) ah well, goodnight everyone!

gamla och nya citat

jag och michelle: *går mot en trappa*
michelle: kontroll a.
jag: *går ner för trappan i tron om att hon sa trappa som alla normala skulle*
michelle: vad sa jag nu egentligen?
jag: vänta...jag vet inte?!

familjeperson: osama bin laden är död, för han bombade 9/11. (inte oragrant då såklart)
tolkning: obama är död, för han bombade seven eleven. (ordagrant ja)
jag kommer i köket: whaaaaat?:D

onna: de är nedbrytare...
jag: just nu bryter de ner mitt förstånd!

ni fattar inte den sista. det är för er skull. just trust me.

mistress of the epic sign

i fredags så var jag så mycket som en skylt i saras fina skolfilm, förutom att jag vann så ska det låta och talade med Hannah. I lördags...var jag i malmööö! jag och natta åkte då dit under en massa omständigheter och sen fikade vi.l natta fick fel muffins och jag åt en jättegod och jättedyr fudgecake. yay me. vi satt vid vattnet, gick omkring och åkte hem. hur detta tog 4,5 timme vet jag faktiskt inte.:D på kvällen läste jag, insåg att man inte kan koppla allt till harry potter (de äter inga fiskpinnar o.o de bor i england, honestly?), talade med Hannah, talade med Onna och typ...hade det bra fast jag var helt sur och sådär. men still liksom.:) idag ska jag inte göra något, utom att träffa lilla agnes ikväll kanske. I do care dammit!!!

fredag, på nåt sätt också ja

min syster sjunger och min käke knakar för jag tycker den är jobbig och kan inte sluta röra på den för att det aldrig ligger i en normal position. men jaja, idag hade jag först maaatteee och idrott där jag "gick i parken" med tatiana. det visade sig att michelle också "gick i parken", men vi hittade inte varandra. tänk, om man hade haft någons nummer...enough bitterness.:) sen lunch då jag mest satt och såg tragisk ut och studerade en banjospelare och worshipade henne. sedan hade jag gemu där jag var väldigt pro (om jag får säga det själv vilket jag får i världen som jag ser det) och sen lite quality time med signe och michelle som jag fann mig själv uppskatta oproportionellt mycket. jag hatar när sånt händer. vi köpte chokladbollar och hade ett snabbt talk och det kändes väldigt bra för det var lite som blev uppklarat för lilla moi. åkte hem och har läst, försvarat färdtjänsten och just insett att vi säkert inte har något cola hemma idag heller för resten av min familj är inga läskiga läskmissbrukare (hahahahaha :D). min syster ylar i köket om sin viktuppgång och jag pratar som om jag är helt glad men vet ni jag tror att jag är helt glad! owow liksom. nu ska jag återgå till att läsa parodin som gjrode mig såhäär glad. goddag!

the moon´s a hars mistress, she´s ard to call your own

sooo...efter hålan hade jag sång där låten i rubriken sjöngs mycket exemplariskt om jag får säga det själv och sen gitarr där vi inte gjorde så mycket faktiskt. sen har jag mest varit hemma och läst och pluggat för lite och inte lämnat in min idrottsuppsats än. så sämst jag är. varför jag började detta inlägget vet jag inte egentligen. mest för att jag tyckte att det skulle finnas något att säga. men det fanns det inte, och det stöööraaaar mig. en annan sak som stör mig är att alla fanfictions måste göra ont, eller vara tråkiga! nästan alla iallafall! och att alla marauders-fanfics är så stört steriotypa så att man typ går av på mitten när alla vet att det egentligen var som i vsd. där de i och för sig är rätt steriotypa men det är för att jag inte gillar dem. alls. huuursooomheeeeelst så tänkte jag nu gå och ta reda på var i hela vetet Hannah tror att hon håller hus egentligen!!

meningsfullt...

imorse så hade jag mensvärk så jag tänkte som så att jag skiter i skolan, men sen så åkte jag dit. och jag mår jättebra nu, det är bara det att jag är mitt i en fem timmars håla! hell yeah!:/ sitter just nu i tatianas arbetsrum och läser och har det bra. ska väl skriva min svenska också, men...äsch den kan jag göra ikväll vafan. well...inte så mycket mer och säga. vad hände igår? jag lyckades hitta gemensam musik med linnsie (:o) och hade sånggrupp och allt möjligt ankigt. åhmen bjebb everyone!

why is it always the nice days?

rubriken är vad jag sa när jag kom ut imorse till en massa koltrastar och fina saker. sen åkte jag och hade nationella i matte a och konstigt nog gick det hur sjukt bra som helst. jag måste helt enkelt ha missat något, för jag lyckades med alla uppgifter!:o sen lunch jag inte hann äta och datakunskap där vi äntligen fick se filmen elin, linus och signe har gjort. vi fick se vår lille linus skrika "jävla hora!" vilket i sanning var något nytt! efter lite umgåsande åkte jag hem och jag fick min brittiske driver! hell yeah!:D kom hem och kompenserar lunchen med en drickyoghurt och sådär. borde pluuuuuggaaaa. jag känner verkligen inte för det, fast det är lätt. well...tack så mycket Gud eller någon för att du verkligen försökte med den här dagen. säg bara att det inte var på riktigt så blir jag glad sen.

bara så att du inte tror nåt annat

om du tror att du känner någon, så gör du egentligen aldrig det. aldrig på riktigt. om du tror att du har kontroll över saker och ting och att skadan är övergriplig så tror du fel. om och om igen för man tror alltid på nåt vrickat plan att det aldrig kan bli värre. news: det är inte ens nära så långt man kan komma så det är bara att vänja sig. och det trodde jag att jag hade gjort. det tror jag varje gång. men det kan man inte. man kan nog inte vänja sig tror jag. det kommer alltid finnas något som skrämmer skiten ur en. man kommer alltid hitta nya saker. flera gånger i månaden verkar det dessutom som. och det tar aldrig slut. ändå vänjer man sig inte. ändå blir det inte tomt. inte på riktigt fast man tror det, fast man ser tom ut. man kan inte bli tom. och det är nog bra egentligen för det vill man inte bli. inte på riktigt. men bara så att du vet liksom. du kommer aldrig vänja dig Emma. lev med det. du har inget annat val yah know.

Í think I´m half insane...

mh, detta hördes från köket och det är ganska sant. herregud så demonisk/blackish jag är idag. mitt eget fel, jaja jag vet jag borde inte och så vidare och så vidare fuck it! det är inget att göra åt längre känner jag. hur som helst...svenska först. gjorde ingenting. lunch, pratade med folk och spelade piano. arl med hjärt och lungräddning. hatred. även muntligt np i spanska. Linus sa att han var sju år och jag jobbade med sabina...och jag insåg att hon är från finland...vilket sabina i den onda fanficen också är...det var så inte okej att inse. men jaja. :) har varit hemma, läst, skrivit skolarbete lite, pratat med Hannah och varit. snart ska jag iväg till mammas körkonsert och se henne sjunga drunken sailor!:D

nejmen hejsan!

ja, vilken blackish rubrik. passande. hursomhelst så var igår en riktigt suspekt dag på det sättet att alla tyckte jag var sur/konstig/nåt annat tråkigt så det resulterade i att jag började klanka ned på mig själv för allt jag sa. Skrivargruppen var dock hilarious så som alltid och sen på kvällen gav jag iris en andra chans. borde jag ha gjort det? jag vet inte. kanske inte, men vi får väl se...antar jag. har också läst i en annan abused-cute-boy-fanfiction. ah do I love them.<33 jaja, nu ska jag fortsätta med detta. hejdå!

I´m a freak, and this is where I die

rubriken kommer ifrån "please come for me" och är en sån mening som bara fastnar i själen för alltid. det är en så sjukt gripande scen. hursomhelst så är det nu måndagsmorgon och jag tänkte att det var lika bra att sätta mig vid datorn istället för att ligga i sängen.:) sooo...igår tog jag ut min låt på gitarr! eller snarare hittade jag var kapon (vägrar att det heter ett kapo, vägrar) så jag kan spela med mina minimala kunskaper. detta ledde även till en plankning av onnas tåglåt som jag alltså nu också kan spela! det var inte så svårt. xD och jag showade off mitt fingerspel för mor. hon blev mycket imponerad. :D annars läste jag mest och togade det lugnt igår. nu är det måndag, och vi ska försöka fånga ängelen på ensemblen uuuuuusch rädda mig lite? :( men jag kan låten iallafall. bra av mig. har jag tränat? ofc not. annars är det mest jättetråkiga lektioner idag. jag är lite rädd som jag alltid är över hur det kommer bli med allt folk. varje dag är en ny dag yah know. ;) nej, nu måste jag läsa lite mer! missbrukare? jag? neeeejjjjj...

femtonde maj!:D

ja, igår så var jag på konstig utflykt med natta. vi gick först till stan och köpte och åt donuts från konsum innan vi åkte till nova för att hämta grejer åt natta och äta på max. det var konstigt värre, och idag hade jag till och med glömt att hon skulle komma. men innan dess tittade jag, som ni såg, på esc med mamma. kvällens citat blev "det här är inte klokt!" vilket kunde tolkas på många sätt: hur tråkiga och dåliga låtarna var, hur långt det var, hur spännande det var, hur jämt och konstigt röstat det var, hur högt sverige kom eller varför inte att danskjävlarna kom så högt upp? helt sanslöst var vad det var, I tell you.:D så idag var jag och fikade med natta som sagt. först mådde jag verkligen skiiiiiiit och allt var typ grått men det kurerades med ilska och några hp-obsessade barn. jag blev jättelycklig över dessa.:D är nu hemma och känner att årets femtonde maj utklassar förra årets. sjukt viktig dag ifall ni undrar (vilket ni så totalt inte gör).. jaja hejdå folcs, hörs förhoppningsvis snarare än vanligt!

esc 2011

Hejhej allesammans!
detta är jag och mamma från esc 2011! Exklusivt och grejer, här är viiii. Först började det med ett öppningsnummer (jag är rätt efter) och där sjöng folk lenalåten.

1. finland
En riktig låt, konstaterade jag. Killen sjöng ganska…gnaksa…svenskt eller nåt och texten är ganska söt. Men vem döper sig egentligen till paradisoskar när man inte ens heter oskar?

2. bossnien
Han är svensk, typ, och därför tippade jag att han skulle vinna för att vara dum. Men, det visade sig att låten helt enklet var sjukt dålig och onödig i världen.

3. danmark
Vi satt sjukt länge och hatade den här låten. Jag gjorde en jättefin imitation av hur sångaren tycktes kvävas och mama liknade låten vid att falla ner från en stege om och om igen. Låten liksom kvävde sig själv som jag sa och gjorde oss allmänt kräkfärdiga. Mamma slutade med att kalla honom danskjävel. Det är bra att veta var jag fått det ifrån…

4. ungern
Hon har en jättestor ring på sig säger mamma. Jag missade halva denna låt men den var ganska platt och dålig men dock väldigt överraskande och skojsigt att den kom igång bara sådär!

5. irland
De måste höja kören för att de sjunger så dåligt. Vad är grejen med den här vi-försöker-vara-catcy-och-roliga-grejen? Låten borde heta ”hörtjejerna slår till!”. Åh ge den här låten något att byggas på innan ni byggde den. Snälla. Men mamma nynnar med, så det är väl ett gott tecken.

6. sverige
Ja, alltså, detta är vårt bidrag…jag skäms och amma ropar yay men det är nog mest åt den berömde saade-logiken. Men helt ärligt är det här bäst. Jag älskar att han helt enkelt måste ha visslingar i sina låtar. Visslingar istheshit. Texten suger verkligen och jag tror det är kören som gör att låtarna kvävs! Men, alltså, detta är bästa låten hittills ikväll. Sara raporterar från framtiden (hon är i fas och inte vi) och säger att nästa låt är pinsam…

7. estland
Det känns lite som om någon försökt leka förra året i år igen! Eller nej de kanska bara är konstiga naturligt. Jag tror det. Oj, helt plötsligt kände hon för att ta värsta tonen. Och nu…bytte hela låten tempo! Annars låten den väldigt europeisk eller vad man ska säga. Lite som den där lekid-låten. Vi är efter!!:(

8. grekland
Man ska sjunga, man ska inte prata. Detta hade funkat om det var en rocklåt han snackade i. det är det inte utan något helt formlöst skit. Han är inte ens snygg! Oj, vadå förändring. Jag hinner inte med och låten har helt seriöst ingen form. Det är bara ljud.

9. ryssland
Någon grabb ylar och typ…gör ljud. Varför förstår ingen att detta inte är en göra-ljud-tävling? Klassisk popplåt, och han snackar med folket. Dannys dansare, säger min syster.:)

10. frankrika
Låten börjar med att mamma gör ett fint ljud och sen gör sångaren ett nästan likadant. Probelemet är att han fortsätter. Opera på ett språk ingen fattar. Det kliar på hans rygg säger mamma. Seriöst det här kan inte vinna! Vadå djublar folk? Ah just end this mess already.

11. italien—the retuuuurn!
Oj, jävlar, detta börjar ju riktigt snyggt med piano och en fiol! Nu låter det mer som en jazzlåt en någoonting annat dock. Hahahahahahahaha sämst engelska genom tiderna! En sjukt läskig ton och en läskigare trumpet. Vi försöker höra vad han säger och har kul medans pianisten showar off. Oj, det det han! Det här äääär inte engelska!!! Jag måste seriöst lyricsa den sen. Oj, lång fin falsetton. Den här låten var i alla fall musikalisk.

12. schweiz
Hahaha, vi fick just höra hur gammal tävlingen är och såg att danskjäveln hade en nolla på ryggen! Awesome! Hursomhelst så har låten en äkta liten ukulele och den är lite melodisk och gullig. Texten är lite bristfällig men hon kan sjunga och där var en banjo! Jag hörde den! Mamma tror inte på mig. Men den var där! Nu dogade ukulenen. Kul med en låt som inte typ suger.:)

13. england
Detta ska vara 14 tydligen, jag måste ha missat någon!! Jag förstår inte. Deth är var dock en riktigt tråkig en. Just det! Nu vet jag att jag har missat litauen. Det var en klassisk sångerska som lät lite som sharon den adel och sjöng en tråkig låt. Tillbaka till denna så är den slut nu. Så mycket var den värld. 15. modavien Jag har lite svårt för moldavien enda sedan de höll på med sina fula trummor. Jag och mamma är traumatiska än eller vad det hter :D och jag fick nu veta att det är samma grupp. En kille skriker och ibland flikar några andra in. En ton har ännu itne tagits. De har spännande hattar och skrattar nu. Här kommer en tjej på enhjuling och hatt. Nu tas det toner av nämnda tjej tror jag! Det här är helt outrageous. Skaffa ett liv eller nåt folk så ni slipper ha totaldamp inför hela europa. Kan ni stå för det här? Kan ni det? Nej, det är inte hon som sjunger utan en kille.

16. tyskland
Här kommer lena! Jag älskar denna låt så sjukt mycket och tänker lyssna på den här skivan tror jag. För detta är riktigt bra. Älskar hennes sätt att sjungaaa. Alltså snälla kan hon inte vinna igen! Snälla! Hon visar sina singning skills men mamma surar på engelskan. Deta är en helt annan klass än alla andra låtarna.

17. rumänien (så stavas det säker inte -.-)
Börjar bra med piano och grejer. Oj, han kunde jsunga. Trodde jag inte först. Jag spelar med på mina revben som låter som trummor. Ganska sockersöt och tråkig. Oj, nu slut. Inte mycket att säga ja.

18. österrika
Näääää inte en powerballad! Jag orkar inte! Hon är modig och börjar akapella men hemligheten är inte kärlek, som hon påstår, utan det är att han en bra låt! Oj, den kan också vara långa coola toner som den där. Ursäkta mig. Skills hade hon!

19. azerbajdzjan
Alltså, de gillar verkligen sverige i det här landet! Kan vara för att vi är riktigt awesome. Låten är tråkig och, som sångerskan sa, I have nothing left to say.

20. slovenien
Hahahahaha! ”något jag också minns somg igår, var semifinalen som var i förrgå” jag gillar programledaren. Och den här slovenska bruden sjunger faktiskt riktigt bra. Låter lite som alice i idol. Hon skulle göra sig bra med lite hederliga elgitarrer. Och lite mindre typ orkester och opera. Oj, körarna lät lite som om detta är en anastacia-låt. Det skulle det faktiskt kunna vara ukraina
om det nu bara inte var det. Oj så likt det var på nåt konstigt sätt!

21. island
Hm, spännande det här konseptet med att de hedrar någon annan. Fast jag tyckte faktiskt det var bra. Själv sjunger jag en annan låt samtidigt för att jag kan. Jag somnar snart men det är inte låtens fel. Men det här är lite lååångt…

22. spannien
Jättelame försök till spansk musik. Allmänt typ tillbakaväcklat. Det här är bara dåligt och dåligt och sömnpiller fast det ska vara dansvänligt. Till vilken dans, liksom? Aldrig aldrig aldrig sa hon nu. Klockan går, och jag vill sova nu redan känns det bestämt som! Slut.

23. ukraina
Hon vann visst med fusk och sandkonstnären gör samma sak som sist. Låten är intetsägande men hon sjunger väldigt bra och i många olika lägen hela tiden vilket jag gillar. Bättre huvudklang önskar jag mig nu. Bra, åter till bröstklangen. Så ska det läta. Ja hon har verkligen skills hör jag nu när jag lyssnar. Wiho liskom…

24. serbien
Allmänt munter låt som man inte fattar ett ord av men det gör man i ärlighetens namn inte i de engelska låtarna heller. Hon verkar dock ha lite roligt när hon sjunger tycker jag och mamma undrar om det verkligen skulle låta sådär? Jag märkte ingenting. Allmänt catchy. Vi tycker inte hon är så duktig ändå och jag hatar körerna!!!!! Slopa körerna i alla låtar!

25. georgien Det här är sista och vi kom på att norge inte är med! Låten börjar spännande. Det…höll inte i sig. Jag härmar henne friskt här. Synd att jag inte videobloggar. Oj! Här har hon kul och övveraksar med rock. Det här var faktiskt okej! Oj, nu kom en random rapp-kille! Han skulle inte ha varit med. Det var bara dåligt för låten var rockig och snygg innan dess. Nej!!! Jag hörde spår av en danskjävel-aktig kvävning! Men den klarade sig och killer börjar smälta in. Oj nu kom det en kille till och skrikade lite! Sweet. Den här kan ju nästan vinna, känns det som. Det är så här tävlingen ska vara! Och nu, nu, nu är det över!:D

Trea. Ofta. Fucking inte alls ofta. En dålig låt nästa år också hell yeah!

fredagen den trettonde säger du? i 26 minuter till säger jag!

jamen hej ni, här sitter jag. Marina sjunger jsukt sanna saker och sara spelar chasing cars på gitarr. hon är mycket bättre än mig. så himla sämst. typ...som min dag. fast nu mår jag bra, bara för att jag är så himla straaangeeee. Hursomhelst...igår var det simma- och orientera-dag med tatiana. det gick väldigt bra och hon hade gjort en sjukt snygg svellpapperskarta! stollt som en mamma? jag? nej hur kan ni tro det?.D inte för att någon trodde detta innan jag sa det. hursomhelst det jag gjorde sen hela dagen och även idag var att läsa en helt brilliant fanfic som verkligen gjorde intryck på mig. helt jävla hjärtskärande och fick mig flera gånger att börja prata med mig själv. det gör i och för sig ofta fanfics. misstolka icke. särskilt som titeln var "please come for me". det fattade jag inte först, så jag misstolkade ganska grovt. men bra, det var den! älska bra fanfics!:D talade även med linnsies flickvän på msn, på svenska, vadå läskigt?:D och idag, ja jag har haft matte och föreläsning och gemu och försökt låtsas att jag behövs på nåt sätt men det gör jag inte. och sen kom jag hem, läste en massa mer, pratade med Hannah och typ...gjorde ingenting vettigt. har nu iallafall slutligen fått cola. så allt kan väl ordna sig. men alltså, det luktar vanilj här...? typ vaniljsås? det åt jag här inne i måndags i och för sig (med paj) men det kan ju inte sitta i än tycker man. det kanske är utanför. exciting. jaså nu är det not ready to make nice hon spelar. jag vill också kunna spela. typ ha ork att lära mig nåtongting sånt, bli lite av någon annan. jag vet uttjatat med lev med det lev med mig. det gör väl ingen för övrigt. det är ingen som läser denna blogg längre. nu ska jag sjunga annika. det är allt jag sjunger these days. hejdå.

ah right, a blog...oh...

hejhej!
jaaa...ny vecka alltså. i måndags var dagen väl inte så bra. breakdown i skolan (dock inte från moi), oro för besked som inte kom och en massa annat hemskt. dock fin dag rent vädermessigt, jag blev bråkad om av linus och liv (xD<33) och skrivargruppen var väl fin ocskå ja. jag skrev om pizza. hell yeah.:D

tisdag...igår...muuu. nationellt prov i engelska och sen umgåsande med folk ute innan arl när michelle läste vårt häfte för mig på olika störda dialekter och sen spanska. efter det var det körkonsert hela dagen och det var...heeeeeeemskt. men vi var fan bäst. ronjalåten is da shit!:D

så idag...svenska, boring. hälsosamtal och engelska och lucnh och umgåsande och datakunskap. vädret är fint, lukas är borta (:() och jag börjar tappa gräppet om verkligheten. godnatt.

ni får det fina bara, okay?

hello!
Sooo, igår hade jag först matte där jag endast störade viktor och aron i deras mattethingies. sen idrott där jag, signe, linus och michelle hade "egen konditionsträning" aka gick omkring och pratade och hade det bra, jsöng opera, kollade på fåglar och allt möjligt. sen lucnh och gemu där vi satt ute och höll på. sen åkte jag till certec!:D

där testade jag ett location-based game om djur man ksulle fånga, fikade och pratade med kirre och charlotte. och journalisten s[ klart, det var ju typ därf¨r jag var där ja.:D sen hem om en stund innan jag åkte till botan för att möta upp agnes och tora på ett ställe dit ingen av oss hittade! där gick vi runt lite, men jag mådde väldigt dåligt så vi gick till tora. låg en stund på hennes säng och sen ryckte jag upp mig och vi tittade på twilight och åt chips och donuts (chips och linus höll jagp å at skriva, eftersom han pratade om munkar hela dagen). de döpte edwards ögonbryn till clark och harrisson ja vi är normala vi ja.:D

sooo...idag. stan vid lunch. sjuuuuuukt jävla dramatisk eftermiddag. sen femteklassaren och musikutmaning med pappa där det kom upp random musikvideos och jag skulle kunna vad det var. jag var j'ttedukig!:D och nej, nu får det vara. godnatt everyone!

ouch...

Igår hade jag nationella i svenska, och sen kom jag hem och gjorde något jag aldrig ska få göra. Någonsin. Jag gick in på fanfiction.net och började bläddra. försökte hitta den om sabina som den masochist jag är, men den verkar ha blivit borttagen!:( hur som helst hittade jag sedermera (bra ord ju!) en hilarious och almost-innocent sak! "pojken som menar allvar" var en mening som fick mig att skratta sönder mig själv lite. freaking underbart och jag längtar hem till den!:D hursomhelst...sedan hade jag sånggrupp där vi sjöng aquarius och jag föreslog att vi skulle sjunga den andra aquarius, med wt. det blir nog ganska hemskt men awesome:D

idag såg vi filmen från kvällskonserten och sen hade jag spanska där jag skrev ett jättefint inlägg om linus och hans teckningar, mitt eget gnäll och en mass annat! men det försvaaaaaannnn! :( sen hade iv lunch iallafall och jag, linus och michelle pratade om en massa fina saker. Linus svor till och med på vår inrådan! sjukt coolt. jag fick höra att alla med skinnjackor var idioter och var stört jobbig som vanligt.:) soooo...nu är det matte. muuuuuuuu. hejdå.:)

jävla skit

fuck att inget händer. fuck att jag fortsätter vara samma äckliga äckliga masochistunge bara med andra ord. jag är ju bra på det. ord. begrava sllått, inre demoner och hur mycket som helst innan det. fuck att jag aldrig förstår vad det är för det är inte som folk tror det vet jag ju. jag är inte kär i någon som inte finns. det är sjukt och bara att komma över. men det är inte en person det handlar om. det är en värld. och det var fan sju jävla år sen nu något borde hända. något borde klarna. jag borde ha hittat hjälp. jag hade hoppats att tina kunde hjälpa mig. faktiskt. men ingen vill ta det på allvar ingen tror att det är nåt fel på mig det är nåt fel på mig. syns inte det? jag vill hellre säga att jag är schizofren än någonting annat! fuck att jag gick in och började bläddra i fanfictions idag, fuck att det gjorde ont men att jag fortsatte ändå. fuck this fucking shit!!!!

couldn´t you be just like our father?

Idag började jag med att verkligen försöka skriva en låt. Igen. En ny låt. Igen. Sen redovisade jag mitt arbete om sydsvenskan, kollade på alla andras redovisningar och hade skolmöte. Spanska hann jag också med ja. På mötet pratade vi lite om tatiana-situationen och annat ovesentligt i livet. Har sen fikat med familjen och ätit med densamma, läst, badat, haft det allmänt emmigt alltså innehållslöst. Jaja, det var väl det?

inte enklare än så-kajsa ingemarson

boken handlar om tommy och annika (no kiddin...) som är gifta och har två barn. Det handlar mest om hur gärna annika vill bli sedd och omtyckt och det bidrar Rickard med. så hon blir lite in löööv. men mest handlar boken om allt det jag är så rädd för. om det grå. när vardagen tar överhanden i världen och ingenting annat verkar finnas kvar. den fångar det helt otroligt och skrämmer fan skiten i mig vid många tillfällen även om den mest går i en rätt trist lunk där ingenting egentligen händer.

and the weeks fly by, and the years roll on

men hej där!
här är jag, minsann och da. rimmar gör det också ja.:d oj, det rimmade igen! hursomhelst...vi börjar med att i fredags sjöng vi in våren, pratade om katter som hette lisbeth och annat kul. sen åkte jag ett jättemysigt långsamt tåg till stockholm för en valborgshelg med älskling. <33 där har vi sett fucking åmål och försökt se andra filmer, tittat lite på tv, försökt sjunga seriöst och haft det helt fucking underbart. Jag vet inte hur jag ska beskriva det ens. å jag låter bli. :)

idag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. kom till skolan och linus upplyste mig om att vi skulle kasta oss till malmö. det var dags att möta lena trapets. vilket han också sa i reseptionen. han är ju som han är han.:D men vi gick på en visning på tidningen för femmor (vi kom fram till att vi inte var smartare än femteklassare:D) och intervjuade. tror det kommer gå bra.:) nej mina ord räcker aldrig till känner jag, så nu får det vara. min mun värker av törst. godnatt!

RSS 2.0