vi försöker igen då

haaii!
först, Agnes: Men så handlar inte allt om hur mycket man äter utan vad man äter. och du ska inte heller obsessa!:(

så, fin helg som började i fredags med idoool. jag var jättehängig och sur, men det var trevligt ändå och jag fick ett dampbarn-moment(det är så man vet att jag har kul) i carry you home. så fiiint. och sen var det hotellet och sömn som gälde.

så i lördags gick vi upp och umgicks i ett konferansrum där vi diskuterade us skåne (why God, why?) och lekte lekar. Sen åt vi lunch på en indisk restaurang (där jag...åt! *major gasp*) och badade och hade det bra. jag fick också bästa komplimangen ever. it went like this:
palm: nu går vi i poolen och så tar vi med oss Emma.
hannah: tar med emma...?
jag: ja, jag ä officiellt en väska.
palm: en väldigt fin väska isåfall!

efter det åkte jag och älskling hem till Lund och på vägen dit fick jag universums bästa julklappar av henne (det är snart jul, shut up): lintchoklad, hörlurar och en biocheck vilken jag fick använding för redan en stund senare när vi såg breaking dawn. Den var faktiskt förvånansvärt awesome, I must say! rolig och dramatisk och allt möjligt. sen åkte vi hem och åt Saras cupcakes (oooo, det finns kvar hemma, kom jag på nu...ooo) och sov.

igår var det ju kulturen som stod på schemat, men eftersom naturen fick frispel (storm <333) blev det inte så utan det blev julafika med selenarna istället. Glass är väl inte så juligt i och för sig, men glögg och (läskig lagrad) julmust räknas väl.:) sen spenderade jag och Hannah lite tid med att umgås, se raise your voice och bara vara vi två innan jag lämnade av henne. och nu är det måndag, och jag känner att vi är på väg mot failande för Ana kommer inte vara i skolan och då kommer vi inte kunna spela in. epic fail.:/ men jaja...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0