energier

jag har tänkt på en sak senaste tiden, och det är vilka skrämmande mängder negativ energi jag besitter och spyr ut över allmänheten. det är otroligt onödigt, och allra oftast helt ogrundat. det är ganska sorligt, tycker jag och hemskt att man kan hata människor som verkligen inte gjort mig något. och bara så ni förstår mig rätt, jag kommer inte sluta hata allt det här (men lite dock) just nu, jag är inte en bättre människa nu än då. antar jag. hursomhelst så är detta in lista med, typ, ursäkter.

-dora clarksson. vad gjorde hon mig? jag kom att tänka på detta igår, och det var det som inspirerade mig. hon tog tildah ifrån mig. men var det hennes fel? men nej det var det inte. hon menade väl aldrig att göra någon illa vad jag minns. vadå ta ut sin ilska!
-amina nazzer (om det nu stavas så). ungefär samma anledning. att jag inte gillar henne nu är en helt annan sak, eftersom hon förtjänar det och mest eftersom det inte tar någon energi att ogilla henne.
-iris black. enough said.:(
-dissneychannelfolk och justin. men gud låt de göra sin jävla mögmusik för sig själva och blanda inte in dig själv. kay?
-danskarna. och detta är svårt att säga. men de är inte skyldiga till något. låt de vara.(vem lurar jag)
-slutligen lily evans. o-m-g. vad gjorde hon för fel mot någon? är det plötsligt okay att kalla någon hora för att de inte vill ha en speciell kille? vad är det för sjukt resonemang? ska jag börja hata alla som dissar folk i verkliga livet istället, speciellt när de har en sjukt vettig anledning? det är bara sjukt emma! sjukt!
(och ja, om ni tycker att jag är lite preachy det senaste, så...ja det är jag, men jag försökerinte vara cool. lovar.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0