du är min liljekonvalj!

jag är dålig. jag vet. mest för att jag inte bloggar, men också för att jag just insåg hur mycket jag fuckar up min hals när jag sjunger hemma. har gastat i en vecka nu och först när jag började smånynna idag fick jag ont i halsen. good work.;)
 
men ja vi har genrepat satan idag. alla är awesome som vanligt och alla som vid något tillfälle spelar galinda/glinda blir mer och mer bitchiga. imorgon ska vi tamigfan ha föreställning och jag taggar massa! det gör dock inte syster. för att citera henne: "jag är itne en sån som taggar saker. jag är så oengagerad som möjligt!". killjoy.;) men ja, åt en mobbad macka till lunch (som var jättegod, förstår inte vad det är för fel med att ha nästan ingenting i sin macka. xD) och från denna lunch kommer rubriken, courtesy of amanda. Ska avsluta detta lagom intressanta inlägg med citat och fortsätta äta min fabulösa choklad. bara för att jag har världens bästa brotherinlaw som köper fansy choklad åt mig på sin resa. men ja, citat var det, och dessa är från alexander som någon gång fick spela elphaba (han ska inte göra det på scen, om någon undrar, han var bara stand-in...är det ett - i det ordet?).
 
originalreplik: vad tittar ni på? har jag nåt i tänderna? okay, låt oss få det överstökat: nej, jag är inte sjuk. ja, jag har alltid varit grön. och nej, jag åt itne gräs som barn.
 
version 1: ...nej, jag är itne sjuk. nej...eller ja, jag har alltid varit grön. nää, jag blev det igår faktiskt!
 
version 2: har jag något i tänderna? ja, lite päron faktiskt...märkte jag nu.
 
har också glömt nämna våra nessasånger! (kommer ni ihåg att jag brukade kalla bloggen nessarose? well, det är efter nessa i wicked som vi alltså ska sätta upp. det har jag inte ens tänkt på! nostalgia! hon skulle flyga till månen med hjälp av kommentarer, var det ja...anyway, onward!) hon sitter i rullstol och därför har vi sjungit "rolling, rolling, rolling in my weelchair" (proud mary-melodin). philip började med detta och alla närvarande stämde genast in helt musikaliskt. fabulous. andra rulla-låtar har också sjungits, helt ovetande om varandra. loving it. :) ses imorgon, om ni ska titta! bara en heads up: jag...gör inte så jävla mycket alltså. så att ni vet.;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0