jag vet att du vill det, men det skiter jag i!

oh hi!
så igår gjorde jag nåt åt min deppighet och åkte in till malmö för att träffa Marie och Sandy. Hos Sandy åt vi "underbar, salt ostsås" (obs sant, sjukt god var den!) och studerade Julian och hans intressanta förehavanden. barn är spännande varelser, tycker jag. Men jag blev inte så pepp på att skaffa några, om man säger så. det hade nog inget kunnat göra mig, men whatever.;) halva rubriken är vad julian sa, och nästa halva är vad marie tyckte att han skulle säga. xD
 
sen åkte jag och Marie hem till henne och umgicks en massa. Jag fick där träffa den berömde Fredrik, som efter att ha hälsat direkt sa "du dricker cola ser jag. du vill inte ha en öl eller nåt?". det...ville jag inte. ;) han började sen citera gramatikböcker och shakespeare, lite sådär lagom random, för att sen gå och skypa med folk vars kompisar rökte på (jävligt konstig situation, I´d say). Jag och Marie fortsatte prata, äta popcorn och vara djupa fram till halv fyra på natten eftersom det beslutades om en spontan sleepover. eller egentligen skulle vi sova vid ett, men jag gjorde misstaget att gå på toa och sen kom vi inte hela vägen till sovrummet utan fastnade i...vad man nu kallar det andra rummet. köket, I guess? där deeptalkade vi alltså i två timmar till, efter att ha givit personligheter åt hennes dörrar. ;)
 
idag vaknade vi (för typ hundrade gången) klockan elva och gick upp och gjorde (hon gjorde) scones. mycket gott var detta. vi pratade ltie mer om god knows what tills jag åkte hem, och här är jag nu. trött flicka om man säger, men mycket gladare än resten av veckan so that´s awesome!:)

Kommentarer
Postat av: vispen

Bra att Sandy och Marie kunde muntra upp dig :) Vänner är underbara!

2012-08-09 @ 01:02:08
URL: http://vispen91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0