and right before your eyes, I´m breaking

saker som för närvarande stör mig:
-när folk säger att de är "lediga" när jag vet att de har en lektion. okay, ni behöver inte gå i skolan, jag bryr mig inte; men var då ärliga mot er själva och andra och säg att ni inte orkar gå på den lektionen. för lediga är ni inte.
-folk som gör fb-incheckningar i sina egna hem. varför gör man ens detta? behöver de tagga sig i sina egna sängar för att veta var de är? är det verkligen där vi är? nästan ännu värre blir det om de (incheckningarna, inte personerna) har "roliga namn". vi kommer inte att tro att ni har roligare för att ni döper era incheckningar till top comedy-grejer. bara så ni vet liksom.
-att facebook inte mailar när jag får meddelanden längre, så jag inte ser dem. så nu har jag dissat folk hela veckan (vad är oddsen att jag får en massa meddelanden precis denna veckan? the fuck). inte okay.
-att jag inte vet varför jag mår skit idag. jag kan gissa att det har med en viss person att göra, men det är mer sannolikhetslära än någonting annat. det brukar liksom vara så. men jag har ingen aning.
så, med detta upplyftande inlägg önskar jag godmorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0