I swear to you, I´ll never eat again

anna: tack!:D om vi varit där mer än precis över jul, hade jag totally kontaktat dig och försökt träffas! Vi känner inte varandra, men du är awesome, så det hade jag inte brytt mig om :)
 
nu är jag hemma, och har firat en "lagom" jul. vi var lagom många, åt lagom mycket (trots rubriken, det var mest för att det var kul och för att alla säger så på julen), jag fick lagom många julklappar (däribland en ugnsform, en mini-stekpanna, böcker och jättefina klappar från min bästa homie Onna) och alla var lagom trevliga och bra. det var släkt och sånt såklart, men bara den bästa släkten, kom vi fram till. julmaten var som den brukar och allt var, helt enkelt, fint. idag har vi åkt hem, och jag har ätit som en idiot på vårt bästa spånstad. mitt ätande går då verkligen i perioder. det här inlägget var tråkigt att skriva. godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anna

Kul! Jag hade gärna träffat dig, hade inte heller brytt mig om att vi inte känner varandra. Vi får försöka lösa det någon annan gång när du är här, även om jag misstänker att det dröjer ett tag.

2012-12-26 @ 10:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0