it´s all in my mind

nu vill jag prata om något riktigt, riktigt läskigt: hur skarpa bilder vi människor kan skapa inuti våra huvuden, som vi i princip tror på. Här är två väldigt personliga exempel, och nu kommer jag skriva sådär charmigt i andra person igen som jag egentligen inte kan göra. men okay alla, och nu menar jag alla, vet vem jag pratar om så shut the fuck up.
exempel 1) jag sitter på bussen. kör förbi din hållplats. i mitt huvud går jag in i någon slags psykos, och hoppar av. jag står och väntar på busshållplatsen, men det vet jag inte om, för jag är fortfarande i psykos. jag vaknar (detta är alltså fortfarande inuti mitt huvud) och du står där, har av någon anledning kommit ut. jag är i chock, förstås, och fattar inte hur jag kom dit. jag har en massa missade samtal och sms, för mamma skulle ju möte mig, det fick jag ju sms om på bussen (det sista var på riktigt). vi går in till dig, och jag ringer hem. gårter, är helt hysterisk, har ju för helvete just blivit galen för en stund och dykt upp någon random stans. men jag ska inte åka hem, säger jag, för det är okay. du gör varm choklad. jag gillar förihelvete inte ens varm choklad! det läskiga? jag blir förvånad när bussen fortsätter köra. say what? jag sitter inte på någon buss?  except yes. you do. och du skapade just ett scenario där du blev galen och bröt ihop. fucking bra jobbat emma, alltså verkligen.
2) ett lite kortare: jag skulle kolla mina mail, och var övertygad om att du hade skickat mig en friend request. det vill jag för övrigt inte ens ha. it would piss me off. och det tänkte jag på också! jag hade redan smsat elin i huvudet (det är om ni vill veta ett vanligt scenario det här, och jag smsar olika personer olika dagar. vet inte vad det beror på vem det blir...:s) innan jag kom in hit, kollade min mail och...nej, surprise surprise, hell had not frozen over! och jag blir förvånad, för i mitt huvud har det ju redan hänt! man kan seriöst göra sig lycklig på det här sättet!
 
vet ni vad? jag kommer så ångra att jag har skrivit detta fina inlägg. men ja, såatte...happy december!;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0