skottet i februari (som aldrig startade något krig)

Idag så började vi med att ha ensemble och spela britney och annat himla waste. sen så var det förmiddagslektioner i form av historia och engelska där vi pratade om prinsessor, såg film, spekulerade i våltande vikingar och stälde frågor till ickeexisterande folk. väldigt fint och sådär tycker jag. sen åt jag god lunch med trevligt folk, för att sen sitta på golvet med Viktor i en timme och konversera (får det att låta väldigt civiliserat, men det är det såklart inte)om bland annat poesi, ord som på ett eller annat sätt är roliga och framför allt årstidslåtar. men jag tror jag just fick en idé till vad jag ska köra! fast jag vet inte, får tänka lite närmare på saken. hur som helst...sen hade jag spanska och har sen ätit sjuka mängder plättar och pratat med Hannah.

för övrigt känner jag mig väldigt ensam. alla känns långt borta. som att man inte hittar någon. jag hatar att hitta folk. :( spännande och sådär. godnatt!

that´s the only time I wish would come back

denna tisdag i ett ord=antiklimax. Ordet får liksom en ny freaking mening efter denna dag och alla som liknar den (lyckligtvis inte många). allt blir färglöst, meningslöst och tomt. ig:et som faststäldes blev ointressant. svenskan, lunchen med folk, kuhi:n, insån, allt blev bara transportsträcka och är det något jag är trött på så är det fan transportsträcka. jag vill bara att saker ska betyda något igen. jag hatar att vara på det här sättet. jag kommer nog aldrig vänja mig och det tröttar ut mig något sjukt. att alltid vara 100 % närvarande fast det inte finns någon mening med det, att bara lyssna och hålla andan varje morgon och att-det-aldrig-blir-lättare. om det är såhär imorgon också är jag inte ansvarig för mina handlingar...

also: du vet vad det här handlar om. annars är du dum i huvudet eller något. så om du mot förmodan skulle läsa detta inlägg, så tycker jag det är dags att du erkänner det. do say something about it all already. talk to me goddammit. doesn´t matter what you say just freaking say something!

morgoninlägg är ointressanta

så emma har stigit upp till en ny dag efter förvirrade drömmar om datakunskap och utekvällar. bra kombination of awesome!:D men det är tisdag och det gillas. tisdagar istheshit och sådär känner jag, fast ändå inte, fast ändå jo, fast ändå näääeeee. fast jo. xD jag ska väl väcka Hannah då kanske, sen så ska jag ha frukosttalk tror jag väl, och sen bär det väl av till den där inrättningen skola methinks. eller det sista vet jag ju ganska säkert. säkert som säkert, till och med. hör och häpna liksom. häpna jättemycket! okay detta börjar likna mer nonsense än vad det redan är...

exhausted for no aparent reason

Det har inte hänt speciellt mycket skrivbart idag. Har varit hos Jolanta och varit djup fast näe. har ätit. det gör man ju en del. xD jag är helt slut i alla system, men det är nog mest av uttråkning. jag är konstant uttråkad och pluggar inte men det måste jag ta tag i och sådär fast näääeee. jag vill inte. sova vill jag göra, detta inlägg var intressant!!:)

för det var länge sen vi var negativa här

det senaste typ dygnet har jag fått höra att om jag ska vara såhär otrevlig när jag varit borta så får det vara, att jag måste sluta vara så upprörd, att jag "inte skulle kunna komma upp på morgnarna", att jag inte äter och att om jag failar skolan kommer jag förstöra mitt liv.

...ursäkta? say freaking what? för det första: om man jämför med hur jag är utanför hemmet är jag i det närmaste änglalik. jag svär hela tiden, är taskig mot folk när jag gillar dem och är allmänt ganska konstig. iallafall nu för tiden. här hemma är jag ändå väldigt normal och det är för att jag måste vara det. jag hatar normala saker. det är deprimerande. men det får vara så, liksom. sen kan jag mycket väl ha varit otrevlig, det är inte det, men i allmänhet liksom.

för det andra: jag är morgonmänniska. eller snarare är jag en person som mår bättre av att gå upp än att sova. jag gör det inte alltid, för det kan vara nice att sova, men det är ju inte som om jag försover mig eller så. what´s up with that?

för det tredje: jag äter. vissa dagar är man inte hungrig, men oftast är man det och då äter man. jag förstår inte vad i det som är svårt att förstå?

för det fjärde(yes, really): ja, okay, jag har skrivit ig på ett prov nu. it´s freaking done. men jag har också väldigt många mvg:n. nästan alla mina slutbetyg i gymnasiekurser är mvg. jag tror inte jag har så stor risk att faila skolan. man måste faktiskt inte vara bäst hela tiden utan man kan vara lite okay för allt är faktiskt inte så jävla viktigt. nu säger jag inte att det var okay av mig att skriva ig, för det var det verkligen inte, men det är väl i så fall min sak eller? är det bara jag som är förespråkare av "gör dina egna misstag"-principen? är det bara en naiv tanke, kanske? I dunno...

usch jag bara spyr på hela världen lite. inte bara just dessa punkter. lite andra är: när folk inte säger vad de vill utan ska ha någon annan att göra det, att man aldrig kan vara spontan eller bara ta saker som de kommer, att saker liksom inte kommer alls, att jag skadar folk fast jag inte vill (obviously, när vill man det egentligen), saknad, min fuckade dygnsrytm (ena dagen går jag och lägger mig 6 och nästa 21, makes sense and so on), att jag behöver någon att elta med men jag vet ingen riktigt, att allt bara är mög osv osv. munter dag. jag vill ha en full lenght skoldag imorgon thank you very much men det kommer jag inte få. jag behöver det. komma härifrån mer. jag hatar det här huset! och nu måste jag gå innan det här inlägget blir för långt...


that´s what stevie said (remake)

jag försökte ändra det failade inlägget så att där inte bara står ett a, men det går inte för det är ett probleminlägg, så jag ska skriva om inlägget från i torsdags om min roadtripsliknande sak.

roadtripen började med att ingen visste var vi skulle ta vägen.
sara: jag tycker vi kör planlöst i en timme, fikar och kör hem.
mamma: jaha, jag tycker att vi kör planlöst i 45 minuter till ystad...

sen åt vi lunch i höganäs, visade det sig. jättegod fisk åt vi! vi besökte random outlets och sen fikade vi i hälsingborg. fast först var jag blindmodell framför en blindmodell. mwaha.:D men sen fikade vi alltså på ett epic fik där jag intog dumlekaka och päronsoda. väldigt gott.:) rubriken är också saras spinoff på en facebook-status jag hade dagen innan.

detta inlägg var inte värt att skrivas två gånger. kom jag på nu. xD

en liten tankeliknande sak

Viktor uttryckte sig väldigt intressant i fredags. utan den minsta anledning, vad jag såg, sa han plötsligt:
"jag hatar när folk inte säger vad de tycker om en. Det är det som är så bra med dig Emma, du säger alltid vad du tycker om alla."

min reaktion på detta var ungefär: saaayyyy whaaat? Och det är inte bara han. Både mamma, syster och Agnes håller helt med. Det som är spännande med det är att jag inte har märkt något. ingenting alls. jag kan inte minnas att jag har sagt någonting om någon någonsin, typ. En slutsats blir ju att jag måste ha gjort folk illa...och glada...helt clueless! spännande, ju. har liksom aldrig tänkt på mig själv som en sån, eller jag har väl velat göra det men inte gjort det. men det där är faktiskt väldigt fascinerande, för jag har också vid något tillfälle hört att jag kan vara typ skämtsamt elak...vilket jag inte visste om att jag hade varit. då undrar man ju om jag verkligen drev med folk eller faktiskt var elak. har också hört att jag har bråkat med folk jag inte har bråkat med, enligt mig. varför har jag ingen koll?:s världen är bland det konstigaste alltså. Börjar ju också undra vad jag kan sa sagt just i fredags som utlöste denna kommentar. det glömde jag fråga. this is confussling.

...detta var min tanke. xD

that´s because it´s a game!

nu är jag hemma efter 25 timmar hos miss Bennet himself och även de två aronarna. Vi kallar dem i fortsättningen för aron och ekblad (detta var den jag mötte för första gången igår). skriver lite random saker här, för det är fint och sådär:

det blev en sjuk mängd dataspelande för pojkarna. men inget för mig. surprise!

jag fick vanan att prata rakt ut i stil med "du!" och "han där borta!" i hopp om att den jag menade skulle höra. vilket denne nästan aldrig gjorde, men jag vägrade kalla folk vid namn i alla fall. xD

det blev också en del pang prego. of course. xD

vi skulle ha filmkväll var det tänkt, men det gick inte så bra. vi försökte först kolla på sagan om ringen men det slutade med att aron spelade mindcraft, ekblad kollade på aron när han spelade mindcraft, viktor kollade på filmen och jag kollade på viktor för han skulle förklara filmen (av vilken jag inte hörde ett skit). Sen var det lite tvärtom när vi framåt morgonen skulle se the dark night, men då var det ekblad som faktiskt kollade på filmen. men den såg vi klart idag faktiskt. duktigt va?

ekblad hade sönder ett bord typ nyss. good job och sådär.

viktor var omogen och jag slutade blängblicka honom ganska fort. man orkar ju inte.

om man lägger sig på en stekpanna betyder det att man bryr sig. iallafall enligt aron...innan han somnade...

idag tog jag notering på det första alla sa. jag sa "why you make weird sound?", ekblad sa "folk vaknar!", aron sa "meloner!" och viktor sa "fast nää". ;)

jag döpte viktors nya gitarr till bellatrix. just because.

hans föräldrar är freaking epic! jag ville inte äta deras mat (vegetarisk creepysaker) och frågade "jag får inte komma hit mer va?" och någon av dem (xD) svarade "jodå, men du får ingen mat! den får du ta med själv!":D

hans syster, den berömda, är...intressant. enough said bout that.

jag har varit irriterande. mest irriterande var jag nog antingen när jag använde vampire voice eller när jag sa åt miss bennet att han var söt när han försökte vara creepy. mwahahaha.

på tal om det: jag är våldsam! "jag vill skjuta någon" var ett direkt klassiskt citat.

jag var väldans oblind. faktiskt. vandrade omkring i huset och skulle jag ha något fick jag fan fråga. det enda som märktes var att ekblad vägrade sluta säga var chipspåsen låg så fort jag skulle hitta den. liksom...jag vet? xD men ja, hans första gång så.

det blev väldigt konstig stämning. väldigt ofta.

jag har sovit för lite men är inte ens trött.

nu ska jag gå. xD

vi kan göra vad du vill, jag vill bara vara bredvid

Hej och grejer!
Vi kan idag börja med ett iltet tips, of sorts: Om man ska göra någonting under dagen, bör man inte drömma om det på natten. resultatet när man vaknar m´blir ett mindfuck utan dess like. ;) annars kan jag notera att sveriges radios hemsida är ett missfoster. iallafall igår. jag får se om den är det idag också, för då får jag damp. :/ vad kan jag mer notera? att när alla hjältar är döda lever kungar kvar. och att det inte finns några prinsessor mer, tydligen. vilken passande låt att lyssna på idag. mwaha. men ja what to say what to say? jag kollade min mail iställe. jag hade faktiskt fått ett mail! det är inte många av gångerna jag kollar (många gånger) som jag har fått några mail. men nu minsann. det var miss bennet som hade skrivit mailet, eller mer korrekt så var det ju facebook som hade skrivit mailet. varför jag skrev ett "så" i meningen vet jag inte, för det är det fulaste någonsin. förutom att säga "dra alla över en kant" vilket tydligen vissa säger enligt Elvira. what´s the deal? det är liksom helt fel!:( jag blir ju alldeles upprörd. jag vill bli rörd istället, som en kaksmet. jag kom inte på att folk faktiskt kan bli rörda förrän jag hade skrivit klart meningen. idiot? näää. ska vi inte äta lunch snart? det vore kul tycker jag. men jaja, hejdå.


that´s what Stevie said

a


pusselbitar # 3: Det som inte vill vilja hända

Jag slutar skriva och begrundar chockat vad jag har åstadkommit. Fyra sidor text. Saker jag inte velat tänka på, saker som legat och skavt och saker som nästan börjat kännas naturliga fyller datorskärmen. Ändå vet jag att jag inte är klar. Det kanske inte går att bli klar.

 

Det är någonstans där som det som inte vill hända händer. Snarare det som inte vill vilja hända. Det är inte alls som jag trodde att det skulle vara. Jag antog alltid att andra skulle stå i centrum. Det här handlar inte om någon annan. Bara om oss. Om en situation som har varit ohållbar så länge att jag aldrig helt har kunnat se det. Insikten kommer störtande, inte krypande som jag hoppats. Ingen skulle lyssna på försiktiga insikter. Den här är våldsam och smärtsamt oåterkallerlig. Jag har inget val. Jag vill inte ha något val.


yall want a single say fuck that

...hej. fin rubrik och sådär. ungefär lika fin som inspelningen den kommer ifrån. alltså inte så jävla fin. den innehåller anksång och faiiilgrowling. eller jag antar att det är fail. fast inte det där. det där är yberawesometastic, men resten är fail. och nu tog den slut. vi kontrasterar med first aid kit. makes sense och sådär.

har jag något att säga? eh, näe. ska snart åka någonstans med mor och syster. ingen vet var. fint värre. bra för den här dagen är också lite transportsträcka. ;) men äh jag vet inte vad jag pratar om. eller jag vet vad jag pratar om men inte vad jag ska prata om. detta inlägg=yberintressant!

hej...typ

idag har jag lagat fattiga riddare, typ
jag har kollat min mail hur många gånger som helst för jag kan inte sluta. *kollar igen*
jag har insett än en gång att jag borde sluta skriva. no shit.
jag har haft krissamtal med Iris av alla människor, på svenska i stora delar. med google translate. xD
jag har inte pluggat, inte ens tänkt på det
jag har tänkt för mycket på fel saker
jag har...kollat min mail lite till. jag fattar inte vad jag väntar på. (fast jo fast näe fast jo)
jag har läst och lyssnat musik och sånt shit.
jag har snart gått och lagt mig.
godnatt.

this is a gift, it comes with a prise

emma har idag sitta-hemma-dag. kul va? xD ja hon mår faktiskt ganska bra, Emma. det gör hon. hon har dock idag lyckats tappa bort en kaka. nog för att man kan tappa bort mat (hej Onna liksom) men hur fan tappar man bort en jävla delikatoboll? hur går det till? nåja, jag tog en nannan och den var god så ingen större skada skedd. förutom att den kanske typ brydde. vår hund har också damp och välter ut hela jävla slasken och jag försökte verkligen lägga tillbaka allt men 1) jag fick kväljningar och 2) sakerna vägrade hålla sig där sen iallafall. så vårt golv ser ut som ett helt helvete.

efter denna spännande inblick i det rävåsiska köket ska jag prata om någonting annat. dock vet jag inte vad? den här dagen är ju inte så skrivbar eftersom den mest är transportsträcka och sådär. till imorgon och på fredag vilka är mycket bättre och awesomeare dagar. men idag borde jag verkligen plugga för jag hade ju så himla fina ambitioner. varför ville jag skriva intuitioner där istället? emma är lite korkad. kelly säger då så passande att hon inte är einstein. nu är frågan om jag känner att det är tillräckligt icke-vedervärdigt i köket för att gå ut och ta mer vatten? hard question. får fundera på detta en stund. också väldigt intressant upplysning. en annan sådan är att jag går nu.

vi bara dör ju så jävla mycket hela tiden

Nejmen det är ju fettisdag och därför tänkte jag typ skriva. det var overkill, säger hannah. fast inte om inlägget. men det kunde ha varit. Men ja idag har jag varit hos jolanta, allmänt trevligt och sånt shit. har också pratat massamycket med Hannah och sett flickan som lekte med elden. allmänt ångestskapande historia. indeed. jag har glömt skicka dikt idag. jag brukar glömma det. bra emma. jag skrev 3 idag. alla var dåliga. bra igen emma...ja verkligen. men kitcat är gott. och cola. och nu ska jag skriva citat.

jag: jag ska nog läsa boken för att se hur hon är portretterad.
sara: va? är hon prostituerad?

grabb i filmen: om han skulle vilja mörda någon hade han fått ringa färdtjänst!

jag hade ett till, men det har jag glömt. godnatt!

huvudvärk är inte som annan värk

Ganska trevlig dag idag ändå. Åkte till stan med syster och mor och åt lunch på en random pastarestaurang. Jag åt där...en toast. med skinka och ost. fantasifull much?:D men jag älskar toast. xD sen åt jag även en chokladmoss (lär mig stava det anyone?) som var helt hysteriskt god!:D

sen har jag suttit här, varit allmänt jätteglad och haft ont i huvudet. detta är för övrigt en fin paradox of awesome. jag vill avsluta med att 1) tacka Hannah för kommentaren och 2) dementera alla misstankar om att texten hade någon form av romantisk underton. Nog för att jag älskar Agnes och sådär, men...just no. xD det lät tydligen som om jag var förälskad i personen. :o

could you love somebody like that?

igår var en helt okay dag. Lyssnade massa pang prego (lovet är räddat som sagt), åt kakor och mat och sånt och på kvällen hade jag en mindre konsert för Hannah. Jag sjöng då allt jag kunde spela på piano(=kunde ackorden till)Detta blev:. 1 baby girl
2 paper forest/zombie-mashup

3 jolene
4 the lucky one
5 on the radio
6 4 chords medley fast inte
7 forever young

mycket vackert. så idag är det måndag. ska eventuellt göra något halvambitiöst med mamma. men vi får se. hejdå och sådär, fint inlägg. xD

pusselbitar # 2: I´m happy

Vi sitter på höga stolar på ett av stans bästa fik. Du dricker kaffe och smakar min kaka, fast du ”inte får”. Vi har din musik i varsin hörlur och för en gångs skull släpper jag lite, lite på gränserna och låter mig beröras.

  ”So, what´s new with you?”

  “We´ve been talking for hours, what can be new?”

  “I don´t know. What´s new with you?”

Jag tänker efter lite.

  “Well…I´m happy.”

  “That´s the first time I´ve ever heard you say that. There was always a but.”

  “There are no buts. I´m just happy.”

  “That makes me happy.”

 

När vi har suttit tysta en stund börjar jag skratta. Du frågar inte vad som är roligt, men jag ber om ursäkt för att jag är så konstig. Du upprepar bara hur glad du blir. Jag inser att det var länge sen det var så här otvunget. Det var länge sen vi kunde träffas utan att du tvingades ge mig råd om mitt liv du visste att jag aldrig skulle följa eller att jag grät. Ändå har du stannat kvar. Och egentligen tror jag inte jag behöver mer.


questions and whatnot I guess

Jag har stulit frågor från Agnes (vars blogg man inte kan läsa, mwaha, men ändå liksom) och tänkte svara på dem (no shit). Here gooees:

1. Det första du tvättar i duschen?

Handen som kollar temperaturen, I assume?

2. Gillar du kaffe?

 Svar nej. Fast jag har aldrig smakat. men shush!

3. Hur mår du just NU?

 Helt okay ändå, omständigheterna vägs upp och sådär I guess.

4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?

 18. sifferalfabetet ftw!

5. Berätta om din senaste dröm.

 Inatt drömde jag bland annat att jag hade något i halsen som gav mig kopiös hosta. vad gjorde jag när jag vaknade? svar: hostade. xD

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det?

 Då måste jag ju välja en favoritmat först!:o men om jag hade en, nej absolut inte.

7. Vad vill du ha just nu?

 socialt umgänge detta lov!!!

8. Har du räknat till 1000 någon gång?

 svar nej. om man menar att sitta och räkna siffra för siffra. eller det kanske man gjorde när man var liten...?

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?

 biter. ("hon måste bita sig i läppen" sa boken nu :o)

10. Använder du smileys?

 ja, obviously eftersom jag just gjorde det. Konstigt dock eftersom de inte säger mig mer än vad jag fått berättat för mig. folk kan ju ljuga väldigt lätt om det där...

11. Har du träffat någon kändis?

 beror ju hela tiden på hur man räknar.

12. Gillar du keso?

 naaaeee. men jag vill citera min syster här, för att det är så fint sagt: "jag ska nog undersöka keso..."

13. Vilken låt hade du sist i huvudet?

 något hopkok av melodifestivallåtar som blandas ihop...

14. Hur många länder har du besökt?

 *räknar* 16?

15. Är dina föräldrar stränga?

 Skulle jag verkligen inte vilja säga.

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?

 kunna eller vilja? sak samma, svaret blir nog detsamma där...

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?

 jag är en vampyr, jag glittrar och spyr...fast näe. inget glittrar vad jag vet?

18. Brukar du hyra film?

 bara när jag har sleepovers med Agnes och Tora (saknar <33)

19. Var kommer du vara på lördag?

 om jag får gissa: här vid bordet?:(

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?

 jomen verkligen. tofreakingtally.
21. Det finns ingen fråga 21 här, av någon intressant anledning, så jag ska hitta på en. Hmmm. Vad har du gjort ikväll, sammanfattat i 5 meningar? (=ett minivanligt inlägg)
-jag är awesome på så ska det låta och tar både låten och bildkedjan!
-poet-hiphop på elgskånska...gotta love it.
-jag och mamma skrek ikapp åt hur dåliga alla var. xD
-mitt lov har blivit räddat! (att jag kunde ha fixat det hur lätt som helst men vägrade av dååååliga fula anledningar behöver vi inte diskutera absolut inte)
-hm...cola istheshit!

22. Vad åt du till lunch?

 Korv med bröd.:)

23. Har du lockigt hår?

 jag har någon slags självfall, methinks?

24. När grät du senast?

 den sextonde januari. helt sjukt länge sen.

25. Har du gått in i en vägg någon gång?

 o ja! jag går in i väggar hela tiden. iblan är de till och med sneda.

26. Favoritårstid?

 vååår, etcetera!

27. Vem höll du senast i handen?

 jag har verkligen ingen aning? brukar inte hålla hand så himla mycket...

28. Sover du med TVn på?

 om någon har på den, ja. det är ju på en annan våning, yah know.

29. Tycker du att du är gammal?

 naaaaeee.

30. Är du mörkrädd?

 fuck yeah!:D

31. Gillar du ditt liv just nu?

 återigen: fuck yeah! (mestadels...eller typ halvt...)

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?

 most bloody certainly. senast i onsdags.

33. Har du bra syn?

 oh yes! så jävla bra syn!

34. Var är dina föräldrar just nu?

 nere i källaren och tittar på något, ,tror jag.

35. Vad har du på dig just nu?

 vanlig emma-outfit, minus kofta vilket annars är ett stående inslag.

36. Vad var det senaste du köpte?

 fika.;)

37. Hatar du mer än 3 personer?

 nejmen absolut inte.

38. Använder du sushipinnar?

 då måste jag ju äta sushi...

40. Äger du ett vapen?

 ja absolut! hennes namn är bianka. hon används som vapen dagligen.

41. Gillar du ditt hår?

 jag har väldigt blandade och ofta starka känslor kring mitt hår. just nu är det...ganska okay fast fult.

42. Gillar du dig själv?

 det händer faktiskt.:)

43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?

 dum fråga delux.

44. Hur ofta använder du MSN?

 ofta, faktiskt. jag är nästan ensam om det.


vad skulle dina skridskor göra i mitt rum?

igårkväll hade jag svenska-ungdomsfilmer-kväll med allrakärastesyster och Lisa. Vi började med hipp hipp hora, vilket nog var den sämsta eller nej näst sämsta förlåt kära film. vi lärde oss där vad man är intresserad av när man gillar en grabb (...inte...) och dömde ut alla filmens karaktärer. Dock innehöll filmen kvällens absolut enda cutieboy enligt mig! "Jag vet inte varför jag sa saft!" säger jag bara...

Sen gick vi vidare till Linas kvällsbok vilken visade sig innehålla en pojke med lockigt hår vilket tydligen är väldigt spännande. Men alla pratade charmigt som fan vilket jag inte hade väntat mig. Carro var ungefär lika söt som i boken, fast inte riktigt för det går nog inte. Jag älskar henne. Men jag förstår inte grejen med ivar och hans lockiga freaking hår. Lisa försökte förklara för mig: "men hår är fint. man kan ta tag i hår och hålla fast!" well....okay then...

Sen till film # 3: fucking åmål! bästa filmen någonsin alltså. eller dialogerna i filmen är bäst. obetalbara citat i nästan varje scen. Denna film stärkte min uppfattning om att grabbar är disgusting och tjejer är söta. Nu menar jag elin och inte agnes. hon är inte speciellt söt. för hon pratar inte charmigt!:(:( det gör alla andra. så sötaa! jag vill flytta upp dit någonstans där de pratar så fint...

sen avslutade vi kvällen med rosa the movie. Varför? vi vet inte. det är hur som helst ingen bra film kom vi fram till, för folket hade lättare issues och alla ljög och var jobbiga! me is hating them. nej nu kom jag på vad jag glömde säga om första filmen: björn kjellman!!! detta är viktigt. men hur som helst, så ljög jag innan för vi hann se lite vampires suck också innan jag gick och la mig. Då dök också Benjamin upp sådär mitt i natten och kommenterade filmen med "vilken kort lektion!". För det är ju det som är viktigt...jaaaa...

sammanfattningsvis så är grabbar i regel motbjudande (newsflash) och ungdomsfilmer "gör en väl tveksam till det mesta". Och folk spyr väldigt mycket. fint. ;) jaja, nu ska jag väl göra nåt av den här dagen...fast den har typ redan gått...


free fridays for free

mycket clatchig rubrik och sådär ja absoluuut.;) Men ja det är fredag, sportlov och sånt shit. har gått på "turné" med pappa till bygghandeln vilken välkomnade mig med att spela dog days are over. Kändes verkligen så, eftersom den började precis när jag kom in. Vi åkte sen och handlade kopiösa mängder mat, köpte sibyllamat (bra att först handla mat för att sen köpa mat xD) och åt denna hemma. Har sen suttit här, läst, skrivit, familjefikat och funnits. Blivit kallad "frustrerad kalv" och sett Sara skriva en låt. "there was a christmas when I was five, I saw a rabbit in the sky" gick den. vill avsluta med en fin konversation...

pappa: Jag tänkte att man kanske skulle hitta på något imorgon.
jag: va?
mamma: va?
jag: vad ska du hitta på?
sara: vem ska hitta på något?
jag: pappa.
sara: va, ska han hitta på något?
mamma: vad ska du hitta på?
sara: ska vi hitta på något eller ska du hitta på något?
mamma: vilken tid hade du tänkt dig?
jag: är vi inkluderade?
pappa: får jag säga något eller?
mamma: när? vilken aktivitet? ska du åka och göra något eller ska vi göra något tillsammans eller ska du sitta nere vid din dator och hitta på något?
pappa: ...ja, kanske det.

han ser skyldig ut...

hejhej!
Fin dag, I guess. Imorse var det gemu där vi spelade en massa mojs och sen idrott när jag och Signe gick istället för att simma. Vi vandrade runt i parken och pratade om allt möjligt och relativt omöjligt. Vi satt också och väntade på folk som inte kom så vi gick och åt och fann där nämnda folk. Dessa var dock konstigare än vanligt.;)

Svenskan var överlevlig och på historian fick jag redovisa en massa argument jag bara trodde lite halvt på. xD sen var det umgåsande med folk och sen gratis glass med Tatiana. finast ju.<3
"Nu ska vi fira! Vad ska vi fira, Emma"<3
sen gick jag och fikade och vandrade med gresa. fascinerande, is what she is! seriös på ett fint sätt, liksom. jag orkar inte skriva mer men rubriken är ett utdrag av ett av de mest awkwarda samtalen jag någonsin haft...

good afternoon, miss Bennet

Igår glömde jag och blogga. bra verkligen. Jag sjöng Britney alldeles falskt, spekulerade i soldaters kastavstånd, skrattat åt miss Bennet och filmen i allmänhet, haft världens tråkigaste håla och ännu tråkigare spanskaaa. Bläää. sen så hade jag också...hemmatid. spännande dag!:D idag är sista dagen innan lovet, och nu ska jag gå. bra inlägg!

den vackraste stunden i livet var den när du kom

det är spännande hur ens attityd förändras till olika dagar. I början av tvåan var det tisdagar jag hatade över allt annat. Det var bara skitdagar. Sedan blev det torsdagar, eftersom jag var rädd för dem. Dock ersattes de snart av onsdagar...av diametralt motsatt anledning. eller dels det och dels min långa håla. men! just nu har jag faktiskt ingen sån dag. idag är det onsdag och jag är sjukt positiv! det kan ju bero på lite förändringar som trädde i kraft förra veckan och även lite på att jag vet var jag kan hitta folk under hålan. visst kan detta bli en tom och hemsk dag, it is possible, men så ska man ju inte se det!:D

Angående rubriken också...usch! Jävla ångestskapande låthelvete! och nu måste jag gå, insåg jag...så hejdå! britney here I come!

I think there are fish sticks if you need dinner this year on valentines day

Detta är vad jag personligen skulle kalla en lång dag. På den har jag bland annat skrivit migg först ig. yup. for real and shit. men jag ska skärpa mig nu. det ska jag verkligen!

Hade sen mystiska samtal med Viktor och Linnsie av alla människor. Just det, tack för kommentaren till henne!;) vi smsade nemligen henne (båda två) och frågade om han kunde få bo hos henne och bea. hon...var seriös. det var inte vi. xD sen åt jag lunch och hade svenska och sen hade jag också sånguppspelsthingy. jag tycker faktiskt att det gick riktigt bra! har inte så mycker mer att säga om det, eller om något annat. godnatt!

pusselbitar #1: Mackan

förklaring:
Jag fick en konstig idé idag och för ovanlighetens skull följde jag den. Vad den var? Att skriva någon form av livspussel. Att liksom strö ut random, okronologiska minnesbilder i den här grejen pusselbitar. Det känns lite atentionwhoreish att lägga upp just den här först, men det är ju den första jag har skrivit så det är inte mycket att be för helt enkelt. Får väl försöka hitta några positiva minnen också. Önskemål går också bra att ge ifall man skulle känna för det. here goes, anyway:
----

”Vi går inte härifrån förrän du har ätit upp din macka, Emma.”

 

Ett köksbord i Vällingby. En skinkmacka på en tallrik framför mig. Inte ens en hel macka utan kanske en halv eller rentav mindre. Ändå frågar jag om jag kan få slippa. Jag får inte slippa. De sitter och pratar om något annat mittemot mig medans jag försöker; för ja, jag försöker verkligen.

 

Jag har grävt min egen grav litegrann. Det var jag som bredde mackan. Det är mitt fel att den är där. Smörklumpen. Till och med en vanlig dag hade det varit svårt att få ner den. Idag, när jag redan är full av känslor istället för mat, är det närmast omöjligt. Ändå ger jag inte upp. Jag måste ju bevisa att jag kan. Jag är inte anorektiker. Sånna som jag blir inte anorektiker. Jag har bara jävligt svårt att äta…

 

Jag tuggar runt smörklumpen så länge det går och ber om ett glas vatten. De tar glass till sig själva och säger att jag ska få en när jag är klar. Som att muta ett barn. Och det sjukaste är att jag verkligen vill ha den där glassen. Gör inte det mig säker för alla anklagelser? Kan jag inte få vara trygg så länge jag tuggar i mig en viss andel fett och socker per dag? Det skulle inte en självsvältare göra. Visst är det så…?

 

Det blir lättare. Det blir alltid det. Efter att ha fått ner smöret (och det mesta av vattnet för att hålla kvar det) går det lättare att få i mig mackan. Glassen efteråt är inga problem. De måste tro mig nu. Jag måste tro mig nu.


she told me not to step on the cracks, I told her not to fuss and relax

Bloggspamning for the win!:D typ, iallafall.

Jar var nyss hos den nya psykologen Jolanta. Hon var awesome! hon började (typ) med att fråga varför jag var på bup och jag berättade om vårdcentralen och maten och whatnot. vad säger hon då? "men detta är ju et helt normalt beteende. Vad skulle du där och göra?" typ. hon har redan lärt sig fyra människor i min omgivning vid namn och utmanat mina tankesätt och allt möjligt. fick också äntligen lära mig skillnaden mellan psykologer och kuratoret på ett sätt jag aldrig har förut.

En annan sak jag vill säga, igen, är vilken sjukt fin dag det är idag! solen skiner och allt möjligt. loving it!:D men ja nu är jag hemma och äter lunch. bbillys hamburgare och avslagen men kall cola. vardagslyx yah know. hamburgaren var faktiskt god också. det tror man ju inte direkt om en sån. nej, nog med ointressanta saker!

för såhär är det

man kan må bra när man är ute och agneswalkar i snön <3
man kan inte må bra när man inser hur subjektiv och victimising och deprimerande världen (och mest jag) är

man kan må bra när man fullbordar sin femte låt och känner sig awesome
man kan inte må bra när inferity complex of awesome kickar in bara sådär

man kan verkligen må bra när man sjunger florence & the machine och känner i varje muskel hur bra hon förstår mig
man kan inte må bra när man liksom ser sig själv utifrån och inser hur obsessande man är och att man hela tiden låter alla förstå hur det är med allting utan att kunna sluta

man kan må väldigt bra när man lyssnar på de första 5 sekunderna i en låt om och om igen och bara spasmar utav helvete av lycka
man kan inte bra när en liten minisak blir förödande för hela ens jävla vecka och man inte har vett att vara diskret utan skriker "fuck!" på spanskan så jävla smidigt.

man kan må bra när vintersolen lyser en i ögonen och man får någon slags förvissning om att allt kommer lösa sig och liksom förstår någonting
man kan inte må bra när oron bryter igenom och varje dag är en ny jävla väntan och sen blir det natt och allt börjar om igen

man kan må mycket bra när man lyssnar på yall want a single. det kan man.
men man kan inte må bra när man ligger på fucking g i spanska!

sammanfattningsvis: shit is crazy. really crazy. man hinner typ inte med i mina svängningar. nu ska jag gå, men först vill jag svara Marie. Som jag för övrigt inte ens hade aaaaning om läste min blogg. Kul upptäckt!:) vad var det jag skulle säga, då? jag skulle nog mest hålla med, tror jag. och du bevisade ju det eftersom du skrev om det jag hade skrivit ganska långt ner. ;)

people say that I think too much

jag har två funderingar vilka jag tänkte dela med mig av, men bara i ett inlägg för jag är inte som jag har varit (2008 hade detta blivit två eller kanske tre tvåradsinlägg)

fundering 1
Jag har en tendens att göra väldigt små saker väldigt stora. Detta kan vara att ladda hem en bok från tpb, uppdatera min facebook, lyssna på någon ny låt eller artist, äta choklad eller kommentera någons status/smsa någon. Jag får för mig att dessa saker (samtliga konkreta exempel från idag btw) påverkar både hur jag och andra ser på mitt liv. Detta är givetvis inte sant! Iallafall delen om andra människor. Folk analyserar i regel inte saker så väldigt ingående och om de gör det betyder det att de är intresserade av ens liv och det är ju bara positivt. Folk bryr sig väldigt lite medans jag är nervös och hispig över precis allt jag gör och måste planera det, tänka över det och göra det till en grej att göra det. Jag vet inte om det alltid har varit såhär och det skulle vara väldigt likt mig (och många i min omgivning) att säga att det är något jag fått för mig de senaste åren. Detta tror jag dock inte heller är sant. Har det funnits faktorer den senaste tiden som gjort det värre? Svar ja. Men jag tror att detta är mer ett personlighetsdrag och en ovana än någonting annat. Jag är helt enkelt en väldigt osäker person, men det har jag inte förstått förrän de senaste kanske tre åren. Innan det trodde jag alltid att jag var stark. varför? För att folk sa det. Folk i min omgivning har alltid sagt att jag har varit stark, ibland positivt och ibland negativt. Att jag inte behövde någon, att jag var asocial/inte hade någon social kompetens, att jag inte tog åt mig av vad folk sa (intressant fakta: det var karolina som sa detta till mig. say what?(side note till mest Agnes: nu fick jag en jättenostalgitripp när jag tänkte på hur cecilia brukade säga karolina med k och carolina med c...jag vet inte varför men det var väldigt fint. anyway...)) osv osv. Därför kom det lite som en chock att jag inte var det.

Vänta, hur hade detta med min fundering att göra? Jo, det har det väl. Att jag är väldigt mycket på utsidan hela tiden. Allt jag gör ska "passa in i mitt fack" och "inte gå emot mina principer". Nu vill jag inte smutskasta mina principer helt, för de behöver inte vara dåliga per say. De kan bara gå lite över styr när de bråkar med saker jag verkligen, verkligen vill göra. Detta är, egentligen, väldigt sorgligt. Det var egentligen bara det jag skulle komma fram till...produktiv tanke, Emma!

fundering 2(jag borde ha gjort detta till två inlägg...japp...)
Det finns väldigt mycket folk som man tycker om oproportionellt mycket, av ingen större anledning, men som man inte känner/lär känna. Ändå finns dessa människor alltid i ens undermedvetna och man tänker ofta på dem. (ja jag tänker säga man, fast jag menar mig själv, för jag hoppas att vi är fler) Den som fick mig att bli inspirerad till inlägget är en ni om ni följt denna blogg i många år (varför har ni gjort det? störda människor) lär känna igen; satan bloggaren. Alltså grabben bakom satan.blogg.se. Tror han heter Christoffer, men kan inte vara helt säker.

Så varför tycker jag om honom? Jag har inte kunnat sätta fingret på det på 6 år, men sanningen är att det retar mig lite att inte förstå honom. Att lägga nya bitar till pusslet om hur han tänker och förstå hans energier och tankar gör mig glad och mentalt stimulerad helt enkelt. Hans paradoxer mellan brutal och oväntat mjuk fascinerar mig (det är ordet fascinerar jag har letat efter i hela stycket...så heter det, ja...mentalt stimulerad? what?). Exempel: han bloggar mest om träning, våldsamma drömmar/fantasier och hat mot mänskligheten...och så en dag har han en rubrik från veronica maggio bara sådär. Nästa pratas det om hur överbeskyddande han är mot sina kvinnliga vänner och ändå säger mamma när hon ser vad jag läser "men vad är det här för hemska saker du har uppe?". You get my point?

Nu låter jag väldigt obsessed av denna främling och det är lite det som är min poäng här. Jag tycker det är konstigt att människor man inte känner berör så mycket. Andra exempel är: shass(som faktiskt brukade läsa denna blogg, hm...moving on), Ebba, Pamela (bloggerska som inte vet att jag finns) med mera. Dessa människor tycker jag verkligen om och vill umgås med. Men det funkar inte riktigt så. Man måste känna varandra. eller jag vet inte. jag tycker hursomhelst det är väldigt deppigt att se fina människor flyta förbi och inte göra något åt det; och det har jag alltid tyckt. ändå har jag inte gjort något åt det. Det gör mig väldigt ledset, och detta var ju en kul text! Bara saker som gör mig ledsen.

Hur som helst, känner n ågon igen sig i mina fina funderingar? Läste någon klart detta inlägget? ...det tror jag inte på att du gjorde!;) bevisa det!

hur ska det gå för korna?

Hannah: May be so, men det förklarar inte vad som är frånstötande...? :s

Har nu varit och sett "köp mjölk, skriv bok"(jävla priseless titel!), den nya showen med Anders Jansson och Johan Wester. Så sjukt bra! Hela konseptet var mest att analysera vardagen och livet och whatnot. stress, framtiden, dåtiden och allt däremellan. Rubriken kommer givetvis därifrån och dessutom följande random citat:
"-jag vill köpa en get, sa Lennart."
"och på läktarn sitter ritva, hon har två råttor. hon gillar dem mer än harry potter!"
"jag har ritat en skrynklig apa med rosett!"
De drog även nästan ett blindskämt! Jag skulle göra stick salute på det och se vad som hände, men det failade eftersom någon tog tag i min hand och jag trodde det vara sara som blev sur för att jag var så konstig...men det var mamma som ville encouragea mig. hur fail!:( mina två sekunder av fame, liksom! goooneee.:( men nog klagat! fast nej, för nu skulle jag ju prata om melodifestivalen och det var väl själva fan vad dåligt det var idag! alla låtar var bara kaaaoooosdååååliiiigaaaa! holy shit alltså. Sara undrade mycket fint "är han släkt med astrid?" (vilken tävlande detta gällde borde ni själva förstå) och nej, alltså, det enda som var riktigt bra var den där tredje chansen. där var nästan alla låtar ybernostalgi! uno & irma liksom! "och folk på trotoaren, ja de har alla svaren" eller hur fan den går. och Saras älskade boomerang-låt! yay liksom. men ja, nu funderar jag på att snart gå och lägga mig för det lär vara hälsosamt för mig känner jag...ska bara ge er ett matteläraren slår till...igen!

elev: alltså Johan, visst är jag inte hjärndöd?
johan: jag har ingen aning! Men du är nog minst hjärndöd här, ändå...

beautiful messed up world

hannah: what do I know? Vet inte vad du syftade på, yah know.

Igårkväll var det poppekväll med mormor, allrakärastesyster(sägs så fort som det går), Johanna och Amanda. Vi åt pizza och sen skrattade vi hysteriska mängder åt poppe och alla hans buddies. fast jag gillar nog eva rydberg mer ändå. kärlek och lavemang ftw! (jävla konstig mening om man inte fattar...hm, bra Emma)

Sen såg vi lite av det som gick på tv nemligen notting hill, män som hatar kvinnor och gaygalan. fin kombination och sådär. men det var riktigt trevligt!!<33

4,5 timmars sömn senare:
world is crazy. yup. helt sjukt random är världen. logikerna och tankarna som snurrar i den. jag förstår inte hur den tänker? blah.:/ så, oro och normalisering och glömska. deja vu anyone?:/

idag har jag:

-sjungit konstiga låtar
-velat vara en gitarr så mycket att det gjorde ont lite
-insett en av baksidorna med ledsagning och fått lättare panik över detta
-tydligen infiltrerat Viktors verklighet och spelat world of warcraft...tydligen, igen.
-också tydligen låtit som en robot? say what?
-lärt mig lite matte faktiskt :D:D
-gått på en agneswalk där hon var överdrivet flummig och söt
-spekulerat i att kombinera bokstäver...
-köpt chooklaaad
-snart gått iväg.:)

if you could only see the beast you made of me

florence welch förstår hur jag känner mig. eller jag vet inte vad det är, men känslan i det hon sjunger är helt överväldigande. lite som livet atm. ganska mycket så, faktiskt. massa intensivt. vi byter till Kelly Clarksson. för hon har ingen aning. bara lite. fast inte alls på samma sätt.:)

nog med det. idag är det fredag! newsflash. :D jag ska till skolan om ett tag och ha en massa onödiga lektioner. hm vänta hade vi någon engelskläxa? jag var liksom inte så fokuserad på den förra lektionen eftersom jag bara störde mig på läraren. hmmm...ah who knows?:) jag lärde mig iallafall pq-formeln igår. jag har gjort det till en grej att lära mig två månaders matte på tio minuter. jag vet inte riktigt hur genomtänkt den planen är, egentligen...ah whatever. xD men ja, jag ska vara glad idag. varannandagslycka liksom. detta är min plan. planen är att först bli hög utav helvete (kul om någon tar detta på allvar btw) och sedan äta mig ännu mer hög. this is my plan, bitches. typ. men nu är planen att gå, så hejdå eller nåt.

fan att det ska vara så smärtsamt att vara lycklig

positivt idag:
att pappa spelar laleh ute i köket helt oprovocerat. min pappa, liksom?:o
att kött med fett på är sjukt gott
att gemuprovet inte fuckade sig helt iallafall :)
att lite fina (om än jävligt disturbing) samtal ändå förekommit
att Iris var helt snäll mot mig innan :o
att Agnes räddar mina dagar lite hela tiden <33
att jag tittade på metaldokumentärsak med pappa nyss vilket gav mig massamycket endorfiner och sånt shit

negativt idag:
att jag är bortskämd med lycka sen igår
puppy eyes och awkwarda samtal som kan vara hintar eller bara tomma skratt
worst case scenario
att sitta och få panik hela historian och bara vilja springa för att det inte fanns någonstans jag hellre ville vara och för att det var feeeeel som fan
mitt hår (enough saiid)
att jag gnäller helt sjuka mängder!

sammanfattning: skitdag som bloggats om på gott humör. ganska awesome.

overdose feels so good

Shit vilken awesome dag jag har haft! Lång, har den varit också fast inte på ett jobbigt sätt (än). Men ja okay den började med ensemble där vi spelade britney for the win. fast det är sjukt svårt att spela datorgjorda låtar med riktiga instrument, har vi märkt.;)

Sen var det historia, där jag var awesome! Eller okay, vi var awesome. fast jag. vi hade en frågesport om historia och typ allmänbildning och jag och Viktor var de enda som fick alla rätt. Fast det var egentligen bara jag, för Viktor satt bara och sa efterblivna saker. Jag sammanfattade det fint på facebook såhär: nu vet vi att ingenting hände 2004, att spykens chef inte är gustav vasa, att det inte har förekommit någon dansk revolusion och att samma politiker inte arbetar i 70 år. Vi lär oss så mycket på våra lektioner!

Well, sen var det engelska vilken, om möjligt, var mer awesome. Vi skulle skriva en text om vem vi helst ville vara: Bridget Jones eller Elizabeth Bennet. Vi (=jag och Viktor) började då spekulera i vad detta faktiskt innebar. Var jag fortfarande blind? Var han fortfarande en grabb eller ingick könsbyte på något vänster? Saken var tvungen att utforskas och vi (jag) frågade engelskläraren. Jag var blind men han var en tjej. "all the guys are women" sa hon. hon fattade inte det roliga. Annat kul var "I´d rather be Elizabeth. I want to be called miss Bennet!"(jag hoppas ni fattar att det inte var jag som så. då hade det inte varit så kul) och att få allmän damp på när läraren pratade svenska eller ogramatiskt. båda förekom en del. *blängblickar*

Sen en lång och awesome lunch med Aron och Viktor efter vilken jag stod i ehuset och umgicks med folk. Där upptäcktes något ganska awesome: jag har ett freaking crazy gehör! Josefine spelade en ton och frågade, på skoj tror jag, om jag visste vilken ton det var. jag ba: det är ju ett g? och så var det det. sen höll vi på sådär en ganska lång stund och jag tror jag sa fel två gånger eller nåt, och det var på de svarta. say freaking what?:o

Sjöng också massa med Petter och folk och sen var det spanska som var oskrivbar. det var dock något kul jag skulle skriva! just det.
andrea: vi kan skriva om...vad heter det? consequenses...
jag: eh. konsekvenser?
andrea: justejaa!

sen så har jag varit hemma, lagat relativt misslyckad fläskpannkaka och varit glad. inte pluggat till provet imorgon. hur pluggar man gemu? bra att inte veta såhär sista terminen i kursen. nu ska jag gå och anthemsjunga.:D

till vispen + lite annat blabb (antar jag)

ja, alltså först och främst, vispen: varför skulle det inte betyda något att du finns? Det betyder jättemycket och du gjorde min dag med din kommentar!<33

man ska säga nåt annat också tror jag det är tänkt, så...det är onsdag! undrar hur många inlägg jag har börjat så. bra emma.;) men ja jag ska snart till skolan, wiiihoooo liksom. inte. morgoninlägg är så spännande! ...eh. godnatt då.

there´s a drumming noice inside my head it starts when you´re around, I swear you could hear it it makes such an almighty sound

odjup del av inlägget:
så jag hade som ni såg matte och sen lunch där vi analyserade ord som umgås och vampyrer med tandställning och annat fint. jag hade också svenska där jag och Vera läste dikter på ett kallt golv, gitarr där jag typ spelade och sång där jag och winnerbäck typ blev kompisar. rent sångmessigt alltså. sen har jag varit hemma. den odjupa delen var inte så spännande. det blir inte den andra delen heller.

dup del av inlägget:
jag kvävs lite av ursäkter och saknad och jag vet inte om jag kommer att klara av att göra det jag måste göra. det jag egentligen inte har försökt göra, fast jag borde ha gjort det. plus så är jag livrädd för att mitt worst case scenario ska inträffa. men alltså förlåt alla. förlåt till alla jag försummar och förlåt till alla jag hänger mig på. jag hatar facebook. jag hatar mail man måste kolla som inte finns. jag hatar bowling! det låter mer random än vad det är.;) men nä alltså jag övertänker allt och det vet jag, men jag orkar inte imorgon goddammit jag orkar inte. kan ingen bara finnaaas

det är nog inget deppinlägg, vad är det då? ett..ilskeinlägg?

"sluta tänka mitt namn!"
men
förlåt

jävla
mcyket
då!

fan att allt ska vara så bräckligt hela tiden
fan att man ska gå från typ yay-my-life-is-awesome till fuck-my-fucking-life. hela tiden!
bara för att man tror någonting betyder inte det att det blir sant.
ingentning makar sense
kan inte folk bara vara lite ärliga och be mig dra åt helvete om det nu är det de vill
vilket det förmodligen inte är
för jag äär dramaqueen
jao
snart lunch
jag vill inte le och se glad ut
för jag vill vara glad goddammit
kan inte allt bara få vara lätt?
kan man inte bara få ha en självklar plats, någon som saknar en?
för jag saknar er
sen får det vara hur det vill med det
men det gör jag
typ en jävla halvtimme kvar på den här lektione
jag vill ut
fast inte
jag vill ju bara tillbaka till helgens eufori
kan det inte alltid vara så?
vad är det egentligen som är så jävla fel på mig?
för jag tycker inte att det är det!
nej nu har jag gnällt nog
i min smakfulla fina blogg
goddag


I once thought I really knew myself

tisdagsmorgon och jag har drömt så sjuka drömmar att jag fortfarande är lite förvirrad över att verkligheten är så normal. Men jag hade ett skrattanfall i en av dem som nästan kändes i magen när jag vaknade. awesome.:D men vet ni? jag har prov på torsdag. i övermorgon. vilket jag inte ens kom ihåg. jag har också en sånggrej nästa vecka och ett matteprov. vet ni jag tror det får bli plugga av ikväll. ehehe. mvg till emma redan. xD sen tror jag att jag hade en massa svenska till idag också? vi ska ha prov på en massa sidor. bra gjort emma jag älskar dig. inte. nej nu ska jag göra det där jag ska göra. alltså för tillfället plugga winnerbäck så jävla myckeeeet. godnatt och sådär!

nu ska jag ta min bibel och min kotte och gå hem!

rubriken är sagd av niklas. out of context var det ganska awesome. det var skrivargruppen också som vanligt. men:

det är tisdag imorgon och det är uuunderbaaaart
jag stör mig på alla chanser jag inte har tagit, små saker
jag funderar på att gå och lägga mig typ snart bara för att det är mysigt
min lugg är ivägen när jag ska blängblicka ;)
nu ska jag spela gitarr
fuck yes
jag är awesome
godnatt

three day weekend for the win

hajhaj!
igårkväll fick jag för mig att skriva en femte (!) låt. en svensk en! det går faktiskt ovanligt jättebra. en låt brukar ju ta minst ett par veckor, upp till två månader, men nu känner jag ändå att jag har ganska mycket klart och om jag inte träffas av en enorm skrivkramp lär den snart vara klar. sjukt kul!:D

men så idag har jag haft spanska och sen spenderat tid med Julia(älskade syntsak), sen tar vi berlin, gårdagens godis och just nu musik. jag gillar livet och sånt shit. ;) skrivargrupp sen, det gillar vi också! vi som i jag och jag. fast just nu är jag faktiskt bara en person eftersom mina två halvor är helt överens om hur livet ska levas. detta har inte hänt under någon längre tid på många, många, många år. det är helt sjukt! nej nu ska jag försöka åstadkomma mer på låten!:D

ögonblicksbilder

gå till stan i minusgrader med finaste Agnes och bara prata

sitta och titta på någon sjukt creepy film som på något sätt var helt awesome på en random utställning, för varför inte liksom?

sitta på coffee point och lyssna på agnesmusik oc bli så rörd av gay pirates att jag knappt kunde hålla mig samlad men sen inse att det inte gör något.

stå och vänta på agnes och höra birds och bli oförklarligt lycklig
"birds can fly so high and they can shit on your head
they can almost fly into your eye and make you feel so scared
but when you look at them, and see that they´re beautiful
that´s how I feel about you"

helt plötsligt börja skratta utan att någonting ens var roligt

köpa godis och prata värmländska/norska/whatever och låta Agnes styra vilket blir såhär:
-vill du ha en sån?
-vad är det?
-ska vi ta reda på det?

vara så hardcore att jag köper en dammsugare i en godisaffär. i plockgodiset. yup.

-vi kan vara turister!
-men vi vet ju inte var vi kommer ifrån.
-det är mycket sant. men vi kommer från bondeland!

-du låter som en lesbisk bonde.
-jag är en lesbisk bonde från bondeland som ser ut som en pingvin!
-såklart du är!
-det är goa grejer!
-nej, nu är du bara fånig.
-...nu är jag fånig? för innan var vi ju så väldigt seriösa.
-...ja!

elta samma saker fast på en massa andra sätt

komma hem helt förfrusen

lyssna på tåströms självbiografilåt och inse hur mycket jag tycker om honom ändå och att det är okay att tycka om manliga sångare

sitta i en euforisk lyckobubbla utan att nödvändigtvis ha en anledning som berör någon annan utan bara för att jag är jag, typ


magisk episk dag. tydligen har jag aldrig varit så glad förut. enligt agnes iallafall.:)

here´s the mike and here´s your cue

goddag eller vad man säger!
igår slutade jag kvällen med att se Jonathan Ross show med pappa. Vi såg en grabb spela på glas och beundrade honom väldigt andäktigt (han spelade bad romance, liskom, på glas! say what?) och jag kom fram till att jag nog vill gifta mig med florence welch lite. bara lite, liksom. hon är så himla awesomeee. hon var alltså också med på showen. och emma tomson. kärleek!:D

sen mådde jag för bra för att sova (detta är möjligt, I swear to God) så jag satt uppe och log och hade det bra innan jag faktiskt till slut gick och la mig av ren pliktkänsla. men sova gjorde jag och vaknade också (nääähäää). Det blir nog snart en agneswalk verkar det, vilket är awesome. emma gillar agneswalks massa.<33 nu ska hon dock sluta blogga, spännande värre.:)

charmigt var ordet (det felstavade ordet? may be so...)

melodifestival. growling/screaming (jag har inte kommit fram till vilket än...lär behöva hjälp med detta av mina sakkunniga vänner), nyckelharpor, banjo, random skådespelare som låter som tåström fast mycket mindre awesome, underhållande pausunderhållning, skillad sång som till och med pappa gillar och en sjukt söt programledare (inte Sarah Dawn Finer utan hon den andra, vad heter hon?:s). Man. måste. älska. det.:D

En annan sak jag vill nämna i detta inlägg är att Agnes är bäst. vi har pratat mer telefon idag och ska nog senare ikväll kanske typ möjligen förhoppningsvis. hon (du) är liksom en sån man kan säga vad som helst till. man tänker liksom "det här kan jag inte säga till någon!" och så säger man det och hon (du) ba "I know the feeliiing." det måste man också älska!:D så, in other news...min hjärna är ett gummiband. detta är mycket spännande. jag hittar 6-7 anledningar till detta påståendet inom enbart detta inlägg. mvg till emmaa! totally. på tal om ingenting alls så börjar jag bli tjock. eller, tjockare. jag tänkte att detta var spännande för alla inblandade, typ. det är helt uppskrämmande. *gömma mig under en steeen* on that exceptionally uplifting note, I shall depart. goodnight dear people!

we fell in love in a hopeless place

igår spelade jag gitarr i nästan tio minuter bara sådär. mitt i natten. det var awesome. Sen växlade jag mellan eufori och oro tills jag somnade. förvirrande: yeah. always.

Idag har jag varit på stan och köpt vantar och druckit päronsoda och allt är ganska fint fast lite typ bitterdjuvt jag vet inte. haha jag borde lära mig att vara glad. det är nog svårare än att vara ledsen. förvirrande igen känner jag. men, jag borde egentligen vara ledsen för efter eufori kommer bakslag. fast nä! jag ska vara hoppfull, fuck yes, och så ska jag lyssna på fin musik och så ska jag sjunga och så ska jag vara glad. jag gillar nemligen att vara glad! Jag gillar också att ha rihanna-rubriker, bara för att jag typ kan. sen så gillar jag också att lyssna på 24. därför gör jag detta hela tiden. jag vill lära mig spela sådär! jag älskar fingerpicking massa. och denna låten! som sagt alltså. xD fan! smält aldrig lintchoklad! fyllningen klarar ju ingenting. jävla tandborstladdare som står för nära! älska när man sjunger en låt och helt plötsligt inser att den går att koppla. yay.;) nu blev sången mycket finare. jag har saknat massa gammal musik! det här kanske inte var så överdrivet intressant eller så. min dator är smutsig. chokladen flög överallt så det är inte så konstigt. choklad ska inte rinna! hur är den fyllingen ens tänkt att vara? jag menare...när den har varit i kylen är den massa hård, men sen blir den krämig och nu var den som vatten ungefär. sådär mycket ska inte saker förändras. makes no sense.:s nej nu ska jag sjunga melissaaa. hejdå!

fint allt ju

bra saker:
-så ska det låtaaa
-vinna nämnda tävling
-lax for the win
-telefon med en trött och sötig Agnes <33
-gilmore girls med allra käraste syster
-lintchoklad
-luke, paris, michelle och alla andra söta gg-karaktärer
-odjuphet
-eufori
-lyckaaa
-optimism
-glädje
-synonymer, mwaha
-sömn, I guess?

wishing to be undeep is too deep, isn´t it?

ja, idag så började vi med en fansy föreläsning om örat. Mycket spännande. ...eller nåt. sen så var det engelska och lunch där vi lärde oss ett nytt ord nemligen inbestämd. vad det betyder? ingen vet...ingen...

mer engelska och sen klipte jag mitt hår efter att ha låtit min kära käpp Bianka umgås med Viktor. inte på det vanliga sättet (=slå) utan de förde faktiskt en dialog! jag tyckte liksom att om han ska stampa i golvet ska hon väl svara med att också slå i golvet. väldigt produktivt samtal. xD men ja, hårklippning vilket blev helt okay och sen fikade jag och mor. kall äppelpaj med grädde istället för vaniljsås på ett fik som luktade pizza. score, liksom!;) nu är det fredag och jag ska försöka göra det bästa av situationen. yay and stuff!

nu blev det dålig stämning i mitt huvud...

rubrike har, ifall ni undrar, ingen vidare anledning. Det är något Viktor sa för ett tag sen och i min bok sa de just "varför blir det alltid taskig stämning?" så eh, ja. så hände det med den.

jag är hungrig. det är jag jämt. jag är hungrig hela tiden. vad är det för fel på mig? jag bara äter och tänker på mat. jag brukade inte ens gilla mat! jag förstår inte riktigt.:s men jaja, fredag och jag ska snart åka och träffa min älskade favoritrektor. ...inte. wihooo! men usch, ge mig bara mat och gör mig glad idag prettyplease. jag sätter allt mitt hopp till att denna dag blir awesome. vetefan vad jag nu ska hitta på, ideas?

but the truth is nothing´s really changed

torsdag och vi började med gemu där vi kom fram till att vi ska få alla rätt och då få chokladbollar. med salt i. jag är skeptisk.;) sen idrott där jag körde någon slags dubbelpass och lunch som var ganska trevlig. Svenskan var det också eller nej vänta nu ljuger jag! ni vet ju precis hur svenskan var. sen klagade jag på både golv och väggar innan historian med redovisning som jag nog fuckade up lite...:/

men jaja sen hemma har jag handlat, pratat med Hannah och det var nog det. xD detta blev inget spännande inlägg, men ska delge er ett gammalt citat från förra veckan när de spelade in gramatiklåten (som vann sin tävling och kommer sändas på internet imorgon och allt vad det är!)

sara(i inspelningen): sos alarm.
jag: sådär svarar de ju inte. de säger "sos alarm, vad har inträffat?"
benjamin: Hur vet du det?
jag: ...
benjamin: "hej, jag har blivit blind!" eller vadå?

muntert såhär på svenskan

jag fick just en hjärtatack av vad programet vi ser sa. fan vad läskigt det var! men nu är det inte det jag ska prata om...nej verkligen inte...

alltså jag vet inte. det är ju en bra början. men jag freaking hatar gråskala. jag hatar att tro att man gör rätt men så är det fel. allt är fel. man tror omväxlande för lite och för mycket om sig själv. oftast för mycket tyvärr. för lite är lättare. man blir inte så jävla besviken. jag vill inte vara här mer. jag borde sluta gnälla, jag vet men alltså nej. man ska vara ärlig yah know. men jag vill inte vara här, jag vill vara någon lätt stans. det finns ingen lätt stans. jag vill vara odjup och bara göra något ytligt. jag vill inte hellre vara Bianka (min käpp) en mig själv men det vill jag. makade det där sista sense? jag vill inte vilja vara det, liskom. men det gör jag. nu pratar de om verter. verters originaaal!<33 usch jaag tror att jag har missförstått allting. det är så folk ser det tror jag. som om jag gör fel. som om jag är för lite. jag vill ut! jag vill slippa tänka! jag vill gömma ansiktet i armarna sådär som jag gör när folk säger för dumma saker men sen vill jag stanna så. jag vill bli omhändertagen. är det fel? jag tror det. för det är inte synd om mig. det är jag som klarar mig. jag som lever vidare och det är det som är fel. det blir inte rätt. varför blir det inte rätt? varför kan inte jag vara odjup i mer än fem jävla minuteeer? jag orkar inte. tio minuter kvar. jag skulle vilja bryta ihop. det var länge sen. eller eh nej det var det ju inte. 17 dagar sen. tror jag? jo. och fan fan fan jag hatar att bli bortglömd jag hatar att tro saker som bara inte är sanna jag hatar att vara här. jag måste ut snart. och sluta tvinga mig på. måste. måste. men jag måste sitta kvar här. de pratar om färg. wiho. 6 min kvar av lektionen. jag vill inte gå ut fast ändå vill jag det. skärp dig emma. ingen vill läsa dina deppiga inlägg. skärp dig!

the one who doesn´t quite fit in

Hejhej kära ni eller något!
Igår la jag mig kvart i nio. yeah I know.:s men nu är det februari och jag har varit och fikat med Gresa, den nya ledsagaren. En väldigt intressant och intresserad person. låter det konstigt? det är det kanske också. men jag gillar det!:D

ja vad händer mer? Jag...längtar tills imorgon. För jag hatar att vara hemma goddammit. och jag borde göra min plankning av the lucky one. det borde jag verkligen göra.:/ men det ska nog gå bra. laga mat, ska jag också göra. och gå, tänkte jag göra nu.:)

RSS 2.0