och jag som inte kan egyptiska!

hejhej!
först och främst: ett nytt inlägg, hittade jag idag. det var värst. fast bäst, var det. Tack älskling! speciellt tack för att du sa att jag inte är clyshig. detta tar jag som en megakomplimang och whatnot. (för vidare överanalysering av den mening och hispighet, tryck 1)

nu har jag haft en nyårshelg med älskling och varit i egypten. afrika, liksom! :o men jag vet inte var jag ska börja riktigt. men ja nyår. vi började just nyårsafton med att bada i chokladkalenderpapper och annars har vi ätit, läst och typ...slagit varandra på händerna?:s

jag hann också innan resan med att ta avsked av Sara med en av våra hp-kvällar. nu pratar vi om ledsagarsara och inte min syster, ifall ni började undra eller så. Hon var söt som vanligt ("din dumma dödsätare, jag gillar inte dig!") och mamma och syster kom ner lagom till felix felisis-scenen vilken vi har spelat upp frequent under resan. Den ska vi också prata om nu ja. Det var...ganska kallt, helt ärligt. eller det var varmt i solen men det blåste utav helvete hela tiden. vi åkte på en dramatisk giptur i öknen där jag tydligen såg väldigt rolig ut och hälsade på en random dromedar och sådär. Vi tittade också på fiskar och skrattade mängder åt vår guid.
"this fish looks like lion. therefore it´s called the lion fish, the lion fish. and this fish here is called box fish cause it looks like a box, a box..."
annat vi har skrattat åt är pappas sätt att säga ordet negativ, "världens största bäver"(never gets old) och "skulle jaaag?". Sara och jag (syster nu folcs) har stämt upp i min kärra och min åsna varje gång en sådan (åsna) uppenbarade sig och lekt "sararadio" lite då och då vilket alltså är näår hon sjunger (oftast dåliga) låtar och jag byter låt på hennes axel. det har alltså varit en fin resa, fast jag är nu pepsimissbrukare eftersom det var allt de hade. jag vill ha pepsi. :s okay, lite små citat och sådär. sen blir det (förhoppningsvis, tiden går ju) frukosttalk och sen skola...

Sara: finns det någon diet för människor som inte äter kött?

Sara(?): *säger nåt om rötter*
pappa: morrötter...
vi:?
pappa: kålrötter...

jag kommer inte på mer, så hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0