du förstör min spelupplevelse!

så det blev ingen sitta och stirra-kväll, utan det blev att jag, Sara och benjamin tog ta i saker och började förbereda dungeons and dragons som vi ska spela ikväll. Och nej jag vet inte heller riktigt hur det blev så.;) men syster är en halvalv, och det rimmar, så ingen bryr sig. det är typ världens roligaste ord! så vi har försökt skapa karaktärer och förstå och sånt krävande. men vi fick chips och cola (men det finns typ inget kvar till ikväll, måste åtgärdas!) och bestämde att all musik som fick höras var the pretty pretty playlist (den jag gjorde åt henne). sen kom vi fram till att sara är efterbliven, men jag är också det men det har vi inte kommit fram till än. if that madeany sense which it just didn´t.
 
men ja, snart ska jag gå och fika med sara (inte syster) i regnet och det ska bli fint. men man kan tycka att de borde komma hem från tippen innan lisa och domenic (stavning?) dyker upp. annars får jag väl hälsa dem välkomna. det kan jag ju göra, för jag är borta varje dag de är här och jobbar. det är ju bra av mig. men nu ska jag sluta skriva, ska bara visa hur bra benjamin förstår hur man ska göra mig glad. det är något folk förstår väldigt tidigt faktiskt.
jag: men får jag inte börja på level 3? du sa ju att jag skulle få det, för sara sparkade mig!
benjamin. nej det får du inte...men du kan få coca-cola?
jag: fair enough...

Kommentarer
Postat av: Anonym

låter som en fantastisk pojke Sara har skaffat sig ;) utom att det borde ha varit pepsi istället för coca-cola... behöver jag ens signera denna kommentaren? i think not.

2012-07-19 @ 18:00:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0