marken rör sig under oss

nej alltså min syster ger mig konstiga rubrikförslag. bra sak med att jag kommer hem: jag kommer på mina egna rubriker! weee!
 
hursomhelst, vera: du är söt, och inte det minstaste dissad!:D det ser ut som att jag har fått en kommentar till, men har inte fått något mail om det...får kolla det när jag skrivit klart. men jag har haft en awesome fölsedag faktiskt. åkte upp till bergen och träffade syster och hannah (and there was much confusion. not hannah the x girlfriend, no.) och vi gick runt lite där. sen åkte vi bil i typ fyra timmar, för vi åkte på någon natur-väg-thingy, och mycket sång lät sig höras. jag fick komplimanger för min stämmsång, så jag blev överlyckligt överlycklig! :D vi gav varandra lite musiktips (jag tror verkligen jag håller på att börja gilla manliga sångare...the world is coming to an end!) och vandrade obehindrat mellan språken. is awesome!
 
vi träffade Hannahs familjekompisar en stund och jag fick äntligen prata lite engelska! lyckaaa! jag tror inte att ni förstår precis hur lycklig det gjorde mig, allvarligt. men ja sen åkte jag och föräldrisarna och åt på en pub med artonårsgräns (weee how awesome is that?) och där spelade de people are crazy! jag blev lycklig! och alla kallade mig birthday girl och var söta. okay bara en. men fuck you jag är glaad!:D

Kommentarer
Postat av: vispen

Åh vilken underbar dag du har haft, det gillar vi :D Kram

2012-07-08 @ 19:32:09
URL: http://vispen91.blogg.se
Postat av: Anna

Grattis i efterskott Emma! Och välkommen hem till Sverige!

2012-07-09 @ 09:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0