never thought I´d really love you, but I do

oh hi!
ja, förra inlägget...jag vet inte vad som hände. eller jag ver ju precis vad som hände, men varför vet jag inte. det var konstigt. jag tror bara jag bryr mig lite för mycket om random folk och sådär.

hur som helst har jag hunnit med en del saker på denna dag. jag är dessutom frisk, förutom att jag hostar som en crazyperson. men jaja, idag har jag städat en massa här i mitt rum så att jag kan bo här. och den här låten är underbar. starring role pratar jag om. Men hur som helst städade vi ur en massa lådor, tog bort en byrå, ställde upp mina pringlespaket igen och läste igenom en massa gamla appper. det är en berättarskatt, I tell you. jag var en sann berättare som sjuåring. speciellt gillar jag en saga som jag och sofia skrev i ettan, där vi, om man analyserar det från en vuxen vinkel, skrev om en familj som ägnade sig åt grym favoricering och utnytjade sina barn, vilka fick bo hos mormor hela sommaren...fast det var bara en dag, för de fick plötsligt en syster (en till...). jag tror jag hade väldigt svårt för graviditetskonseptet som barn alltså.

sen så lagade jag lax, för jag är bäst på laxlagning, och sen gick vi till johannas födelsedagsfika. det var som vanligt extremt gott och trevliga samtalsämnen behandlades. har varit hemma några timmar sen också och mest känt mig allmänt ensam, deppigt som det är. trött på att vara själv, i flera olika sammanhang. saknar. blah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0