here´s the tale of the 15th of march

Emma vaknar och äter gröt som hennes mamma gör åt henne. Den är god, tycker hon, fast sylten tar slut! trauma är detta.

Sen läser emma ganska mycket i sin jättedeprimerande bok och lyssnar sen på deprimerande musik. det tycker hon är roligt! Ett deprimerande blogginlägg skriver hon också.

sen äter Emma fläskpannkaka! Detta gör henne lycklig, fast även där tar hon den sista sylten (en annan sorts sylt alltså, det blir mycket sylt för lilla emma idag).

sen saknar Emma sin deprimerande bok, så hon läser lite till i den. den är nemligen inte bara hemsk utan också riktigt bra!

sen fikar hon och lyssnar på pang prego, som egentligen är funky town, men det är egentligen samma sak fast inte fast jo fast näe. det är förvirrande.

emma åker sen till Jolanta, där hon eltar och analyserar men det tycker hon väldigt mycket om för Jolanta är cool tycker hon.

efter det åker hon och ser sin syster sjunga på biblioteket. men hennes syster sjöng inte solo som hon hade lovat, så Emma är sur och har dessutom ont i magen som fan när hon åker hem.

på bussen kopplar emma samman busshållplatser och musik, och får för sig att ödet vill henne något när det egentligen bara är Emma själv som börjar spåra ur...

sen äter hon middag med sin familj och skriker rakt ut av lycka för att hon hör två ord som hon gillar. hon är alltså jättediskret, och förklarar med att "det är den vanligaste referensen" som om det är en förklaring vilket det inte är.

sen ser hon ikapp syskonen-avsnitt hon glömt att se, bloggar och saknar sin pappersdocka väldigt mycket. just det där var väldigt konstigt sagt för övrigt. nästan lika konstigt som sågspånshög, vilken var bland de mest hjärtlösa paraleller Emma någonsin gjort. inte för att hon brukar göra hjärtlösa paraleller i en så rasande takt. och on tror det stavas parraleller...?

nu ska emma ta en konstig kaka och lyssna på mer pang prego eller läsa något eller vi får se (eller hon får det) (fast det får hon ju inte).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0