det vet ju varenda idiot!

ja, tänka sig, jag bloggar igen. tredje gången idag och klockan är inte ens 6. så kan det va. detta är dessutom ett sånt där tvådelat inlägg, med en glad del och en deppig del. here goes glad del:
efter att jag skrivit förra inlägget gick jag och åt lunch med trevliga människor där jag kom fram till att potatis och kycklig står högst upp på min att döda-lista. det var på det hela taget en konstig historia, lunchen alltså, men det tror jag ingen annan tänkte på...eller jo men inte direkt alla. hur som helst...sen var det mer engelska och matte som vi inte hade, så då väntade jag mest. kom hem, och satt här. rubriken är Linus argument för att man inte ska ha choklad i kylen. dubbeltydligt, much?;) sen vill jag också dela med mig av ett väldigt fint litet citat.
linus: jag får nog godkänt. eller kanske vg.
aron: det spelar ingen roll om du får g eller vg eller ig eller mvg. du får ändå ett bra betyg, för du är...bra!
also, cola på glasflaska! jag säger bara det...

here goes annan del:
jag var stark idag. försökte vara naturlig. det kom inte ikapp mig förrän nu hur jobbigt det var. då var det helt okay, men nu...jag saknar dig. och någonting väldigt ovanligt hände innan: jag mindes något vi sagt som jag inte kommit ihåg förut. och det är liksom mig vi snackar om här, som kommer ihåg allt alla säger. jag kom ihåg hur vi pratade om att sjunga en hel dag och att vi "bestämde" att göra det. det är så mycket man bestämmer. säger att man ska göra. man vet aldrig vad som kommer hända. man borde veta...men det gör man inte. men jag saknar dig, jag saknar att vara den du pratar med, skrattar åt, finns för på något sätt för jag litade fan på dig men det tror jag aldrig du fattade eller hur? men jag fattar inte vad jag har gjort, hur du kan vara så kall som du är. jag försöker vara naturlig men jag tror du ser det för jag pratar lite för högt, lite för mycket, är nästan lite...falsk? what the hell sen när är jag falsk? elelr inte falsk, snarare...påtvingat intresserad? nej, det ger helt andra tankar...jag vet inte vad det heter. men lite för indragen i samtal, jo falsk är fan rätt ord ändå tror jag. you treat me just like another stranger, som Hayley uttrycker det i hörlurarna. så är det ju verkligen. det är bara så onödigt, tycker jag iallafall, för vi tycker ju förihelvete om dig du betyder nåt för oss och vi vill inte bli omhändertagna vi vill vara där för dig och ta hand om dig. finnas, skratta som vi brukade för du underskattar oss vi kan mer än du tror. vi förstår mer, är smartare, vi var bara vana att se upp till dig vi hade någon slags trestegsrelasion (nytt ord ftw) men jag tror det kan bli bra bara du låter oss försöka. det kanske är fel att sätta oss i ett vi, kanske, men jag tror jag vet vad jag pratar om här. gawd komunicera bara!

säga för mycket på internet? jag? fuuuck no!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0