it´s not his fault, I made him lose his temper, I should know better than to talk too loud

vispen: "den här gången"...nu känner jag mig sådär härligt nyttig. xD och det blir inte bättre av att jag faktiskt inte är säker...men jag tror det kan ha varit balerina? tror jag...detta känns ju bra.

så, vad har hänt idag? var först och umgicks med Maria på olika bänkar och sånt vilket var sjukt trevligt och vårigt. hon obsessade över nikotin, vi bestämde oss för att ta tag i random musik och kom fram till varför hon behöver pengar för att umgås med mig. lite såhär kan det vara:
maria: tycker du jag är jättejobbig nu?
jag: nej, bara lite halvt patetisk.

maria har just försökt få en tändare av grabbarna bredvid, men fick ingen.
jag: there shall be no tändare!
maria: there shall be victory!
jag: nooo!

okay den sista bevisade ju ingenting. förutom att hon använder mina uttryck. jag har förresten inte slutat säga så än, tyvärr. det är nog mitt sämsta uttryck, all time. och då räknar jag med en del sjuka uttryck. det och "fucking kant", men det är ju varken mitt eller ett uttryck; det är Viktors och en tvångstanke. jag vet inte vilken av dessa faktorer som gör det till ett sämre uttryck...förmodligen att det inte är något uttryck alls! Herregud, Emma, det här var ditt sämsta och mest långsökta resonemang någonsin. det är inte ens ett resonemang utan bara bullshit! hm...det här kommer jag visst aldrig ur eller hur? alla som känner igen sättet jag pratar på räcker upp handen nu! räckte någon upp handen? rätt! jag pratar sådär fint som jag brukade göra för något år sedan när satan kom på tal. med andra ord försöker jag efter bästa förmåga snacka bort vad jag snackar om för att låtsas som att jag inte har en aning och herregud jag insåg just hur fucked up det här inlägget faktiskt är och om det vore något vett i mig skulle jag iiiiiiiiiiiiinteeeeeee publicera det. jag gör bara saker värre. nu till något helt annat:

dagens rubrik är väldigt deprimerande. jag är inte deppig alls, jag bara citerade låt. men det låter som någon jag känner. det låter lite som jag...

jag skulle berätta om min dag. det kom jag ihåg nu. men det fanns inget att säga om den. ändå lite scary att jag glömde det. hm. xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0