låtsas.sjukdag

sandy: haha jo, men jag vet inte hur man gör för jag är oteknisk som stryk och min fader var inte hemma när den akuta lösningen behövdes. erkänn att det är smart, dock? kortet är precis tillräckligt stort!
vispen: jag vet!:D:D

idag har jag ont i halsen. lite, lite, lite ont i halsen har jag. så jag har en sjukdag. jag får ju aldrig ha några sjukdagar! sist jag var hemma från skolan på grund av sjukdom (inte inräknat mensvärk) var i januari 2009. for real! därför ger jag mig själv nu en sjukdag då jag skola tycka synd om mig själv. jag har redan tittat på gilmore girls på den och legat här i sängen med datorn. känner mig riktigt sjukig. and I liiikeee it.

är också hungrig och har sötsug samtidigt. känner för nudlar och köttbullar. känner också för jackie chokladpudding, men det har vi inte hemma! det var mer praktiskt för en timme sen när jag var sugen på skit vi faktiskt har hemma. problembarn är jag i sanning. men jag blir å andra sidan sugen på nya saker precis hela tiden så det kanske inte gör så mycket. xD

nä, nu ska jag sluta blogga. goddag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0