min favoritpojke är tillbaka!

vem tänkte ni på först när ni läste rubriken? Är det den jag tror ni tänkte på? I så fall...hahahahahahahaha! Nej, så kul ska vi inte ha det...

Jag menar förstås min riktig
 favoritpojke, ingemar! Ingemar v, som tobias skrev att han hette på datorn. bara för att tobias är typ den mest awesome teknikern någonsin. Jag undrade liksom varför han frågade "är det den femte nu?", men det var ju för att kunna skriva det. sånt som gör ens dag.

Men aa jag fuckar up tidningsprojktet men jag fixar det ikväll typ. har kaosont i magen eller nä inte nu längre förresten :o och alla pratar lite lågmält omkring mig. eller nu tystnade alla såklart. förutom erik som sjunger något (tror jag). Sara hjälper Elin där borta och snart ska hon kommaoch hjälpa mig wihooo. typ. tills dess måste jag sluta blogga. så kan det va, så kan det va. men ja har jag något mer att säga? att jag kanske kan få mvg i kuhi! whaaat? world is craazy. också att jag får godkänt i gitarr. typ ett mirakel. inlägg med musplatta är tamigfan inge lätt vill jag säga, så jag slutar nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0