well...

(skåne ligger i Sverige, förstår du Tildah lilla, och hej förresten!)

jag började denna kväll med kaosmycket viktångest (av ingen speciell anledning, jag vet).
så jag åt en ugnspizza och chips och choklad...

jag ville ha nåt som fick mig att må bra.
jag lyssnar på pang prego...och vad gör det? det skapar saknad of doom! som vanligt. bra jobbat, emma lilla...och ja. jag fattar att du fattar att det ska hända. och ja, jag fattar att du vill att det ska hända. det är ju så det är här i världen.

mitt namn betyder "den höga". for real. tyckte det behövde skrivas på internet och sånt. inte för att det inte redan står på internet...

viktångesten is coming baaaaack. jag låter "tonårig" som syster säger, jag vet. lev med det. så kan det va, så kan det va. och nu ska jag sluta skriva i denna fula blogg.

men skåne ligger i sverige. detta vill jag säga igen. jag bor i sverige. yup. och här får man pryl. inte prygel. så kan det va. aj! slutaaa! inte okay nyckelord där alltså. sluta prata om detta. tack! nu pratar de om homiopater istälet för det de inte fick prata om. vad skulle jag säga nu då? just det, att det var länge sedan jag gav någon pryl alltså slog någon. förutom erik, honom slog jag häromdagen på order från (och med hjälp av) petter. men förutom det har jag icke slagit någon på hundra år. detta äro ett trauma, då jag älskar att slå folk! frivillig, någon? vänta, skulle inte jag typ sluta blogga? det skulle jag göra. det gör jag alltså inte, som ni ser. inte jag alltså utan ni. ni ser. inte jag. blindskämt, yaay! lägg ut, lägg ut! lägg uuut! nu har jag ett måtto här! "man ska alltid förbereda några mejerisånger!". detta hälsar josefin från pang prego. detta är när spotify är typ nytt. cute. nu sjunger de om något från nordegren! den jingeln får jag på hjärnan hela tiden. kan likosm gå runt en vanlig dag och höra "nååågot från nordegren" i mitt huvud. det eller tältprojekt-låten förstås! lagom konstigt är detta. referenserna hoppar ut ur huvudet på mig. det är inte så lätt alla gånger. någon måste komma hit och förstå mina referenser! pleeeaaaseee! vem som hlest! fast det finns inte så många. men jaja, godnatt eller nåt för nu ska jag sluta (på riktigt)! hahahaha, "messa in, midnattsmessa"...okay på riktigaste riktighet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0