when you´re gone it makes me happyyy

nejmen hejsan, här sitter jag och väntar på engelskan. Herman spelar allmänt glad musik i hela klassrummet och det gör att alla mår helt bra. eller iallafall jag. fast nu vetefan vad det är för skit han drar igång? ingen tycker om det. inte jag iallafall. jag drar inte alls hela klassen (eller de delar som är här) över en kam! absolut inte. ;)

på tal om att göra ens dag förresten (förra inlägget refererar jag till nu alltså), så utspelades följande när jag gick från kören och hit innan idag:
ana: starkt jobbat Emma!
jag: vadå?
ana: Att du gick hit. Blir sjukt imponerad!

den här dagen blir alltså bara bättre och bättre. och det sjukaste: du är här och det stör mig inte sådär hysteriskt som det brukar. stör mig gör det, klart det är jobbigt, men jag börjar ändå känna lite mindre. det syns inte, det är jag ganska säker på...eller jag kanske borde verifiera det med någon pålitlig källa men ändå. happy times! är för övrigt ett nytt emma-uttryck som har smugit sig in i min vokabulär. happy times, alltså. det är inte lätt att vara jag, då det bara dyker upp nya uttryck hela tiden och så försvinner gamla och ibland innan jag är färdig med dem. till exempel säger jag aldrig "be that way then!" längre. i och för sig fattarjag ju varför. men det är ändå lite tråkigt kan jag tycka. och alltså dubstep är inte bra skit. om det nu är det det är, men det verkar så. det är bara kaaaoooos. vad ska detta föreställa nu då? låter muntrare. eller vad man säger. aha det är någon mix av purjolökslåten. oh glory! nu kom det in folk, och med folk menar jag (som jag vet) erik. och någon mer vad det verkar. alltså vad hände med den fina musiken som spelades innan jag började blogga? då var det krunegård och svenska akademien (vadå random e? jag skriver bara som det uttalas) som gälde. vad fan var det där? någon screamade i dubsteplåten! alternativt bara skrek utav helvete jag vet faktiskt inte. jag avbröt ju kursen i "riktig musik" av förklarliga anledningar. nu bytte vi till danny av någon anledning och det gjorde vår kära Orup alldeles lycklig. vi har så sofistikerad musiksmak don´t you think? notera att jag samtidigt som detta skrivs försöker läsa. det går inte så bra. och neeeeeejjjj inte starshipslåten! nej han bytte. han byter en hel del här. britney är det nu som gäller. folk har allmänt kul vad det verkar men i min bok sitter mariam i fängelse. och nu, lagom till någotjagbordekännaigen, kom läraren med buller och bång...bullar skrev jag först. hon kom tyvärr inte med bullar. nu ska jag kolla vad christina har kokat ihop för skrivuppgift åt oss. först ska jag dock visa er ännu ett exempel på att Aron inte alltid vet hur han ska formulera sig:
"kan man googla saker som inte finns på google?"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0