en klassisk clown

oh hi!
nu är jag på lite bättre humör (fast nej, jag har inte pluggat mer egentligen), och det på grund av världens bästa sånglektion. vi körde I need some wine and you, you need to be nicer och det gick så bra så jag vet inte! det kanske finns hopp för mig, trots allt!:) så ja, just nu väntar jag mest på att åka och träffa Maria. hade tänkt skriva, men jag kommer verkligen inte igång. det är inte okay. men ja, det är väl bara att försöka, I guess? eller så tvingar man pappa att fika med en. det kanske man gör istället...för att fika innan fikan är bra grejer!:)

yeah maybe I´m a bad, bad, bad, bad person, well baby I know.

idag började jag dagen med världens bästa morgon. lät mig själv sova ut, och sen gjorde jag lunch till frukost. ja, jag lagade mat. korv med bröd, i och för sig, men för mig är det enormt. ingen annan var i köket vill jag tillägga så att ni inte blir förvirrade och tänker "men hon lagar ju mat ofta?". hade världens bästa självförtroende, som höll i sig under utvecklingssmtalet. vi hade sen dans-audition till musikalen, under vilket följande hände:
jag: hur ska vi göra detta, egentligen?
lärare: vi vet inte riktigt. men om du känner att du inte ser, så...
jag: *skrattar som en maniac*
 
sen gick det mer utför med dagen. jag hamnde i "måste-prata-engelska-stadiet" (he wasn´t even in the room, had probably left the building, but he still fucking affected me because I´m just tragic like that) och nu känner jag mig mest meningslös. kan inte plugga, kan inte, kan inte måste verkligen idag. har skjutit upp läskigt länge. kaaaaaaaan inte...

de svartaste synderna är saknad och att strunta i sitt skolarbete

det här har väl inte varit en så bra dag.
saknar fel saker, fast vad är rätt saker att sakna egentligen?
har inte skrivit ett ord på relgionen, samhällskunskapen eller viktigt.
kommer fucka up min audition, wooohooo
men fuck that.
f;r jag har julmust
och jag är inte så ortodox med julen som jag en gång var. whatcha gonna do liksom.
godnatt

to the left, to the left, everything you own in a box to the left

mycket fin kväll igår hos Marie. Vi åt lax med rotfrukter (jag, ja jag vet :o fast jag åt inte så många läskiga rotfrukter. men ändå liksom) och pratade om precis det vi brukar prata om. sjöng ireplaceable och not fair, och med det fick vi en fin liten countrylåt som också hette not fair. top comedy, I tell you. lyssna på den. du kommer inte att ångra dig. men ja, det var väl ungefär det som hände där? fina saker blir ofta korta i skrift. det kan också bero på att jag är ganska trött. dock inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. kan avsluta med att jag åkte 6 färdtjänstresor igår. godmorgon! (lagom glettigt slut indeed)

det låter ju jättebra, men...det är nog inte då det ska vara...

vispen: emmacarolina32 heter jag på twitter (någon annan tönt hade tagit emmacarolina! så inte okay!). dig har jag redan hittat :)
 
idag började jag lika trött som...nej, okay, fuck liknelser. men jag var trött. Men engelska lyckades jag ändå ha (med nöd och näppe(vad fan är det för uttryck?)) och sen vallfärdade jag med elin till biblioteket där hon skulle göra viktigt. åt lunch, hade samhällskunskap, åkte till cyncentralen för "karläggning av min livssituation". men det blev en vanlig habplan istället. wooo! men ja när den var slut kom jag en stund på religionen, där jag blev hälsad med först "nu är det slut på friden!"(läraren), "grattis!"(herman) och "du ska få en chokladboll!"(josefine). det sista var inte så konstigt, då alla andra hade fått det innan. men ja, sen rep med kr. det gick...inte så bra den mesta av tiden. det var mest eftersom vi körde our father och 32, som är väldigt svåra. iallafall our father. men sen spelade jag min valz (med z? :o det lät bättre på ingemar, men kan man skriva så? eller är det valls det heter? det är det nog...fuck it) och fick honom att spela trummor, gitarr och piano (fyrhändigt med två icke-pianister ftw) innan vi bestämde oss för att han inte skulle spela alls. det är ju bra och sådär.;) nu sitter jag och äter choklad och väntar på att få åka iväg. det är så mycket som 37 minuter kvar, tror jag.:)

I know it´s mad, but if I go to hell, would you come with me or just leave?

idag har jag blivit fotad på en kyrkogård. vi kände oss coola, elin och jag. elin tyckte också att det var coolt att äta på mc donalds. jag är tveksam. men gott, det var det. that I cannot deny. jag har skapat en twitter också. jag vet, det är helt abnormalt. men det kändes rätt i stunden, typ. någonstans att skriva alla random låtcitat och sånt I guess. och snaaart ska jag vara cool på skrivargurpen också. cause that´s what I do. typ.

på min mobil blir alla nummer 16

ja, jag hade seriösa planer på att blogga mer igår faktiskt men sen kom skrivande i vägen. ja, jag skrev faktiskt! och omg jag lyssnar på 24 och det gör så ont fast det är fint. den låten förändrade liksom mitt liv. slutet är så läskigt sant. det var ju preciiis så det kändes. "they say one man is the accident, the other is the hand that stops the blood. and I´m looking for the other one, the hand to stop the blood." jag har sjungit det med dig. önskar jag fick höra det, göra om det ännu hellre.
 
förlåt, nu ska jag skriva vettiga saker. som att igår träffade jag Agnes! det var seriöst tre månader sen sist! men det var lika underbart som vanligt. för en gångs skull var vi på samma nivå i livet, typ. normala saker som "I am a cat throwing up! take care of me!" yttrades såklart och det regnade...också såklart. men ja, vad hände mer igår? jag skrev, som sagt. jag kanske äntligen har kommit ur min ca två-tre veckor långa skrivkramp! det mycket tack vare marie, som ger mig en massa intressanta tankar att jobba efter. utan henne vore det ingen bok, konstaterade jag. uppspel idag, alla verkar sjukt taggade. jag tänker knappt på det. liksom...min klass, what´s the deal. de enda jag vill ska höra har redan hört. so what do I care. ska göra mitt bästa dock, obviously. borde sjunga upp kanske? okay nu slutar jag skriva ner mina tankar.

cause you don´t feel pretty, you just feel used

jag spenderar denna söndag med att proppa i mig ohälsosamheter. för det tycker jag är en bra och genomtänkt sak att göra, indeed. igår var jag också ohälsosam, fast då med maria. det var allmänt mysigt, som vanligt.<3 på kvällen tittade vi på glee och jag lyssnade en massa pang prego. spelade upp mitt episka dm-medley (som nu är klart! wooo!) för mamma och pappa, och de tyckte det var bra så det var ju kul. sexton låtar, fick jag med! och bara två är transponerade, och de fick bara vara med för att jag hade hört de i dm tidigare och alltså inte själv transponerat dem. men det blev riktigt bra! ska nog spela igenom det när jag har skrivit klart detta, bara för att det är kul (och för att jag inte kan skriva någon egen musik för närvarande). jag bloggar inte så intressant nu för tiden va? nä, men det var väl deppigt för alla inblandade. Jag kan berätta att jag nu vet var min (påstådda!) psykopat-gen kommer ifrån. mamma ropade nemligen igår "jag skulle kunna döda för popcorn!". vi...hade inga popcorn. så jag är glad att ha livet i behåll. xD nej det var nog det om detta.

allt är bra med mormorchips

har haft en fin kväll med min kära mormor som kom hit fullastad med pizza, cola, godis och såklart mormorchips! (stjärnor, tror jag de är kända som...). Vi åt, pratade och såg patrik 1,5 för jag tänkte att "om vi tar något jag inte sett, måste iv kankse byta film om den är dålig, och det kan vi inte för vi är otekniska!". jag blev arg på alla i filmen och allt var som det skulle. och vi pratade om hur bra allt är, hur positiv jag är, vilket bra år det har varit. det är så jävla sant. jag har haft så många bra dagar, så läskigt mycket bra har hänt. jag är så till freds med mig själv och allt jag står för. som regina så fint uttrycker det: 32 is still a goddamn number!!

my head is an animal

vem sätter en provtid på 6 h? vem gör så? ja inte jag i alla fall, för jag gick efter...2. och då var jag långt ifrån först. mysteriskt, tycker jag det är. provet gick väl okay antar jag, om någon typ undrade eller så. jag har sen tittat på "religious" (tror jag den hette), en bill maher-dokumentär. sjukt bra grejer indeed. och ja, jag ville mest säga hej. så...hej!

jag menade ko, men så blev det hamster

rubriken säger en del om hur samtalen har varit idag. och alla dagar egentligen. annars har dagen väl varit okay. relgion och kör som mest var tråkiga, ensemble där vi var ganska bra faktiskt och lunch där jag dissade nils kompisar och vad allmänt trevlig och bra. på samhällskunskapen yttrades rubriken och också saker som "jag låter som en tecknad person, som åker berg- och dalbana! wiiiii!". det sistnämnda inte av mig vill jag tillägga, utan av aron. han var ovanligt konstig idag också. fast på ett annat sätt. det kanske ingen bryr sig om, förresten. men ja, på engelskan fick jag chokladboll och cola levererat (tatiana ftw liksom) och gjorde i princip ingenting. sen så var jag på banken, och lite sånt. så nu vet ni vad jag har haft för mig, typ.:)

I´m still a slave to these dreams

marie: damn! jag som hoppades på att få den av dig. och you bring the sun out är ju fiiin.:) jag har inga direkta låtar, mer...ljud. typ. lite svårt att förklara.
 
provade studentmössor igår. hade taxidrama of doom för att min planering var katastrofal. det resulterade i en promenad och umgåsande med aron, som har blivit ännu konstigare! eller konstig på ett normalt sätt, har vi kommit fram till. ooo nu kommer en nice rad! jag sjöng den...mindre nice. det var nemligen min allra första sång idag. inte fint alls. och jag har börjat fundera på att skapa en twitter. inte för att jag ska göra detta, men jag blev brutalt sugen på det igår. men ja...idag är det, alltså, torsdag. ska åka snaaart till el instituto och ha religion. då ska vi få vår superseriösa uppgift. jag vill inte ha två superseriösa uppgifter samtidigt! det är för mycket!:( men det var nog det jag hade och säga. vi hörs någon annan gång (förmodligen på samhällskunskapen -.-)

jag är fädd för får och för spya, jag kunde vatt rädd för typ...torg

marie: yay! hur ska jag få denna cola, då? och ja eller hur! det där med låtar kan gå över styr. som med det mesta annat här i världen.;)
 
repet med kr igår gick riktigt bra. vi spelade 32, vilket var mycket roligare än vad jag förväntade mig. när vi blev trötta på att vara yberseriösa spelade vi en poppversion av den, som skrek efter en banjo. jag vill ha en banjospelare! och en violinist! och en pianist! och alla andra instrument! men jag har bara mig själv och min musikslav, men det låter ganska bra det med. nightmare in calgary låter riktigt, riktigt bra nu. hur pepp är ni på att se detta spektakel live? för jag är jävligt pepp på att spela det! och snart ska jag göra det också!:) eller ja, det hoppas jag iallafall. men en annan sak jag skulle nämna med 32 är att eftersom den har en så mystisk text (se: rubriken) blir det väldigt mycket comedy när kr ska suflera. jag tappar bort mig och han sjunger "spya!" helt randomly. ;) att höra honom sjunga låten var också...en upplevelse. för oss båda. ^^
 
nog ylat om detta. idag är jag ledig. eller nä, för jag ska prova studentmössa omg sjut mig. men annars har jag ingenting att hitta på idag, och det känns riktigt skönt faktiskt. ska väl få klart den berömda valsen antar jag. som inte är så berömd, men det känns som om den är det. om jag ska spela vill jag ju såklart ha med den! och spela ska jag. ska kontakta folk angående detta idag, faktiskt. men vänta det var ju detta jag iiinte skulle prata om mer. det gick sådär. men nu är jag trött på att blogga, så nu gör jag itne det mer.

bla, bla, bla. screw the human being!

rubriken (ska jag faktiskt förklara, wooo!) är vad jag sa på engelskan idag. jag har sån hyfs indeed.;) men ja, har haft sjukt konstiga samtal med random folk. som inte var så random. blev sen räddad av Elin och åt lunch och gick till coop som den sällskapshora jag i sanning är. men det roliga är att jag faktiskt känade på att vara det! Elin köpte choklad och fick sen ångest, så jag fick det. sjukt nice. men igår...drack jag julmust! det var hemskt det. jag uttalade mig såhär om detta idag:
"det var inte så gott. inget att hänga i julgranen, liksom."
the best comedy is unintentional. Elin hade också en fin "logisk slutsats":
"om skalman hade fått en fru, skulle hon heta skaldam."
mycket sant. hon håller dock fast vid att jag är både en stalker och en psykopat. jag är inget av detta! faktiskt! bara för att jag kunde säga att Aron drack cola den tjugofjärde och tjugofemte februari. men det ääär ju så! det kan man kolla i bloggen! eller nej, alltså det står inte "aron har idag druckit cola!", för det vore ju smått stört, men själva eventet står det ju om. vänta varför bloggar jag om vad jag redan har bloggat om? varför? av samma anledning som hannah och josefine sjöng one direction innan. alltså ingen alls. fast om man frågar viktor så är det (one direction alltså) vad man tänker på när man inte tänker på något alls. förvirrande! och helt osant. det här inlägget är ungefär lika coherent som allt jag har sagt idag, alltså inte alls. det är inte min dag rent retoriskt idag. jag borde jobba med internationella konflikter just nu. elin tyckte att jag skulle skriva om vår lärares staket. jag funderar på att göra detta. fast näe. det ska jag ju såklart inte göra. det vore ju konstigt. alltså omg emma gör något vettigt med ditt liiiv! typ...jobba. eller läs om islam om du nu inte vill jobba. eller...jag vet inte. läs igenom dina texter inför repet i eftermiddag. eller lyssna på hur folk skrattar vilket är det du (jag) gör. de har roligt. det är väl trevligt. de har någon referens going on just nu. det är förvirrande indeed. nej alltså nu får det väl ändå vara färdigbloggat.

trippelförälskelsen

det är en liten sak jag har tänkt på. den handlar, som rubriken skvallrar om, om förälskelser och bihang till dessa. vad menar jag då med bihang? de där sakerna som den man är förälskad i gillar, som man liksom...utvidgar sina känslor till. har detta hänt er? jag ska ta mig själv som exempel...mest eftersom det är det enda exemplet jag har.
 
Det roliga här är att min fina halv-anonymitet funkar ännu särme än vanligt just nu. men fuck that! mina bihangsförälskelser är, inte helt otippat, pang prego och metal/gitarrer i allmänhet. och då menar jag inte akustiska gitarrer 2008-style, utan jag menar elgitarrer och annat jag tidigare inte befattat mig med. men det jag vill komma fram till här är: hur stor del av detta har med personen att göra? jag gillade ju pang prego innan, bara inte lika mycket. och det jag gillar med metal, till exempel screaming, har ingenting med upphovet att göra. är det någon som över huvudtaget kan conecta med den här förvirrade och speedade harangen? jag kan ju inte vara heeelt ensam med det, väl? för det jobbiga blir ju att rättfärdiga dessa "nya" intressen och inte bli klassad som en "wannabe".
 
sen vill jag också klargöra att man inte är förälskad i alla grejer man gillar eller rent av älskar. jag älskar till exempel annika norlin, men är förälskad i florecne + the machine. förstår ni skillnaden? förmodligen inte. det var bara en liten tanke jag hade idag när jag lyssnade på ett specialavsnitt av pang prego som jag hittade. vad säger ni?

heil the uselessness that is this

hej!
detta inlägget är onödigt! men det skrivs för att jag ska kunna skriva ett nytt inlägg med en svensk rubrik, och för att förklara rubriken på det förra. det glömde jag ju såklart bort, min vana trogen. det handlade om min (och viktors) fina skolmasaker, och att jag tydligen var en psykopat på grund av detta. eller vi var båda psykopater. det roliga här är att det var Elin som tyckte detta, men själv sa hon att "om inte banden svarar snart om konserten, så hänger vi dem!". förlåt, men hur är det mer psykopatiskt att sjuta folk än att hänga dem? jag förstår inte. hon höll fast vid denna åsikt mycket bestämt. detta tycker jag är konstigt!
 
det var mitt onödiga lilla inlägg. sånt här händer ibland, helt enkelt. enjoy!

inlägg från en icke-psykopat

sandy: hell to the yes! d-moll istheshit!:D
marie: jag skrev faktiskt ett imorse! får jag cola nu? Please?;)
 
så idag är det måndag och jag är överdrivet hungrig. men det kanske inte var så spännande. vi hade dock ensemble, där jag var dålig på att spela gitarr och sånt kul. jag och Elin hade sen projekttid som vi inte gjorde något på, och sen pratade jag med jolanta men det gick inte så bra där för jag var inte på analyshumör. men nu måste jag skriiiiva!:(:(

and I forget about you long enough to forget why I needed to

ni vet min vana att skriva inlägg till "dig", alltså i du-form när jag är deppig? Well...det har visat sig nu att det inte är så jävla genomtänkt eftersom folk kan ta åt sig av saker som verkligen inte har med dem att göra. jag försöker liksom skydda identiteter, men det går inte så bra...och nu kan jag inte säga något eftersom jag inte pratar med den här personen som tror att jag har förolämpat den! problematiskt indeed. eller också är det jag som är helt fel på det? detta är så iriteerande!
 
men förutom detta har jag haft en bra dag. träffat hugo, anja och vilma och fikat på ett kaffé med minibord och sjukt konstiga chokladbollar. men det var väldigt trevligt. jag skapade ett nytt och högst ofrivilligt blindskämt:
"om man är inne på sin tredje blinda partner, borde man fan titta sig om lite!"
men ja, nu är jag här. borde skriva, orkar verkligen inte. får inte tappa suget och sluta skriva. fåååååååår verkligen inte. tvinga mig, någon?:(

min blogg ska minsann inte vara hemlig!

men det har jag hört att den är, och det ska jag ändra på. på två sätt. först ska jag skriva ett gäng ord/fraser/whatever som definierar mig. för jag tyckte det var kul.;)
here we go:
skrivaholic
chokladbollsmissionär
språk/ljudfanatiker
hobby-aotist
lite lagom lesbisk
ganska så yberblind
ambitiös slacker
awesometastic
frivilligt tvåspråkig
sällskapshora (obs: inte hälften så negativt som det låter)
uttrycksnarkoman
skåning
anti-hemligheter!;)
 
har dessutom svarat på en sån där fabulös frågelista! det var ett tag sen. here goes denna:

Ditt fullständiga namn? Emma Carolina Rävås
Hur Lång är du? 1,70ish
Ögonfärg? Blågrå(omg bruden som svarade på listan före mig skrev samma som jag ändå hade tänkt skriva, wooo! Också de pratar om sokrates i pang prego! Helt irelevant…)

Spelar du något instrument? Nae, eller jo piano ibland och gitarr när jag blir tvingad
Dina första tankar när du vaknar? Jag vaknar aldrig abrupt, so I dunno
Vart befinner du dig just nu? Var, heter det. Och jag är i mitt rum, i Lund, vad man nu menar.
Biter du på naglarna? Inte mina fiiina naglar! De är precious!

Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Hur ska jag kunna veta det?
Har du några husdjur? Ja jo jag har ju det va. Hur det nu hände.
Är du singel?  Most certainly.

Vem är snyggast? (obs: det var två s i snyggast. Jag tog bort ett. Bara så ni vet…) fuck if I know.
Vem vet mest om dig? Hannah kvalar nog dessvärre in alltså. Eller kanske onna, eller egentligen vem som helst som har följt den här bloggen tillräckligt länge och som har ett bra minne. Sandy kanske?
Vad vill du ha just nu? Ingenting faktiskt…sömn?
Rädd för? Oförutsägbarhet, spya, folk som skriker är jag också rädd för nu för tiden…L
Din första riktiga kärlek? Jag vet inte hur jag ska räkna. Men jag tror ändå jag måste svara miss bennet på den frågan. So bloody sue me, alla som är emot detta (alltså alla jag känner xd).

McDonalds eller Burgerking? Burger king när det är särskrivet, som det ska vara. (väl?;))

Sjunger du? Jadå, sjöng för typ två sekunder sen
Vad har du för skostorlek? 38/39(bruden hade rätt igen :o)
Vill du gifta dig? JA!!! Speciellt när jag hör crazy train. Jag fattar inte heller varför :s
Kommer du överens med dina föräldrar? Jao, det gör jag väl.
din hårfärg? I hear it´s brown.
Vad ska du göra i morgon? Träffa skrivarfolk <3

 Skor du hade på dig idag? Vinterskor
Vad sover du i? nattlinne
Snygg färg? Fuck off with the colors, allvarligt! (inte så överdrivet allvarligt)

Favoritårstid? Vår methinks

Favoritmat och dryck? Cola på dryck, vet inte om mat…jag och mat funkar bara i perioder. (emma, du lät just som någon slags bulimiker. Det är du inte. Såatte…)
Hur svarar du i telefonen hemma? Hej det är emma. Men innan jag tar upp luren skriker jag ”sluta ring hit!”
Vad är du sugen på nu? Ingenting :o

Hur svarar du i mobilen? hallå
Sov du ensam inatt? Absolut.
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov. Tror jag.
Vad var det senaste någon sa till dig? ”lås här!”
Druckit idag? Cola <3 och juice också faktiskt, bra drickadag alltså
Vad är det för väder hos dig nu? Jag vet väl inte, kallt och nattigt
Godaste glassmaken? Alltså vad är hypen med glass? Men typ daim/knäck I guess.
Drömmer du mardrömmar? Bara i kanada. :s
Favoritklädsel? Jeans och tröja

 Favorit godis? Omg skriv ihop ord som ska ihopskrivas. Men det beror ju på vad man är sugen på. Punchpraliner!
Hur många kuddar sover du med? 2, bredvid varandra(ett rätt till av bruden)
Längtar du mest efter just nu? Att uppträääda med mina låtar!
Vem har vart din räddning idag? Jag har itne behövs räddas…

Vad luktar det nu om du sniffar lite? Ingenting alls. Vänta. Jag känner igen den frågan. Jag har svarat på den här förut. Tror jag. Fuck my life.
Saknar du någon just nu? Inte mer än vanligt.

Vill du ha barn? Fobi mot spya och på senare tid skrik gör detta svårt. Men ja jo.
Är det någonting som är stressigt? Inte just nu faktiskt. Få ihop en lineup med seriösa band till konserten och se till så att inte elin kör ut band, typ.

Längtar du till din nästa födelsedag? Alltså nej, faktiskt itne alls. Men det är ju ett tag till dess också.
Är du blyg? Jag vet inte. Tillåter inte mig själv att undra, typ.
Vad gör du just nu? Svarar på detta, lyssnar på min framtida fru # 1 alltså florence & the machine

Tycker du att du har fin dialekt? När jag slår över till skånska, ja (nästan rätt, bruden, så jag lät det stå kvar. Jag gillar mina skånska vokaler.);D

Tycker du om snö? Noooo!

Vad gör du om 10 minuter? Jag äär inte trelawney…I´m not seeing things. Haha blindskämt mitt i natten är comedy

Hur mår du nu? Trött, men ganska…bekymmersfri.

Vad är din önskan just nu? Jag vet inte…?som slår in :D

Har du något speciellt cetat? Du menar citat? En hel del. Många står här ovan (tror jag, jag har ju inte skrivit det som ska stå ovan än :D).

Vad lever du på? Pengar jag inte tar ut för jag är ganska korkad

Vad gör du om 5 år? Skriiiver hoppas jag

Någon/något som du alltid kommer komma ihåg?  Haha det mesta. Men jag måste vara tråkig här och svara Hannah, faktiskt. Första förhållandet bla bla bla.:))

 

Dåligt svar för att vara på sista frågan -.-. men what to do. Nu är jag kanske mindre hemlig J


not now, darling, you know it´s truueee

jag glömde berätta om att jag blev niad igår! det var det konstigaste. jag blev stannad i korridoren av någon brud och frågad "behöver ni hjälp?" alltså, jaha...ser jag ut som en gammal tant? Jag blir typ chockad bara jag tänker på det. ;) men ja, idag umgicks jag med Maria och fikade och tränade vägar. jag peppade låtskrivande och annat kul. har ikväll spelat en massa i världens bästa tonart och och lyssnar nu på pang prego. länge sen jag bloggade till det, tycker jag! helt sjukt ju. de här chipsen har en väldigt konstig smak. det beror nog mest på att de är gamla. trevligt. well...nu tänkte jag jobba lite på ett nytt inlägg, så detta får vara slut. helt normalt det där.

en gång för alla, för en gångs skull!

marie: du har, såklart, rätt. Både i ditt antagande och i att jag borde säga åt henne som folk. jag är väl för trevlig, antar jag...:/
 
så, jag bloggar ovanligt bristfelligt just nu (tycker jag iallafall) så jag ska försöka göra en catch-up och sedan (förhoppningsvis!) skärpa mig. i torsdags var jag i skolan och gjorde en massa tråkiga saker. jag lärde mig islams trosbekännelse ("det finns ingen gud förutom Gud) och skrattade åt den en del. jag har inte något mot muslimer, ifall någon trodde detta, men det är ju comedy förihelvete! vad gjorde jag mer i skolan? bevittnade hur random folk repade björk, valde ny låt till ensembeln (jag ska spela synt...jag kan inte spela synt...såatte...) och hade lektioner I guess. firade sen mormors födelsedag och det innebar regelrätt umgåsande med kusiner och allt möjligt.
 
igår var jag också i skolan (omg really?) och där sades rubriken av Aron. det var en del i någon monolog som jag inte lyssnade på eftersom jag faktiskt jobbade. jag hade glömt hur bra I blame coco är. det ville kanske ingen veta. hursomhelst hade jag sen sång, eller nej först hade jag lunch där klassens allra mest grabbiga grabbar satt och pratade om kattungar. jag dog en aning. sen hade jag faktiskt sång, där vi sjöng marina and the diamonds och taylor swift.I am not a robot och 22, närmare bestämt. båda är förjävligt svåra att sjunga, med fuckloads of skarvbyten och grejer. Så det lät mindre fint, speciellt som jag tydligen har en spänning i tungroten...whatever that is. så jag ska ha mitt klassiska "guiltysmile" och då ska det bli bra tydligen. men hursomhelst var jag sen och såg breaking dawn med syster och hennes buddies. det var väl trevligt antar jag. jag är så bra på att berätta om saker! indeed.
 
så! nu är ni up to date. hoppas det känns bra.;)

what is this I don´t even

"Good luck with that crush of yours."
det må vara barnsligt, jag må kunna sätta mig över det, men jag blir provocerad som fan. Crush? Crush? ooookay. crushes do not last this long. they do not hurt like this one. och att hon av alla jävla människor känner att hon har rätten att prata om det med mig. hon borde tamigfan fortfarande skämmas över vad hon höll på med way back och inte ens prata med mig. jag tycker på riktigt det.
"thanks for making her cry."
& jag kanske inte ville veta? jag kanske försöker, jag vet inte, lämna det bakom mig? Men hur jävla lätt är det när hon känner att jag fortfarande behöver veta saker, fortfarande borde typ bry mig? jag förstår ju att det är för att hon älskar henne. just därför kallar jag det hon känner för en "crush". för om jag har en, har hon en. rättvist ska det va. men alltså låt mig vara nu, allvarligt. är det jag borde säga men jag orkar inte ta en konflikt. det sjuka är att vi inte ens känner varandra. vi har ingen relasion. ändå känner hon behovet av att kontakta mig. om och om igen. spyyyyyr lite.
 
ja jag vet att jag låter töntig. so let me. blaahh. godnatt och ha det bra.

har du något särskilt ackord som du tycker om?

fabulös dag igår, verkligen. Först turné, som dock började lite sådär. eller ja den började ju bra med att jag erbjöd mig köra bussen och en massa skämt om "there was a kid in the street! now there is no longer...". men sen spelade vi på svane, och det gick åt helvete. all teknik fuckade sig, so that was fun. :/
 
men sen åkte vi till veberöd ("här är centrum. det är...en rondell!") och där gick det bra! både för oss och de andra, som till och med fick klokt gitarrljud (huruvuda detta är bra för just mig är en senare fråga :/). sen pratade jag non stop hela vägen till Lund om allt möjligt som betoningar av sandby och sånt kul. men, som miss bennet skulle ha sagt, det kunde ha varit värre. och bättre.
 
sen åkte jag direkt till Marie för att umgås med henne och också Sandy, Julian och Alrik. Vi åt intressant fläskpannkaka (grahamsmjöl...) och citatet i rubriken blev sagt. har fortfarande inte fattat om det var en raggningsreplik eller bara en fråga. ingen som vet. ;) vi sjöng också (såklart) fiolsången och the rose i intressanta stämmor. sen gick folket och jag och Marie fortsatte med att äta massor av popcorn, dricka mystisk saft och prata om en massa saker av mer eller mindre stor betydelse här i livet.
 
det var väl det jag hade att berätta. snart ska jag åka och ha skola, vad det nu ska vara bra för...

calm, colected, and comandin

åker om tio minuter för att spela på skolor. tänkte blogga lite för att jag inte gjorde det igår, och inte lär hinna ikväll heller (kanske, vi får se). igår spelade jag med kr som vanligt. vår version av our father börjar bli episk. annorlunda och en aning bipolär, men smått episk. funderar på att leka med 32 nästa tisdag, om jag vågar. sen ska vi kaaaanske spela någonstans! känner mig sjukt pepp på detta. tur att jag ska spela idag då :) inte mitt skit dock, men ändå bra skit. ganska glad. och bra ensembel får vi med oss, med en elin i och allt. henne spenderade jag för övrigt hela gårdagen med i skolan, då vi inte hade några seriösa lektioner. så vi projektarbetesfixade och pratade om allt det där vi brukar prata om. nu borde jag kanske åka snart? nej, det är lugnt. jag skriver så fucking snabbt just nu visste ni det? eller alltså nä, kanske inte, men det känns så. men jag kan inte riktigt tänka så snabbt som jag skriver, so that´s a problem. men usch, jag orkar inte att det är så tiiiidigt! *trött* det reegnar, dessutom. were´s the fun in touring in the rain? det kanske man ska vänja sig vid i och för sig. inte för att jag kommer turnera for real, men man vet ju aldrig...;) nej, nu går jag, godmorgon på er folket!

allt handlar om Gud verkar det som

yes indeed. började dagen med en kristendomsdebatt med min yberkristne taxichaufför. han lyssnade på bibeln på ljudbok, och jag började prata om att tro på Gud men inte Jesus. detta hade han svårt för, indeed. jag slutade disktuionen med "the holy spirit can´t write!" och det är ju lite ironiskt med tanke på att vi sen färdigställde vår, lagom halvreligiösa, teaterscen på skrivargruppen. det blev förjävla bra! mina skrivargurpare är, helt enkelt, de bästa som jag vet. i alla fall några av dem. eller alltså...några av de bästa som jag vet. det blev ju ett syftningsfel. bra jobbat. jag har inte så mycket att komma med just nu, så vi hörs väl någon annan gång I guess.

tell me something real, tell me something true, I just wanna feel there´s something left that I can do

jag har nu varit och sett first aid kit. holy fucking goodness those chicks are so fucking awesome. speciellt johanna. hon är helt klart min favoritsyster. tre, små solon fick hon. men de var episka. de sjöng sin cover på america, en underbar helt unplugged version av ghost town och ja, jag lyckades sjunga mig till en komplimang...igen. nej, jag har inte alls uppträdande-apstinens. absolut inte. och min meningsbyggnad är ju helt jävla underbar idag verkligen. men ja, jag är lycklig. söderbergssystrar ftw! <333
 
also: min känslomessiga uttråkning, som jag winade om för ett tag sen, är borta. jag känner mig levande igen. lika smärtsamt levande som om det vore februari igen. jag tror bestämt att jag tycker om det. för det smärtsamma är jävligt fint. eller fint är det väl inte, mer...there ain´t no words. men det känns alltid bra att komma ihåg sina egna känslor. vad det var man egentligen grundade dem på. varför de inte försvinner och betér sig som folk. men ja, det var en liten insyn i mitt liv. sluta nu läsa denna blogg och lyssna på first aid kit istället, förihelvete!

allt hopp är kanske ute, men desto större anledning att vara lycklig egentligen

två timmar av nostalgisk, naturlig, ogrumlad lycka.
stannade uppe till halv fyra. lagom trött idag.
så jävla värt det
och det bästa: som sagt i rubriken, allt hopp är ute. jag behöver inte tro mer. det är skönt som fan på ett sätt.
 
så idag ska jag mest ligga och ta det lugnt, innan konserten ikväll (wooooooo). inte för att jag är så trött egentligen, men det är mysigt. så...goddag kära random folk som läser detta, detta är ett väldigt bra och logiskt inlägg tycker ni inte?;)

sing for the lion and the lamb

när du har tänkt på destruktivitet och gammal ångest en hel dag...
 
...titta. inte. på twilightfilmer!
 
I learned the hard way, guys. man blir så arg! all destruktivitet bara stänker omkring. det kokade seriöst i mig. men mamma var söt, och alla andra i filmerna var sötisar. och fint soundtrack hade de, så som brukligt. men jag blev arg som sagt. har annars lugnat ner mig kapitalt sen jag skrev senast. back on track. typ iallafall. wooo. här kommer lite citat, tror dock bara det ena kommer vara comedy för någon annan.
 
aron: ...boner!
alla:?
aron: nej, jag menar böner...
herman: you fucking pervert!
aron: vaaad? jag har dyslexi!
 
mamma: skärp dig! annars skärper jag mig, och det är ju inte bra!
 
& en obegriplig sidenote: jag är lika tragisk som för ett år sen. o yay. skillnaden är bara denna: jag har inget att förlora, inga hemligheter. ändå lite...fascinerande. jag älskar att skriva nonsens i bloggen. mwaha.

det sjuka är att man orkar älska så jävla mycket

bloggar istället för att svara på ett mail jag inte får svara på. men jag vill så mycket att det gör ont. vill inte vara kall. det sticker i bihålorna, sådär som det gör när man vll börja gråta. men jag har inte gråtit på sex månader snart och ska inte göra det idag heller. fast jag vill. är kanske fortfarande lite rädd för att ses som kall, likgiltig. hörde att jag var det så ofta. det var för att jag var det. jag kan gå runt och klaga på destruktiva förhållanden och smutskasta dig i all jälva oändlighet men detta är sanningen: du älskade mig, på riktigt, och jag visste inte vad kärlek var och älskade dig i något mellanting av insanity som fortfarande inte har ett namn på något språk. men hur i helvete skulle jag kunna veta? jag var din största idol, du pratar om entusiasm jag visade, jag har alltid sett mig själv som rätt tömd på ambitioner. du pratar om shining, något som tatiana av alla människor pratade om igår. att jag lyser när jag pratar engelska. när jag pratar om honom, sa du också. jag vet inte om det är sant.
 
för är det inte det som är det sjukaste? Han drev oss isär, for better and for worce, och för det är jag tacksam som fan. utan honom hade det aldrig gått. men jag är där du är, har varit det för länge. älskar utan någon som helst poäng. obesvarat. jag tänker ibland på varför du älskar mig, hur man kan älska någon som inte finns för en. vad det är i en sån människa man längtar efter. tills jag inser att jag gör det själv. att jag, stundtals, älskar honom till vanvett och samtidigt kan jag inte respektera honom. samtidigt är jag trött på hela grejen. du är säkert också det. din pojkvän hatar mig säkerligen. det skulle jag ha gjort. som jag hatade plankan. ditt sätt att inte komma över det. jag behöver prata med dig, face to face, men ingen skulle förstå. du skulle gå med på det, dina vänner skulle bli arga. jag skulle få ett fint litet mail från vår älskade ms black om att hon inte tycker jag agerar okay. för hon tror att allt hon säger betyder något. det gjorde det en gång i tiden också. lyssnar på so I thought med flyleaf. så mycket musik fortfarande. så många gånger jag sjöng dig till sömns. somnade i ditt knä läsandes dragonlance. spelar rollspel nu, känner igen termerna från det. skrattar åt halvalv nu som då. ska till jolanta nu, kommer säkert börja gråta där. vägrar gråta fler tårar för dig. minns hur telefonen ser ut när man gråter på den. minns hur falskt glad man låter när man ska gå ut i köket. minns hur jag och iris jobbade mot klockan och höll dig vid liv när jag borde tagit avstånd. saknar någon som på riktigt förstår utan att döma dig. jag orkar inte döma dig mer. du förtjänar nog inte det. vill inte åka, gå ut härifrån. vill egentligen inte puplicera detta. åker om 2 minuter. måste gå. måste hålla samman. nostalgisk formulering indeed. så, nu får det vara. brist på struktur och sammanhang ftw.

and everytime I don´t, I almost do

redovisningen från helvetet (inte som igår alltså, om helvetet xD I am truly fyndig) avklarad. jag ville göra en skolmassaker, så dåligt mådde jag efter det. Viktor var på. Elin och Linus kunde bli övertalade. Sen...backade jag ur. Men viktor övertalade mig. så vi får se. (obs: om någon tar detta på allvar vet jag inte var jag ska bli av). also: han kallade mig vid namn, bara sådär. för detta blev han tillrättavisad och bad om ursäkt. alla har väl sina seder, antar jag...;)
 
men ja, alla var någorlunda självmordsbenägna alltså (iallafall i min halva av klassen) och jag tog ut min ilska på ensembeln. det gick väl sådär antar jag. fick sen veta att jag fick vg+ på samhällsprovet, so I was like woooooo. var stalker som aldrig förr med elin, dömde de som dömer. något jag har börjat bli bra på. vet inte vad jag tycker om den dubbelmoralen. an interesting song lyric if nothing else. nu börjar klockan bli en del, hur det nu gick till, men det är väl trevligt. det här inlägget hade för övrigt seriösa problem att bli skrivit. när jag började det var det först ett sånt där djuuupt inlägg, men sen tog jag bort det och skrev det här skitet istället. för jag var inte så djuuup kom jag på och det trots att jag har lyssnat på I almost do, all too well och 9 crimes när jag skrev. så kan det va. hursomhelst, godnatt allesammans!

vi har alla en chans att hamna i helvetet

oh hai!
utmattad tjej har haft världens trevligaste och mest uttröttande dag. denna började imorse med tal på svenskan, från vilket rubriken kommer. alla undrade vad mitt problem var, skulle jag gissa. talet var alltså för helvetet, i princip. ingen är förvånad.;)
 
sen träffade jag Ann och Fredrik för att träna vägar, och det gick riktigt bra! sen fikade vi på ramklints, vilket region skåne bjöd på (niiiceee) och en massa bra prat. fredrik är bara awesome, helt enkelt.;) sen var det bara till att träffa Gustav och gänget för att spela in film om tåg. så jag gick på tåg, av tåg, omkring på tåg och sen satt jag på lite tåg också. och gick runt på stationer och annat kul. jag hamnade i järup av alla ställen, hur det nu stavas, och vi hade hur kul som helst. behind the scenes, säger jag bara. nu kommer lite citat och sånt kul. sen: daim och marian keyes. så värd det.
 
jag: alltså, jag älskar dig!
syster(upprörd): varför det? älska mona och mastiff istället! de är mycket bättre!
 
tea: jag älskar malmö. det händer något där!
sara: som vadå, mord?

we come alone and alone we die

jag är lika teknisk som trevlig idag. alltså inte alls, på något av det. och jag ser inte vad jag skriver. jag älskar mitt liv yes. men nu kan jag det! aaanyway...vi har idag pratat om precidentvalet surprise surprise och jag kom fram till att...jag borde vinna. aron höll med. vi har också haft religion där vi jobbade i halvklass med ett grupparbete, bra liksom. det var då jag var otrevlig. och oteknisk. och jag skrev en sammanfattning. den handlade dock inte om glass vilket viktor hoppades på. deppigt för honom. sen spelade jag och kr our father. gick helt okay. jag är bara så jävla trött. godnatt.

jag har börjat bry mig lite för mycket om rubrikerna här alltså

vera: Aw, tack! <3
 
måndag morgon och jag började precis fundera på hur sjukt många måndagar jag har bloggat på egentligen. och hur många gånger jag har inlett med att prata om vilken dag det är. alla vet det, liksom. det liksom står under inlägget. jag är så smaaaaaart. men ja, jag är ledig idag och det är väl himla trevligt. igår var också en dag, och då umgicks jag med maria, var pro på diverse vägar och sådär. detta inlägg är sjukt tråkigt att skriva, så nu ger jag upp.

I´m not lost, I need to be loved

jag saknar dig
fast jag ljuger
jag saknar mer att ha någon
fast jag kommer inte ihåg hur det var att ha någon
sist jag hade någon hade jag ju fan inte ens mig själv, så det blir lite svårt.
men alltså, det är så förvirrande, det är verkligen det.
för när jag tänker på kärlek, och det gör jag jämt, så tänker jag ju på dig.
men omg jag orkar inte.
att älska dig tråkar ut mig till vanvett. det är monotont, ingenting händer.
what I am to you, you do not need. liksom.
och jag stör mig för mycket på dig för att helhjärtat kunna älska dig i mer än sekunder.
föraktar dig lite.
så ingen kan väl klandra mig för att jag klamrade mig fast vid en gnista igår.
den rent bokstavliga värmen av ett sms, förlägenheten, att leva lite.
minns inte nu, men det var fint just då. nåt nytt.
för mina känslor är så otroligt söndereltade att jag på riktigt bara vill spy på de.
för ett år sen var det iallafall någorlunda nytt.
intressant, fast det var så jävla hemskt och ångestbelagt.
bleh, det är så svårt att veta när man är själv och inte träffar någon.
jag vill känna mig lite himlastormande igen, helst nu.
kyssa någon jag älskar på riktigt och som inte skulle vara tyst i flera timmar eller göra slut eller dra in allt fysiskt umgänge om jag råkade dra mig undan.
undrar om det känns annorlunda. om man någonsin kan slappna av helt med någon så nära. vända sig åt vilket håll man vill. om jag kan. fuck if I know.
undrar om det finns någon som håller ihop som jag ändå kan tycka om. som skulle finnas kvar om jag försvann, som sandy skrev. eller hur hon nu formulerade det.
nu har jag gnällt nog, tycker jag bestämt.
godnatt allesammans. typ.

varför går de på teater, om de vill lägga pussel?

ännu en episk skrivargurpslektion avklarad! idag började vi på ett teatermanus om den heliga treenigheten. mer än så berättar jag inte, tyvärr. ni får se när det är klart! det ryktas till och med om att vi ska spela det live...stoked! men rubriken är sagd av Hugo, och det trots att han just då skulle hålla käften. men det var för roligt för att inte sägas och fick mig att brista ut i ett av mina rakt-från-hjärtat-skratt. de är faktiskt väldigt sälsynta och jag blir alltid lika rädd när de hoppar ut. men jag gillar dem! obviously.;) har också spelat min nya låt för mamma och pappa, och de gillade den! det gör jag också, minsann! det är ju tur det, kan man säga. men det var det jag hade idag, goodbye!

stockholm´s cold, but I´ve been told I was born to endure this kind of weather

oh hai folcs!
hemma efter några dagar i stockholm hos onnamänniskan! denna visstelse började i måndags, efter en myyyyyyycket lång tågresa och äventyr med läskigheter som sl-ledsagning och sånt. det gick dock bra för mig, minsann! så jag kom fram till onna, och där läste vi hennes gamla berättelser och annat trevligt. det hände inte så överdrivet mycket denna dag.;)
 
i tisdags lyssnade vi en massa på musik och hade det bra. vi delade systerligt på fanta och cornsnacks och läste ännu mer bjebb, innan vi åkte till gården. där var det, trots vissa komplikationer, mycket trevligt! vi pratade om allt möjligt, jag stiftade nya bekantskaper och fick cola bara för att jag sa att jag var sugen. ibland är livet behändigt indeed.:) på onsdagen åt vi fabulöst kött och fabulös chokladsås på sovel, så som man bör, och jag lärde mig att man kna köpa sylt på rulle. jag lär mig nya saker hela tiden, helt enkelt. jag åkte hem igår, efter ännu mer musik och prat och lite sång mot slutet till och med. här kommer lite citat. :)
 
ann: du får vara sur om du vill, men du är minsann inte så glad själv alltid!
 
ann: du måste ju prata när jag pratar!
 
rakel:*förklarar en lek* alla ska ta varsitt kort, och när jag ropar ut färgen på ert kort ska ni flytta ett steg till högre.
hannah: ...jag fattar inte.
rakel: men då tar vi ett exempel. ta ett kort, Hannah. vad fick du?
hannah: jag fick en joker...

RSS 2.0