har du något särskilt ackord som du tycker om?

fabulös dag igår, verkligen. Först turné, som dock började lite sådär. eller ja den började ju bra med att jag erbjöd mig köra bussen och en massa skämt om "there was a kid in the street! now there is no longer...". men sen spelade vi på svane, och det gick åt helvete. all teknik fuckade sig, so that was fun. :/
 
men sen åkte vi till veberöd ("här är centrum. det är...en rondell!") och där gick det bra! både för oss och de andra, som till och med fick klokt gitarrljud (huruvuda detta är bra för just mig är en senare fråga :/). sen pratade jag non stop hela vägen till Lund om allt möjligt som betoningar av sandby och sånt kul. men, som miss bennet skulle ha sagt, det kunde ha varit värre. och bättre.
 
sen åkte jag direkt till Marie för att umgås med henne och också Sandy, Julian och Alrik. Vi åt intressant fläskpannkaka (grahamsmjöl...) och citatet i rubriken blev sagt. har fortfarande inte fattat om det var en raggningsreplik eller bara en fråga. ingen som vet. ;) vi sjöng också (såklart) fiolsången och the rose i intressanta stämmor. sen gick folket och jag och Marie fortsatte med att äta massor av popcorn, dricka mystisk saft och prata om en massa saker av mer eller mindre stor betydelse här i livet.
 
det var väl det jag hade att berätta. snart ska jag åka och ha skola, vad det nu ska vara bra för...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0