stockholm´s cold, but I´ve been told I was born to endure this kind of weather

oh hai folcs!
hemma efter några dagar i stockholm hos onnamänniskan! denna visstelse började i måndags, efter en myyyyyyycket lång tågresa och äventyr med läskigheter som sl-ledsagning och sånt. det gick dock bra för mig, minsann! så jag kom fram till onna, och där läste vi hennes gamla berättelser och annat trevligt. det hände inte så överdrivet mycket denna dag.;)
 
i tisdags lyssnade vi en massa på musik och hade det bra. vi delade systerligt på fanta och cornsnacks och läste ännu mer bjebb, innan vi åkte till gården. där var det, trots vissa komplikationer, mycket trevligt! vi pratade om allt möjligt, jag stiftade nya bekantskaper och fick cola bara för att jag sa att jag var sugen. ibland är livet behändigt indeed.:) på onsdagen åt vi fabulöst kött och fabulös chokladsås på sovel, så som man bör, och jag lärde mig att man kna köpa sylt på rulle. jag lär mig nya saker hela tiden, helt enkelt. jag åkte hem igår, efter ännu mer musik och prat och lite sång mot slutet till och med. här kommer lite citat. :)
 
ann: du får vara sur om du vill, men du är minsann inte så glad själv alltid!
 
ann: du måste ju prata när jag pratar!
 
rakel:*förklarar en lek* alla ska ta varsitt kort, och när jag ropar ut färgen på ert kort ska ni flytta ett steg till högre.
hannah: ...jag fattar inte.
rakel: men då tar vi ett exempel. ta ett kort, Hannah. vad fick du?
hannah: jag fick en joker...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0