see you later, inovator!

det är varmt här och jag har samhällskunskap. vi ska plugga inför provet. yeah fucking right. till och med aron pluggar, förihelvete! men inte jag, uppenbarligen. för jag skriver skit på den här bloggen istället. underbart. har nu klagat lite för julia. men efter den här lektionen ska jag tamigfan dricka cola. jag älskar cola. men det visste alla reedaan. alla pluggar. ångest.
 
men okay...innan idag hade vi ensemble. då bestämde vi vilken fjärde låt vi ska köra (in the end-linkin park) och tränade igenom allt annat. (den där meningen tog seriöst tio minuter att skriva) sen lunch med viktor, aron och elin (som dock var tyst :s) där allt möjligt random behandlades. att jag just skrev viktor är ironiskt, för jag sa nyss (okay vadå nyss det var typ en halvtimme sen) att jag aldrig nämner honom vid namn. men det gör jag inte heller, to his face. nu pratar läraren om destruktiva saker under andra världskriget alltså kärnkraft. hon säger emot boken! noooo. vi slutar om 24 minuter. jag kan ingenting om eu, men jag tror iallafall inte att eu och europa är samma sak. jag och aron hade just en samhällskunskaplig debatt. den var jättebra! men den tog slut snabbt, för vi kan ingenting om någonting. vi är som sokrates, bitches! nu slutar vi om 20 minuter. dagens insats has been made, sa aron nu. och det är varmt hääär! men det är mitt eget fel, för jag tror bestämt jag vet när det blev varmt. nu hade vi en språklig debatt istället, men den...dog också. rest in peace kära debatt, och jag har ingen aning om hur jag ska stava här i världen. 16 minuter kvar woooo. Nu pratar vi om länder. "finland heter finland! fast heter det det i finland? det är frågan..." här är vi smarta som få. nu är här alldeles ybertyst! hemskt värre. 14 minuter, nu lägger jag ner.

Kommentarer
Postat av: Sandy

Bara för jag ser det som mitt kall i livet att upplysa dig, Emma. Finland heter inte Finland i Finland. Eller jo, om man pratar svenska gör det ju det (och svenska är ju ett av de officiella språken i Finland så), men... I Finland, på finska, heter Finland inte Finland utan Suomi.

2012-10-18 @ 18:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0