just a tiiny bit bipolar

marie: sounds fabulous! Någon kväll i veckan/till helgen?<3
 
(inga deppinlägg på födelsedagen, you say? fuck you, I say.)
 
jag har lärt mig skratta på riktigt utan att förstå skämten och hålla med om saker jag inte har en aning om. jag har inte ens tänkt på det förrän nu. jag kan se så himla övertygande ut. men jag har inte lärt mig hur man ser gränserna i ett gäng provokativa människor. jag har inte lärt mig tala allvar utan att må dåligt. Inte fixat projektarbetet, det ger mig en extrem ångest och jag vet inte varför eller vad som är problemet. vill bara gå och lägga mig fast jag inte kommer upp igen då. har redan spenderat way för mycket tid i sängen den här veckan. börjar kanske bli sjuk what do I know. Jag önskar att folk bara sa vad de tänkte, att allt bara var rakt och okomplicerat. så är det alltså inte. och som alltid i sånna här situationer behöver jag något, men jag vet inte vad. och du loggar in på msn, med en adress jag inte blokerat (du har ju så många) och har ett sånt där jättedeppigt pm som säkert har stått där ett tag men det är klart jag påverkas. man påverkas ju så mycket. jag vill bara sova goddammit. det kan jag inte göra än på några timmar men jag vill inte träffa någon, försvinna in i en bubbla. ha någon att orka och kunna försvinna med. godnatt. förlåt för detta bloggen.

grattiiiiiiis!

idag fyller min allra bästa vän fem år. hon har varit med mig genom allt, precis allt, sen hösten 2007. hon är den som känner mig bäst och vet mest om mig. hon är min bästa, helt enkelt.
 
min underbara blogg! fem jävla år, I tell you. jag läste mitt allra första inlägg häromdagen och det var ganska intressant, må jag säga. sättet jag skrev på 2007...ja jag vet inte alltså. intressant är det minsta man kan säga om mina formuleringar. men jag är så himla glad att jag inte har bytt blogg eller raderat ett enda inlägg (jag upptäckte häromdagen att jag fortfarande inte vet hur man gör det...so maybe that´s why), för det är så mycket fint och ännu mer fult men sånt måste också få finnas. och det har det fått. nästan allt mitt fula har fått finnas och ändå finns det folk som klickar in här och läser mitt skit. och för det älskar jag er som fan. jag blir så himla glad när jag tänker på det, helt enkelt. det här inlägget är väldigt dåligt skrivet, men det är väl lite fint sådär symboliskt. typ.;) men alltså, nu när jag räknade på det (bara från vad jag kan komma ihåg i huvudet (var skulle jag annars komma ihåg det?:o)) är det 21 personer som har kommenterat bloggen throughout the years (reklamkommentarer räknas inte). nej 22, kom jag på nu. har jag glömt någon mer tro? förmodligen. men alltså, hur fabulous är inte det? tack så monstruöst mycket till alla er (23)! jag älskar er massamycket!:)
 
men in other news, så har jag varit med maria idag på förmiddagen och fikat och snackat skit. kom hem med en extrem känsla av självrespekt och awesometasticness. har ätit lunch med farmor och sen mikrokladdkaka för att fira denna fina blogg. wooo. ;) men ja, nu ska jag sluta yra. fira med mig! (känns som jag sa det där häromdagen. varför då för?;))

also I drank six types of soda today

lååång dag. för trött för att skriva fint om den. kalenderfotning först med hela kusinskaran och vi hörde, återigen, nya saker i josef-musikalen (bästa roadtripmusiken). saker som "hallååå" och "lingon och plommon" är top comedy. :) men ja vi fotade i ystad och tomelilla och andra töntiga platser.
 
sen rollspelande med syster, brotherinlaw, dhaik, kr och karl (jag stavar olika, is funny, borde kolla upp hur fan det stavas). själva rollspelandet gick inte så bra ärligt talat, men jag var brutal (out of game) så det gör inget. efter själva spelandet åkte karl hem och vi andra spelade brädspel, tittade på skitkonstiga klipp och pratade en massa. gunga gungbräda, hann vi också med att göra. ganska trevlig kväll över lag. lite citat har jag, minns dock bara två för jag är sämst.
 
cia: ät så mycket du orkar, bara du äter upp.
 
dhaik: vadå 222? har du knarkat poäng eller?
 
(jag kom på ett tredje wooo)
kr: det är jättemånga som aldrig har gjort det förut när de gör det första gången!

här ligger jag och blöder-jenny jägerfelt

jag vet inte vad grejen med den här boken egentligen är. det är väldigt mycket som har trängts in i den, känns det som; och det märks när huvudpersonen, maja, sågar av sig tumspettsen det första som händer (min stavning mitt i natten alltså). hennes mamma "försvinner", hon träffar helt plötsligt en grabb som hon tror heter justin fast hon vet att han inte heter det egentligen (ändå frågar hon aldrig) och allt blir kaos. sen får författaren in subplots som några "mobbare" som bara nämns en gång typ, alla skador maja tillfogas och hur de faktiskt inte är med flit (väldigt bra gjort), vänskapsrelasioner och min personliga favorit, en underbar halvbrittisk tjej som bara liksom...dyker upp då och då. henne skulle jag seriöst kunna hooka. och så tänker liksom inte jag.;) men okay, vad tyckte jag då? det var väl en helt okay bok. mycket var bra, men mycket var också mycket. om det makade någon sense...

then I heard your heart beating, you were in the darkness too, so I stayed in the darkness with you

sandy: Frågan var nästan avsedd till dig. För du har ju så klart rätt! nu återstår bara hur jag ska fira den...:)
vispen: Vad fint! firandet kan ju egentligen sträcka sig flera dagar i sträck, då det inte precis hände över natt. idag är ju nästan mer av en årsdag. jag valde bara den första som den "riktiga". men det känns bra att fira med någon, som sagt!<3
 
idag har det inte hänt något överdrivet intressant. svenska där vi såg ett program om språket med fredrik lindström (:D) och annat meningslöst. lunch med aron där vi hade lite konstiga conections. vi pratade om olika gustav...av någon anledning.
aron: jag känner bara en. nej, två!
jag: vem är den andra?
aron: jag kom på den andra först.
jag: jahaaa.
lagom konstigt. hade sång med en praktikant, sen har jag legat helt slut i sängen och inte orkat någonting alls. jag är alldles för trött these days. itne bra grejer. ska delge er två tankar och sen sluta skriva här.
 
tanke #1: vad är grejen med att folk säger hejdå innan de har sagt hej? om man typ slutar skolan och inte har pratat med en perso npå hela dagen, och sen säger hejdå till personen. jag tycker det är skitkonstigt. hejdå ska liksom avsluta något, inte påbörja något. förklara någon?;)
tanke#2: om man tar bort varandra från facebook och msn och bara allmänt klipper av varandra, varför tar man då inte bort varandras nummer från mobilerna? what´s the deal med detta?

det går lika bra med celsius

haaaiii!
Först och främst och viktigast, tack Marie! Äntligen någon som förstår att uppskatta denna dag med mig. :D<3
 
har firat på bästa tänkbara sätt, nemligen genom att se "en god idéhistoria" med Jesper Rönndal och Josefin Johansson. Fucking epic stuff! massa fina låtar och sketcher om random fakta, ett blindskämt (!) och annat awesome. det började också lite roligt. det spelades jättedålig musik, sådär som det gör innan shower, och helt plötsligt kände jag igen något. tror ni inte att de spelar melodin till "jag hatar fisk"(youtuba det!). dog lite. de spelade också de geologiska tidsåldrarna som extranummer. fangirl-moment of awesome. :D
 
men ja, i skolan...hände inte så mycket. du var inte där. man måste älska ironin i det. jag spelade dålig gitarr, det var väl det mest spännande som hände. jag hade velat fira med någon annan än mig själv (och Marie genom cyberspace) idag. men vi har en ny, lite mer fancy årsdag på söndag! en sån som man faktiskt kan prata om öppet utan att se så här jävla kryptisk ut. någon som kan lista ut vad vi ska fira på söndag...?

you don´t love me, big fucking deal

ett fucking år, bitches! ett helt jävla år idag! hur jag ställer mig till det? sitter jag och deppar över "what might have been"?
 
nej! jag firar! nåja, så mycket firande har det väl inte blivit än, men det ska! vet inte riktigt hur, men vi får se. men alltså allvarligt, jag är glad för det. som en annan har sagt: "det är mycket roligare att fira än att...ofira." true story. saker är som de är och det var väl inte vad jag hade hoppats på kanske, men jag är ganska nöjd med hur det har blivit. så klart har jag dåliga dagar och så klart saknar jag fortfarande. (när man inte kan bestämma sig vilket pronomen man vill ha, skriver man inget alls). saknar som fan, definitivt. hela tiden. men samtidigt vet jag ju att om det hade blivit något mer än ingenting hade det bara blivit kaos och det är ju inte riktigt det jag vill uppnå. visst, man kan intala sig att "det skulle säkert gå bra, saker skulle såå ändras om bara om vore". mmhh riight. folk är som de är, till en viss gräns naturalmente, och vi hade aldrig klarat av någon slags fungerande förhållande. som vera sa häromdagen så "går det där ju att spekulera i", men jag är ganska säker på det.
 
inte för att jag är över det hela. absolut inte! som jag uttryckte det i samma samtal: "det är fortfarande holy fucking goodness. och holy fucking goodness är ganska nice, faktiskt!". det är ingen som håller med om detta, men det behöver å andra sidan ingen göra. idag är min dag, när jag firar att jag fick uppleva en sorts kärlek jag trodde jag var inkapabel att känna och som hjälpte mig att komma över ett mycket större hinder (den årsdagen kommer, och den blir way större än den här, watch out!). jag är glad att jag inte är där jag var på halvårsdagen, då jag fortfarande både undrade och hoppades. och det är ju verkligen inte bra grejer. men alltså, ja, det är klart att det finns en naiv del av mig som hoppas. den jobbar jag på. och det är klart jag skulle försöka om jag fick möjligheten. tyvärr. det skulle nog inte gå så bra, men man vet ju aldrig alltså. så lär det aldrig bli, men jag vill bara visa att jag inte har skärpt mig helt. men det vet ni nog alla. slutligen, fira med mig denna fabulous årsdag!

lite halvfint skrivet

man bör inte lägga sig halv tolv på en vardag. speciellt itne om man sen vaknar vid halv fyra i behov av ipren och måste gå upp sju. resultat: två och en halv timmars halvsovande när jag kom hem efter min enda lektion. tog fram fläskpannkakan från igår att äta, men det gick ju så klart inte för sig för det var en annan random tallrik vars innehåll luktade fruktansvärt och påminde om ost. vem ställer in ost i kylen på en inplastad tallrik sådär så det ser helt aptitligt ut? vem visar sin dotter maten i kylen utan att nämna att där också står en tallrik full med saker hon haaatar? min far, uppenbarligen. bläng. men ja...nu sitter jag och surar över att huset inte innehåller några balerina choco eller någon burkcola. hur ska jag annars veta att det är höst? det är ju för fan två årsdagar den här veckan dessutom! därför förtjänar jag tamigfan detta! den som ger mig det kommer för alltid vara min favoritperson, typ...snälla?

lite sådär halvfint skrivet

så det var väl itne så överdrivet smart att gå och lägga sig vid halv tolv en vardag och sen vakna vid halv fyra i behov av ipren och inte kunna sova på ett tag därefter. och sen gå upp vid sju. men jag hade bara en lektion så jag har legat och läst och halvsovit i två och en halv timme ungefär...;)
sen skulle jag äta fläskpannkakan från igår, men råkade få ut en annan tallrik innehållande något som luktade vedervärdigt. jag gissar på ost. men jag hittade min till slut.
nu är jag helt slut och insåg just att jag behöver balerina choco och burkcola. för hur ska jag annars veta att det är höst? den som levererar det blir för evigt älskad! I mean it. pleeeeaaaaseeee?

funny how fate happens

det är way för sent för att blogga, men jag vill. bara en lektion imorgon, kan vila efter den.
 
har sett världens finaste konsert/intervju med säkert ikväll. hon är så fantastisk att jag seriöst bara dör. varje ton hon tar är liksom flawless, fast inte perfekt alls. allt hon säger är så jävla sant. jag älskar henne.
 
långt, fint samtal med vera nu ikväll också. om hur allt blir som det blev. hur allt var i september 2011, hur vi kaosade tillsammans och vi hade nog aldrig lärt känna varandra utan det kaoset (men det nämnde vi inte ens o.o). hur allt blir bra till slut, hur hennes liv är som ett hopp för mig för jag vet att det kan vara filmiskt på riktigaste riktighet. och det finns en mening med allt, hon har lärt mig det genom att själv tvivla. jag är så poeeetisk. och allt blev som det blev för mig, jag kan kanske börja acceptera det och gilla det lite. vad var det jag sa till herman häromdagen? "det måste finnas hemska saker, hur skulle annars poesi skrivas?" typ.
 
nu ska jag lägga mig och läsa en ny bok som Linnsie tipsat om. fast jag är sjukt trött. godnatt!

fel låt till fel inlägg vid alldeles fel tid

hej folk!
vi började denna dag med engelska, tyvärr. det var monstruöst tråkigt så som alltid. men sen klassmöte och jag har nu bokat ett möte inför projektarbetet! jag fuckade i och för sig up lite när jag bokade det, så jag känner mig sjukt skyldig för det, men ja så kan det va. sen åt jag fabulous lunch på en random snabbmatsrestaurang med Elin och pratade om någorlunda deep shit. hon är allmänt bra, den där.;)
 
sen samhällskunskap och religion, och sen spela med kr i aulan av alla ställen. vi testade nightmare in calgary och jag fick höra kompet som jag har tänkt mig det. har dock inte provat att sjunga till det än, misstänker att det måste ligga något ganska taktfast för att jag ska kunna hitta takt eftersom jag drar lite på tonerna som det passar mig. men jag får prata med de andra som var intresserade och så får vi se hur vi löser det :)just det, ett citat också innan jag ska wina lite som jag gör.
kr: jag har förätit mig på potatis och tomater. nej förresten, det var inte tomater. det var vaniljglass!
cause they´re so conected...yup...
 
men jag känner mig sjukt konstig. i termer ingen förstår, för jag skapade dem idag med Elin, så är det så här: jag måste ta mig över spärren, rent rutinmessigt, och det är jag bra på. men för första gången känns det som att jag inte får tid att jobba mig över spärren i min egen jävla takt och jag tycker verkligen inte om det för jag vill verkligen inte fastna på fel sida. det är verkligen inte kul på något sätt alls och jag vill gömma mig under en sten! och jag vet att jag, när jag läser detta, kommer veta precis vad som faktiskt är sant och inte och undrar hur jag inte kunde fatta det. r to the age. men okay...nu ska jag inte prata mer om konstiga saker. hejdå.

names+some pepping

marie: Du är bäst. Jag har tur som har sådana som du i mitt liv och inte bara folk ssom orsakar deppinlägg!
 
(jag kan inte läsa mitt inlägg. här kanske inte står ett skit.)
okay, lite pepping som önskat innan jag tar itu med det inlägget faktiskt ska vara. hm...jag kan berätta att vi fick fabulous tårta igår på skrivargruppen och att jag skrev något jag är riktigt nöjd med. allt skrivande går faktiskt riktigt jävla bra atm, men jag avslöjar inget närmare om detta förutom till de två personer som är invigda. ;) annat pepp...skola snart, det ska säkert bli trevligt. eh ja, jag har inte den bästa inspirationen atm så här kommer inläggets grundtanke:
 
att härma gebartski! för jag kan inte komma på mina egna inlägg. so here goes alla smeknamn jag haft i mitt liv, random som de är:
rävsås/rävsåsen
emmis
emy
emsingen
skorpan
ponnyhäst
(petiga) pemmy
marabou memmy
memma
ems
sågspånshög
emmisbemmis
muffins
petronella
gentiana/gen
emmapemma
stora emma
ema
emmojs
 
I believe that may have been all. :) godmorgon!

när man talar om deppinläggen...

...så dyker de upp. det här är ett. eller kanske ett rage-inlägg...vi får väl se.
 
jag vill prata om folk. jag vill prata om hur fruktansvärt falska och ogenuina folk är. och just det genuina är något jag verkligen värdesätter. snälla människor, på riktigt, är så jävla rare egentligen. och det som gör så ont i mig är att de snälla blir så jävla smutskastade. för att de kanske tänker på ett annat sätt. men inte to their face, nej verkligen inte. då är det all happy smiles. och det här är inte nyheter för någon annan, men jag har varit så läskigt naiv hela mitt liv och bara inte velat tänka på det här. jag är säkert likadan själv. jag vet inte. men jag vill inte. jag brukade också göra illa de snälla, men sen såg jag faktiskt vad jag höll på med. jag vet inte varför man gör så. men jag vill inte mer. inte gå till skolan imorgon, inte älska idioter, inte försöka få andra idioter att tycka om mig när jag inte tycker om dem egentligen. jag vill inte mer. och inte fan blev det bättre av tanten i min taxi som var helt förtvivlad och inte ville åka och sa att det var fel och att hon skulle till havet(det skulle hon verkligen inte). sånt gör så fruktansvärt ont i mig.
 
men jag är glad att det finns genuina människor att sitta och äta på subway med. tror jag iallafall. hoppas. typ.

snow white and the house band

vispen: Ja, det är lite så jag resonerar om deppighet också. Folk vet ju lite vad de får när de går in på min blogg numera. ;) och synd att vi inte kunde träffas i helgen. hade ingen aning om att niklas också var i göteborg, blev helt ledsen nu ju :(
 
men ledsná ska vi inte vara, utan vi ska såklart vara glada och prata om min göteborgshelg hos linnsie och bea. jag har blivit så bortskämd att det är helt löjligt och bara så ni vet kommer jag antagligen orda en del om mat i det här inlägget. ganska mycket faktiskt.;)
 
men jag kom då dit i fredags och vi gick och handlade och sånt innan jag fick stifta bekantskap med deras lägenhet. den var...liten. ändå lärde jag mig inte hitta i den. jag är nog lite sämst på det sättet.;) där satt vi och njöt av första klassens underhållning (idioter) och Bea gjorde hemgjord pizza. jag fick ett hörn med tråkig pizza, men det gjorde ingenting för jag gillar tråkig mat goddammit. och så gott det var! det är helt patetiskt.;) sen underhöll vi oss lite till, mer om det får ni inte på grund av anonymitet och annat töntigt vi håller oss med, innan vi sov.
 
i lördags vaknade vi alla tre redan vid nio (:o) och åt frukost. sen lyssnade vi på musik ett bra tag och jag kom fram till att bea faktiskt har en bra musiksmak stundtals. jag trodde att hon, liksom linnsie, bara lyssnade på läskig musik. så var alltså inte fallet. så ja, det gjorde vi, innan linnsies mamma och styvpappa kom. sjukt trevligt folk måste jag säga. vi gick och fikade på ett fabulous kaffé (gratis fika är alltid fabulous, men detta hade varit det även om jag betalade) och pratade om allt möjligt random.
 
när vi hade lämnat dessa handlade vi (i två olika affärer) och sen började matlagningen igen. pannbiffar med rotfrukter (potatis, om man heter emma) i ugnen stog på dagens meny och det var så sinnessjukt gott så vi var helt förstummade. ;) kvällen bedrev vi sen med order of the phoenix som jag medtagit, harry potter-te (jag. drack. te! det smakade...te. men det glittrade och luktade kolakaramellthingy) och jättegod glass och kakor som vi fått gratis från ica. allmän fabulousness!
 
igår var det stora projektet att baka dammsugare. jag visste inte ens att man kunde det! men det kan man, och gott blev det (även om vi brände blockchokladen). till lunch fick jag också smaka fiskbullspudding, en mycket spännande maträtt indeed. men ja, förutom att äta och göra mat lyssnade vi på radio igår och förfasade oss över grekland som andra allmänbildade folk. det var väl det som hände? vi har bara pratat svenska (I know! I know!:(), men det har gått ändå och jag saknar dem redan. hur ska jag nu underhålla mig? snart ska jag ju i och för sig frukosttalka, men...ändå!;) slutligen: I love you linnsie, and shall never go fishing without you...I promise!

i drömmen gick jag med ryggen rak, hade en anledning, en riktining

jag ska åka om 28 minuter, så jag väntar mest på det och då tänkte jag att jag lika gärna kan yra lite här när jag ändå har så tråkigt. har packat klart inför resan nu, typ. så jag ska till skolan med väskan full av kläder och annat viktigt. för det tycker jag är vettigt. vart jag ska åka? till linnsiemänniskan! vet inte om jag har nämnt det, jo i listan nämnde jag det förresten. så var det ja. men det ska jag hursomhelst, so that´s freakishly awesome and stuff. vad kan jag berätta om? eh, ja...jag kan ge er ett citat. men det gör jag ju alltid i slutet av inläggen! damn, jag vill inte att detta inlägg ska sluta för då har jag 23 minuter att göra ingenting på! eller 18, för taxin kommer att vara fem minuter tidig så som den nästan alltid är. det är en jättekonstig vana den har lagt sig till med, den tönten. taxin är väl inte en på det sättet, men >I do not care. jag orkar inte blogga meeer! so here goes the citat and stuff.
 
maria: jag undrar om du vill ha kids. vill du ha kids?
oookaaay. jag kom jsut på en sak; jag saknar att skriva deppinlägg. då hade man iallafall något att skriva! men deppig, det är jag i sanning inte. och det är väl bra.;)

my soul is transparent, my love

den här dagen är ungefär lika fabulous som alla andra dagar. Och det fast det verkar omöjligt att få en reasonably stor lokal i Lund till projektarbetet. varför då för? mest för min eftermiddagkväll hos Maria. vi åt soppa, lyssnade på musik, fikade och pratade såklart. jag spelade upp mina låtar för henne och hon gillade dem! började nästan gråta när jag deskifrerade texten till baby girl för henne, så jävla sorglig låt egentligen. så mycket kärlek. men jag vill verkligen göra mer musik till låtarna, nuuu!
 
nu skulle jag dock vilja flagga för något annat, nemligen min andra blogg. den hittar ni på endiktomdagen.devote.se, och just nu behöver jag hjälp med att hitta vilka dikter som är bäst. hjälp mig, så är ni fabulous och awesometastic!

just nu: lagom trött tjej

gebartski: du menar rubriken? jaaa. har haft den raden på hjärnan nu till och från i flera dagar. Den passar väldigt bra in på livet atm, antar jag.
 
Jag är officiellt trött. Det är för att jag såg of monsters and men igår med pappa! vi var lagom opepp men ändå pepp på vägen dit, åt wonderful subwaymackor på tåget (jag borde äta subway oftare :o) och sen var det alltså konsert. det var en söt liten förbandsgullunge som jag ville "kidnappa, ha i en liten låda och ta fram och krama". fast hennes musik var väl sådär.;)
 
själva konserten var helt fantastisk! de öppnade med dirty paws, en av våra absoluta favoriter, och spelade allt vi vill höra (pappa hade nämnt att han inte gillar två låtar och de spelades inte :o). såklart blev den en del la la la och hey!-sjungande/ropande, och jag sjöng såklart med så fort jag kunde. Så mycket bra spelades; from finner, mountain sound your bones och såklart allas favorit little talks. jag fick till och med höra love love love, och sen fick vi en oväntad bra version av king and lionheart. jag älskar detta band så sjukt myckeeet! men jag älskar inte att snart behöva gå till skolan och sjunga misery business fuckfuckfuck. men så kan det va.

going back to the corner where I first saw you

ledig dag idag som har fördrivits med någorlunda vettiga saker, dock inte det jag skulle göra (misery business...fml). har ringt ett par samtal om projektarbetet, inte för att de gav ett skit men ändå. ska ringa soundboy om en kvart typ hade jag tänkt. sen har jag också skrivit crazymycket, eller inte crazymycket kanske men mer än ingenting! jag riktigt känner hur skrivlusten kommer tillbaka mer och mer. inte för att jag skriver mer poesi för det, vilket jag måste göra. men jag orkar inte, poesi blir så himla deppigt. inte för att det jag skriver nu är speciellt glatt. men ändå liksom!;)
 
det var väl det jag hade att säga antar jag. spännande as always. nu: ringa soundboy, wooo!

gurka över köttfärs

shass: Ja, skriv listor vetja! Det är ju hur kul som helst. Man kan svara riktigt långt och ingående och få inspiration på det sättet ju.:)

 

soooo, nu är jag hemma från en tacokväll med Sandy och Marie (och Fredrik). Vi åt (no reaally? (obs: uttala på brittiska)) och pratade om sånt man bör prata om, typ. viktiga saker som "to the left to the left" och hamsterinlägget behandlades, förstås. rubriken är en "jättefin dikt" som Sandy komponerade. vi har också sjungit en massa fina saker, förstås. vadå ordupprepning. inte okay Emma! men det är sent. typ. och jag är trött och glad och tycker om alla extremt mycket. speciellt då nämnda folk. de tycker jag massamycket om. och att jag är ledig imorgon, tycker jag också om! eller nja, eller jo, jo jag gör nog det. men nu är jag trött, som sagt, ja det märks. så eh, godnatt.

 


well that all depends on what you qualify as friends

oh hello!
en riktigt konstig dag har jag haft idag. Den började dock helt normalt med tråk-engelska och klassmöte, och sen långlunch. Där hade jag och Viktor en mycket givande diskution(ja faktiskt). Vi kom fram till att vi är samma person. det började med att jag svarade på en fråga som elin stälde till honom, och att han sa "jag kanske har hittat på dig i mitt undermedvetna". men då undrade jag om jag finns när han inte är där, och Elin sa att då har han kontroll över min kropp. till sist slutade med att vi är halva människan var (det är därför vi är så smala båda två), och alltså att vi inte egentligen finns samtidigt. om vi någonsin koliderar går jorden under. ("alltså, ni två är jävligt random."/Elin)
 
sen hade vi samhällskunskap of doom och sen väntade jag och Aron på religionsläraren. då kunde det låta så här:
a: det är möjligt med möjligheter.
e: alla möjligheter är möjliga. det är ju därför de heter så.
a: ja, de heter ju inte miljöheter.
e: ...nää.
a: det där var en rätt konstig invändning.
e: men det var ju ingen invändning?
a: var det inte?
e: nä, mer ett...inlägg.
*tystnad*
 
kommunikation istheshit. ;) vi hade religion på historiska museet, där jag slog på en 1200-talsklocka och annat trevligt. men ja, det var väl det för nu.:)

alla vill till himlen och åka limocin förstås

en ganska bra dag idag måste jag säga. den började med ett brutalt förkortat frukosttalk och ensemble där jag var dålig typ hälften av tiden och helt okay resten av tiden. tyckte iallafall jag. måste komma upp i världens mest nasty ton med bara trummor bakom mig. fml. (mitt eget fel ja jag vet).
 
sen hade vi projektarbete där jag och elin var ambitiösa, och sen åt jag med aron innan jag begav mig till jolanta. där var jag väldigt glad ("så här ska man inte vara hos sin psykolog va?") och vi pratade om allt möjligt (verkligen allt möjligt också). sen skrev jag listor, som ni ser, och sen var det skrivargrupp där vi skrev om de sju dvärgarna. av någon random anledning. men alla var fabulösa! speciellt de små! jag älskar dem!:D men ja det var väl det jag skulle säga idag antar jag. hejdå kära ni.

I like liiists

Ditt namn? emma
Födelseår? 1994
Hur lång är du? 170, ish

Spelar du något instrument?
 I wish. Alldeles för lite tålamod.
Dina första tankar när du vaknar? Något förvirrat om drömmen jag just haft. Brukar aldrig ha koll på exakt när jag vaknar.

Är du hungrig? Naaee
Vart befinner du dig just nu? I mitt rum.(var, heter det där, inte vart. If you please)
Biter du på naglarna? Nja, biter i tumnageln för att den har så fabulous tuggmotstånd. xD men inte så de går av, nej.
Vad är du bra på? Sjunga, skriva, formulera mig och sånt
Har du några husdjur? Jo jag har ju alltså fortfarande det
Är du singel? Yes indeed.
Vem är snyggast? Fuck if I know?
Vad vill du ha just nu? Cola. Men jag vill inte gå ut och hämta eftersom pappa är i köket. Jag är så töntig med sånt.
Ditt mål i livet? att vara lycklig(det är ju typ allas mål, so I keep Veras svar)
Rädd för? Spya, djur (mest typ får och kor och sånt), oförutsägbarhet med mera med mera (är rädd för väldigt mycket jao)
Har du någon vän du känt i 10 år? Onna<33
Har du körkort? Nä, men när jag får har jag lovat att köra 150…överallt! Någon som vill köras av mig?;)
Vilket/vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Rasmus/linus om jag var en grabb, har de sagt, men nu kommer de inte ihåg det längre…

Pepsi eller Coca cola? coca cola! (jag vill gå ut i köket nuuuu)
McDonalds el. Burger King? Burger king tror jag. (men herregud, är det så svårt att skriva eller att man måste skriva el? please.)
Sjunger du? Yes
Vad har du för skostorlek? 39
Vill du gifta dig? Jag tror det.
Är du en hälsogeek?absolut inte!
Kommer du överens med dina föräldrar? Oftast ja, nu för tiden.

Din hårfärg och frisyr? Brunt, typ halvlångt (men benjamin sa att jag hade kort hår imorse! Inte okay!)
Skorna du hade på dig idag? Mina vanliga skor…(nej jag vet inte vilken färg de har, so sue me)
Grönan eller Liseberg? Karuseller3 år sen jag var på liseberg, 8 år sen grönan. So I don´t even remember.
Vad sover du i? nattlinne
Kläder du hade på dig idag? Vanliga kläder…inget speciellt I guess.

Favoritfärg på kläder? Jag vet inte ens vad jag har nu. Såatte…
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Jag vet väl inte. Men nu började jag fundera på var min love is blind-tröja är. Jag älskar den.
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Helst inget.^^
Tatueringar du har? Är så sugen på att skaffa en där det står typ ”vad står det här?” eller nåt annat som bevisar att jag inte själv vet vad som står på min tatuering. Men inte värt det.
Piercingar du har? Inga.
Har du glasögon? Nä, den enda i familjen som inte har…;)
Hur ser din plånbok ut? Jag har ingen sådan.

Din perfekta Pizza? Vesuvio (shut up, it´s good)
Favoritårstid? Våren tror jag...men jag vet inte.

Favoritmat och dryck? Panerad fisk, pannkakor/fläskpannkaka, ägg, hamburgare med pommes/pizza/annan sån dålig mat. Cola, utan någon konkurans.

Favoritdjur? Katt, methinks.

Favoritparfym?I own none.

Vad köpte du senast? Svindyrt fika med maria i torsdags. 40 spenn för en burk cola och en delikatoboll. Oookaaayy…
Hur mycket pengar har du? För mycket för att vara så snål som jag är…(försöker alltid komma undan att betala taxin tex. Idag lyckades jag, wooo)


Hur svarar du i telefonen hemma? Hej, det är emma

Hur svarar du i mobilen? Hallå
Vem ringde du senast? Onna, samtidigt som hon ringde mig xD
Sov du ensam inatt? jadå
Vem sov du senast hos? Marie tror jag <3
Vad gjorde du kl 08 imorse? Gjorde mig i ordning typ
Vad gjorde du för 15 min sedan? Har säkert svarat på denna i 15 min…
Det sista du sa högt? Sjöng med i musiken, annars något ointressant till pappa
Det senaste någon sa till dig? ”jag kan köra dig, mötet blir inte så långt idag.”
Vad har du druckit idag? Vatten
Vad var det senaste du åt? Toblerone <3
Vad är det för färg på din ytterdörr? I may be wrong, but I do believe it´s blue
Vad är det för väder hos dig nu? Fint :o
Godaste glassmaken? Daim
Sover du tungt? Nej, jag tror inte det

Drömmer du mardrömmar? Inte alls ofta, har inte gjort det sen canada. Det var nåt seriöst fel på den där stugan…två nätter i rad, the fuck.
Favoritklädsel? Jag vet verkligen inte.
Vad ser du om du tittar till höger? Mitt fula skrivbord gissar jag
Vad ska du göra härnäst? Skriva en till lista, ta tag i mitt liv och hämta cola
Humör just nu? ganska bra
Favoritgodis? Choklad
Sommarplaner? Vara lika lycklig som denna sommaren, om inte ännu lite lyckligare.
Hur många kuddar sover du med? 2
Morgon eller nattmänniska? Ställer-in-mig-människa. Är vaken precis så långt jag har ställt in mig på att vara.
Har du dåligt morgonhumör? Hajag tror inte det…?
Är du kittlig? Ingen vågar prova, utom Hannah.
Snarkar du? Hörs i så fall inte över min tandagnisslan…
Stjärntecken? kräftis
Stökigt el välstädat? Här är det stökigt ja. Och det heter ”eller”.
Längtar du mest efter just nu? Folk tror jag?
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? Oj ingen aning!
Vad väntar dig om 10 år? Glädje hoppas jag (men shit vad jag är cheesy)
Vad luktar det just nu om du sniffar lite? Haingenting alls förutom mina fingrar som luktar choklad (och själva chokladen ofc)
Saknar du någon nu? Ja. Alltid. Men inte sådär påtagligt atm nu när jag tänker på det…
Snus eller cigaretter? Ciggaretter luktar gott.:)
Vill du ha barn? Ja, jag tror det
Längtar du till din nästa födelsedag? Inte speciellt. Ett tag kvar xD
Är du snäll? Ja, det hoppas jag
Är du blyg? Tillåter inte mig själv att undra
Tycker du att du har fin dialekt? Ja jag tycker fan det. Mina vokaler är sjukt snyggaaa. (om ni inte vet vilka jag menar, se alergic på youtube. Sök på alergic spyken. Första meningen där är ett bra exempel på hur jag pratar.)
Syskon och deras ålder? Allrakärastesyster 23 minuter eldre än jag
Tycker folk du är snygg? Fråga dem?
Har du använt någon hårprodukt idag? Nej. 
Har du bråkat med någon idag? Nej.
Vad har du för planer till helgen? Göteborg!
Är du sugen på något nu? Ja
Brukar du bada i sjöar om somrarna? Naaaeee.
En film? Dåligt ställd fråga. Jag vet inte.
Vem får en kram?  Du!;)
Brukar du läsa horoskop? Sara brukar läsa upp dem ibland.
Sängstorlek? Liten, tur att jag sover själv i den då
Vad såg du senast på tv? Intresseklubben

 

Here goes den andra listan!

 

Ta fram mobilens adressbok och var ärlig nu!

- Har du pussat nummer 2?
noo
- Vad har du för relation med nummer 20?
bra fråga. Ibland är vi kompisar ibland inte, typ…
- När ska du träffa nummer 30?
nästa gång jag går ut i köket.^^
- Är nummer 18 söt?
på sitt sätt, absolut. Eller nja söt vetefan.
- Vad var ditt första intryck av nummer 13?
nr 13 är färdtjänst, så eh…inte så bra just det första intrycket.
- Gillar du nummer 14?
hon är mycho trevlig, borde träffa henne mer.
- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
senast idag på lunchenJ
- När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
om en timme på skrivargruppen, om hon dyker upp där men det gör hon nog
- Är du nära vän med nummer 23?
nja, relativt. Borde facebooka henne kom jag på…
- Har du gått på bio med nummer 4?
min synpedagog. So no.
- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
kul att du frågar då det råkar vara ingen mindre än mitt ex. lite gjort, alltså.
- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
ingenting…vi kommunicerar typ aldrig.
- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?

tja, jag antar det.
- Vad har du och nummer 24 för relation?
hon började på skrivargruppen denna termin, så typ ingen alls.
- Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
ge henne en kram. Men det ska jag säkert göra sen.
- Vad är det bästa med nummer 8?
att han hör av sig så sällan…
- Brukar du och nummer 16 träffas?
tyvärr inte så ofta, men ska till henne i helgen wooo!


vet ni, jag tror de just missade bussen...

och det är verkligen inte bra för mig, för jag skulle behöva sjunga upp inför ensembeln senare och det kan jag ju inte göra med folk i huset. sen kommer brotherinlaw för sent till sin lektion också, och det är ju också mindre bra. syster börjar inte förrän sen. hon läste för övrigt dödsanonser till frukosten idag. det tyckte hon av någon anledning var passande...
 
men ja, okay, nog pratat om dem. jag var igår i lödde och rollspelade. jag var verkligen inte i form så jag satt mest och sov, men mot slutet kom jag igång iallafall. jag är för övrigt den enda som hittills inte har varit nära att dö en enda gång. och det är ju en jävla tur det, eftersom jag får rädda alla hela tiden med mina healing-powers of doom. det är typ min enda roll; slå ihjäl lite fiender och sen hela alla. I is a fucking badass prest, wooo. för utom att jag alltid glömmer att be. själva prat-rollspelandet är helt enkelt inte min grej. men som hagerberg uttryckte det, "vi hade varit så döda utan Emma". jag levlade dessutom för första gången någonsin wooo! jag är så cool så ni anar inte. fast vi kommer vara ännu coolare sen. men ja, nu ska jag inte yra mer om detta utan vänta på onna som ska frukosttalka med mig denna morgon och som säkert ringer snarare än snarast. så nu går jag och sånt mög.

this is how it happens, a carefully laid plan

så, alla mina planer i helgen blir kaos. inte okay.
så jag sitter uttråkad och stirrar mest hela tiden. borde jobba med slovenien, men istället drömmer jag om låtarrangemang jag vill göra. det är också ganska produktivt. typ.;) men uttråkningen gör mig lite upprorisk. jag känner för att göra det mest upproriska jag kan komma på och skicka en liten oskyldig friend request på facebook. provocera lite, testa lite gränser. det är såklart livsfarligt, eller nja men farligt iallafall, men jag skulle vilja prova. jag hade tänkt vänta ut dig, men jag tror inte ens att du har tänkt på det. å andra sidan...nä. någon friend request ska jag inte skicka. lite värdighet har jag väl ändå kan man tycka. så jag ska ta reda på hur många platser slovenien har i ministerrådet och vad det nu var mer jag skulle ta reda på...jag orkar inte ens läsa instruktionen eftersom min lärare vägrar använda punkter. punkter behövs, goddammit! hursomhelst...hejdå.

att vara uttråkad är inte bra grejer

men det har jag heller inte varit hela dagen. jag har också haft svenska (då var jag ganska uttråkad dock) och en lång lunch med aron och diverse random folk som vi förflyttade oss mellan. det slutade med ett fint deeptalk om saker vi verkligen behövde diskutera. jag måste säga att aron nog är en av de genuint snällaste människorna jag någonsin har träffat. seriöst. men nog med lovsjungandet...sen sjöng jag. (haha see what I did theeere?;)) det gick bra, vi tränade på att få ner min andning och allt möjligt. sen så har jag gått omkring här hemma, knarkat om monsters and men med pappa som man bör och varit allmänt rastlös. men snart invaderas huset av lelare, så det är väl trevligt antar jag. :) så, detta var min lite torftiga bloggning idag. håll till godo och whatnot.

it´s the wrong kind of place to be thinking of you

9 crimes är underskattad, och det trots att den är så överskattad. den är lite för fin. but anyway...igår...fortsatte. jag fick glass av tatiana (ändå söt, liksom...) och hade engelska och körrep och sånt töntigt. idag är det dock fredag (jag måste sluta berätta the obvious) och jag ska till skolan om typ en halvtimme och ha det bra. hoppas jag.;) just nu stör jag mig mest på att folk inte svarar på facebook, så jag inte är säker på mina planer ikväll. känn er träffade! *blänger*
 
detta var ett mycket spännande inlägg, tycker jag. eller inte. men nu ska jag...antagligen smsa nämnda människor och undra vad det är som händer egentligen, eller så ska jag äta en banan. spännande var ordet! alla bör nu anteckna att emma rävås ska äta en banan. förresten, hej Mårten ifall du gick in här iallafall. visst är min blogg jätteintressant? ^^

tyskar är ynkliga

hejhej!
den här dagen började katastrofalt. Jag mådde förjävligt och radiolåtar gjorde inte saken bättre. jag vet inte vad det är, men radiolåtar får mig att känna väldigt mycket känslor jag inte kan definiera. jag har inte lyckats fatta detta än.
 
vi började, såklart, med en riktig ångestlektion i religion. det var itne en dålig lektion eller så, men...ont gjorde den. man skall icke prata om kristendom, spela in this river och sen liksom förvänta sig att jag ska kunna delta! bara ett tips för alla om någon hade tänkt göra just detta.;) vi hade också kör, som var helt okay faktiskt (för vi slapp sjunga evita yaaay).
 
sen blev jag glad! för vi hade ensemble och det lät fantamig bra! Signe hade gått och blivit bra, så jag fick också bli det eller i alla fall försöka. jag kom upp i alla toner wooo. typ.:) och vi lät fan synkade, för första gången någonsin, what is this magic?;) hade också en trevlig lunch med viktor och senare aron, och har jobbat lite nu på samhällslektionen. ska nu ge er citat, ja ännu fler! för folk är epic på det sättet.:)
 
benjamin: okay, nu ska du välja vad vi ska äta. välj nu! 1 2 3...
sara: majs!
b: ...oookaaayyy, då äter vi majs...
s: nä jag hatar majs!
...kay...
 
viktor: jag ska ju ta ut min tandställning nu. då ska jag göra en utställning om den. men sen ska jag ställa in den! då blir det en inställning av en utställning om en tandställning!
 
viktor: det borde inte heta torgskräck. det borde hete...jag trivs inte bäst i öppna landskap-skräck.
(han spårade sedan ur och skrev låten "jag trivs bäst i öppna hörnskåp". Yeah, I don´t know.)
 
vi jobbar.
julia: det är 2012!
folk: ?
julia: ja, det är 2012 nu. jag har suttit och tänkt att det är 2014!

hold on to your heart

anna: Oh don´t I know it. Har ju försökt få en ny i mer än ett år nu, men det hjälper inte vad jag än gör och rektorn har inte ens hört av sig och förklarat varför hon fortsatte efter sommaren. *sigh*
 
en ganska fin dag idag. började med kräm ("finns det ens kräm fortfarande?") och svenska som väl inte var något att hänga i julgranen. det var deppigt för kvinnorna förr, lärde vi oss. no kidding. men sen hade jag och Elin "serious speaking" om vårt fabulous projektarbete, med en Agnes som mest hängde på mig. "ni är seriösa esteter, och jag är en naturare med en klubba."<33
 
sen musikalmöte vilket var himla givande och whatnot, och sen åkte jag hem och åt waayy för mycket hamburgare och pommes so mpappa hade köpt åt mig från den nya fabulous (!) snabbmatsrestaurangen vid tuna. it´s fantastic and stuff, så jag åt mer än jag orkade (vilket inte är sånt jag gör). Sen satt jag mest här, åt mer mat (I know right) och träffade Maria. vi fikade, sjöng, hade framtidsångest och eltade som bara vi kan. <3 ska avsluta med ett par citat, varav det ena från igår och det andra från länge sen.
 
bästa blindskämtet på länge:
viktor: men du tror ju inte på någonting!
jag: jo jag tror på en massa saker, jag tror bara inte på dig.
viktor: tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet?
 
och så den andra.
sara: emma, har du bandspelare på din bandspelare?
...nääeee.

(försök till) rubrikförklaringar

jag har glömt att förklara rubrikerna ganska mycket lately. så här kommer lite försök till förklaringar yay.
 
"that´s because they love you...":
det är mitt sätt att provocera viktor. han frågade varför alla kliade honom i huvudet och jag svarade med detta. han har någon slags fobi mot att vara omtyckt tror jag. kul är det hursomhelst.
 
"you´re an alien! or just a butterfly..."(nåt mer står därefter men jag vet inte vad):
jag kommer fan inte ihåg. det första är ju från e.t, men hur kopplade jag ihop aliens med fjärilar? det är ju jättekonstigt...*förvirrad tjej som borde ha skrivit detta inlägget för länge sen*
 
"låt en kvinna äta sin pizza ifred!":
jag åt och hade igång två smskonversationer. detta var det resulterande ropet.;)
 
puh, då var det överstökat.;)

that´s because they love you...

nejmen hejsan!
dagen idag började med engelska, där vi pratade om God knows what. att skriva och lyssna och sånt töntigt. efter det hade vi klassmöte, och sen vad som visade sig bli omkring 3 timmars håla. på denna umgicks jag med folk och hade allmänt trevligt. instrument spelades på, mat åts, folk var lagom kärleksfulla eller inte och jag tyckte inte illa om mig själv! det har jag faktiskt inte gjort på hela dagen, woooo. det kom jag på nu. :D
 
sen hade vi religion, eller "crazytimes" som det enligt Viktor borde heta. läraren kallade det "klassens timme". vi sjöng låtar och kopplade dem till etik och moral. inte jag dock för jag är awesome och skrev en dikt istället förra lektionen. men ja, sjukt fint var det. det bjöds på fyrstämmig white blank page, bamselåten, timbuktu och "tommy". rather awesome.:) sen pratade jag lite mer med folk, och sen åkte jag hem. har sen dess läst världens bästa bok (kapitulera omedelbart eller dö<3), ätit choklad, umgåtts med syster och brotherinlaw en stund och pratat med vera. är lagom glad. borde ta tag i mitt liv lite dock, för idag ska jag både träna, laga mat (?) och börja med mitt jävla slovenien-arbete of doom. men det ska nog gå bra min sanna och dag! allt är fint, typ, så ja...det var dagens bloggande wooo.

emma tycker om citat, så det får ni också göra

på skrivargruppen.
någon: men när kom den första antologin?
niklas: vid milennieskiftet någon gång.
vilma: jaha, vilket av dem?
 
vid lunchen idag, någon har sagt något dumt (som vanligt).
jag: feel the love.
viktor: gräddfil the love.
(bara så att ni ska förstå hur nivån ligger i våra samtal. jag vet, så jävla intellektuellt stimulerande!)
 
och så den bästa.
jag ringer: Tatiana, jag vet inte var jag är någonstans.
tatiana: jag kommer, var är du?
ibland börjar jag nästan gråta. ge mig en ny assistent...tack.

I make lists in my sleep, baby

Nea gjorde den. Nu har Gebart och Vera gjort den. Jag ska tamigfan inte vara sämre!
 

SKULLE DU HELST:
1. Pierca tungan eller läppen? –svår fråga eftersom jag ser piercing som att göra sönder huden (en konstig tanke jag fått från kychen…eller en av hennes karaktärer snarare.), men läppen antar jag.

2. Vara seriös eller oseriös?-the perfect mix. Vill inte bli helt tråkig, men vill inte bli någon jävla pappersdocka heller thank you very much.

3. Dricka grön eller röd mjölk? – mjölk är vit, har jag hört. ;) nä men jag dricker faktiskt inte mjölk alls so I dunno.
4. Brinna upp eller drunkna?-här känner jag ett starkt behov av att citera soran ismail. ”varför ska jag välja mellan två idiotiska saker? Du är dum i huvudet som kommer på detta!”

5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? -  vänner, naturalmente.

SVARA ÄRLIGT:
1. Tycker du om någon just nu? – absolutely!
2. Har du skolkat? – faktiskt :o
3. Fanta eller cola? – cola<333
4. Är du nyttig av dig? – defintivt inte.

OM MIG:
1. Vad heter du? – Emma (no really)
2. Syskon? – allrakärastesyster.<3 (obs: Vera har svarat ”en broder och en halv broder”. Är han halv?...förlåt.)
3. Vart bor du? – jag bor här, där jag bor, och du kan ingen gramatik som har skrivit listan. *bläng*
4. Hur många barn vill du ha? – ångest much. ;)
5. Vill du gifta dig? – har alltid bara tänkt att jag ska göra det. Men what do I know.
6. Humör just nu? – exceptionellt neutral.
7. Sugen på just nu? – umgänge, crazytimes, lite klarhet kanske

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Sjungit? – jodå, skrikit ut paramore i skolan…:/
2. Blivit kramad? - ja
3. Känt dig fånig? – förmodligen.
4. Saknat någon? – jamen skojar du eller.
5. Dansat galet? – hahaha nej.
6. Klippt håret? - nae
7. Gråtit? – snart fyra månader sen sist wooo! Så nä.

GREJER:
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - nä
2. Har du en hund? - jaaoo
3. Sover du helst ensam eller med någon? – ensam tror jag…men det beror väl på. Sover inte så bra med någon.

4. Tror du på spöken? – inget jag funderar på, faktiskt.
5. Är du mörkrädd? - *snicker* never gets old.

6. Är du morgonpigg? – ärligt talat vet jag inte. Jag bara går upp när jag ska.
7. Vad vill du ha just nu? – ett omöjligt telefonsamtal


KOMPISAR:
13. Har du nån bästa vän? – ja, det skulle jag vilja säga
14. Är du ofta med dina vänner? – inte tillräckligt ofta!
15. Vad brukar ni hitta på? – prata en massa och fika och sånt ;)

16. Bästa minnet med nån vän? – finns flera per vän, ju!

17. Kan du vara dig själv med dina kompisar? – jag tror det?
18. Vem vet mest om dig? – alla. Nä men Hannah, tror jag…tyvärr. Onna har nog en del kunskaper dålda också. Sen är det där ju en tolkningsfråga…hur jag funkar är nog linnsie bäst på, till exempel.

ÖVRIGT
25. Hånglat i mer än tre minuter? – don´t think so.
26. Sovit i en annans säng? - ja
27. Hånglat i regn? -no
28. Sovit naken? – the things one does…det är faktiskt inte så hemskt.
29. Hoppat in i en bil med folk du just träffat? – jag åker taxi.
30. Blivit tagen av polisen? - naaee
31. Smygit ut ur ditt hus? – haha, nej.
32. Haft känslor för någon som inte känt det samma? – jamen absolut!
33. Struntat i skolan för att göra något roligare? – ja(faktiskt)

OM DIG:
34. Hur lång är du? – 1.69 methinks.
35. Är du nöjd med ditt rum? – absolut inte
36. Villken är din riktiga hårfärg? - brunt
37. Har du någon sjukdom? – jo alltså, jag är ju liksom lite blind alltså sådär jaa.

 

38. Är dina föräldrar skilda? - nääe

39. Gillar du skolan? – ibland, när jag är på det humöret
40. Hur svarar du i telefonen? – hallå.


1.är du kär? - JA

2. har du snusat? - naaee

3. har du fimpat en cigg på nån annan? – haha nej
4. har du legat i sängen brevid en kille? - *tänker* allt är relativt antar jag…so I guess so?
5. har du blivit dumpad? - no

6. har du blivit slagen allvarligt? - nä
7. tar du droger? - nä
8. har du missat något ännu? – underbart formulerad fråga…
9. har du pussat en tjej? - ja
10. hatar du någon? - nä
11. älskar du någon? - ja

12. har några av dina vänner svikit dig? – jo, det kan man säga kanske.

13. har du djur? – jag har ju det ja…
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja

15. hatar du dig själv? –nej sånt la jag av med, tror jag
16. gillar du orange? – inga känslor mot eller för denna färg faktiskt…

18. har du nån sjukdom? – ingen annan än den jag nämnde. Eller?
19. har du skämt ut dig för den du gillar? – omg yes.

20. har du en gris? – haha jag älskar frågan! Nä, inte ens en självlysande.(sånna finns)

21. har du en plattång? - nae
22. har du en bror? – bara en brotherinlaw
23. har du sjukt bra humor? – ofcourse.;)

24. är du brunett? – yes indeed. I´ve been told…
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? – stå så länge? Nä fyfan.

26. tycker du om hästar? - hästar finns inte(veras svar. Har kvar det eftersom det var så extremt mystiskt…:s wtf?)

27. har du en hund? – inte nu längre! …just kidding. Eller göör jag det?
28. har du skilda föräldrar? – n to the o.
29. har du gått på simskola? – ja, inte för att jag lärde mig simma där. Anja gick också där. Jsukt random.
30. har du sagt bög till en kille? – haha nej, men jag har blivit trodd om att säga det.

31. har du sagt fitta till en tjej? – I would never. Ever.
32. har du fuskat? – inte vad jag kan minnas.

33. har du en teve på ditt rum? - naaaeeee

34. har du lunar? - hahah nä, finns det kvar ens? Cute lists from way back…
35 har du msn? – ja faktiskt, är inne dessutom. Chattar bara med onna där dock men det är ju itne så bara!

36. har du en syster? – jo minsann.
37. har du bruna ögon? - ne
38. gillar du att fota? – ja men jag gör det aldrig för jag är dålig.

39. har du sett dig själv brinna? – hahaha nej.
40. hjälper du dina vänner? - när jag kan

41. gillar du tacos? - m jaa, om man kan kalla det jag äter som tacos för tacos…

42. tycker du att du är söt? - ja ibland
43. har du dansat? – ja, tro det eller ej men det har hänt

44. har du spelat fotboll? – kan jag inte påstå. Borde spela 5 a side. Fucking bästa sporten! (googla. Do it.)

45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? – tänkte skriva nej, men kom att tänka på vera (logiskt nog), så jo kanske.

46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? – som sagt, stå i timmar. God.

47. har du ätit sniglar? – naaee.

48. äger du en locktång? – inte det heller nej.
49. gillar du att tugga tuggummi? –och inte det ehller. Negativt jag svarar…

50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? – i princip.


51. gillar du kläder? – inte att köpa dem, nej.
52. hatar du falska vänner? - typ

53. gillar du räkna matte? - verkligen inte
54. älskar du någon nu? – ja fortfarande
55. Har du gråtit inför en vän? – ja, ganska många av dem dessutom

56. kan du sjunga? – ja, det tycker jag faktiskt jag kan.

57. Har du sett nån dö? - ne

58. säger du vad du vill? – ja, oftast
59. Är du stor? – konstig fråga…eller är jag korkad nu?
60. vad är ditt hela namn? – emma carolina rävås
61. kan du tala spanska? - SI... realmente no.... (veras svar es muy bonito!)
62. är du kortare än 1.60? - ne
63. älskar du sommaren? -  inte direkt älskar.
64. älskar du vintern? – goodness no.
65. har du mer än 6 par skor? – hoppas inte det

66. brukar du sjunga när du är i duschen? – ibland tror jag.

67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - nooo

68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? – I hate mjukisbyxor with a pasion. Means no.

69. gillar du att städa? – nä, och det syns här…
70. gillar du att sova länge? – no. (negativa svar, I tell you. Nästa fråga, kom igen!)
71. har du vart med om en olycka? – nej. Också negativt fast inte.
72. är du förvirrad? – inte just nu.
73. har du mer än 6 par byxor? – jag tror det. (wooo jakande svar)
74. har du förlorat en vän? – nej jag tror inte det faktiskt! Men om ni hade frågat för en månad sen, så.
75. gillar du att shoppa? - …nej.
76. har du varit i paris? – ja! Yay ja-svar!
77. gillar du ormar? – inga preferenser.
78. klarar du dej själv? – nah.
79. har du lagat mat? - japp

80. är du klantig? – inget jag tänkt på…är jag det?
81. har du foppatoffler? – nej, och det heter väl tofflor för i helvete. Jag börjar bli lite arg här. xD
82. har du mer än 20 låtar på din data? - japp
83. sminkar du dej innan skolan? – aldrig gjort. (”dej”. Vad ska jag säga.)

84. har du träffat en kändis? – tror itne det? xD
85. har du mer än 7 par nagellack? -nej

 

 

*andas ut* sådärja.


det enda som håller deras handlingar samman är att inget håller deras handlingar samman

idag drog vi igång rollspelandet på allvar, misann. Jag slog sönder en grabbs hjärna med en spikklubba. fucking hardcore. sen åt vi kinamat och tog en lång promenad av jobbiga anledningar under stafettdrickande av kuba-cola. ganska fint på nåt sätt även om jag just nu inte är on top of the world. så syster kanske hade rätt när hon sa att det är deppigt att läsa min blogg. men det är det inte alls, säger vi! jag säga positiva saker. som att little talks är en underbar låt, och att äppelkaka med vaniljvisp är helt fantastiskt. det var nog det positivia jag kunde komma på. jag ska skriva allt negativt i en dikt istället, bra va? då slipper ni! så kan man gå in på diktbloggen och läsa mina deppdikter där istället. den bloggen, den är fan deprimerande. det vill jag lova! men ja...nu ska jag sluta blogga. så hejdå.

what I am to you, you do not need

ni kan nog inte förstå hur uttråkad jag har varit idag. vid ett tillfälle stod jag och öppnade och stängde ett skåp, sa emot allt mamma sa och skrattade ihjäl mig åt typ ingenting. men jag har också varit i stan, för att se sara dansa och sånt töntigt, och umgåtts med rolle och malin som var här idag. det är mammas och pappas buddies, som är ganska awesome. men nu ska jag prata om två andra saker.
 
sak 1: jag har börjat undra hur mycket jag egentligen lyssnar. Det började med att pappa frågade om jag ville ha cola. Sen öppnas min dörr och jag säger utan att tänka "hej mamma". hur fan visste jag att det var hon som kom in, när det var pappa som frågade? hur är detta möjligt? sen testade de mig, och jag klarade det. vi får göra det igen när sara är hemma.
 
sak 2: jag börjar känna igen missbrukaren i mig. det är pinsamt och patatiskt och jag är den första som säger det. mitt leende, pinsamt. sättet att koppla till dig, invant och piiinsamt. desperationen efter ord...patetiskt. men patetisk bör man vara. säger vi. ;) godnatt, hursomhelst. random inlägg yes.

limbo

jag försökte gestalta min "minnesbild" i en text. Första gången jag använt talsträck på tre år eller så. enjoy.
 

Jag sitter på bänken, har ännu inte ställt mig upp för att gå dit jag egentligen vill vara. Konturerna är oskarpa, men jag är säker på att platsen till höger om mig är upptagen. Mitt logiska jag säger att det borde sitta en person till på bänken, till vänster om mig, men av henne ser jag ingenting. Tidslinjen är rubbad. Det fanns tid innan hon kom, men inte tillräckligt.

-         Men du har ju så många kompisar, säger han jag aldrig träffat förut men ändå givetvis känner till. Svartsjukan känns obehagligt äkta, men jag minns inte om jag säger något. Ibland kommer det ljud ur munnen utan att jag minns det efteråt och det definierar inte om det är på riktigt.

- Ja, håller du med, jag har väl det.

Jag kommer ihåg känslorna. Otillräckligheten är tydlig mitt bland de oskarpa konturerna som är limbo. Inte dröm, inte verklighet. Något däremellan. Halvsant.

- Kompisar kanske, säger jag i samma elaka ton som du brukar använda när du är trevlig. Kompisar, men inte vänner.


you´re an alien! or just a butterfly...who cares.

hello!
mycket trevlig kväll blev det ändå. jag och mamma bestämde oss för att se katy perry-filmen, bara för att typ. brotherinlaw dök också upp...av någon anledning jag inte riktigt förstod. han var väldigt uttråkad. jag blev mest deppig för jag vill också vara sådär fabulous goddammit!:( vi har också haft väldigt roligt åt konstiga saker. roligast hade jag åt att föreställa mig en viss person ni kanske kan gissa till salu på loppis på södra esplanaden. för mer detaljer...kan ni väl typ fråga haha. jag slutade denna historia med "the best comedy happens inside someone´s head.". true story. men nu ska jag prata om något läskigt:
 
jag fick en minnesbild imorse, av en dialog från gårdagen. bara det att jag inte tror att det hände. jag tror att det var en dröm. obs tror. jag har funderat hela dagen och jag är nästan säker. men jag vet inte säkert. scaaaryyyyyyyy is what it is! många y, blev det. men nu ska jag sova, godnatt!

låt en kvinna äta sin pizza ifred!

oh hi!
Jag har insett att jag varken inleder eller avslutar mina inlägg speciellt ofta. de bara börjar och slutar utan någon som helst artighet going on. detta får det vara slut med nu meddetsamma. :)
 
så idag har varit en väldigt lång dag med mycket olika random känslor. började den lycklig som fan, men åt sen en deppig lunch och gick runt matsalen ett par gånger och gick vilse på skolan och var sjukt deppig i någon timme. men det kurerades av en epic sånglektion med min nya lärare ulrika som är freaking epic. vi mobbade klassisk sång, hon liknade mig vid maia hirasava och det var helt fabulous. efter det återsåg jag jolanta, som var lika insiktsfull som alltid och rätade ut ett psykologiskt problem jag hade. eller alltså inte ett problem så, tänk mer som ett matteproblem. fattar ni? inte så att jag hade ett problem, eller alltså...alla har ju problem. men det lät typ som om jag inte mådde bra. och det gör jag! om jag gör! ska nu ha en lugn fredagskväll, men jag har cola so I do not care. ;) just det, jag ska avsluta inlägget som folk. hejdå.;)

a little dream of mine, a little nightmare of yours

godmorgon och sånt!
fredag, känns bra. det är ju fredag liksom, och väldigt nice skoldag. tåström ylar och jag sjunger med helt annorlunda vilket alltid är roligt. alltså, jag vill hitta en grabb att köra thåströmduetter med! få vara tjejen i kärlek är för dom (så heter den, ja...smärtsamt fel), sjunga backing vocals i nere på maskinisten, lägga stämman som inte finns på om black jim och bara vara awesome. en sådan grabb vill jag hitta typ...nu. men jag känner dessvärre ingen sådan. om någon känner en sådan, kan ni ju hojta till lite kanske. men ja, nu var det ju inte duettdrömmar jag skulle yra om här i bloggen...eller det skulle jag ju tydligen eftersom jag gjorde det. det är ju lite så mitt bloggande ser ut. det är inte många blogginlägg som är planerade. om ens några, förresten. jag brukar ju tänka på hur allt ska se ut i bloggen när det händer (blir lite konstigt när man umgås med folk som läser den xD), men själva inläggen bara kommer utan att jag kan göra så mycket åt saken. eller kan kan jag väl, men jag gör inte det bara. äsch detta blev för mycket goddammit...

är ni de jag tror att jag är?

hallooo!
rubriken är vad jag sa idag innan lektionen jag bloggade från. lagom intelligent. det sista jag skulle såklart vara ni. helt nya människor också, men ja; de var de jag trodde de var (de kunde inte heller säga det sen). men ja, efter den lektionen hade jag engelska men det var inte så jävla spännande. sen väntade jag och pratade med fia, maja, viktor och johan i olika perioder innan maria kom och räddade mig. xD
 
vi satte oss på brunius och eltade drama (inte mitt den här gången yaaay!) och hade det jättetrevligt. hon fick mig att våga bli skjutsad på hennes cykel (sånt göör inte jag) och sen satt vi hos henne och lyssnade på konstig men underbar musik en stund. maria är verkligen fabulous alltså. sån tur jag hade som fick tag i henne. men nu är det en för bra låt, så jag kan inte blogga. hejdå!;)

she does nothing, the girl does nothing!

samhällskunskap, och vi ska göra något. men jag har inte gjort något idag. förutom att snacka med aron, påpekade han när jag sa detta. det har jag gjort, förstås. vi har pratat om hur lätt allt är i lettland. denna punchline har mjölkats satan, I tell you!
 
men annars har jag väl haft...religion först, och sen kör och ensemble. vi valde ensemblelåtar! newborn med muse (på vilken jag ska spela gitarr! "det är inte ofta man skriver "emma: gitarr." sa linnea om detta. citatseption! i en parantes! fuck yes! jag ska göra roliga ljud med gitarren hur som helst, pepp!) och misery business med paramore (yaaaay!). johan (lärare) och petter hade också en diskution om ytterligheter som omalla våra datorer skulle gå sönder och sånt. det slutade såhär:
johan: jaha, men tänk om alla människor på jorden dör?
petter: ja då skulle ja gå och äta lunch!
 
lunch har jag ätit, ja. det var väl trevligt. engelska efter detta. fml. men jag tror jag har kommit på vad miss bennet har för lektion på den tiden! jag stalkar ju alla, som ni kanske vet, men han vägrar berätta vad han har då! han borde vara mer som aron, som berättar vad han har istället. eller inte har, i det här fallet, för han hade inget i det blocket. eh ja detta var ju jätteintressant. liksom oj, ni får veta vilka lektioner mina klasskompisar har /inte har. inte ens det, utan ni får veta om jag vet det. liksom...emma vet vad aron ska ha, och kanske vad viktor/miss bennet ska ha. vad fan ska ni göra med den informationen i era liv? när ska ni någonsin använda den? eh...ja, vi slutar om sju minuter. aron visslar. någon skrattar, jag tror bestämt att det är ana. vera och tea komunicerar om något jag inte vet. det gör även andra. vi slutar nu om fem minuter. nä faktiskt fyra för jag skrev inget på en minut. hannah visar musik för patrik och aron gäspar. han drabbades av en djup depresioon när jag sa att vi slutade om fem minuter. spännande va? Nu ska aron säga nåt jag kan skriva. men det ville han inte! han är dålig. och nu slutar vi woooooo!

okomplicerat

vispen: Du är söt, och mycket bättre på att kommentera än jag. Jag gör det ju aldrig, utom idag alltså. Och fira dagen ska jag göra! Har faktiskt bokat en show den dagen, insåg inte att det var den dagen förrän efteråt. Man kanske skulle få med en viss person på den? Nä, så kul ska vi kanske inte ha det...haha.
 
En väldigt fin ledig onsdag har bedrivits här hemma. Jag och pappa har hittat ett nytt favoritband, of monsters and men. eller vi upptäckte dem på radion i reading, men knarkar dem nu. vi brukar inte gilla samma musik, så det var väldigt fint när han sa "ska vi visa dem vår nya favoritlåt?" vid matbordet. mat, ja det har jag också lagat. kött och bollar. stekte köttet, gjorde jag, och kryddade det. och fick damp för att pappa flyttade på mina saker och hjälpte mig. jag är ett kontrollfreak i alla sammanhang och i köket är det desto värre. holy goodness. ;) men det blev riktigt gott! Har också fixat till en gammal låt, som egentligen blev klar förra året men som jag inte var nöjd med. nu är jag det!:D har också skrivit på mitt svenskatal och gjort annat mindre intressant. Imorse kom dessutom brotherinlaw och det första jag hör från köket är "hej! jag har frukost med mig!". Sara berättade sen: "han överraskade mig. för igår försov jag mig och hade en dålig morgon, och det skulle jag inte ha idag tyckte han.". Alltså. alltså. jag dog lite. Jag vill också ha en sån snäll pojkvän, tack. jag vill alltså inte ha brotherinlaw som pojkvän, men det lät lite så här. xD naaaeee. vet inte om jag vill ha någon pojkvän heller, egentligen. det verkar väldigt ansträngande. det var i och för sig ansträngande att ha en flickvän också. men en sådan vill jag i och för sig inte heller ha. men jag vill inte vara ensam heller! lite av ett problem där...;) men ja, det var ju inte det jag ville prata om. hejdå folk!

and then do it all with a goddamn smile

körrep igår alltså, lagom pepp med ryskt skit. ska faktiskt inte lära mig det, har jag bestämt. det finns gränser för alla och min går vid nonsensryska. det vägrar jag. men ja jag kom hem, åt ägg (happy happy happy happy happy haaappy eggs! tio poäng om man känner igen!) och sms:ade med hugo om lite allt möjligt så han skulle slippa räkna matte. det var synd om honom! det är det fortfrande, för han gör matte hela tiden.;)
 
idag...ledig. lagom tråkigt och lagom fint. ska skriva svenskatal, mindre fint. ändå trivs jag rätt bra här hemma. känner mig väldigt ostressad. det gillar jag. men ja, det var mitt bloggande för dagen.

precis så här ska det vara, jämt

ungefär så känner jag mig just nu. min förvirring är utbytt mot ett oxytosinrus och en glädje värdig vårvintern. en förvissning att precis exakt såhär ska det vara. det är långt ifrån perfekt men det gjorde mig bara så lycklig. det kommer aldrig bli som det var förut, lite för mycket har nog hänt, men det kanske är bra för ska vi vara helt ärliga nu så var det inte så sunt. alla mina hintar, allt onödigt barnvaktande, det var inte bra grejer fan. och detta kommer såklart ändras på torsdag. det är nästan att faktum, but I do not care. inte just nu.
 
men okay vad har faktiskt hänt idag? inget viktigt egentligen. eller snarare inget bloggbart. fin lunch(viktor kom inte ihåg vad hans smeknamn är. jag blev offended, men tänker då tamigfan inte berätta det. får väl börja kalla honom så igen. någon kanske kommer ihåg vad jag syftar på här? yay bloggtävling!;)), lite spännande samhällskunskap ("skolan är out, egentligen."/läraren), trevlig religion och deppig engelska c fast det var i början. jag ska väl ta tag i mig själv och träna om ett tag tror jag (obs jag sa det där) och sen ta mig till körrep. någon kanske var uppmärksam och nu märkte att jag bloggar om nåt jag ska göra, som jag ju inte får. men alltså, jag kommer säkert inte blogga om nåt fult körrep iallafall. men ja, gå ska jag nu, hejdå!

what else can you ask for?

så jag hade en riktig jävla deppedag. kom till skrivargruppen och såklart ska vi skriva om freaking flyktingar och sånt klarar jag verkligen inte av.
 
men! jag tog först saken i egna händer och satte igång ett litet gnällbattle på facebook där jag, axel, ana, malin och agnes deltog. vet dock inte vem som vann.;) sen satte jag mig och åt och tittade på finalen i simning i paralympics. vi hade sagt att om maja tar medalj, ska vi unna oss chokladpudding. tro fan att maja är fucking fabulous och tar fucking guld! slår sitt eget jävla världsrekord för andra gången samma dag! hon är så otroligt duktiiiig! sjukt stollt att känna henne, ja absolut.:) så en deppedag blev en peppedag helt plötsligt wooo!imorgon ska också bli en peppedag det säger jag bara! om den ska!:D

vad är grejen med mig, egentligen?

Jag vet iallafall inte. Vad tänker man när man skyndar ifatt folk man inte har något att göra med, egentligen, för att bara sitta tyst och äta med dem? Varför blir man kär i någon i vars liv man tillför ingenting, som inte behöver en men som man ändå dras till som en jävla magnet utan att ha något val? varför är det såhär med allting? jag vill inte att det ska vara så. vill inte vilja bli behövd av någon jag inte har någonting gemensamt med. som har andra.
 
in other news så är jag bra också. tränade igår goddammit. duktig tjej. wiiieee. men ja jag känner mig överflödig i sociala sammanhang, på ensemben (here we go again) äsch shit förlåt. jag är bara inte på någon bra plats atm. såklart är allt bra egentligen. eller är det det? jag vet inte. jag vet verkligen inte...

these things take time, love, these things take backbone

nostalgilåt som fan! fighting for nothing med meg & dia, ett band jag inte lyssnar på alls nästan. det är ju bra grejer! Men ja, rollspel eller karaktärsskapning hos brotherinlaw idag. Vi kom dit vid ett han och jag och gick och handlade. Men de hade ingen freaking cola på ica! jag blev alldeles förbannad! dock lät vår (helt seriösa) konversation såhär, obs att den började här efter en tystnad:
b: vi borde skapa ett land. tycker du inte det emma?
j: jo det borde vi fan.
b: vi måste bli erkända av tre länder. jag är norsk, så vi kan lura med norge så kan de bli våra alierade.
j: ja, och danskarna är ju helt korkade så de får vi med oss.
b: sant. vi kan få vår ström genom sånna här cykel-generatorer.
j: men blir inte det lite jobbigt?
b: nääeee.
...jaha. ja ja...
 
sen anslöt sig fredrik, oskar (aaa vadå riktiga namnet? nooo!) och carl, och vi satt och skapade karaktärer och åt mat och chips och annat viktigt. skriver lite citat här, vet inte om någon tycker de är roliga. (satsradning:()
 
(vi har precis pratat om att slänga ut någon på grund av...dåligt uppförande.)
c: hur många korvar har vi?
b: 6.
j: men var det inte det vi inte skulle ha när vi rollspelar...?
 
d(börjar oskars tilltalsnamn på): ett katedral...
j: ett katedral? *lutar mig nära* fy fan.
c: ja! det är sånna som dig som...
j: *vänder mig mot honom* sånna. som. du!

igelkottens elegans-muriel barbery

vad är grejen med den här boken? det kan ju förstås inte ni veta. den handlar om en portvakterska och en flicka i huset hon jobbar, vilket ligger i paris. de analyserar sin vardag som smygintellektuella och flickan planerar sitt självmord medan portvakten blir vän med den nyinflyttade grabben. men alltså. jag kan itne ta någon på allvar som påstår sig vara intellektuell. jävla kulturelitmänniskor. de tänker "djupa tankar", dokumenterar "världens rörelse" och man bara: jaha, kul för dig. hälften av boken är bara prat om ryska romaner och fenomenologi och japansk film. jag blev iriterad. speciellt som mamma hade hypat upp den här boken så mycket. läs inte den. inte för att den var dålig, för det var den inte, men den var inte bra. tycker jag.

shit about funny people

jag ryckte upp mig igår och åkte in till festligheterna igen, efter en jävla massa plättar för att orka. Då såg vi anders och johan testar, inför nästa års köp mjölk-show (konstigt det låter). vi skulle där skriva vad vi ville bli och vad vi blev samt vad vi blir stressade av. sen fick de mobba oss ganska friskt för det. men vi tycker om dem ändå, det gör vi!:D
 
sen såg vi babben, och alltså jag vet inte om jag vill kalla det standupkomik egentligen. jag tycker mest det var lite mysigt. hon berättade saker om sitt liv de senaste åren, sjöng lite catchy låtar, blev ibland helt gripande och har ju som bekant världens charmigaste dialekt. Så det var fint, och sen satt vi och pratade på stortorget en stund innan jag och pappa gick för att se kringlan och någon annan grabb vid namn thomas som pratade om västerlandets fall. en jävligt speciell samhällskritisk grej som blandade matlagningsprogram, sommar i p1-parodier och statusar om pannkakor på facebook. riktigt bra grejer! vi lärde oss om det humana sättet att ta livet av en mårdhund (rubriken om den hade fått vara på svenska, lätt!), höra om grymlings (återanvänt skit från pang prego, men förjävla bra skit) och lite allt möjligt. om det är en riktig show som är längre, hade jag nog gärna åkt och ett den tror jag.:)
 
sen åt vi på italia (restaurangen, itne pizzerian. det fick jag veta efter ett bra tag. ;)) och sen satt vi på the old bull och lyssnade på ett lagom ointressant coverband. vi såg late night-showen, men den orkar inte jag prata om nu faktiskt. den var ganska tråkig. helt okay, men you know. så det var min kväll. ett citat, sen avlägsnar jag mig.
 
mamma: servitören kommer ju aldrig!
cia: men gå in och gör en insats, du som är så otrevlig ändå!

någon form av psykisk hangover...

fyfan. jag är typ världens tröttaste flicka atm. och det är väldigt ironiskt för resten av familjen är och flyger luftbalong och fick gå upp vid 04.30 eller något sånt. ändå är jag såhär trött. har legat i en timme och bara haft ångest över att gå upp. sen försökte jag joina brotherinlaw i köket där han satt och spelade sleeping dogs, men det gick inte i många minuter innan jag fick "gå tillbaka in i min bubbla av trötthet". jag är världens trevligaste på det sättet. ;) men jag tycker att de kan komma hem nu, ge mig frukost och sen gå och lägga sig så kan jag göra det också. det peppar jag. men jag har en tanke...hjälper skräpmat mot psykiska hangovers också?

don´t fucking poke me on facebook! Just don´t do it!

en helt sjukt lång kväll. jag är helt tömd på energi och det är inte så konstigt för jag har uppfört mig som en crazyperson på crack nästan hela den. det är itne lätt alla gånger.;)
 
vi började kvällen med fredrik lindström, som var väldigt duktig! han gjorde det jag gillar mest hos komiker; kom på vettiga saker i samhället man inte tänkt på. som: varför använder vi så mycket överflödiga ord? "100 filmer du måste se innan du dör". ja när ska du annars se dem? efter att du har dött...?
 
sen såg vi en fin liten intervju med eva rydberg (<33) och sen åt vi snabbkebab (obs rimmar wee) som jag åt lite lagom charmigt på vägen. det syns på tröjan nu ja.;) sen såg vi alan davys, haha jag kan itne stava vem bryr sig, som sa rubriken och också gjorde sig rolig över cycklarna i lund. sjukt underhållande, och så även hon bakom mig som jag kom fram till hade väldiga mängder sexuell frustration. hur jag kom på det...är en annan saga.;) sen såg vi då impro-standup med kringlan, josefin och några andra töntar! jag deltog med frågan "kan ni några blindskämt?" vilket mest förvirrade dem, speciellt då josefin. vet inte om det var kul eller bara pinsamt.;) men ja just nu är jag trött, all jävla standup comedy gör mig pladdrig och får mig att tro att jag är jätterolig och får mig också att sakna dig! var var du idag tro...?

RSS 2.0