grattiiiiiiis!

idag fyller min allra bästa vän fem år. hon har varit med mig genom allt, precis allt, sen hösten 2007. hon är den som känner mig bäst och vet mest om mig. hon är min bästa, helt enkelt.
 
min underbara blogg! fem jävla år, I tell you. jag läste mitt allra första inlägg häromdagen och det var ganska intressant, må jag säga. sättet jag skrev på 2007...ja jag vet inte alltså. intressant är det minsta man kan säga om mina formuleringar. men jag är så himla glad att jag inte har bytt blogg eller raderat ett enda inlägg (jag upptäckte häromdagen att jag fortfarande inte vet hur man gör det...so maybe that´s why), för det är så mycket fint och ännu mer fult men sånt måste också få finnas. och det har det fått. nästan allt mitt fula har fått finnas och ändå finns det folk som klickar in här och läser mitt skit. och för det älskar jag er som fan. jag blir så himla glad när jag tänker på det, helt enkelt. det här inlägget är väldigt dåligt skrivet, men det är väl lite fint sådär symboliskt. typ.;) men alltså, nu när jag räknade på det (bara från vad jag kan komma ihåg i huvudet (var skulle jag annars komma ihåg det?:o)) är det 21 personer som har kommenterat bloggen throughout the years (reklamkommentarer räknas inte). nej 22, kom jag på nu. har jag glömt någon mer tro? förmodligen. men alltså, hur fabulous är inte det? tack så monstruöst mycket till alla er (23)! jag älskar er massamycket!:)
 
men in other news, så har jag varit med maria idag på förmiddagen och fikat och snackat skit. kom hem med en extrem känsla av självrespekt och awesometasticness. har ätit lunch med farmor och sen mikrokladdkaka för att fira denna fina blogg. wooo. ;) men ja, nu ska jag sluta yra. fira med mig! (känns som jag sa det där häromdagen. varför då för?;))

Kommentarer
Postat av: Marie

Congrats, bloggen! Vi får ha kalas för den någon dag och äta tårta, Emma! :P

2012-09-30 @ 16:40:31
URL: http://www.ismen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0