just nu: lagom trött tjej

gebartski: du menar rubriken? jaaa. har haft den raden på hjärnan nu till och från i flera dagar. Den passar väldigt bra in på livet atm, antar jag.
 
Jag är officiellt trött. Det är för att jag såg of monsters and men igår med pappa! vi var lagom opepp men ändå pepp på vägen dit, åt wonderful subwaymackor på tåget (jag borde äta subway oftare :o) och sen var det alltså konsert. det var en söt liten förbandsgullunge som jag ville "kidnappa, ha i en liten låda och ta fram och krama". fast hennes musik var väl sådär.;)
 
själva konserten var helt fantastisk! de öppnade med dirty paws, en av våra absoluta favoriter, och spelade allt vi vill höra (pappa hade nämnt att han inte gillar två låtar och de spelades inte :o). såklart blev den en del la la la och hey!-sjungande/ropande, och jag sjöng såklart med så fort jag kunde. Så mycket bra spelades; from finner, mountain sound your bones och såklart allas favorit little talks. jag fick till och med höra love love love, och sen fick vi en oväntad bra version av king and lionheart. jag älskar detta band så sjukt myckeeet! men jag älskar inte att snart behöva gå till skolan och sjunga misery business fuckfuckfuck. men så kan det va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0