then I heard your heart beating, you were in the darkness too, so I stayed in the darkness with you

sandy: Frågan var nästan avsedd till dig. För du har ju så klart rätt! nu återstår bara hur jag ska fira den...:)
vispen: Vad fint! firandet kan ju egentligen sträcka sig flera dagar i sträck, då det inte precis hände över natt. idag är ju nästan mer av en årsdag. jag valde bara den första som den "riktiga". men det känns bra att fira med någon, som sagt!<3
 
idag har det inte hänt något överdrivet intressant. svenska där vi såg ett program om språket med fredrik lindström (:D) och annat meningslöst. lunch med aron där vi hade lite konstiga conections. vi pratade om olika gustav...av någon anledning.
aron: jag känner bara en. nej, två!
jag: vem är den andra?
aron: jag kom på den andra först.
jag: jahaaa.
lagom konstigt. hade sång med en praktikant, sen har jag legat helt slut i sängen och inte orkat någonting alls. jag är alldles för trött these days. itne bra grejer. ska delge er två tankar och sen sluta skriva här.
 
tanke #1: vad är grejen med att folk säger hejdå innan de har sagt hej? om man typ slutar skolan och inte har pratat med en perso npå hela dagen, och sen säger hejdå till personen. jag tycker det är skitkonstigt. hejdå ska liksom avsluta något, inte påbörja något. förklara någon?;)
tanke#2: om man tar bort varandra från facebook och msn och bara allmänt klipper av varandra, varför tar man då inte bort varandras nummer från mobilerna? what´s the deal med detta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0