tyskar är ynkliga

hejhej!
den här dagen började katastrofalt. Jag mådde förjävligt och radiolåtar gjorde inte saken bättre. jag vet inte vad det är, men radiolåtar får mig att känna väldigt mycket känslor jag inte kan definiera. jag har inte lyckats fatta detta än.
 
vi började, såklart, med en riktig ångestlektion i religion. det var itne en dålig lektion eller så, men...ont gjorde den. man skall icke prata om kristendom, spela in this river och sen liksom förvänta sig att jag ska kunna delta! bara ett tips för alla om någon hade tänkt göra just detta.;) vi hade också kör, som var helt okay faktiskt (för vi slapp sjunga evita yaaay).
 
sen blev jag glad! för vi hade ensemble och det lät fantamig bra! Signe hade gått och blivit bra, så jag fick också bli det eller i alla fall försöka. jag kom upp i alla toner wooo. typ.:) och vi lät fan synkade, för första gången någonsin, what is this magic?;) hade också en trevlig lunch med viktor och senare aron, och har jobbat lite nu på samhällslektionen. ska nu ge er citat, ja ännu fler! för folk är epic på det sättet.:)
 
benjamin: okay, nu ska du välja vad vi ska äta. välj nu! 1 2 3...
sara: majs!
b: ...oookaaayyy, då äter vi majs...
s: nä jag hatar majs!
...kay...
 
viktor: jag ska ju ta ut min tandställning nu. då ska jag göra en utställning om den. men sen ska jag ställa in den! då blir det en inställning av en utställning om en tandställning!
 
viktor: det borde inte heta torgskräck. det borde hete...jag trivs inte bäst i öppna landskap-skräck.
(han spårade sedan ur och skrev låten "jag trivs bäst i öppna hörnskåp". Yeah, I don´t know.)
 
vi jobbar.
julia: det är 2012!
folk: ?
julia: ja, det är 2012 nu. jag har suttit och tänkt att det är 2014!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0