you don´t love me, big fucking deal

ett fucking år, bitches! ett helt jävla år idag! hur jag ställer mig till det? sitter jag och deppar över "what might have been"?
 
nej! jag firar! nåja, så mycket firande har det väl inte blivit än, men det ska! vet inte riktigt hur, men vi får se. men alltså allvarligt, jag är glad för det. som en annan har sagt: "det är mycket roligare att fira än att...ofira." true story. saker är som de är och det var väl inte vad jag hade hoppats på kanske, men jag är ganska nöjd med hur det har blivit. så klart har jag dåliga dagar och så klart saknar jag fortfarande. (när man inte kan bestämma sig vilket pronomen man vill ha, skriver man inget alls). saknar som fan, definitivt. hela tiden. men samtidigt vet jag ju att om det hade blivit något mer än ingenting hade det bara blivit kaos och det är ju inte riktigt det jag vill uppnå. visst, man kan intala sig att "det skulle säkert gå bra, saker skulle såå ändras om bara om vore". mmhh riight. folk är som de är, till en viss gräns naturalmente, och vi hade aldrig klarat av någon slags fungerande förhållande. som vera sa häromdagen så "går det där ju att spekulera i", men jag är ganska säker på det.
 
inte för att jag är över det hela. absolut inte! som jag uttryckte det i samma samtal: "det är fortfarande holy fucking goodness. och holy fucking goodness är ganska nice, faktiskt!". det är ingen som håller med om detta, men det behöver å andra sidan ingen göra. idag är min dag, när jag firar att jag fick uppleva en sorts kärlek jag trodde jag var inkapabel att känna och som hjälpte mig att komma över ett mycket större hinder (den årsdagen kommer, och den blir way större än den här, watch out!). jag är glad att jag inte är där jag var på halvårsdagen, då jag fortfarande både undrade och hoppades. och det är ju verkligen inte bra grejer. men alltså, ja, det är klart att det finns en naiv del av mig som hoppas. den jobbar jag på. och det är klart jag skulle försöka om jag fick möjligheten. tyvärr. det skulle nog inte gå så bra, men man vet ju aldrig alltså. så lär det aldrig bli, men jag vill bara visa att jag inte har skärpt mig helt. men det vet ni nog alla. slutligen, fira med mig denna fabulous årsdag!

Kommentarer
Postat av: Marie

Grattis, grattiis, Emma! :D

2012-09-27 @ 22:01:58
URL: http://www.ismen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0