valborg...

jag vet inte alls vad det är med mig idag. Instabil, är väl vad jag är...eller lättpåverkad eller något. jag hatar verkligen valborg, vill jag börja med. det är en skitdag när alla är äckliga och fulla och typ antar att man ska gilla det. i Lund är det så i alla fall. så det har blivit en del hat men också mycket random kärlek. för första gången på hur länge som helst fick jag den där chocken av att du satt i klassrummet. jag orkar ingenting utan dig, det är inte okay längre. så var det i alla fall tills sweetie kom, för han räddar fan allt. "man borde planera mer bak¨t i tiden!" underbara människa. men ja, tiden står stilla, fast inte på riktigt för nu ska jag gå. men vet ni? bianka fyller år idag! det är iallafall awesome!

I don´t know these things

nu har det gått sådär lång tid igen, och sådär lagom mycket har väl hänt. Onna var här på en snabbvisit och vi körde henne till skurup och tillbaka. det var lagom random och fint. i lördags kväll umgicks jag med mamma och mormor, vilket var jättefint. mormor borde man umgås med oftare, and that´s that.
 
Igår var det ansökningstime! skurup och sörängen söktes det till och jag är 100% pepp! Syster läste igenom mina arbetsprover idag och berömde mig massamycket. jag kanske kanske kanske kan skriva ändå. har tvivlar satan de senaste månaderna, men ändå är det det jag ska göra. I don´t get it. just det, rubriken är något jag brukar säga nowadays. för jag vet ingenting om någonting. Idag redovisade vi projektarbetet (givetvis var vår fina handledare inte ens där...) och repade mer inför konserten omg jag är så nervös usch rädda mig. tänk om ingen är där? tänk om jag failar? I can not cope.
 
Inuti är det mestadels bra, med avbrått för lite kaos. Ibland påminns jag om allt det där jag inte vill, får, tänka på/bry mig om. Ångest(inte såklart). Var ska man göra av all omtanke och kärlek egentligen? när man inte ens får fråga hur det är, vad gör man då när man vill krama och spy ur sig plattityder som man menar utav bara fan? Och ingen skulle förstå. "han förtjänar inte det" men just nu skiter jag i det. just idag går jag tillbaka till förra våren och känner känner känner. jag måste få göra det ibland. när bilderna är för påträngande och du blir en karikatyr av en av mina barndomsfantasier. så jävla äckligt att jag som elvaåring satt och skrev om romantiserat självskadebeteende och tortyr. jag hade ingen aning och det är såklart tur men det är så inte okay. att folk faller sönder är inte fint. jag blir seriöst provocerad när jag tänker på vsd och vad där stod. men ja, det var det jag hade idag. hejdå och låtom oss hoppas att jag inte gör konstanta bloggstopp till en vana!

riktigt inlägg, bitches!

det här har, faktiskt, varit en bra dag. Min taxichaufför bjöd mig på en chokladcroissant bara sådär (som sen inte visade sig vara god, men det är mindre relevant) och sen satte vi låtarna jättebra på ensemblen! jag är så pepp och satte till och med crazytimes idag! dock uppstod en viss förvirring i mitt huvud när jag drog efter andan för att sjunga, när det var en growlingdel. vad hade jag tänkt göra egentligen? viktor rådde mig att "tänk inte nästa gång, bara gör!" och man bara nej, jag tror inte det.;) vad hände mer idag? jag åt sallad (:o:o) och hade körrep och det var soligt och fint och det gillade jag. vofflor och glee med mamma var inte heller helt hemskt, kan jag tycka. men nu blir det sova av här!

ett riktigt inlägg, bitches!

det här har, faktiskt, varit en bra dag. Min taxichaufför bjöd mig på en chokladcroissant bara sådär (som sen inte visade sig vara god, men det är mindre relevant) och sen satte vi låtarna jättebra på ensemblen! jag är så pepp och satte till och med crazytimes idag! dock uppstod en viss förvirring i mitt huvud när jag drog efter andan för att sjunga, när det var en growlingdel. vad hade jag tänkt göra egentligen? viktor rådde mig att "tänk inte nästa gång, bara gör!" och man bara nej, jag tror inte det.;) vad hände mer idag? jag åt sallad (:o:o) och hade körrep och det var soligt och fint och det gillade jag. vofflor och glee med mamma var inte heller helt hemskt, kan jag tycka. men nu blir det sova av här!

I know that you´ll be happy, and eventually I´ll be fine

Jag saknar dig. Jag vet inte var det kom ifrån, men det gör jag. Jag orkar inte mer. Jag vill att du ska veta. och ändå är det det jag är som räddast för. Att du ska tycka ännu mindre om mig. Må illa vid minnet av mig. Men jag vill fan veta. Jag vill veta varför du gör som du gör, är som du är, men det vet du kanske inte själv. Mest av allt vill jag prata med dig, på riktigt, en gång till innan du försvinner för gott. vill att du ska se mig ordentligt, som en riktig person. behöver det. Vill veta om vi är vänner eller främlingar och om du ens bryr dig lite. antagligen gör du inte det. för varför egentligen? jag har ingenting som du behöver i ditt liv. du kommer tänka "good riddance!" när den här klassen försvinner ur ditt liv. och för det hatar jag dig verkligen. du måste ju inte. du kan sitta och spela gitarr i ditt emo-hörn om du vill. men det gör du inte. du bara...jag vet fan inte ens. varför försöker jag? jag vill inte mer, jag vill glömma dig, jag orkar inte kan någon bara ta bort det? jag vill sluta tänka på en framtid där du finns, att du ska säga att allt är ett missförstånd. att något kan förändras. men omg emma sluta. sluta nu med det samma och skriv ett riktigt inlägg för det här är ju skit. han bryr sig inte om dig emma. lev med det.

någon har glömt sin frisyr på golvet

hej ni!
nu ska vi se om jag hinner blogga något innan Onna ringer för ett (tydligen) väldigt kort frukosttalk. Well, igår gjorde jag inte så mycket på dagen. Sen deltog jag dock i mitt första telefonmöte (omg jag är så cool jag orkar inte) och sen åkte jag för att titta på tre av klassens ensembler när de spelade. det visade sig dock att konserten inte började kl 6, utan 7, och att vi därför stressat som djur i onödan. så jag och pappa (min konsertkompis som alltid) gick och fikade, vilket ju alltid är positivt! sen var det konsert som hände och alla var duktiga! Signe gjorde paramore med 39 graders feber, Linn oktavsjöng skiiitsnyggt, newborn var nog bättre utan min gitarr och the guys var lika charmiga som alltid. ingen spelade dock i fyrtio minuter, vilket ju var lite deppigt eftersom vi kommer göra det. så jag skämdes jättemycket över det, tills Viktor påpekade att det ju snarare är alla andra som borde skämmas. och det är ju sant. det var också han som sa rubriken, och det för att det faktiskt låg avklipt hår på golvet. pappa sa att "någon måste ha blivit grovt mobbad här". deppigt i så fall. min axel gör ont! det är också deppigt. fast den gjorde nog ondare innan. det blir nog inget vidare talk idag alltså, för jag går om sexton minuter. eller går gör jag kanske om elva, men åker gör jag om sexton. emma ingen bryr sig om dina taxitider. nu är de dessutom inaktuella, eftersom det gick en minut. shocker. men ja det är torsdag, det var väl trevligt. nu slutar jag blogga. godmorgon!

lord, here comes the flood

ja ja, jag vet. jag är sämst. so sue me. okay så vad har hänt? (sluta börja så, Emma)
 
i söndags skulle jag fixa allt jag behövde fixa. istället sov jag mitt på dagen (jag, liksom!) och tittade på glee och hade det bra. det var sagan om min söndag. i måndags var det ensemble (känns som vi har ensemble jämt, inte för att jag klagar) och det gick helt okay. Både i måndags och igår blev det en massa umgåsande med Elin och Sweetie, som var instant comedy as always. jag blir helt utmattad av att umgås med dem. men det är bra. idag var det sång och jag sjöng världens finaste låt, here comes the flood, som jag aldrig hade hört innan. gorgeous. nu: sweetiecitat!
 
sweetie(kollar på Elins salladskvitto): Green castle. Varför står det så och så är det en bild på ett svart slått?
vi: *skrattar*
sweetie: men jag undrar bara vilket samhälle vi lever i, där gröna slått är svarta!
 
(mitt i ett skrattanfall for no reason) jag vill åka tåååg! Det är så roligt! Hela världen lutar!
(I swear he wasn´t high.)
 
just det! jag har ställt mig i bosdagskö, så nu fick jag ett mail om alla lägenheter som var lediga i Lund. och man bara what jag är så cool. och en annan random sak: igår kom en grabb fram till oss i skolan, som ingen av oss känner, och började prata med oss. han bara "jag har gått vilse!" och sen pratade han hur länge som helst. jag antog att sweetie kände honom, men...så var det inte. well whatever.;) det var allt för idag, kära ni.

vårens första dag, och jag vill va med

det kanske inte är vårens första dag rent bokstavligt, men det känns lite så. Jag började den med att...*drumroll please*...köpa en st balklänning! Den är exceptionellt fin och den andra jag provade (what). Och vi var inte nöjda där, utan jag köpte också en studentklänning bara sådär! den är mycket mer casual, men jag gillar den!:D gratis glass på ica var inte heller helt fel, så redan vid tolv hade tre bara saker hänt.
 
sen gick jag och Sara för att äta pizza. hon gav mig dock en cupcake, bara sådär, för att hon är söt. ville bara highlighta detta en aning. vi pratade om grabbar, om idioter och om en massa mer trevliga saker. När jag kom hem var det grillpremiär här hemma (!) och sen såg vi tre extremt bra glee-avsnitt (faktiskt). Mycket bra dag, som också har innehållit en del smsande med bland annat the dictator och mer twitter än vad jag är van vid.
 
och jag har glömt prata om min sviiiinbra version av drumming song jag gjorde på sången i onsdags! den var...sviiinbra. försökte mig också på dog days are over (fast med konstiga ljud, kul men svårt), salvasion och zombie. bästa lektionen på ett tag. det var allt, godnatt!

I must goion standing; you can´t break that which isn´t yours

hej era jävla idioter och välkommen till Emmas eminenta blogg! Okay, om vi ska vara helt ärliga har den väl varit lite mer eminent tidigare än vad den är nu. undrar när min bloggs guldålder var? jag har seriöst ingen aning. I should know these things! I alla fall så var det musikal med buller och bång idag. jag och elin hade lika många skrattanfall som vanligt åt alt och alla (mest alla faktiskt xD) och subway gav oss gratis kakor och mig rabatt. jag tror att de kanske tycker synd om mig. det är inte bra. men de spelade maria mena, så ingen bry! halvhegrejiska ftw och sådär. men ja, sen har jag haft tv-kväll med min mor och min far. jag kom fram till att hela sveriges fredag måste vara sverigedemokraternas bästa program. mitt i allt det ringde allrakärastesyster och var ensam i uppåkra, så vi fick hänga med henne på vägen mot staffanstorp. vi gav henne frågor från de femteklassare-avsnitt vi sett tidigare, pratade om vintergatan, lekte på spåret och diskuterade Saras nya film "ensam i uppåkra" med alla möjliga spinoffer. min syster är en äkta sötis lite då och då. men nu är jag trött som stryk, så som oftast nowadays, så nu får det återigen vara nog.

är det nåt du saknar?

Hannah: Ja, jag skrattade extremt mycket mer åt det citatet, men det var lite för random för att gå hem i skrift...trodde jag.
 
Så vad händer här i livet? Det är skola, kaosdisiplin och stressdrömmar. Det är umgänge med the ones av ingen speciell anledning och med sweetie av alla anledningar. det är en jävla massa sjungande för min del, och en del projektrapportsskrivande. mycket paramorelyssnande. alltså varför bloggar man? det är så tråkigt. det är verkligen det. jag gör det seriöst bara för minnets skull just nu. det är deppigt, så nu avslutar jag detta jättemegakorta inlägg.

people under the surface are talking about you...

nejmen hejsan!
Riktigt bra dag idag, måste jag säga. Eller det säger jag i alla fall. Extrarep med ensemblen som gick riktigt bra ("för oss går det bättre, men för mig går det sämre") och sen sånglektion med Viktor för att försöka få fason på våra stämmor. det kan gå. :) sen gick jag iväg för att fika med Elin och Olle (och Linnea en stund). Jag hade en sweetie-utredning som ännu inte är avslutad och vi spårade ur med samtal om tidelag och allt möjligt konstigt. helt enkelt en bra dag. Elin har nu fått se det berömda staketet, så det är ju också bra. bra är också att jag snaaart ska få fläskpannkaka! jag har knappt ätit på hela dagen, så det är nog på tiden. sen får jag väl försöka få ihop en projektrapport antar jag...fuck. anyway, hejdå folk.

håkan hällström har ingenting med det här att göra

hej igen!
rubriken är inget mindre än titeln på min femte och sista skrivargruppsantologi! hur den kom till? en märklig förväxling mellan håkan hällström, patrik isaksson och gunnar ardelius (I don´t know either). vilma gjorde den, jag sa citatet och hugo föreslog det som en titel. good stuff.:)
 
idag har vi också haft ett riktigt bra ensemblerep (utan ana...) och dragit igenom hela låtlistan (nästan). konserten blir så jävla bra! excitement! jag fick ocks[ lite treenighetstid, för det måste man totally ha, och skrivargrupp då obviously. bra dag. dagens sweetie-moment innan jag avslutar:
"advokater är väl från helvetet eller något sånt?"
ett till, som kanske inte är så kul i skrift:
elin: han kanske känner stranger lite.
aron: vad gör jag?
jag: känner stranger.
aron: hänger och svänger?

vise dictator of...everything!

hello all!
i helgen har jag...*tar ett djupt andetag och pratar fort som fan*...varit representant för Skåne på us små-bleks styrelse-kickoff.
 
...det är faktiskt sant! frivilligt (med lite prompting från Linus, men inte mer än jag förtjänade) och allt! var det kul? ja, faktiskt. jag vet inte var jag ska börja, hur ska få ihop allt. Så många intryck. Jag vet att det blir mycket listinlägg lately och att det kanske inte är så kul, men jag tror jag måste. Here goes the epic list of växjö (vad är det för stavning egentligen)!
-jag bondade direkt med Susanna, en av ledsagarna, och vi blev hur close som helst hur fort som helst. hon är sexton (:o), nästan kramigare än jag (:o igen), har en stun dtals awesome musiksmak och är bara underbar!
-att återse Rena efter fyra år var jättefint! hon är sig lik och vi blev också väldigt close väldigt fort. det kanske är så de här människorna jobbar? I så fall fuck yes.
-Den ständiga frågan hemifrån har varit "är du invald i något?". Svar: ja. faktiskt. jag var ju där för att övertyga dem om att slå ihop sig med skåne, vilket styrelsen var positiv till(!), så jag är nu med i planeringsgruppen för us syd. jag vet inte ens hur det här ska gå till...men det vet jag aldrig, så det är inga problem!:) jag ska också göra någon dokumentation av funktionärer med Linus, men det vet jag inte vad det är...alls. de bara typ "emma, vi tycker att du ska göra detta!" och man bara what.;)
-rubriken syftar på att linus är diktator (enligt palm från början), så jag får vara vise diktator (I don´t even know). Han tycker också att jag ska bli syds ordförande 2015. och man bara ja just det precis.;)
-deras kanslist är helt underbar och verkade tycka om mig oproportionerligt mycket. han ville hjälpa mig få min musik producerad (what) och kallade mig hela tiden "kära Emma" och allt möjligt. "vissa personer kommer man nära så fort man träffar dem", sa han. fint.
-jag är inte bara us skånes bowlingdråttning, utan också det framtida us syds. än så länge i alla fall. och jag hade motstånd den här gången!;)
-kom hem igår till en agneswalk och chokladpudding. alldeles för fint.
-sov sammanlagt 7 timmar i helgen. tre mellan kördag och söndag, att då vakna till "skyline" var...mindre kul.
-vid ett tillfälle låg sex av oss på en luftmadrass i en stor hög.
-suleiman och senare pelle utnämnde sig till "madrassmördare". Jag kämpade emot dem with all I had.
-susanna råkade byta namn på typ allt. "påskmudd", "spranta" (sprite, inte någon blandning som det låter) och "sugardrick".
det var allt jag kom ihåg just nu, i alla fall allt positivt. det negativa väljer jag, för en gångs skull, att inte nämna. för det här är ingen trashtalking-blogg, faktiskt. nu tänkte jag avsluta den här harangen.

du och jag...och sweetie

vispen: Det ska du få! :D snart, hoppas jag.
 
vad har hänt sen sist? here goes list bitches:
-jag har haft en mental breakdown, typ, över allt plugg jag inte gör. men mamma är bäst och hjälper mig.<3
-jag ska till balen med sweetie vilket är hur awesome som helst
-vi hade ensembledrama of doom igår, så det lär ju bli happy times på måndag
-men konserten är snart omg! hur ska jag kunna sjunga så många låtar utan att min röst blir fuckad? I don´t know!
-i helgen ska jag till växjö, whaaaaaat. förvirrande enough. men kanske kul?
-nu måste jag verkligen packa, dock. ett aron-citat nu på slutet bara. just det, rubriken är min och elins sammanfattning av trean.;)
 
aron till elin: ska du på balen?
elin: nej.
aron: nähä...med vem då?

you´re giving me such sweet nothing

 
så...du är på Emma-humör igen verkar det. Att det är kortvarigt är inte ens något jag tvivlar på. det är väl okay egentligen...önskar bara jag förstod alltihop. Varför du plötsligt "byter sida". och nej, det är ingenting jag inbillar mig. Det är andra som också ser det. Och det skrämmer mig. Och ja, jag är fortfarande patetisk och därför klandrar jag dig egentligen inte för din distans. Som jag sa till någon annan tidigare idag: "det är så mycket jag säger jag inte borde säga. Det är nästan lite spännande. När som helst kan han försvinna i några månader. Jag vet bara inte när jag går över den gränsen. Living on the edge!" det är ju så. Saker jag inte vill säga säger jag, bara för att du, när du är på det humöret, gör att det känns okay. Att jag får säga precis vad jag vill. Hur kan det vara så? Hur kan du manipulera mig så lätt, utan att försöka? för du är 100 % ärlig hela tiden, sjukt som det låter. Du säger inte saker du inte menar. Du bara...säger inte det du faktiskt menar, I guess. Men liksom...vi pratar om vilka vi inte stör oss på och nämner aldrig varandra. du ljuger inte, och det gör inte jag heller; det gillar jag. Men alltså ja...det blir bara så mycket förvirring hela tiden. plötsligt sitter du bredvid mig och pratar i en timme. sen säger du ingenting på en vecka.
 
Nej, det är en jävla tur att jag har Elin och sweetie säger jag bara! utan de

här var det tyst...

ytterst informativ rubrik, men...det var ju det! jag tänkte hur som helst berätta lite om min långa gårdag. Den började starkt med ruina imperii och shut your mouth på ensemblen. saker börjar sitta nu god damn it! och det var skönt att få någon att ragea med också. sen visade jag upp filmen för Elin, and she approved! wiiieeee! sen lunch och själsdödande nutida konst, innan jag spenderade ungefär en timme med att lyssna på konstig musik (okay inte så konstig egentligen) och prata med Viktor. ännu mer rageande, fuck yes.;)
 
sen var det sångkonsert! det gick...bra? jag vet inte. hela mitt framträdande gjorde mig förvirrad, men det gjorde ju 24 också när det begav sig så det kanske inte gör något. vi får se vad ni tycker när den har kommit upp.:) annars var alla såklart hur duktiga som helst! folk är så begåvade, it´s crazy! det var allt för idag, hejdå och sånt.

I love your brain but I hate your guts

hur har din helg varit, Emma? Jo då, Emma, den kunde ha varit sämre...och bättre. Igår kunde ha varit bättre, eftersom jag mådde brutalt dåligt större delen av dagen. undantagen var när jag träffade Sara och när jag pratade med mamma och hennes bokklubb om...lagom konstiga ämnen. annars var dagen hemsk. idag var den mer innehållslös. jag har tittat på glee, läst och nästan börjat gråta över en fanfic (stop judging me, it was suspenceful and shit) och blivit arg...igen. på någon annan än vanligt, whaaat. den jag brukar vara arg på är nu plötsligt min bundsförvant. nej jag hänger inte heller med. fast nog mer än vissa läsare, kan jag gissa. det var allt, förutom citat. de kommer här!
 
sara: en duva satte sig just på en annan duva och pickade den i huvudet!
jag: men nej! duv-misshandel!
sara: eller så var det ett syskonbråk. alla duvor kanske är syskon?
 
trafikraport:
"jag har ett meddelande om en händelse mellan trafikplats x och y. Det står en soffa på körbanan. Det var mitt meddelande."

två dagar i Emmas ytterst yberspännande liv som ni av någon outgrundlig anledning just nu sitter och läser om...vad är grejen med det?

efter den där fina rubriken kan ju inlägget knappt bli bättre. eller jo, för det handlar om två awesome dagar! Igår var awesome för att det var så soligt, och idag med egentligen. men igår satte vi freak on a leash, inklusive crazytimes-delen! elin såg tydligen ut som om hon hade vunnit på lotteriet varje gång jag tog den högsta av alla jättehöga toner, och jag vet inte om det är negativt eller positivt än. Men upp i tonjäveln kom jag! ...ibland. xD men någon diakoni-spelning blev det inte, tyvärr. men jag var glad ändå och gjorde i princip klart filmen på kvällen! wiii! och också deppigt, såklart.;)
 
idag var det musikalande och jag satte liiiite koreografier omg! so so so exciting! annars har det inte hätn så mycket idag. har kommit fram till att rodriguez är en sweetie, och lyssnat på musik, och haft det bra och sånt. det var väl det. jaja jag vet mitt bloggande är sämst.

I´m not one of those crazy girls

lyssnar på paramores nya skiva, som är helt underbar än så länge (okay två låtar xD) och solen står och lyser utanför fönstret. Det är vårish, wii! och snart skola, det känns överoomligt. mest kul grejer idag, om ensemblen går bra och det vet vi ju inte om den gör än. men allt känns bra! jag peppar måndag, jag peppar vår, jag peppar livet! det var egentligen det jag ville säga, och så lite citat. kanske bara ett idag också, men är itne säker.
 
pappa(kommer upp från källaren med en väska): Gissa vad jag hittade i den här?
mamma: min tomatdräkt?
pappa: ja...
mamma: det kan vara för att det är min tomatdräktsväska.
jag: så du har inte bara en tomatdräkt, utan en väska till den...?
mamma: ja, vadå då?

säg ingenting sant, bara babbla

idag, mina vänner, är en bra dag. en underbar sånglektion där jag spelade red inför konserten med Frida och det gick så sjukt jävla bra! allvarligt talat, ni måste komma på konserten! it´s gonna be a blast!:D
 
sen åkte jag hem, åt mat och druckit påskmust och övat sång. ja, faktiskt. jag sjöng non stop i en timme. there´s a first time for everything, och det var riktigt kul. jag sjöng helt enkelt allt som kom upp i spellistan, vilket blev allt från paramore och the killers till swift, säkert och miss li (det sistnämnda var det svåraste, intressant nog). det är hur som helst vad som har hänt idag. det är soligt ute och snart (okay om någon timme typ) kommer mamma hem så vi kan göra mer film wiho! rubriken kommer förstås också därifrån, och det är cole som uttalar den. det var allt för nu.

you had me remove my headphones, and then you wispered a riddle

guys, sen blogg.se gjordes om (i juni) har jag fått 100 kommentarer! Därför är ni bäst av alla!:)
 
...men det är inte jag. tredje april och det här är mitt första inlägg. inte bra, Emma. så vad har hänt? I måndags var det mer och åter mer redigerande som gälde. Det är så kul och kommer bli så bra! wiiii! Men jag var också och såg någon slags påskmusikal, typ. dissonanser for the win kunde den också heta. Men Niklas (Törnlund) hade skrivit texten, så ändå coolt. :) vi firade också påsk med mormor och lax (romsås wiieee) och prat om allt möjligt...mer om det i citaten. eller ja...citatet. shush.
 
igår återvände jag till skolan efter lovet och återsåg Elin! fy fan vad jag har saknat henne, upptäckte jag! Sweetie hann jag inte prata med, sad as it is, men annars var det en bra men wasted skoldag. Repade låtarna till på torsdag med Vera, för då ska jag visst sjunga på diakonicentralen lite sådär halvspontant. det var väl det som hände igår, typ...och here goes mormors fina citat:
 
*vi skålar, jag har precis tagit en klunk*
mormor: Hej hopp i Svedala!

RSS 2.0