två dagar i Emmas ytterst yberspännande liv som ni av någon outgrundlig anledning just nu sitter och läser om...vad är grejen med det?

efter den där fina rubriken kan ju inlägget knappt bli bättre. eller jo, för det handlar om två awesome dagar! Igår var awesome för att det var så soligt, och idag med egentligen. men igår satte vi freak on a leash, inklusive crazytimes-delen! elin såg tydligen ut som om hon hade vunnit på lotteriet varje gång jag tog den högsta av alla jättehöga toner, och jag vet inte om det är negativt eller positivt än. Men upp i tonjäveln kom jag! ...ibland. xD men någon diakoni-spelning blev det inte, tyvärr. men jag var glad ändå och gjorde i princip klart filmen på kvällen! wiii! och också deppigt, såklart.;)
 
idag var det musikalande och jag satte liiiite koreografier omg! so so so exciting! annars har det inte hätn så mycket idag. har kommit fram till att rodriguez är en sweetie, och lyssnat på musik, och haft det bra och sånt. det var väl det. jaja jag vet mitt bloggande är sämst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0