vårens första dag, och jag vill va med

det kanske inte är vårens första dag rent bokstavligt, men det känns lite så. Jag började den med att...*drumroll please*...köpa en st balklänning! Den är exceptionellt fin och den andra jag provade (what). Och vi var inte nöjda där, utan jag köpte också en studentklänning bara sådär! den är mycket mer casual, men jag gillar den!:D gratis glass på ica var inte heller helt fel, så redan vid tolv hade tre bara saker hänt.
 
sen gick jag och Sara för att äta pizza. hon gav mig dock en cupcake, bara sådär, för att hon är söt. ville bara highlighta detta en aning. vi pratade om grabbar, om idioter och om en massa mer trevliga saker. När jag kom hem var det grillpremiär här hemma (!) och sen såg vi tre extremt bra glee-avsnitt (faktiskt). Mycket bra dag, som också har innehållit en del smsande med bland annat the dictator och mer twitter än vad jag är van vid.
 
och jag har glömt prata om min sviiiinbra version av drumming song jag gjorde på sången i onsdags! den var...sviiinbra. försökte mig också på dog days are over (fast med konstiga ljud, kul men svårt), salvasion och zombie. bästa lektionen på ett tag. det var allt, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0