vise dictator of...everything!

hello all!
i helgen har jag...*tar ett djupt andetag och pratar fort som fan*...varit representant för Skåne på us små-bleks styrelse-kickoff.
 
...det är faktiskt sant! frivilligt (med lite prompting från Linus, men inte mer än jag förtjänade) och allt! var det kul? ja, faktiskt. jag vet inte var jag ska börja, hur ska få ihop allt. Så många intryck. Jag vet att det blir mycket listinlägg lately och att det kanske inte är så kul, men jag tror jag måste. Here goes the epic list of växjö (vad är det för stavning egentligen)!
-jag bondade direkt med Susanna, en av ledsagarna, och vi blev hur close som helst hur fort som helst. hon är sexton (:o), nästan kramigare än jag (:o igen), har en stun dtals awesome musiksmak och är bara underbar!
-att återse Rena efter fyra år var jättefint! hon är sig lik och vi blev också väldigt close väldigt fort. det kanske är så de här människorna jobbar? I så fall fuck yes.
-Den ständiga frågan hemifrån har varit "är du invald i något?". Svar: ja. faktiskt. jag var ju där för att övertyga dem om att slå ihop sig med skåne, vilket styrelsen var positiv till(!), så jag är nu med i planeringsgruppen för us syd. jag vet inte ens hur det här ska gå till...men det vet jag aldrig, så det är inga problem!:) jag ska också göra någon dokumentation av funktionärer med Linus, men det vet jag inte vad det är...alls. de bara typ "emma, vi tycker att du ska göra detta!" och man bara what.;)
-rubriken syftar på att linus är diktator (enligt palm från början), så jag får vara vise diktator (I don´t even know). Han tycker också att jag ska bli syds ordförande 2015. och man bara ja just det precis.;)
-deras kanslist är helt underbar och verkade tycka om mig oproportionerligt mycket. han ville hjälpa mig få min musik producerad (what) och kallade mig hela tiden "kära Emma" och allt möjligt. "vissa personer kommer man nära så fort man träffar dem", sa han. fint.
-jag är inte bara us skånes bowlingdråttning, utan också det framtida us syds. än så länge i alla fall. och jag hade motstånd den här gången!;)
-kom hem igår till en agneswalk och chokladpudding. alldeles för fint.
-sov sammanlagt 7 timmar i helgen. tre mellan kördag och söndag, att då vakna till "skyline" var...mindre kul.
-vid ett tillfälle låg sex av oss på en luftmadrass i en stor hög.
-suleiman och senare pelle utnämnde sig till "madrassmördare". Jag kämpade emot dem with all I had.
-susanna råkade byta namn på typ allt. "påskmudd", "spranta" (sprite, inte någon blandning som det låter) och "sugardrick".
det var allt jag kom ihåg just nu, i alla fall allt positivt. det negativa väljer jag, för en gångs skull, att inte nämna. för det här är ingen trashtalking-blogg, faktiskt. nu tänkte jag avsluta den här harangen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0