But lord, not any sicker than according to plan

Hej kära folk!
Jag bloggade inte igår, men det var en bra dag och det är idag också. Kryss i taket om jag får be. Igår hade vi hursomhelst en lång lektion om Hemingway. Det var väl kul för oss, eller vaaar det det? Njae. Sen kom det ett luciatåg till oss, så vi hade lucia lite i förväg med lussefika och allt. Emmas glutenfria lussekatt luktade och smakade metall/blod (det var jag som la till det där med blodet...för jag är snäll på det sättet). Sen fick vi uppgiften här nedanför och kolektiv skrivvånda följde.
 
Jag och Åsa vandrade ner till vårt café för att skriva. Där lyckades vi med en lagom otippad och underhållande olycka. Jag halkade på isen, som tydligen inte alls syntes, och gled framåt en bit. Jag slängde då ut handen för att återfå balansen. Problemet var bara att i den handen höll jag ju Bernard (käppen), som då slog Åsa relativt hårt på näsan. ...Woops. Men hon skrattade väldigt mycket åt det, så det är nog okay. Vi tror att Bernard är kär i åsa faktiskt. I förrgår höll jag på att tappa honom i en affär och hon fångade upp honom. Romantiskt va?;) nejmen där satt vi i alla fall och skrev, men kom egentligen ingenstans. Det vet jag inte om jag någonsin gjorde, ärligt talat. Jag var också med i din historia (onnas radioprogram) igen och pratade om rulltrappor. Typ.;)
 
Idag gick vi igenom de framkrystade texterna och kom fram till att jag inte kan stava. No shit Sherlock, säger jag om det. Dagens citat är annars "sen tror jag att plättar är lättare att göra än pannkakor", "möjliggjorde vissa urskiljningar" och "gärna i blått". Fråga inte helst. Nu får vi se hur dagen utvecklas. Jag är osäker på detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0