I´ve been high, I´ve been low, I´m in love with this liar

ja vad har hänt idag tro? Jag har rageat ännu mer. det är lite läskigt hur mycket jag har rageat den här veckan. det är inte så vanligt om man säger. men det märks på att jag biter ihop käkarna något enormt. men ja...något annat...jag har skrivit manus. haft middagstalk med onna, gjort ett bra prov och insett att jag ändå är ganska smart. det var en ganska awesometastic insikt, faktiskt! det tar mig inte en hel kväll att plugga in ganska lätt fakta, jag kan rabbla alfabetet baklänges (det är tydligen svårt har jag hört) och är bara allmänt cool. I feel rather awesome! men jag är trött, så detta får vara över just precis nu.

egentligen kanske jag borde ha pluggat...

...men istället åkte jag till vår älskade arena och såg "mina pojkar" alltså f-duck när de tävlade i musik direkt. Angående det där "mina pojkar", så är det där långt ifrån mina egna ord. jag blev själv lite förvånad. förvånad blev jag också av att, förutom deras familjer, verkar jag ha varit den enda som kom dit för deras skull. det blev nästan lite pinsamt. ändå är jag glad att jag åkte, för alltså...de är ju så söta! inte riktigt lika söta som på embrace life, men det är också svårt att vara. och ja, som the sounds just nu säger, "bring me up just to kick me down, picks me up just to bring me down". Because damn that wiplash. först all fokus, först är man viktig, och sen säger du inte ens hej. jag vill förstå men det går sådär. det går faktiskt inte alls. men nu var det inte det jag skulle prata om alls, utan...ja, något annat. som att jag fortfarande inte vet om de gick vidare, eller att death eater tango är awesome. jag kan också säga att vi letade festivaler när vi kom hem, för det är fun times. vi letade  england och tyskland och alla möjliga ställen, men fastnadsen för...peace & love. lagom otippat, men alltså...that´s a lineup to die for. seriously. det är också den här fantastiska låten, nemligen all this and heaven too. men nu ska jag väl läsa igenom samhällsplugget en sista gång och sen gå och sova. godnatt!

overjoyed

bästa dagen på länge idag, tror jag. Varför? well, det är vår, för det första. eller nä. men det är vårigt ute just nu. och jag har bara omgivit mig med bra människor, dessutom. först sånglektion där jag gastade out here on my own för allt vad jag pallade, och sen "skriva manus" med Viktor. Vi kom snabbt fram till att ingen av oss ville skriva tillsammans ändå, så vi pratade om allt möjligt skit i någon timme istället. Fun times. Sen skulle jag åka hem, men först träffade jag Agnes (<33) och sen hörde jag några brudar sitta och spela d-moll så jag gick dit. det slutade med att vi sjöng of monsters and men och regina spektor. undrar verkligen vad det var för människor. de var awesome, och sen hann jag precis träffa Aron innan jag skulle hem. Nu måste jag verkligen plugga. alltså verkligen...ehehe...
 
men först citat!
jag och viktor skriver (eller...ja) och Frida kommer fram till oss.
frida: Hej tjejer!
 
fredrika: Om du googlar på youtube...

jag är lite dålig, men det kunde faktiskt varit värre

vispen: naaww, tack! Ja det ska jag verkligen försöka göra!
 
okay, så...detta har hänt sen sist:
-jag har fått tillbaka en vänskap jag trodde inte kunde bli sig lik igen. I can´t believe it. really.<3
-jag hörde mig själv sjunga sabaton och jämförde med folkmusik. why am I doing this again?;)
-jag skrev en dikt om misstag på skrivargruppen. fun times.
-jag hade avskedspizza med maria nu när hon åker till italien. djupt tragiskt!
-jag skrev ett tal på fem minuter. fuck yes.
-jag höll talet utan att totalfaila. tror jag.
-jag fick veta att jag fick mvg på kosovo-arbetet!!
-Jag umgicks med folk i någon timme, för att sen bli så arg på dem att jag inte visste var jag skulle ta vägen.
-jag konstaterade ännu en gång att viktor är den enda som förstår mig, och tvärtom. iallafall ganska ofta i ganska många sammanhang. eller nä. det är väl viktor och hannah som förstår mig förresten.
-jag såg searching for sugar man med klassen. löjligt bra film och musiken var underbar. faktiskt. (emma gillar manlig sångare från 70-talet? the world is ending)
-sen hade jag en rage-monolog för aron. han är bäst, har jag sagt det? De bästa är de som lyssnar och bryr sig om sådana. som skiter i om jag byter språk, som visar att det jag säger inte bara är dumt utan faktiskt tänkvärt. fint.
-jag, aron, herrman och nils försökte komma på en produkt för barn. makes sense. det gick oftast sådär.
-jag och nils deeptalkade i fem minuter. now he knows it all. som låten säger: my soul is transparent.
-vi försökte spela dissection på repet (alltså jag och kr). det gick väl sådär antar jag, men bättre än det brukar i början.
-jag lagade fläskpannkaka.
-jag pluggade inte. alls...
-jag pratade med Hannah och undrade om apple tillverkar ipren.:D
 
det var ju en del som hade hänt, faktiskt. det var väl fint och sådär. nu ska jag...göra något annat.

am I living in a box? Am I living in a cardboard box?

hej ni!
nu är jag hemma igen, efter en vecka på gran canaria med en massa sol, mat, sömn och familj. trots hur opepp jag var på att åka blev det väldigt bra. och johanna (söderberg) har ju ett solo i den här låten! det har jag aldrig tänkt på! yaaay! ...inte alls det jag skulle säga. nej, men vi gjorde inte så mycket. låg i solen, åt en massa mat (till och med jag, whaaat) och sov en massa. jag och pappa hade världens bästa flyt någonsin i kanasta (this is a new thing to say the least) och det sas en del kul saker. några av dem kommer här!
 
mamma: grimaldi...
jag:?
m: det står så här.
j: men det där flygplanet...är det då ett grimaldiplan?
(ingen förstod det roliga. I hate everything.)
 
syster: jag vaknade av ett konstigt ljud i natt!
någon: vad var det då?
s: det lät som...en uggla...på en partybåt!
alla:...what?
 
mamma: jag tycker att mars ska vara en svensk månad.
(det är inte ofta jag uppskattar uttrycket "tystnaden som uppstår", men den här gången...blev det rätt tyst alltså.)
 
det var nog det, tyvärr. godnatt eller godmorgon eller god morgon mit

aldrig, aldrig, aldrig återvändaaaa

hejski svejski och andra töntiga hälsningsfraser!
sandy: ...ja. det gjorde vi. *sheepish smile*
 
idag har vi en nice dag, emma och jag. rimmar! woo. men så är det, i alla fall. jag har sjungit bohemian på kören och sabaton på ensemblen men det var jag ju sådär på alltså, för att sen "hänga med staketet"=samhällskunskap och ha engelska. fun times och sådär. på engelskan umgicks jag med emma och vi diskuterade sångkonserten vars tema tydligen är...färger. ahahahaha! bästa blindskämtet ever seriöst. hemma lärde jag mig en mini-korriografi, eller försökte. det var ganska svårt, men fun indeed. jag ska visa mina musikallärare som inte tror på mig. *bläng*
 
nu: citat, bitches!
körlärare: vad ska vi ta om?
yrsa(sopran): Allt!
körlärare: alt? okay.
altstämman: ...jaha...
 
sara: mamma, varför är du så sen?
mamma: tåget.
s: har du en affär?
jag:?
s: eftersom hon var så sen.
j:jaha. jag trodde du menade en mataffär...
 
aron kommer och sätter sig med oss.
elin: när man talar om trollen...
aron: har ni talat om troll?
 
also: jag kan inte stava till min egen gata. rektorsvägen. hahahahaha.

today shall be a list day

-Ulrika är världens bästa lärare, inget snack om saken.
-jag har fått min gps wiiihooo! nu ska jag bli cool!
-kladdkakefika hos marie, is awesome. hon är bäst. eller du, kan jag säga. lars ftw!
-sen prova balklänning och vara glaaad med maria. underbar dag.
-men alltså. alltså. vem tar bort sin sysster från facebook? vem göör så? jag blir så provocerad!
-just det! mitt bästa unintentional skämt ever:
"min katt uppför sig som min hund. en sån jävla copycat!"

på tal om abortation...

ännu en så ndär överdrivet konstig dag är slut. men den har varit bra och det mycket på grund av Elin. Jag hade inte träffat henne på hela dagen, men hon kom fram och bara "I have something for you!" och så hade hon köpt chips åt mig när hon var på subway. man dör lite. hade också ett riktigt bra rep med kr! our father har aldrig låtit ens hälften så bra som den gjorde idag! det blev så bra så bra så bra! Kan också notera att ingenting är så spännande, enligt vissa i min klass, som när jag ska skriva under ett papper. "det här måste jag se!" ...kay. och nu ska jag bjuda på precis hur sjuka samtal som har hafts idag. enjoy.
 
"krig i Europa...nej, det vill vi inte ha. Vi vill ha krig i kosovo!"
 
"jag kan abortera dig med en hängsnara!"
 
-det dör 14000 barn i afrika varje dag. de är många!
-inte nu längre...
 
yeah what the fuck. den första var elin, den andra var viktor och den tredje var viktor och jag (det var alltså jag som sa det sista :s).
 
also: om ingen får mig att låta bli skickar jag en friend request. i

you and I were meant to be

och jag säger were, för att...alltså...dagens samtal. Whaaaat. Jag är förvirrad kring varför vi över huvud taget umgås efter allt detta. men nog om det...ja, vi hade bara värdelösa lektioner idag och sen satt jag i två timmar med viktor och sweetie/stranger (de bytte plats) där vi analyserade fredagen utan och innan, obsessade över glas och var opassande ("alla pick-up lines funkar på dig, med tanke på att...du är en hora."...jaså du?". Nu ska jag släppa in lukas. Nu har jag gjort det och han snöade ner mig som en tönt. det är inte okay, alltså. något som dock är okay är skrivargrupp snart, yaaay! jag älskar skrivargruppen. och enligt min telefon är det maj. den nittonde maj, no less. så fuck you, februari och mars och april. det var bara detta jag hade att säga idag. hejdå.

om jag bildar ett band, ska jag kalla det recktorsvägen!

hej hej hej hej!
nu ska vi prata om embrace life. det ska vi totally prata om. jag har väntat tills nu för att göra det, för att kunna ge en sammanhängande redogörelse. ...inte för att det lyckades...
 
...så vi gör det i listformat. för att jag kan!
1) allt gick bra. det gjorde faktiskt det! inga stora fel hände.
2) crew var jättefina och sweetie ramlade in i sista minuten för att hjälpa till. Jag fick dammsugare av dem, what. mina bästa människor.
3) banden. shit. vi hade tio bra band. not even kidding. det är ju inte ofta det händer på en konsert att alla bara är bra. what.
4) jag lyckades, oftast, prata. rubriken är nåt jag slängde ur mig. Elin lyckades också prata, so all was well!
5) jag åt bananer och kakor till middag. happy times.
6) mysteriet om vem som sa "veckans blindskämt!" är fortfarande inte löst. jag förstår inte!
7) jag sjöng en låt och jag hostade inte. jag tror det gick bra. har inte lyssnat än dock...
8) kan vi prata lite om f-duck nu? ja, det kan vi. de vann officiellt den inofficiella tävlingen "mitt bästa konsertband". varför? dels för att de var väldigt bra, och dels för att fan vad vi satte born for this (tror jag...). Men alltså, de var riktigt bra. både jag, mamma, pappa och elvira utsåg dem till det bästa bandet.
 
men nu ska vi inte favoricera! (jo det ska vi) det var skitbra igår, allt funkade, wiiiiiii!

oh no, I just keep on falling

ni vet att jag bad om en spypåse i måndags morse? well...om ni har en till vore det rätt nice. för idag är det fanimig dags. embrace life. konsertfanskapet. cancerkonserten. jag vill inte vill inte vill verkligen inte vill bara glömma att jag gjorde detta. jag är nervös. och lite glad, okay då, liiite glad är jag. för vi har en så jävla bbra lineup, det har vi verkligen. men först ska jag ha musikal, wiplash much. jag kan inte riktigt tänka. något mer att säga? att igår sjöng jag utan att hosta i en hel ensemblelektion. i en lektion+ så kan man inte säga emma. bleeeehhh rädda mig från att stå på en scen rädda mig jag orkar inte men du kommer vara där, det tycker jag om, du kommer träffa caspian that´s so freaking cool. jag vill vara där och se det, men då ska jag göra viktigt. inte för att det är så mycket viktigt jag ska göra. men ja, tio minuter tills jag åker till skolan och jobbar med manusgruppen. sjukt ovärt egentligen men who cares. detta inlägg får vara slut nu. någon som kan ge mig en catchfrase så jag blir pepp? jag kan ju inte säga det!

innan jag fortsätter ska jag dricka en klunk cola, för så jävla viktig är du inte

vilken fantastisk dag jag har haft! det är helt extremt, for real! Började med sånglektion, vilket ju alltid är fint. Vi gjorde en episk mashup på dream a little dream of me och sweet dreams. Snyggt som fan! Sen testade jag en gps. och vet ni vad? den fungerade. på riktigt! jag ska få en på onsdag och jag är så otroligt taggad!
 
sen åkte jag och hade ett ovanligt episkt mariafika. vi skrev en lång och hatisk dikt tillsammans (se rubriken :D) och stämde upp i pass this on på kafféet. för att det är världens bästa låt, och innan jag dör ska jag sjunga den för någon jag gillars syskon. det är en dröm jag har. om denna någon är en kille, alltså. helst ska jag göra det snart! :D eller det kanske är för konstigt? äsch, what do I care. Hursomhelst, efter det var jag hemma och vad glad och gick på en hundpromenad med spontan socialisering med ett annat par hundägare. Men det var allt för idag. två dagar kvar till konserten, yall!

sanity was lost

idag...holy goodness, yall. jag hade adhd (enligt viktor) och slog på mina egna händer och hade totala spasmer. jag var också tvungen att uppleva (dokumentationer av) performance-konst. whyyyy. jag stödjer det inte, let me tell you that! usch. väl hemma kastade jag mig av och ann en stund i total galenskap och ja, alltså, såhär har det inte varit på länge. det är inte bra grejer alls. men jag har nog sjungit bort det nu, tror jag! wooo! :D det var i princip det jag hade denna fina dag. godnatt!

jag hostar blod! Det blir aldrig bättre än såhär!

nu har jag tagit mig igenom strapatsen att repa med f-duck inför på fredag. rubriken kan skvallra om att jag höll på att dö efter tre genomsjungningar. det var ganska underhållande. annars var grabbarna allmänt charmiga och jag är just nu tröttast i världen. men ja, innan dess var det skrivargrupp och då skrev jag knappt alls men anja hälsade på så det gjorde inget. men vilma har lärt sig hur jag fungerar! det är verkligen inte bra.
 
and is it just me or is there some chemistry? is it just me, or is something...slowly...happening?
this is not good, guys. this is not good.
it just seems that way...

something takes a part of me, something lost and never seen

det kunde ha varit värre idag, verkligen. för det blev ganska bra faktiskt! vi konstaterade officiellt att Viktor kan sjunga (moahahaha jag hade rätt!) och dagens sämsta ton kom från mig. den var smärtsam. ;) sen umgicks jag med Elin ett tag och skrattade åt the usual crazyness, för att sen ha "nutida konst"=stå och prata med Viktor i 40 minuter. då diskuterades hur jag ska spela gitarr på ensemblen och annat allmänt mysteriskt. och nu är jag hemma och vänder en timme. så det här blev, faktiskt, en bra dag! how great is that?:)

alltså jag tycker inte om detta, bara så ni vet

ensembleledning. man ska lära ut en låt till resten av gruppen. och idag är det min tur. en vecka för tidigt, till och med. men vet ni? jag kan ingenting. jag kan inte, jag kan inte, jag kan inte. för jag kan ingenting om musik. "vad gör du då på estet?" fuck if I know. jag har dessutom en stark känsla av att du inte kommer vara där. och då blir det ännu svårare! faktiskt rent tekniskt, eftersoom "du" har lead vocals i den här skiten. hur det nu ska gå till. men alltså ge mig en spypåse nu tack? bleargh. tack. ;) och snart kommer min taxi, typ en kvart för tidigt oh fuck yes. inte. okay detta var ju ett muntert litet inlägg. wish me luck!

we drink your blood and we open your veins

nu har jag inlett februari precis som man bör; med fika på coffee point med Agnes. vi köpte också konstigt godis åt mig, som man också måste göra, och pratade om fina saker. godiset är verkligen yberkonstigt by the way. det märker jag nu. vad har jag mer gjort? suttit här, ätit, läst och kommit fram till att "sockercookie" måste vara världens sötaste ord. och simon svensson undrade just vad fan det här är. det är ett blogginlägg, kan jag berätta för dig. josefin tror att hon är gud. det är hon inte. detta är den andra personen den här veckan som jag konstaterat inte var gud. what. vi kan konstatera att gud är gud och ingen annan. på tal om det, har jag nu påståtts vara både smygkristen och religiös bara de senaste dagarna. det är jag väl för guds skull inte?

håkan hällström och hästkalkonen

vispen: aw, vilket charmig kommentar. gräslök och kärlek ftw!
 
alltså, alltså jag är så jävla gald just nu. för att jag kan sjunga igen! utan att omedelbart behöva hosta eller känna mig dålig. jag vågar testa gränserna för mitt register och så jävla dåligt är det inte! jag kan ju sjunga anastacia, god damn it! :D
 
men vill ni veta något annat kul? ja, det vill ni. jag har börjat utveckla missbrukartendenser. det var alltså mer ironiskt kul det där. så idag, när drogen uteblev, var jag på skithumör hela förmiddagen. det var elin också, så vi var lagom muntra när vi skulle äta. men en subwaylunch med cola gjorde allt bättre (cola=endorfiner, it´s fucking science, det hjälper) och på polhem hade vi faktiskt väldigt kul. förklaring till andra halvan av rubriken kommer här:
-men emma, tycker du verkligen att han är snygg?
-...ja, det tycker jag! vadå då?
-men han ser ju ut som en häst!
*jag skrattar*
-en häst med glasögon!
*jag skrattar mer, och vi berättar detta för andra i klassen*
-men nej, jag tycker mer han ser ut som en kalkon faktiskt.
...alltså. jag håller fortfarande på att försöka få ihop det där. jag är kär i en hästkalkon, yall. det första då? jo, så här var det:
mamma: var det där emma?
sara: var?
mamma: på bilden!
sara: *tittar* det där är håkan hällström. inte emma.
så...ja. det är det som är rubriken.
 
får jag prata om hur bra elin är nu? bra. elin är bra. hon hjälpte mig att hoppa omkring idag på uppvärmningen, bryr sig hela tiden, reagerar när andra är dåliga ("ska du ta henne eller ska jag ta henne?" är ett exempel på en dålig sak) och hon kan helt plötsligt säga saker som "svante...det låter som någon som bor i en svamp och har ett nötskal på huvudet". what. hon spånar också om vad eleverna och lärarna gör på fritiden och annat awesome. jag tänkte också ragea på musikalen, men nu har jag ingen lust, so there. det gjorde jag dock en väldigt lång stund i eftermiddags, innan jag hackade grönsaker och lyssnade på regina spektor och blev glad igen. för att sen ragea lite till. så höll hela familjen på. förutom pappa, för han är på after work. fortfarande! weird enough. nu ska jag sluta blogga. hejdå kära ni.

RSS 2.0