you wanna see the light?

ändå en ganska nice dag, detta. sånglektion på morgonen där vi jobbade med freak on a leash och shut your mouth. min jävla tungrotsspänning of doom spökade som vanligt, men annars gick det helt okay.:) sen fika och sätta upp affischer med Maria. happy times. vi pratade om dryga barn och annat vi brukar prata om. nu läser jag om deprimerande saker istället för att plugga, så som brukligt, och är allmänt trött. bye strangers!

gräslök, det är så härligt och varmt, precis som gamla norrland...

...what? tänker ni nog efter den rubriken. blame it on kr, yall. ingen av oss vet heller.:s
 
men idag har också annat hänt, antar jag. mer sponnsring har vi fått, och jag har varit schizofren på en redovisning om kosovo. sen har jag också diskuterat huruvida jag är en hora eller inte (jag vet inte heller varför. vissa dagar slår det bara slint i huvudet på mig...) och tillsammans med Aron och Johan kommit fram till att Viktor inte är gud. ...eller? näe. jag har också typ haft lektioner, whatever that´s good for, och ätit mat och varit alldeles åt helvete för kär för att det över huvud taget ska fungera. men vet ni vad? jag tänker inte skärpa mig. för jag har ingen lust. so there! (ingen hade sagt något, emma. sluta vara offensiv...)

he thinks he´s made of candy

hello all!
denna dag började jag med att sjunga shut your mouth för kung och fosterland (eller ja, försöka...) och sen jaga fler sponsorer. detta resulterade i ett nytt påfund: svartlistan. där fick alla som inte svarade i telefon eller inte kunde hjälpa till hamna. lite annat folk fick också komma med av bara farten. vi hade sen otroligt waste nutida konst där jag och Viktor asosierade till lite vad som helst och han sa sig vara gjord av godis. intressant fakta: benjamin sa långt senare att han var gjord av choklad. jag förstår inte.:s
 
men sen var det gemensam sång-thingy då jag och aron fick spela vår version av sorry. och det gick förjävla bra! jag är stollt och grejer. alla andra var också läskigt duktiga!:D sen blev det skrivargrupp där både jag och Hugo var agresiva och vi skrattade åt allt möjligt. till exempel detta:
niklas: om hugo hade skrivit den hade det blivit konstigt.
vilma: nej inte hugo, men...en kille!
...en sådan är han ju inte. not at all.:D
 
det var nog det jag hade idag kära ni. godnatt!

en stilla undran...

jag hoppas verkligen att någon faktiskt läser detta, för jag behöver hjälp. Detta är en fråga jag mår dåligt av och som inte verkar ha något svar.
 
hur länge kan man döma någon för sina handlingar? kan jag behandla någon annorlunda för vad personen gjort mot någon annan, för hur länge sen som helst? eller blir allt preskriberat, hur fruktansvärt det än är? jag vet inte vad jag ska tro eller tycka riktigt. jag vill inte ha fördomar mot någon på grund av något jag inte ens var med och såg. samtidigt kan jag inte bortse från det. tror jag? jag vet inte alls vad jag borde göra eller säga. antagligen ingenting. det här har kanske inte med mig att göra. men alltså seriöst hjälp? var går gränsen? vid vilken ålder blir man gammal nog att ta ansvar för sina handlingar? vad är så illa att man inte kan bortse från det? ni kan kanske inte svara, men snälla ha en åsikt om ni läser detta. you´d help so so so much.
 
nu: ett glatt inlägg, bitches.

there´s a time and a place to die, but this ain´t it

igår var det alltså åtta timmars rollspelande som gällde. jag fick två mental disorders och alla var konstiga. här kommer ett citatspam of doom! ...förhoppningsvis, vi får se vad jag kommer ihåg.
 
-glöm inte att andas, det är viktigt!
 
-vem hittar till hallandsåsen?
-jag hittar till sandby!
 
kr: det hörs ett trummande ljud.
benjamin: *trummar på bordet*
sara: (helt seriöst) det där är en häst.
 
-han kanske flydde till puerto rico!
 
-hej! sandby...sandby. goddag!
 
-goddag, herr man!
-mitt namn är inte herman.
 
det var vad jag kom ihåg. nu ska jag återgå till myssöndag: har ätit stor frukost och nu läser jag en mysig bok om gravida tonårstjejer. ;)

falsk marknadsföring!

alla dog inte i les miserables, yall! Det var i princip det enda jag visste när jag gick och såg filmen igår. jag och viktor hade tidigare under dagen jämfört den med titanic och kommit fram till att man inte borde fästa sig vid karaktärer som ändå dör. men...men...två överlevde! jag var helt i chock efter filmen och alla undrade vad mitt problem var. men annars gillade jag den. kul att verkligen allt var sång, och man måste älska amanda även om hennes karaktär var...själsdödande.
 
nu är det alltså lördag och jag sitter och väntar på att (nästan) hela svartblod ska crasha huset. i väntan på detta njuter jag av gårdagens godis, cola och världens bästa spotify-lista någonsin alltså min egen. jag älskar att älska låtar i den med mamma. och att det är en banjo i just den här. so much love. men det var väl det, vi ses efter att jag blivit galen och tagit livet av mig! (in game)

close enough to hope you couldn´t see what i was thinking of...

musikalen började idag, yall! Eller alltså...konstig formulering. vi började med musikallektioner idag. so thats fun! jag ska vara i manus-gruppen, och det är väl tur det för i kostymgruppen hade jag känt mig lagom korkad. vi tränade också in ett par låtar och hijackade polhem för vi är så coola. detta fick hugo att bli helt förvirrad. awesome. för övrigt tyckte Elin att det var coolt att sätta sig ner. ibland vet jag inte vad hon yrar om, den där Elin. men det är okay.;) så fun times idag helt enkelt. det kommer bli en bra musikal, helt enkelt! wiii! och två veckor kvar till konserten! och jag ska lära mig koriografier! och kanske någon gång att stava! och på måndag ska vi köra shut your mouth på ensemblen! jag vet inte vad som är mest exciting egentligen! våren 2013=over-all exciting! och mitt i allt det får jag ett sms från maria, som ska sy och designa min balklänning (I know!). "alltså emma jag kan inte sluta tänka på din klänning. inatt låg jag vaken och tänkte på konstruktionen, haha!" naaawww. men detta får räcka för nu. bye strangers!

jag undrar också vad som händer

den här dagen...I do not know. Började hos jolanta, och det gick väl bra. ingen kör, så jag beskådade när aron spela gitarr...so much wrong right there. han kan inte spela gitarr om någon undrar. "wiii! treklanger!" säger jag bara. sweetie ftw. och jag glömde min dröm jag skulle berätta om! den kan nemligen ha betydelse senare. jag drömde om the room of requirement och att jag kände mig ensam. då kommer den-där-ni-vet, som en ilusion, resurection stone-style. det fina här var att han visste att han var en ilusion, och försvann precis när jag gick ut för att inte råka träffa sig själv. ilusionen var dessutom mycket bättre, och verkade inte gilla sitt riktiga jag. sjukt intressant.
 
hursomhelst...sen hade vi ensemble, och nu är det på riktigt här igen ja. det kändes lite konstigt i mitt huvud. men det gick väl bra, the smoke spelades och alla failade ungefär lagom mycket så det var ju bra. sen...gick något snett. jag fick andningsproblem, höll ut under lunchen, men fuckade sedan up totalt och det slutade med att jag typ klängde mig fast på Elin och var livrädd för att hon skulle försvinna för att jag var så jobbig. what. men jag tror hon överlevde denna smått obehagliga episod, och jag med efter panik-rädsla efter att förlora alla i mitt liv och svartsjuka of doom. svartsjuka är min sämsta känsla, tror jag. den är så...ful. jag kan liksom inte ta den på allvar. jag mobbar den, typ. så i mitt psyke försegår mobbing. därför är jag konstig. aaanyway...nu är jag mest lika kär som vanligt, utan att det ger mig andningssvårigheter eller annat töntigt. jag ska ju inte ha sånna här dagar! jag-har-fan-lovat! jag ska inte bli en missbrukare! jag ska inte! jag är redan. jag måste fixa det här. jag vet bara inte hur...

in my dream, smoke followed me

marie: I´m on! ...fast shots funkar interchangeably med sips eftersom jag endast lovat att konsumera cider (och cola xD). Just pick a day!:)
sandy: det beror på vilken del av bloggen man väljer att läsa, tror jag. vet inte hur väl genomförda reglerna är riktigt eftersom jag inte har testat.
 
rubriken är egentligen mest ett citat, men har faktiskt relevans (=ingen shot/sip xD). Visserligen följde ingen rök mig, men dock en objuden idiot som inte, inte, har i mina drömmar att göra. Jo möjligtvis om det är trevligt, och inte creepy. eller möjligen creepy också, bara det inte är creepy i ett misslyckat och obehagligt försök att vara trevligt! Det kryper i mig vid bara tanken eeeuuuw. anyway...
 
jag hade bara en lektion idag och det var sång, där jag repade sorry med min pianist...alltså aron. han försökte med alla möjliga roligheter som färgningar, dur-ackord och att faktiskt spela på alla taktslag; men så kul skulle vi allt inte ha det! därför är jag jobbig att jobba med.;) men ja, sen åkte jag hem för att sen kolla lite sponnsring och titta på min syster när hon sjöng i sin ensemblesak. det var allmänt awesome!:D också maria-fika och prat om min balklänning som hon ska sy och designa åt mig. also: jag behöver inte oroa mig om balen! har jag skrivit det? jag vet inte, men jag ska gå med elin och hennes bildestet-homies. så inga grabbar, wiiihooo! det var väl allt jag hade idag, tror jag?

till de underjordiska

18:02. Jag undrar vad ni gör, just nu. Vilket hus ni lever under. För jag tror ni skiftar. Visst är det så? Ni stannar där ni är bekväma, så länge ni vill. De säger att ni är bofasta, men jag tror att ni är nomader. Mest för att ni kan. Inga bostadslån eller löften håller er kvar. Ni är fria.

 

18:06. Har ni varit under hans hus någon gång? Har ni sett vad som egentligen händer där? Vet ni om det är sant, allt det jag inte vill tänka på? Kanske, men kanske inte ändå. Kanske skrämdes ni iväg; tvingades på flykt av monstervrålen. Kanske är det er förtjänst att han andas lättare nu. Om så är fallet står jag i tacksamhetsskuld till er. Jag undrar om ni har sett igenom honom, tagit er den tiden. Förmodligen inte. Det är inte värt det. Kanske ni insåg det mycket tidigare än jag. Berätta det i så fall för mig. Jag litar på er.

 

18:09. Det sägs att ni bor hos mig nu. Det känns rimligt, på något vis. Betryggande. Någon hör när jag pratar för mig själv om kvällarna. Tycker ni jag börjar bli galen igen? För jag tror ni var där sist det hände. Kanske inte någon längre stund, men definitivt ett tag. Ni hörde mig och ni hör mig nu. Ni svarar inte. Svarar aldrig. Varför skulle ni? Mina problem är inte era. Ni har kanske inga problem. För jag tror inte att ni är som jag. Jag tror ni är starkare. Ni vet mer, orkar mer och känner mindre. Ni fäster er inte vid platser och personer, trots att legenden säger så. Jag tror legenden ljuger. Jag tror inte att någonting är sant.


the extreme drinking game of the hopelosthead blog!

Take a shot when:

-the word Emma cannot say anymore is used.(two shots if ther´s a “there shall be” before it)

-made up words are used. (“awesometastic”, “confussled” etcetera)

-Emma starts a post in third person and later switches to first.(two shots if she remarks agressively about it.)

-emma talks about someone in second person without telling the reader who. (two if it is neither Hannah nor Viktor.)

-There´s a quotes section. (two if at least one quote in the post is not funny at all)

-Emma starts a post with informing the reader that she has nothing to say.

-emma interrupts herself to talk about the music she listens to.

-emma apologizes for writing too much information but then promptly continues anyway.

-emma makes a blind joke or points out that someone should.

-Emma talks about how hungry she is.

-Emma mentions coke.

-emma calls someone by something they´re not called at all (miss bennet, for instance).

-something hp related is mentioned (yes, that includes my imortal, vsd and the rest of that shit, and ihearts parodies. And starkid.)

-window people/the window feeling is brought up.

-there´s a post in a list format, with points that do not relate to each other.(two shots if the headline is talking down on flowing text)

-the headline is a song quote that has nothing to do with anything in the post.

-emma blogs when something is actually happening (in school or something).

-the headline is a quote from the events in the post.

-a coment is answered.

-the misspellings “ivkäll”, “itne”, ”prtade” or ”äslar” show up. (two shots if Emma notices and coments on these without actually editing)

-Emma talks about her dreams.

-Emma takes the time to notify the reader of which day of the week it is.

-emma selebrates something very, very strange.(two shots if she refuses to explain why coherently)

-Emma´s hair is mentioned. (two shots if it´s being called “satanic”)

-throwing up is mentioned in one way or another.

-there´s a largely pointless book review.

-emma wines about something.(just kidding. Then you would all be dead!)


jag tycker inte synd om dig.

jag tror att det där var första gången jag avslutade en rubrik med en punkt. det tog mer än fem år för detta att hända, men nu hände det. det kändes rätt. rubriken är vad jag har sagt till Viktor hela dagen så fort han klagat på något. alltså hela tiden. mitt sympati-konto var övertraserat på grund av all villkorslös kärlek jag ger alla. hans ord, inte mina. vad har jag mer att berätta? att igår var min deppighet inte alls över, så jag mådde skit i princip hela dagen. idag började likadant, men sen skärpte jag mig (fast tisdagar kommer inte att bli bra dagar i fortsättningen, se detta som en varning). vi har döpt om nutida konst till "allt utom sport" och jag har både blivit skrämd från vettet och skrattat som ett nutcase. jag har också, hör och häpna, fått en idé som inte var dålig! eller snarare presenterat den. vad den bestod av får ni ännu inte veta. jag har också repat med kr vilket gick ovanligt bra, och nu har jag ont i huvudet. en dag av överraskningar alltså, speciellt den sista. what. also: i thunderful jolene (en underbar låt btw) sjunger amanda jenssen om klippan. som i den skånska byn/staden. i en seriös låt på engelska. jag älskar det. och med detta går jag för idag.

oh I love you like a friend, but let´s not pretend how I wish for something, wish for something more

alltså detta är en riktigt bra morgon. 6 personer hade tackat ja till konsert-eventet medans jag sov och en random brud jag inte känner hade skrivit till mig och frågat om hon kunde hjälpa till. Jag är överdrivet glad. Och rubriken...ja, du hade svarat på ett inlägg i nämnda event och det kan också ha gjort sitt. men jag bryr mig inte! typ. jag är bara allmänt glad just nu och ja, min kortvariga deppighet är (förhoppningsvis) över! wiiihooo! tillbaka till intetsägande inlägg om hur bra mina dagar är! och idag fyller min pappa år ifall någon undrade. det är första gången på flera år som han är hemma på sin fölsedag. typ fem. och ja, jag har börjat skriva fölsedag eftersom jag säger så och jag tycker att det heter så. jag ska åka om arton minuter till något jag itne ens måste gå på. jag vet inte varför jag ska dit egentligen. det är helt meningslöst. men jag gör det ändå som sagt. tänk, jag ska faktiskt åka med de tider som står idag och alltså inte ringa färdtjänst. kryss i taket. eller "plus i taket" som jag så djupt sa igår. fullt normalt. äsch, nu slutar jag blogga min sanna och dag!

brunch; som mat, fast förvirrande

ja, idag var jag på mitt livs första brunch. Det var som rubriken säger. fil, korv, plättar, mackor, efterrätter...jag fick fan ingen rätsida på det hela. att jag fortfarande var på skithumör gjorde ingenting bättre. men jag hade det ändå helt okaybra och sen blev jag gladare. Jag och mamma hade hysteriska skrattspasmer åt "en...gran!" och "vet hut!" och annat sjukt random. annat bra har varit att sjunga I need a house med syster (bästa låten, ju! xD) och ja, jag vet inte. jag hade inte mycket att blogga om. såatte. hejdå.

I´m just not cut out for this shit

och den här dagen fortsätter. tyvärr. jag blev efter att ha publicerat det förra inlägget blev jag speedad som en idiot och sprang omkring i köket. pappa lyssnade på emomusik och grät med en kniv i handen. just sayin. han hackade också lök, men jaa. då blev det inte lika roligt.
 
sen rollspelade jag i lödde och orkade knappt hänga med i sammanhangen. men jag och jack fick ett minor skrattanfall åt olika naturnamnkombinationer som "kvistgård" och "trädkvist". top comedy. sen började jag tänka på freak on a leash och så var jag helt förvirrad igen. den där jävla låten har seriöst mindfuckat mig och jag hörde den liksom igår. what the fuck. sen åkte jag buss och hade ett onödigt deeptalk med Benjamin. började nästan gråta och pratade alldeles för högt. men han var himla bra. och allt blev bara värre. holy fucking hell.
 
jag är blek, orkade inte sitta och äta med gästerna. tröstar mig med mark oshiro. han är bäst god damn it. innan googlade jag "cure for unrequited love". I´m not even kidding. whyyyy. stupid stupid person. okay, detta är ett fint inlägg. jag borde kanske gå och lägga mig. mamma sa att jag borde det. men det mår man ju inte bättre av. äsch, jag antar att 2013 inte bara kan ha bra dagar. det makar ju sense after all. men det gör det inte lättare. det får vara detta för idag. godnatt. also I am not cut out for this shit guys. seriously.

ett försök att avreagera mig

alltså vad fan är grejen med mig idag? vaknade från och till mellan 06:30-08:30 och kände mig sjukt orolig, och nu har känslan fortfarande inte släppt. det kryper i hela kroppen och jag vill bara skriiiiiika! men så gör man ju inte. ibland får jag bara damp och börjar prata med mig själv eller sprattla omkring. jag kan inte tänka.  och ja, egentligen tror jag att jag vet var det kommer ifrån. det gör inte saken lättare. jag mår illa, det känns som jag är nervös och som om ingenting riktigt funkar. billy jamar som en idiot någonstans i huset. det låter faktiskt inte så bra det där. jag och billy kan totally bilda en klubb. men jag vill skrika! eller bara sjunga, eller prata väldigt fort. okay jag skrev bara av mina tankar där, I don´t know either. och snart ska jag rollspela och jag har en känsla av att jag kommer vara smått brutal. om jag inte spyr först. ibland känns detta fullt rimligt. inte för att jag skulle göra detta, men ändå. nej spyende får andra ta hand om. och alltså kan jag bara få ett mail något gång! det kanske skulle lugna mig. ...eller tvärtom. ingen som vet. jag behöver någonting! om jag bara visste vad. bleeeh. men en sak är bra och det är att någon uppskattar mina stalkerskills. det är väl fint för mig antar jag. men vad fan är det, billy?  jag har ingen aning om vad jag just skrev. Jo, det har jag nu men förut täcktes det över av en töntig ruta. det var töntigt. snart ska jag säkert åka. vad trevlig jag kommer vara idag wiiihooo. nu slutade billy jama, för han fick medecin (jag kan itne stava shut up omg jag skrev jag kan itne stava jag älskar mitt liv). fint för honom. jag vill också få det! det där är min sämsta vana, typ. att säga "jag vill också" om allting. typ "jag vill också ha barnbarn!". nej, det vill du inte. charmigt. alltså jag spottar bara ut ord för närvarande. jag vill säga något fint, som att jag saknar dig, men det kanske inte är sant. Jag vill säga något viktigt, som att jag fucking behöver dig, men ibland känns det som en lögn. Jag vill säga något stort, som att jag vill ha dig, men jag vågar inte. förutom då att jag just gjorde det, och det kändes faktiskt inte så konstigt. detta säger en del av mitt tillstånd just nu om ni inte förstår det. det har jag nemligen aldrig sagt förut och kommer antagligen inte säga igen. och nu när jag ändå är igång kan jag slänga till med att jag älskar dig också. det gick också att säga. what is this magic. jag borde kanske inte publicera detta? fast varför skulle jag inte göra det? det är ju bara för mig inlägget är groundbreaking. för er andra är det ju vardagsmat. intressant egentligen. jag tänkte nyss vara ännu mer groundbreaking och nämna dig vid namn, mest för att jag för en gångs skull känner att jag kan, men sen kom jag på att så gör man inte mot folk. äsch då. det får ni klara er utan, och jag tror inte att ni sörjer. fortfarande inget mail. men florence welch ska få rädda mig nu för henne behöver jag. inget är så bra som hon när det känns för mycket. hon kan liksom sjunga vad fan som helst och det fungerar. till och med sweet nothing-låten är underbar, fast den är så dålig. det här inlägget är underbart och inte alls kaos och ostrukturerat. men det är därför ni älskar mig, and you know it! jag tror det börjar släppa nu. tack tack tack florence och denna underbara blogg. börjar känna mig lugnare. fortfarande hopknuten, men i färd med att lösas upp. jag fattar inte heller hälften. eller så gör jag det. men ja detta gick från ett kaosinlägg till att handla om billy, till att handla om den ni alal vet, till att handla om florence welch. och på något sätt känns denna utväcklign helt naturlig. det heter utveckling va? fuck it jag kan inte stava. hm, mina ben var helt hoptrasslade nyss som någon slags manifestation av detta kaos. eller också bara satt jag så. det är ingen som vet. detta är som en sån är stream of consiousness, och jag kan säkert inte stava det heller. snart kommer tonen som fick henne att placera sig på min giftaslista. nu kommer den! holy fucking goodness vad ser jag i någon annan? jag är inte alls motsägelsefull! absolut inte! fast jo, det är ju lite det jag är. but I do not care. moahahaha. snart måste jag åka. men det är okay, för nu känns det som sagt mycket bättre. slutet på den här låten är väldigt konstigt insåg jag nu. efter ett år. good work darling. nu ska jag till och med lyssna på kiss with at fist. jag gillar inte ens den. det är hennes enda låt. nej, jag ska faktiskt inte alls lyssna på den. men det är okay för nu mår jag nästan bra...förutom nu när jag försökte andas ut helt fridfullt och fick panik igen av denna handling. what the fuck, emma? du är konstig. och sluta tänka saker du inte menar! exempel: "jag vill klättra ut genom fönstret". What? Nej, det vill du inte. jag borde nog lägga ner detta inlägg snart. det är...långt. eller det kanske det inte är? jag vet inte, det får ni avgöra. hejdå och varför läste ni hit ner?;)

and I can only burn for so long

jag vill göra en duett på freak on a leash yes please with buttercream frosting
I shouldn´t want this should I?
but I do, o my god I do
and if you called me sweetie again that´d be cool
like, really cool
and epic
and terrible
but yeah whatever
I´m in friend request-mode
but I shall not!
and some things never change
I wanted them to
but they just don´t, but whatever
I need something happy
right fucking now
thanks
I should sleep now though
gotta get up tomorrow and shit
what the fuck is this post about?
I have no idea.
except yes.
I don´t know.
goodnight yall.

alltså din självrespekt, Emma!

vispen: tack!:D
 
the smoke är väldigt lätt att sjunga falskt på, upptäckte jag idag.
det var väl min enda egentliga upptäckt.
men jag saknar dig
ni får himla med ögonen om ni vill
men jag göör ju det
och jag vill träffa din syster så jag kan sjunga pass this on för henne!
"I´m in looove with your brother, yes I am"
det vore lite för kul alltså
rubriken är sagd av maria
och jag är trött, goddammit
varför är jag uppe?
inte vet väl jag!;)
godnatt
/kortbloggerskan

give me a lover and a diamond ring

fast näe. ge mig inte detta. men det är från en awesome låt. idag har jag hursomhelst inte gjort mycket. jag hade först svenska (kaaaaaanske inte vg ändå, what?) och sen satt jag hemma och tränade på låtarna till imorgon (och när emma repar ensemble, då är det något konstigt i farten) och suttit här och gjort ingenting. kul dag. därför delar jag med mig av två citat och sen går jag.
 
viktor: fåren är som naturens emos, fast utan snelugg.
 
mamma: han svarar inte på mail eller i telefon! inte för att jag har ringt, men...ändå!

nej låt dig inte suddas ut för kärleks skull, även om den som suddar är öm och kärleksfull

dagen har varit helt jävla epic. efter en tråkig engelska blev det klassmöte och lunch/håla/whatever med Viktor. vi diskuterade en massa halvmystiska saker och citatet blev "jag är ju inte så gay längre". is awesome.
 
på lunchen var jag jobbig och klagade på att jag inte hade någon att fira med. Då föreslog miss bennet att vi skulle köpa en tårta (därför tycker vi om honom) och Aron och Elin anslöt sig också i sinom tid till projektet. Aron kände dock först behovet av att borsta tänderna. mitt i korridoren, och ute på stan. I´m not even kidding. och därför tycker vi om honom. ;) väl på ramklints valde vi att inte köpa en tårta, utan bara vanligt fika. Dessutom fick vi sponnsring från ramklints! igår fick vi dessutom från panduro och coop. hell to the yes! i äran av detta uppfann jag ett nytt sätt att säga min catchfrase utan att säga den: jag ber helt enkelt Viktor att göra det åt mig. det fick han också göra när jag fick veta att jag har fått mvg i religion a, wiihoo! I am so so so happy! det är jag i allmänhet. allt är så jävla fint med allting. livet är en bra plats. har aldrig sett dig så stabil, aldrig sett mig själv så nedtonad med dig. så sjukt chill med livet. haha, så skriver inte jag va? äsch, man får tänka lite outside the box då och då. för det är kul. så, jag vill sluta med detta: alla är värda en sån här dag. alla.

cause this year I´ve been fucking fabulous!

ni vet att jag brukar säga att vi ska fira lite då och då? well, jag har aldrig menat det så mycket som idag. För idag, mina vänner, firar vi mig. min frihet, min möjlighet att vara en riktig person och min glädje. för idag var det ett år sen jag tog mig ur destruktiviteten och började min resa mot att bli awesome. och om jag får säga det själv, så gick det ganska bra att bli awesome. i alla fall hittills.
 
så, jag ska fira idag. än vet jag inte hur, men jag ska försöka iallafall och det ska bli epictastic i emmalivet hela dagen. nu måste jag dock plugga, så det fick nu bli ett kort firinlägg.;) så, hejdå och wooooohooooo!

visst älskar ni alla morgoninlägg? visst ger de er något?

imorse vaknade jag med telefonen i handen. Det måste vara det läskigaste sättet att vakna på, helt ärligt. man vet inte hur den kom dit eller vad man möjligen kan ha haft den till. jag hade dock inte haft den till något, upptäckte jag sen. så då återstår frågan: varför gick jag upp och tog telefonen i sömnen? jag har ingen aning.
 
en annan ungefär lika ointressant sak är att jag är morgontrött helt plötsligt. jag kan knappt komma upp på morgnarna, hur mycket jag en sover. what the flying fuck? jag äär inte sån. men det är okay, för snart är det årets första frukosttalk och sen skola som jag är allmänt pepp på. so that´s happy. jag är trött, allesammans! jag äär jättetrött! men nog gnällt, hejdå.

monsters never sleep

relativt awesome rollspelssesion idag, måste jag säga! började med att vara helt slut och åka en enorm omväg innan jag till slut kom till kr där spelet skulle vara. så vad hände? jag slog ihjäl två banditer, bitches! jag kan inte förklara hur glad jag blir av att döda folk, för jag låter som en psykopat, men allvarligt...it´s epic. sen att två av våra egna också dog var extremt deppigt. r.i.p miranda och kristina. speciellt miranda, för hon och jag (eller alltså min karaktär alltså vienna, som för övrigt är döpt efter huvudstaden i ett land hon inte hört talas om fucking genius) hade en djup diskution om lögner och sanningar. Fredrik (=miranda) uttalade sig med sakar som "otur är också dåligt!" och "varje lögn är som ett litet äventyr!". så det var allmänt bra, och jag är trött. visst bloggar jag kort nowadays? förlåt för det!

det är egentligen samhällskritik, mamma!

dagens absolut största kraftansträngning var att ta sig upp. seriöst, sådär trött har jag inte varit på läskigt länge. eller kankse bara några dagar. ingen som vet. men upp kom jag, för vi skulle till ikea...av ingen anledning alls egentligen. men det var billigt, och det är därför man vill vara där. så jag hinkade i mig ikea-cola och mådde bra, fastän jag var trött. och ikväll såg jag och mamma dr horrible´s sing-along blog, för den hade vi aldrig sett. hur kan vi inte ha sett den? vi förälskade oss i en låt, som vi såg tre gånger, och ibland kände jag igen referenser och bara whaaat! men ja, jag ska också förklara rubriken. vi bläddrade igenom tv-serier och stötte på "soap". här är min monolog om detta:
"jag ska skapa en serie som heter schampo, och den kommer att bli awesome! (mamma inflikar att soap handlar om två systrar) jahadu! schampo ska handla om...två bröder! Och...sen vet jag inte mer. men liksom, folk kan döpa serier till fucking lödder. det är i det samhället vi lever. så då kan jag skapa schampo, för att visa hur jävla sjukt det är. det är egentligen samhällskritik, mamma!"

don´t explain yourself, cause talk is cheap

ännu en dag(jag skrev "glad" först istället för dag. syster kom in och började läsa högt: "ännu en glad..." och jag blev helt arg, men sen så hade hon ju rätt.) av helt absurd glädje. den har innehållit modernism (inte det roligaste kanske xD) och sen sång där jag fick veta att vi ska göra om låtar av madonna eller micael jacksson. Jag gjorde då en lugn version av sorry, vilket var aaaawesome. så sorgligt har jag inte sjungit i hela mitt liv, seriously! på raden i rubriken speciellt, av någon anledning. men ja, vad har dagen mer innehållit? ingenting, to be perfectly honest. umgåsande med mig själv och familjefolk. allmän glädje. uppfinning av ett nytt fakegrowling-ljud med mamma ("att groda"). såatte...bra inlägg, men jag är så glad, så jag bryr mig inte. hejdå!

...och därför älskar vi Kristian

hej folk!
alltså, alltså, allt går så bra just nu. Idag började jag i den nya ensembeln, som är helt underbar med bra folk och en crazytimes lärare. vi kom fram till att jag ska säga allt i färger, att jag kommer stå och gråta i ett hörn lite hela tiden och att vi ska spela en låt om att...dricka blod. det är alltså en metalensemble. hur det nu ska gå till.:D
 
och nu ikväll har vi varit på möte inför lokalen med Kristian och Camilla. rubriken är något jag sagt lite då och då den senaste tiden. det vet dock inte kristian om.;) men alltså, alltså, jag r bara så glad just nu! det var mest det jag ville att ni skulle veta.:)

fuck you, sweetie!

observera den episka rubriken, som inte är sagd av mig (tro det eller ej). Det var Viktor som igår fick för sig att, inspirerat av hur jag pratar, började kalla mig sweetie lite i tid och otid. Rubriken är väl ett bevis på otid. ;) har jag förresten sagt att jag igår sa ordet jag inte får säga? Jag kan inte förklara vilket ord jag menar, för jag får inte skriva det heller, men ni kanske förstår. Det var verkligen inte meningen! Mitt i en mening, var det. Hemskt värre av mig!
 
men vet ni vad? Idag skrev jag klart min samhällsuppsats. Eller snarare skrev jag min samhällsuppsats, från början till slut. Vi har haft sen i november på oss...men fuck that. en dag räckte. under denna uppsats hann jag skriva "oss" istället för "kosovoserberna"...så jag identifierar mig tydligen med dem. I don´t know either. Något annat historiskt har också hänt: jag har lyssnat på det sista (alltså första) avsnittet av pang prego! detta är stort, om ni inte förstår det. Väldigt stort indeed. men just nu är jag också väldigt trött indeed, så det får vara så med detta fina inlägg. jag vill bara visa hur konstig min mamma är:
 
jag: jag accepterar inte att du är så här dum!
mamma: men...det gör jag!
(okay ingen förstod nog det roliga där)

folkmordspolka

fullt begriplig rubrik, as usual. det är viktor som är konstig som vanligt. eller alltså var. heil dåliga tempusformer.
 
men idag har varit riktigt bra. umgåsande med fina människor hela dagen i skolan och inte allt för betungande skit på lektionerna. allt var stabilt, med våra mått mätt, insåg jag i efterhand. what is this magic. vi läste på satanisternas officiella hemsida (top comedy right there), drog waaaayyyy för många blindskämt och de flesta var både unintentional och tråkiga (exempel från mig: "jag känner mig handikappad!"...yeah it just is not funny) och både Aron och Elin la oftast bara ner konversationen. alltså: allt är som det ska. nu ska jag sova, om någon undrade.

first you take out your wand and you flourish it high

tio minuter kvar av min första lektion på min sista termin. ganska crazy. ebba och amos argumenterar om huruvida det är frivilligt att gå på deras svenska. ebba vann med buller och bång, för det var det. well...jag har inte bloggat på några dagar. vad har hänt? i söndags agneswalkade jag, vilket var ganska så awesome sådär som agneswalsk är. Igår träffade jag maria och vi peppade varandra på livet och sånt. igår var jag också självsödande trött och pratade med blindhusfolk (whaaat;)). en månad kvar till konserten idag wiiiihoooo! så jävla taggad så det är knappt sant. snart ska jag gå härifrån och träffa min riktiga klass. varför pratar läraren nu om kaprifoler? har det något med det vi ska göra att göra, kanske? ingen som vet, ingen som vet. 6 minuter kvar. jag är trött, och drömde att jag försov mig, men taxin stod kvar. ironiskt nog var taxin, för en gångs skull, en halvtimme sen i riktiga livet. funtimes. men alltså bäeeeh varför bloggar jag? jag vet inte. mårten pratar om säckpipor. fucking badass instrument, I tell you. jag vill ha ett badass instrument! en banjo, helst. jag älskar banjo. (omg really? no one had any idea!). nej, nu är det nog.

saker som är allmänt epictastic

-vaknade av ett sms klockan 10:20, för andra dagen i rad. eller okay okay, igår kom smset klockan 10:17. men ni fattar.
-började dagen med en sjukt filosofisk smskonversation med Hugo om goda gärningar.
-denna diskution innehöll ordet gättre, sagt helt på allvar, en massa gånger och den slutade i sadomasochism.;)
-onnas nya låt som är helt kaosbra.
-jag spelade in en random brainstorming häromdagen där jag byter taktart utan att veta om det och helt plötsligt sjunger "here she comes with a masterplan!". gotta love it.
-all positiv respons på valsen. blir-så-glad.
-ny musik=happy times
-min syster värmde en tallrik plättar, för att sen glömma dem i mikron. detta hände i torsdags, och vi hittade dem idag. hell to the yes.
-jag älskar att gå in på eventet och se att folk har attendat :D:D
-allt är lagom bra.

that´s if you really love me...really...

hellooo!
agnes: jaaa jag vet att det är färre, men det är kankse inte så konstigt. And omg yeah walk sooooooooon! a loooong walk, yes? och det är klart du minns det...vore lite läskgit annars ^^
marie: såklart man skrattar åt lars, han är ju the shit! eller hur, lars?;)
sandy: Jag vet, du är min mest devoted bloggläsare all time. Därför är du awesome.:)
 
nytt år, yall! för det hade ni ingen aning om, erkänn detta. jag började detta år med min älskade homie, alltså onna! <3 vi firade med en massa folk som var här och firade med mina föräldrar, så jag har faktiskt redan dansat i år! it´s crazy!;) vi har också lyssnat massamycket på min musik och bland annat gjort en fin version av mystery, haft Marina-dag(eller försökt) och hört vissa låtar lite för många gånger (hostreadytorunhost). men viktigast av allt: benbantarspöket. det har hemsökt oss! förklara? okaayyy då. vi hade både ont i benen, så onna skulle säga att någon satt därinne och bankade, men så blev det bantande...och på den vägen är det. vi skrattade så mycket åt detta att hela min familj undrade om vi var fulla. det...var vi inte. ...eller vaaar vi det?;)
 
men vi har inte bara suttit här och varit konstiga. i onsdags hade vi ybersatsigt fika med Sara. detta innebar för min och onnas del att köpa två kakor var. jag åt en emma-meny special: chokladboll, wienerbröd och cola (på glasflaska fuck yeah ramklints istheshit). awesomeness. igår var vi också i malmö och umgicks med Sandy, Marie och Alrik. detta var riktigt awesome och vi hamnade i ovanligt kreativa och produktiva diskutioner. men nu vill jag ge er en episk citatbomb från...lite allt möjligt:
 
-en gång var jag på mc donalds. det var...en gång.
 
-för att gilla rock n roll, måste man göra rock n roll:en själv!
 
-det är inte lätt att vara Aron.(detta var onnas catchfrase under promenaden med sara. så nej, vi träffade inte aron.)
 
-jajamensan!(detta var onnas catchfrase alltid)
 
-för det är emmarävåsmormors fel!
 
-nej, ge inte din oskuld till sandy!
-vadå? ska hon äta den till frukost?
 
-nu tar jag i den här chokladen för din skull!
 
-stockholm, det är ju jättestort! det är ju nästan större än sandviken, ju!
 
kort sagt: jag tror aldrig att jag och onna haft det så roligt och bra tillsammans i hela våra liv, helt ärligt. så 2013 inleds starkt! och nu finns ett evenemang till konserten på fb! om ni är inbjudna; tacka ja och bjud in andra, och om ni inte är inbjudna men vill komma; det är absolut inget personligt, so give us a shout-out.
 
just det, rubriken! den glömde jag ju såklart. some things never change. det var ur en fin jamming sesion jag, sandy och marie hade igår lite halvinspirerat av love is all around.:D

RSS 2.0