nej låt dig inte suddas ut för kärleks skull, även om den som suddar är öm och kärleksfull

dagen har varit helt jävla epic. efter en tråkig engelska blev det klassmöte och lunch/håla/whatever med Viktor. vi diskuterade en massa halvmystiska saker och citatet blev "jag är ju inte så gay längre". is awesome.
 
på lunchen var jag jobbig och klagade på att jag inte hade någon att fira med. Då föreslog miss bennet att vi skulle köpa en tårta (därför tycker vi om honom) och Aron och Elin anslöt sig också i sinom tid till projektet. Aron kände dock först behovet av att borsta tänderna. mitt i korridoren, och ute på stan. I´m not even kidding. och därför tycker vi om honom. ;) väl på ramklints valde vi att inte köpa en tårta, utan bara vanligt fika. Dessutom fick vi sponnsring från ramklints! igår fick vi dessutom från panduro och coop. hell to the yes! i äran av detta uppfann jag ett nytt sätt att säga min catchfrase utan att säga den: jag ber helt enkelt Viktor att göra det åt mig. det fick han också göra när jag fick veta att jag har fått mvg i religion a, wiihoo! I am so so so happy! det är jag i allmänhet. allt är så jävla fint med allting. livet är en bra plats. har aldrig sett dig så stabil, aldrig sett mig själv så nedtonad med dig. så sjukt chill med livet. haha, så skriver inte jag va? äsch, man får tänka lite outside the box då och då. för det är kul. så, jag vill sluta med detta: alla är värda en sån här dag. alla.

Kommentarer
Postat av: vispen

Åh vad fint och grejer! Klart att du är värd att firas, grattis till det kära mvg-et i religion också. Du är bäst ju! Kram

2013-01-17 @ 00:01:08
URL: http://vispen91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0