Cause of death: Grammar

Oh hi!eller något.
 
Igår hade jag inte tänkt göra något alls, men sen så gjorde jag inte det. Jag blev informerad av att Landskronakarnevalen skulle besökas, för att se Benjamins idol...Mojje. Jag vet inte heller men det var tydligen väldigt viktigt så vi gjorde detta. Jag överlevde dock, för den gotländska stämmgrabben var adorable och pratade inte med en som om man var dum i huvudet. Det uppskattades mycket av mig. Det var det enda som uppskattades.;)
 
Men inget ont som inte har något gott med sig! Jag åkte nämligen sen till Isa, för att umgås med henne och Olle. Vi skapade nya ord, spekulerade i djur man har i kroppen och var allmänt konstiga när vi inte var djupa. Det blev att vi sov över där, så vi försökte få plats tre i Isas säng. Det gick...ganska bra för mig, men kanske inte lika bra för alla.;) jag är dock hur trött som helst ändå. Rubriken...är min reaktion på olles engelska. Så kan det va.;)
 
& hälften av tiden har jag ingen aning om vad jag gör. Gör fel. "det är ju lätt att göra fel." no shit. Det är svårt att veta, snarare omöjligt. Jag vet inte ens vad jag borde göra, vad som är rätt. ...jag ljuger. För det vet jag visst. Men jag vet inte hur. Okay skit i det, jag ska äta nu och fira mig ikväll wiii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0