If there´s a future we want it now

Hannah och Shass: Ni är officiellt bäst. Tack.<3

 

Ni ska veta att ni precis undgick att läsa ett deppinlägg. Det var väl roligt för er? För nu är jag glad igen, och vill prata lite om min gårdag innan jag åker iväg.:)

 

Jag hade sista fika med Sara (i alla fall sista fika med henne som min ledsagare) och vi hade en djup psykologisk diskution om att varje människa är ett hus, men också ett rum i sitt eget hus. Det var mycket spännande, men sen fick vi powerwalka hem så jag skulle hinna i tid till mitt telefonmöte. Detta avlöpte mycket bra och vi planerade sydårsmötet, där det (faktiskt) inte ska kastas några tårtor på yohio. Det var typ det vi kom fram till. ;) jag var också utelåst under hela mötet, för att sen upptäcka att jag hade mina nycklar i båtten på min handväska. Idiot.

 

Men det är okay, för sen blev det Paramore! Wiii! Konserten var hur bra som helst. Mitt leende när de öppnade med moving on var nog utöver det vanliga och sen haglade de bra låtarna över oss. Hayley var "mysig på scen" som pappa sa och jag sjöng tills jag knappt kunde tänka. Allmänt glad tjej.:) som nu (snart) ska till stockholm! All the excitement!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0