allting är provocerande nu!

Hannah: ska jag bli aktiv i is?:D nä, men...det får vi väl se antar. och 4 och 5...jadu...det får vi ta personligen. #3 var självklar alltså?
 
nu ska jag avsluta mars med ett blogginlägg så här i sista minuten. eller...sista timmen. eller ja, något åt det hållet. i det kan jag berätta att jag idag har redigerat film hela dagen med mamma. Vi ska ju göra en film om konserten, för att använda på redovisningen och typ visa för alla alltid. och den kommer att bli yberbra! vi har haft hur kul som helst medans vi har hatat alla för ingen anledning alls och sånt. Igår var det ju dessutom påskafton, då jag träffade Sara, som myntade en ny catchfrase: "jag vill också ha...". hon är söt hon. Vi åt också massa god mat här hemma och såg på världens bästa film: alltså anastasia. den är alldeles för bra. och ja, det var det jag hade så här i sista timmen. godnatt och glad freaking påsk.

Yes, I know, I have opinions. It´s dangerous...

hej alla mina favoritfanskap!
Idag har jag, Emma rävås, varit på us skånes årsmöte. Helt sant. Det var ganska nice, faktiskt! fick äntligen träffa Linus och återse "skåning" som Hannah kallar honom (alltså Jakob). Bröderna nyman var också där och det var väl tur det, för annars hade jag varit den enda som fick vara med och rösta. inte för att det var så viktigt, för vi kom inte fram till någonting av relevans. men vi hade kul och pratade om döda människor och allt möjligt annat. Sen blev jag us skånes bowlingdråttning! det var ju inte så stor tävling, men whatever. sådär kan man inte säga, men jag har haft svårt för svenskan hela dagen. Anyway...(jag sa ju det) efter det gick vi och åt jättegod mat och Linus försökte övertala mig att joina us mer aktivt. scary times. men han var bra på detta, så ja...eh...såatte...hjälp mig att stå emot? tack? De "behöver mig" tydligen. varför? jag är liksom bruden som utbrister att ordet "hållplatsutrop" får henne att vilja spy i en papperskorg...för att sen åka ett utropslöst tåg hem. vad ska jag där och göra? jag förstår inte. men ja...ja. jag vet inte. sen ikväll har jag också ätit påskgodis och bevisat att jag är smartare än en femteklassare. det var väl roligt för mig. nu går jag. hejdå.

din ursäkt är förlåten

det är för sent för bloggning, men jag måste skriva av mig lite. Vet inte riktigt om vad ens. Det snurrar bara för mycket tankar. Om vi börjar med rubriken så kommer den från Hugo, som jag träffade idag för skrivande av telepatiska dialoger och pratande om grejer. vi var allmänt djupa och diskuterade literarism med mera. sen spenderade jag kvällen i telefon med Hannah. vi bondade om sniglar. sniglar, liksom. det var awesomeare än awesomeast.
 
men ja jag vet inte. vet inte vad jag tänker om någon. Det enda tydliga jag har är det otydligaste jag har. Relationer är kaos. Så många exempel. får inte ihop det. 1 som är min hållpunkt, mitt trygga och ändå vet jag inte vad jag ska göra, vad jag ska säga, vad jag borde göra egentligen. 2 som jag inte vet om jag hatar eller älskar. det är den värsta känslan. Som jag saknar, typ, fast mår illa av att tänka på. Jag saknar vissa bitar men det är inte så det funkar tror jag. 3 som är alldeles alldeles för fin och som jag tänker för mycket på, fast inte så, utan...jag vet inte. 4 som bara är en vanlig människa, men som jag trodde var mer. jag fabricerar inte alls. 5 som är så otroligt nonchalant och inte verkar förstå att jag är en människa (same goes for 2). utmattande, let me tell you. därför ska jag sova nu. godnatt.

I´m just a sidekick, but I love being at your side

hannah: you go talk to your friends, write in your blog, talk to me...but we are never ever ever getting back together! Like...ever.:D
Sandy: ...what does that even mean? Jag är förvirrad...
 
så mycket bra grejer har hänt! För det första har jag, mamma och pappa bokat biljetter till stockholm arts and music festival i sommar! Regina Spektor, first aid kit, rodriguez...I am so excited!
 
För det andra var jag hos furulundsklanen igår och åt middag och snackade skit. Efter flera timmar utbrister Frida "men Emma, vad tycker du om egentligen?" och man bara...eh...jadu, bra fråga. Jag hade suttit och gnält hela kvällen utan att ens ha märkt det själv. Men de tycker visst om mig ändå, säger de. Jag kom fram till att jag och John nog är besläktade på något sätt och som vanligt hatade vi idioter alldeles för mycket. ;)
 
så till det tredje: när jag kom hem igår gjorde jag en facebooksida till emma carolina! gå in och gilla den om ni inte redan gjort det, och spread the word vetja! ja, det ska få ses live, någon gång...jag lovar! det är bara gitarristen som ska ha tid! jag skyller inte alls ifrån mig. ...nej, faktiskt inte.
 
on to other things: jag såg a very potter senior year idag. smärtsamt fint och bra och jag fick lika delar framtidsångest och lyckorus. fun times. och sen sa pappa att def leppard kommer till sofiero! ja jag vet att jag går på crazymycket konserter (och då har vi inte ens börjat prata om pease & love, vet inte alls hur det blir med den saken) men yaaaay! :D:D det var nog det. here goes quotes:
 
hugos sms till mig häromdagen: jordan anropar emma! vem fan är jordan? jaja, ska törnlunden ha lektion på lovet?
(ingen annan uppskattar det roliga i detta :()
 
jag bokar färdtjänst.
grabb(väldigt formell): så nu är resan bokad till böljenamåssevägen...de måste ha rökt på när de kom på det namnet!

hela jävla stockholm i punktform (och lite citat på slutet i och för sig)

detta hände under min helg (plus innan jag åkte på fredagen):
-jag och Elin återsåg min subway-homie för sista gången. hon skulle sluta, tydligen. mitt hjärta är brustet, yall. Men hon gav oss gratis kakor och gav mig tillbaka för mycket växel när jag inte ens skulle ha växel från början. hon är sötast någonsin för övrigt och den andra grabben som jobbar där som också är vår homie nu. <3
-jag fick åka sån där handikapp-bil på bromma med en äkta stockholmare. för att jag är cool.
-jag, Onna och hennes far analyserade "monday morning" hur länge som helst. för att vi kan, typ.
-jag "DJade" onnas spellista som vanligt.
-I lördags pendeltågluffade vi med Hannah. Detta är en extremt mysig sysselsättning, måste jag säga, speciellt när man äter mat samtidigt. jag var hungrig, kan ha varit därför.
-vi växlade mellan att sjunga sparks fly, yall want a single (okay det är en överdrift att säga att vi sjöng den...men fuck that) och I knew you were trouble fast med "shovel" istället för trouble och väldigt dramatiska utrop.
-jag har fått åka viktors släde mot farsta strand!!! jag var inte alls överpep ppå detta.
-efter mycket om och men och cigaretter för Hannahs del träffade vi också lilla Sandra. Henne hann vi också umgås med en del.
-min och Onnas lördagskväll: Jag avslutade en låt (!) och Onna låg nedbäddad och spelade spel på sin i pod.;)
-fast först insåg vi att jag och Ronnie har väldigt lika tankar om vissa sorters musik. interesting.
-"den här mackan är exceptionellt bredd! Jag är så jävla nöjd!" är något man bara kan höra på en blinning-frukost...
-igår blev det mer umgåsande i blindhuset med Hannah och Sandra.
-jag fick träffa den berömda grillen. gott var det där.
-att sjunga "we are never ever getting back together" med sitt ex är typ det roligaste någonsin.
-jag fick lite spontant näsblod på flyget hem. sjukt intressant upplevelse, I must say. för det ville ni veta.
 
here goes citat!
ann och ronnie argumenterar om typ...vem som ska handla.
ann: Jag har jobbat i åtta timmar!
ronnie (upprört): du har jobbat, men jag har...sovit! Hela dagen!
 
Sandra: en fågel är mindre än två fåglar.
 
från onnas blogg.
"imorgon är det ungdomsgård och vem kan vara ledsen då? kanske jag, men det tror jag inte."
 
the script: if you could see me now...
sandra: nej! jag ser inte!

those hardest to love need it most

igår gjorde jag och Sara den godaste kladdkakan någonsin och jag var barnsligt stolt över allt jag kunde göra själv. Speciellt stolt var jag över mina knäcka-ägg-färdigheter och ta-ut-ur-ugnen-skills. jag är itne alls pinsam. jo, faktiskt, det var jag iallafall igår på "samhällskunskapen". råkade berätta för mycket om mitt liv för för många...igen. fml. på riktigt. men bra sak är att jag ska spela på diakonicentralen den fjärde april! wiiieee! det blir covers som Vera kompar, och jag satt hela kvällen igår och valde låtar. det kommer bli sjukt bra! och idag ska jag ha musikal och sen till stockholm! allt är fan inte så deppigt, när man tänker på det...:)

till shass

hm...how do I do this? Jag kan ju inte uttryckligen berätta vem det är, då detta är internet och jag ändå har någon slags anonymitet going on eftersom den här människan inte bett om att bli bloggad om. En ledtråd är dock att personen är namngiven i inlägget du kommenterade. det är det fyra personer som är, och vi kan räkna bort elisabeth eftersom hon är en freaking lärare (and I don´t do the lärarromanser). Så där har du en liten gåta eller något. Vad kan jag mer säga för ledtråd? Kan någon som vet vem det är hjälpa till? Vispen, Marie, folk? Detta var svårt!

they light a candle and hope that it glows

hej hej jag är inte på blogghumör. eller jag vet inte, kanske lite. men idag sjöng jag klassiskt på sången, och vi testade mitt register. just idag gick jag från lilla d# till tvåstrukna bb. Jag är överdrivet stolt yall. direkt på morgonen också. sen var det manusmöte som väl var som såna brukar antar jag, och sen vara hemma och ha maniska sockercravings. crazy. ska delge er ett citat nu, för det var ett tag sen, och sen får det vara.
 
jag: Jag borde skaffa mig en ny musikslav!
kr: Nej! Jag är oersättbar!
jag: Oersättlig...
kr: jaja, jag menade som unreplaceable fast på svenska.
jag: ireplaceable...såatte.

du kan va ett jävla brev!

nutida konst. Det är för konstigt, kan man också kalla kursen. Jag hatar den. Det gör Elin också. Men Elisabeth bryr sig inte. hon tycker att vi ska se det som att diska. så jag tänker diska istället. det hade varit awesome om jag bara gick ut och diskade. jag vet dock inte vad jag skulle diska. Det är det vi inte vet. men jag blev borttagen från demokratin av Aron innan idag! han tog bort mig, bara sådär! I och för sig sa jag sen "kom hit, ditt fanskap!" ("det kändes rätt...") så vi kanske är kvitt. Sen ska jag och Elin köpa kaffe och skvallra satan. det är det vi är bäst på. okay, nej, jag ska inte köpa kaffe. Det är äckligt. Lika äckligt som mitt hår är idag. Det är smutsigt och fult. Nu skriver elin också! Vi skriver ikapp! ...fast näe för nu slutade hon. alla är helt tysta och jobbar. Kul för dem. Eller vi vet ju inte om de jobbar. vi? vilka vi menade jag där? ingen aning, typ jag och jag. eller något. elisabeth skriver också något. fun times. jag är hungrig! jag vill äta maaat! men så kul ska vi inte ha det. istället ska vi sitta här i 36 minuter till. whyyyyyyy. Jag borde skriva manus istället för detta. Då kan jag bli klar snart wiiieee. alltså jag svälter. for real. jag åt ju mat till lunch! satte den i halsen, gjorde jag också. jag hostade extrema mängder. "det är som att repa!" som viktor uttryckte saken. that made no sense to anyone ever. jag inte bry. men idag har jag skapat ett nytt uttryck! eller kanske igår. "fuck you...with a shovel!" eller ja, you kan man ju byta ut mot typ that eller vad som helst. det blir mycket mer eftertryck om man säger så. Aron blev nog rädd när jag sa det till honom. undrar varför jag gjorde det? jag har ingen aning. Nu skrattade Elin åt mig för att jag (tydligen) jäspade och skrev samtidigt. något ska hon ju skratta åt, I guess. Jag gungar tydligen i takt till hennes musik...som jag inte hör. jag är bäst av alla! 31 minuter kvar. I can not cope. I want food! det är synd om mig! nej, det är det inte förresten, just kidding. det luktar macka här! varför! det är onte okay. "onte" jag varför inte egentligen. 28 minuter kvar wooo! tiden tickar. eller klockan snarare. tiden finns inte eller hur det nu var med den saken. Och alltså kan vissa människor bara vara tysta. jag får ilskeanfall. men nu såg jag att jag hade en kommentar! the rares ftw! ;) nu har jag fått en massa dikter. Det var väl roligt för mig. Nu ska jag lägga över dem på min dator. wooo.;) så, detta inläggår vara slut n to the u. Aron avslutar med att harkla sig. om ni undrar. hejdå.

 


I do believe I´ve been changed for the better

Jag har inte rageat idag! All credit till mig tack. Eller jag ragade ju när jag sjöng shut your mouth, men det är bara for the sake of musikaliskt uttryck. Istället har jag varit övertrött med Elin på nutida konsten och skrattat hysteriskt hur länge som helst. på skrivargruppen skrev jag djupt skit om ett inglasat foto och försökte hitta på en antologititel, men failade. sen har jag diskuterat manus med Frida och kommit fram till en massa awesome grejer, och alltså det är kallt här. imorgon ska visst shit go down här i skåneland. fuuun times. nej, men godnatt.

the mix between loving and hating is having

Alltså jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen. vad jag ska känna, borde känna. eller ja det vet jag väl visst. jag borde hata dig. det var en nice känsla. men ja, det har varit helg, så nu...jag vetefan. jag är mest rädd. rädd för att det jag tror ska stämma (fast jag inte borde bry mig ett skit) och framför allt rädd för att jag ska börja älska dig igen. det var så skönt att slippa. jag är så trött på den känslan! och det har gått så lång tid, det är så tröttsamt. satsradning ftw. men usch, ensemble känns riskfyllt. rädda mig?
 
för att återgå till den icke-befintliga ordningen: hej! nä, men vad har jag gjort sen sist? ätit kladdkaka ytterst underhållande med Sara. vi ska baka vår egen, så jag kan äta den hur jag vill, kom vi fram till.;) på tal om att äta har jag också ätit en av de godaste efterrätterna ever. det var typ daim-grädde-glass-någonting. whaaat. men förutom mat har inte så mycket hänt. pratat en del med Hannah (upphovskvinna till rubriken) och inte gjort viktigt. så kan det va. nej, nu går jag, godnatt.

nästa låt handlar om...ryggsäckar.

amanda jenssen igår med mamma (som är hemmaaa) och det var exceptionellt awesome. Rubriken, just saying. bästa mellansnacket ever. musikerna var löjligt duktiga och hennes stämmor var extremt snygga. Bandet tog en massa plats vilket alltid är positivt (volcano swing, what what what). annat spännande jag kan berätta är att pappa både köpte och googlade dumleklubbor och att...att...det är ent här, bitches. det är inte ofta, så om ni vill se ett (någorlunda) rent rum kan ni komma hit idag. imorgon är det för sent! obs: helt sant, faktiskt. det var mitt bloggande för idag, så hejdå kära folk.

the goat musical of euphoria

mamma: alltid!:D
 
detta är en fredag, och inte vilken som helst...elelr jo, vilken som helst faktiskt. musikal, så som alla. jag och Elin har blivit stammisar på subway, och vår humor försämras för varje dag som går. rubriken är ett exempel, och här är några fler:
"det är fucking punchpraliner...fast större!"
"men du kan ju kasta gurkor omkring dig och äta papper, Emma!"
det var vad jag kom ihåg. just det, dock, ett bevis på att pappa inte har koll:
 
jag: to the left to the left...
pappa: Den konserten var riktigt bra.
jag:?
pappa: nej just det! jag menade shake it out, shake it out.
jag: ...okay. to the left är beyonsé och det andra är florence + the machine. och beyonsé har vi inte sett...än.
pappa: men det vore kul, faktiskt. jag gillar speciellt den som Sara gillar...på p...hey mr dj-låten.
jag: det är rihanna...

saker som är allmänt bra:

-romsås. det är seriöst bland de bästa matsakerna jag vet. om någon ville veta...
-manfred man. så nostalgiskt att det inte ens är kul. jag är lite syntig någonstans djupt inom mig. så kan det va, så kan det va (något syster sa igår för övrigt. länge sen jag sa så!).
-cola. alltid med på listan, deal with it.
-stockholm på fredag bara sådär!
-amanda jenssen imorgon!
-mamma kommer hem imorgon!
-johanna söderberg. alltiiiid.
-allt som inte är ilska och fulhet utan glädje och brahet! wiiii!

I think I´ve finally had enough

så...hej. ja jag vet att jag är dålig. shush, you. Vad har hänt? Det är svårt att säga. Igår hade jag systerlunch, och denna var i sanning awesome. Det blev diskutioner om lite allt möjligt och både mat och fika, because we´re worth it. I tisdags...var allt mest skit. Rageandet har fortsatt med besked. Det har fått sällskap av äckel- och hatkänslor. rubriken talar sitt tydliga språk. Nu hoppas jag bara att detta ska hålla i sig. Lite mindre intensivt med tiden, såklart, men ändå. det vore befriande och sånt. Men alltså, jag måste få highlighta hur awesome Elin och Aron är. de bryr sig och säger saker som "emma! det är inget fel på dig!" respektive går och köper cola med mig. fast nu hade jag fel ordning på det där, men ja whatever. något annat jag vill säga är att Josefine är awesome. undrar om hon faktiskt gick in hit och läste nu när hon har adressen? I så fall säger jag hej till henne och ursäktar för tempusformerna i förra meningen. Och hela bloggens gramatik och stavning och, när jag tänker efter, innehåll. hm. bra blogg jag har här! nu tänker jag avsluta detta lilla inlägg. hejdå folk.

kan någon svara på vad allt detta ska vara bra för?

ja...jag undrar faktiskt. min brist på livsmening började igårkväll, när jag var på mejeriet och såg lel-el. Syster var bästast ever och alla andra var alldeles för duktiga. jag brukar vara bättre på sånt nu för tiden, men alltså usch. vad ska man sjunga för när alla andra gör det bättre? whyyyy?
 
och alltså...ja. jag vet inte. "då var det dags igen" är väl det mest träffsäkra att säga. men det låter så kallt. kall är jag inte. mest uppgiven för att det aldrig blir harmoniskt och för att jag inte kan förstå varför. och det ironiska i att jag sitter och chattar med ditt ex på facebook samtidigt som vi smsar om slutet för vilken gång i ordningen vet ingen. får lust att räkna, men det kanske inte ens går. och jag vet inte varför egentligen, för slutet. kommer. aldrig. och detta vet jag med all säkerhet i världen. men ja...klockan är tio. äpplen är ingen bra frukostmat. I do not give a shit. godnatt kära ni.

it´s still a song about a fucking cup...

allmänt bra dag blev detta, till slut. jag tog mig som sagt till malmölandet och där blev det tacos och umgåsande med Marie, Sandy och Julian. Maries pappa dök också upp helt plötsligt och gjorde allt mer awesome än vad det redan var. Julian var fantastisk ("du luktar gammal paprika!") och trots alla möjliga issues hade vi det trevligt. sen hann jag precis hem för att misslyckas med att undvika melodifestivalen. men det var okay, för det var en massa fint lelfolk här och vi underhöll oss ganska bra. men alltså. folk som tycker att melodifestivalen ska kommenteras som en riktig musiktävling? som skäms? I don´t know, really. I don´t get it. jag kanske är dömande, men låt mig då vara det. jag kan inte respektera det. (fast okay jag gillade louise. det var en förjävla fin låt, men att folk inte kommer förbi titeln talar ju sitt språk I guess...haha, jag låter ju lagom bitter. det är jag inte ens...lång parantes much?). rubriken kommer från "the worst songs of 2012" (underbar video) som vi såg, along with en massa annat sånt. tyvärr också friday. har jag sagt hur provocerad jag blir av den? det får mig bara att uppleva allt skit från den tiden. det är ju inte rebeccas fel på det sättet, men...ändå. fuck the whole family. sådär kan jag verkligen inte säga. det är så inte okay att det inte är ett dugg kul. förlåt alla random blacks där ute. all the hugs till er.
 
vad är det här för ett kaos-inlägg? vad pratar jag om? jag vet inte riktigt. hm. ignorera allt.

hej...eller nåt

jag saknar min bok så mycket att det gör ont. redan. det är fan smärtsamt som...som...nåt. (jag är ju en bra författare...)
det är svinkallt här! jag orkar inte att här ska vara så kallt hela tiden. men det är det. bleh.
men snart ska jag till malmö, så det är okay.
men alltså. alltså. gårdagens deeptalk med elin går inte riktigt att sluta tänka på. oron om att det kanske är något fel på mig. att jag är "obsesive" och "onormal". att jag är en sån som tar energi. det kanske jag är. jag vill inte vara det. men det vill å andra sidan ingen. du är en sån, men du kommer undan. eller är det bara från mig du tar energi? du kanske ger och tar lika mycket. jag vet inte. får inte ihop dig helt. kommer nog aldrig få det. borde tycka synd om dig, tydligen. för att jag är så mycket. men vad ska jag göra? jag lovade att bli bättre, lovade, men hur? vad kan jag göra när du är så påtaglig, så sjuhelvetes vacker? varför förstår ingen precis hur svårt det är? "I hope you´ll experience normal love." jag vill inte. och när jag förklarar blir det bara crazy talk. hur ska jag förklara känslan av en tolv timmars oxytosinöverdos? det himlastormande, galna. hur är det så ovanligt? hur ska jag någonsin hitta någon som kan leva såhär med mig? jag hade ingen aning om att det inte är så här för alla. att inte alla är så här maniska, så kalla mot alla andra så fort "han" eller "hon" är där. jag vill inte göra alla illa! jag vill inte! fun fact: så här skulle det här inlägget verkligen inte se ut. I have no idea. det skulle ju vara ett sånt kortradsinlägg. så blev det alltså inte. charming. jag åker om en halvtimme. det var väl roligt för mig. ska ska ska ska prata om annat. gnälla om boken. det kan jag göra. men boken är ju för fan bara ännu ett sätt för mig att ta ut min kärlek. och. jag. skäms. vill be om ursäkt men vad skulle det käna till? du skiter ju i mig. det måste du väl ändå göra? så vad ska då en ursäkt för något du omöjligt kan veta något om göra för dig? du vet inte hur mycket jag tänker på och pratar om dig. det gör du inte, det kan du inte. det gör ju knappt jag. men någonstans vill jag att du ska veta. veta och säga "det är okay. jag känner inte likadant, men det är okay och det är inget fel på dig." det värsta är att detta skulle kunna hända. du skulle kunna säga något sånt fint. sen ingenting. I know this. still...damn. jag vill. jag vill att du ska se mig sådär igen. vill bara få säga allt jag tänker men jag vet ju inte ens vad jag tänker. och jag har inte mer tid. det har gått ett och ett halvt år. jag trodde inte att det skulle gå så här lång tid. men det har det gjort och för det skäms jag också. du borde vara så äcklad. ibland tycker jag att det känns. att det känns hur mycket du dömer mig. men sen inte alls. I have no fucking idea. och nu har jag ju lovat att hålla mig borta. det kan jag inte. ett litet problem där ja. men nu har jag winat tillräckligt, yes?

he never ever saw it coming at all

jag har en dator! en med ingemar dessutom! it´s amazing! och ni ba: ja, vadå då? vad hade du innan? så här är det: min dator är sönder. igen. men nu fuckade den sig ordentligt. allt är borta. alltså allt jag har skrivit på min bok. fun times verkligen. så kan det vara. jag är inte bitter. jo, jag är jävligt bitter faktiskt...
 
men ja, det är fredag kväll och jag sitter här i nattlinne och kavaj. för jag är sjukt cool. vad har hänt sen sist? vi har haft musikal. jag har hittat en subway-homie, för hon pratade engelska. jag har deeptalkat satan med Elin. jag har fikat med Sara och återigen bestämt att tobias är bäst (de två sakerna hörde inte ihop alltså). igår sjöng jag icke-metaligt på ensemblen för att jag kan. och som sagt är allt jag äger borta. jag hatar mitt liv. lite. oj, klockan är typ halv ett. what. nu blev det här inlägget sådär. godnatt.

vi med våra höga förväntningar på livet, blev besvikna igen...

shass: Tack så mycket! Ja, det gick verkligen jättebra och jag hoppas också att vi får betyg därefter (även om ingen lärare fans på plats...).
 
jag börjar bli lite trött på att vara så här arg hela tiden. alla börjar bli ännu tröttare på mina rage-monologer. tror jag. och det är ändå typ tio olika personer. stackars alla. men jag hittar ju ständigt nya människor att bli arg på, för befogade anledningar och allt! det är inte så att jag söker konflikter, men alla är ju dumma i huvudet! nä, kanske inte, men...typ. men annars har inget annat spännande hänt idag. Aron har räddat min dag lite med olika random uttalanden och att faktiskt ha någon att ragea med (frida) hjälpte en del. nu har jag skrivit mer manus. det var väl fint och så. varför bloggar jag när jag bara vill sova? jag har ingen aning, så godnatt.

I can has sleep, plz?

lite bevis på hur jävla låg min motivation är idag (med mina mått mätt):
07:36-jag inser att jag nog borde gå upp eftersom taxin går om 24 minuter...
07:40-är påklädd, sätter mig vid datorn och kollar mail och facebook.
07:48-väljer mellan att se f-ducks repetitionsvlogg eller äta frukost. jag hade kunnat göra båda samtidigt, dessutom. jag väljer...det förstnämnda.
07:55: taxin kommer och jag hetsäter en banan. inte bra frukost på något sätt.
09:00-har engelska och gör mindre än vanligt.
10:00-ljuger (!) och säger att jag inte har något bateri på datorn för att slippa göra en harmlös utvärdering.
jag orkar ingenting. bleh. och min samhällslärare tror på riktigt att ingemar ska kunna läsa upp subtitles. det är kanske inte så dumt egentligen, hur ska hon kunna veta liksom, men...jag blir ändå trött. jag vill sova nuuuuu! men så kul ska vi såklart inte ha det. nej för vi ska sen ha nutida konst och sen ska jag ju repa med kr. men jag vill ju bara sova! och ikväll måte jag skriva manus, och projektrapporten borde kanske typ påbörjas. och det var fan vad svårt det skulle vara att läsa inläggen man skriver nudå! rage! är det mitt mest använda ord lately eller vad? Jag är en så trevlig liten bloggerska. som slutar blogga just exakt nu.

det är som att titta på film, fast utan plasthandskar

hello all!
Rubrken är sinjerad Hannah, som...inte heller har en aning om vad som menades. det påminner mig om att jag ska svara på hennes kommentar! Inte för att jag hade så mycket att säga om den. Mest att jag också gillar inlägget. mer rage åt folket!
 
men alltså. det är inte lätt att vara arg på någon som är sjuk. har ni tänkt på hur söta sjuka människor är? förkylningsröster är ju seriöst det ynkligaste man kan höra. det är svårt att ragea då, let me tell you. men det gick bättre när jag sjöng shut your mouth. fun times. sen umgicks jag med liv och linnea, vilket var allmänt trevligt, och hade nutida konst. sjukt spännande dag so far yes. så...jag avslutar.

but time is not given, and time is not taken

man kanske skulle blogga, för att...för att...hålla vanan uppe. det är faktiskt det många av minga inlägg är till för. för har jag en gång börjat slarva blir det svårare och svårare att komma tillbaka.
 
Det behöver alltså inte betyda att jag har något att berätta. det har jag inte. idag har det nemligen inte hänt någonting alls. jag har haft halv huvudvärk idag igen, som resten av den här veckan. har varit arg, som resten av den här veckan. fast nu är jag inte det mer. faktiskt är jag väldigt lättad, i alla fall när jag kommer ihåg att vara det. och alltså, jenny almsenius är typ bäst av alla alltid. eller nä men hon är väldigt bra. jag är hungrig! varför är jag det? jag har ju ätit en massa mat idag förihelvete. det är för konstigt! det var mina tankar för dagen, kära ni. god dag och sådär!

nu ska vi skriva annat

Musikal idag som vanligt och jag sjöng upp out here on my own för att kaaaaaaanske få sjunga den på själva musikalen. men förmodligen inte. sen subwaylunch med elin och en tråkig polhem-eftermiddag as always. men jag och elin är löjligt synkade, har vi märkt.  kan bero på att vi säger samma saker ganska ofta, så det är lätt att timea varandra. Sen kom jag hem och hade systerkväll, fast inte med syster utan med brotherinlaw aka vikariesyster. fun times och sådär. vi studerade hans kvitton, lyssnade på konstig musik och pratade om djupa saker. vi kom också fram till att han inte kan klappa i takt. svårt att förklara. nu är jag trött, så godnatt.

rage...

jag vet inte om jag överreagerar, men jag tror inte det. Faktiskt inte den här gången. Eller jo, på ett sätt, men man för ju förihelvete se den stora bilden. Jag är trött på att bli behandlad som något man kan plocka upp och kasta undan vid behov. någon att ge kärlek för att sen ignorera. jag är trött på all jävla tystnad och att känna mig klängig men det är jag fan inte ens längre. jag skulle aldrig ta initiativ. vad är det för en jävla "vänskap"? skulle du ens kalla det för en sådan? Förmodligen, för det är ju bara du som ska definiera hur dina relasioner ser ut verkar det som. varför bryr sig ingen annan? varför är ingen annan upprörd? visst, du behandlar dina "riktiga vänner" bättre, men what the fuck de ser dig ju. och de skiter i det! jag kan inte fatta hur mycket jag låter dig komma undan med. hur mycket jag, vad jag än säger, har tyckt synd om dig. det är inte ett dugg synd om dig.
 
vad som utlöste detta? ett grupparbete, no less. tre viktiga meddelanden som gått utan svar. för att det jag säger tydligen inte är viktigt nog för att besvaras. och då ska vi vara någon slags vänner. du kommer och säger att jag är en av de få som förstår hur du tänker, men gör inte någonting för att bevara någonting. för att du bryr dig så löjligt lite om saker du inte anser vara viktiga. när det handlar om musik, ja då är du där direkt och svarar. för det har du bestämt dig för att prioritera. inte människor. om jag skulle skriva typ "hej!" eller något (vilket jag för övrigt aldrig skulle, men whatever) skulle du ignorera det också. en fin vän det där. och ja, jag vet att jag inte kan kasta det där ordet hela tiden, "vän". det har du aldrig ens sagt. men du? du kom tillbaka. det var det ingen som ens trodde. men det gjorde du. och ordentligt också. du måste liksom inte spendera timmar med mig. ingen tvingar dig att umgås med mig så gör inte det om jag nu betyder så lite för dig! fortfarande tycker jag faktiskt inte att jag överreagerar. för jag är värd mer än att gå runt och ständigt vara rädd för att du ska försvinna om jag säger fel saker, är för mycket, är för ärlig eller för på riktigt. för i din värd ska allt vara top comedy. jag är inte top comedy för jag vill gråta. det är inget kul med det om du undrar. jag orkar inte mer. vill skicka det här till dig istället för att publicera det på en ful blogg. hatar när folk skriver om sina konflikter på internet egentligen. det ser så dumt ut. skillnaden är denna: jag påstår inte att jag inte bryr mig, försöker inte sätta mig över dig alls. vill bara förstå varför du inte kan bestämma dig. vill prata men kan inte såklart det är ju det som är grejen. får inte berätta om viktiga saker, får inte vara på riktigt för då kan jag ju bara säga hejdå. varför jag inte sticker? jag kan inte. jag är för svag, glömmer bort hur sårad jag är. det glider undan hela hela hela tiden. jag tänker att det ju inte är så farligt. du har ju haft dina anledningar. ja jo men nu har du inte det. det tycker då i alla fall inte jag att du har. nu orkar jag inte rageblogga mer, som tur är, men ja...jag hade lite annat att säga, kom jag på. ska jag ta det i ett eget inlägg? det kanske blir bäst så...ni ska ju inte behöva få wiplash. så ses i nästa inlägg!

lite ord innan musikalrep

sjukt äckligt hår
sataniskt, om man vill vara nostalgisk
och den där gnagande oron i magen
för att du skiter i att svara...igen
för att du inte kommer vara där...igen
för att du lovade
men jag vet att du kommer "ha viktigare för dig"
för att jag sätter alldeles för mycket hopp till dig
till när du tittar rakt på mig och behandlar mig som en av dina bästa vänner
du gör ju det
och sen de där dagarna du knappt säger hej...
är du blyg, som de säger?
jag vetefan.
du ser då inte blyg ut iallafall.
jag ska sjunga upp inför en eventuell sololåt
fast jag nog inte har en chans
de har ju sina favoriter, det är ju så
alla har vi våra favoriter här i livet
även om min för närvarande är på väg in på svartlistan
fuuun times
vi har världens tråkigaste eftermiddag framför oss idag...igen
men först stadsteatern
wooo
och tydligen har jag skaffat mig en karisma?
vad sägs om det?
en karisma, smutsigt hår i kaskader och en jävla orosklump
lite så känner jag mig just nu
så nu vet ni det
hej det är mars!
solen skiner!
happy times!
nu går jag.;)

RSS 2.0