gotta let it happen

marie: Såhär var det: Idiot-uttalandet (Obs: jag menade att det talade om idioter, enligt det, inte att talaren var en idiot) innehöll också att dessa "hjärntvättade idioter" ville att Sverige skulle vara som USA. Så varken jag eller uttalaren tyckte detta.
 
Nu har jag varit på någon slags mystisk pridefestival i Landskrona. Jag var hysteriskt översocial på tåget dit och skrämde möjligen upp Olle och Isa en del. Vi sammanstrålade med Elin och Linnea och tittade på Sassa (hon som var med i idol och allt vad det var). Vi gick till ett kaffé där allt var sämst och sen joinade vi prideparaden...typ. Jag och Olle spårade då ur över något som hette "väst-grillen" och undrade om man grillade västar där eller vad. "romantisk middag på väst-grillen" skulle bli en bok eller nåt jag skulle skriva. Splendid. Vi såg en sjukt konstig show med stolar och skit, och sen vandrade vi mot stationen.
 
Där skiljdes vi från Elin och Linnea, och tänkte också skiljas från varann, men sen så blev det inte så. Det blev tre timmar på burger king i Lund med Olle och Isa, som jag knappt kände tidigare (iallafall Isa). Det var sjukt trevligt och vi pratade om allt möjligt djupt. Isa fick kött i sin vego-burgare (:o) och vi mötte både en superläskig alkoholist och en mystisk "kompis" till Olle. Det slutade med att jag lämnade min icke-uppdruckna milkshake på en bänk och analyserade allt och inget med Olle i väntan på bussen. Jättefin kväll, helt enkelt.
 
"Det finns nog nästan lika många trappor som går neråt som trappor som går uppåt."
...with this I leave you.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0