How am I gonna be an optimist about this?

Visst antyder rubriken ett deppinlägg? Det är det inte! Det är min absoluta favoritrad i en låt jag annars inte vet om jag gillar. Jag sitter liksom på nålar och väntar på det fantastiska ögonblicket när den raden kommer. Det kan möjligen vara lite stört.
 
Idag var min plan "gör ingenting, på ett bra sätt" (är det bara jag eller har jag många sånna dagar lately? Har jag blivit bättre på att göra ingenting? Ja, vet ni vad, jag tror fan det. wooo!) så blev det inte riktigt, eller jo typ. Min faster och hennes man och till och med farmor kom hit och sen även Ia och Jonne. Alltså de trevligaste folken vi känner, typ. alltså vi som i familjen Rävås i stort. Vadå i stort? Vi är fucking fyra personer. Jaja, det har blivit en del pra och handmassage åt alla av Pia (min faster alltså, eller en av dem, den bästa fastern). Det var mycket nice, speciellt med koltrastar i bakgrunden. I love them koltrastar! Just det, förresten! Jag och pappa hörde en näktergal igårnatt! Jag blev så lycklig så ni anar inte. Har jag pratat om fåglar i den här bloggen? Nej, inte mer än för att prisa barty the blackbird. Det är så här att när jag var liten lyssnade jag, av anledningar som är irelevanta (blindtidningen oboj, eller åhboj som den hette då), på Mark Levengoods information om olika fåglar. Därför lärde jag mig ganska mycket om fåglar och framför allt hur de lät, och det chockar mig fortfarande att varenda människa inte känner igen en näktergal. Sen att jag inte kan stava det (eller?) är en annan sak.;)
 
Sen när Ia och Jonne kom (back to business efter fågel-utsvävningen, ja) hade Ia med sig cola-provning till mig! Det var egentligen till igår, när de hade vinprovning här, men det fick bli idag istället. Så jag fick cola, cola light, pepsi och pepsi max. Ni kanske (förhoppningsvis inte) minns att jag har haft detta tidigare, med Natta (so long ago, hösten 2010) och då satte alla. Det gjorde jag idag också! Det var svårt först, men sen fick jag vatten att ta emellan och då kunde jag känna skillnaden nästan direkt. Men så mycket aspartan vill jag inte få i mig igen tack. *shiver* men ja, typ det gulligaste någonsin att hon gjorde det. Jag Det är det som har hänt idag, och vilket inlägg det blev! Det hade riktig glöd, eller något. men nu brinner det ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0