Emmas klubb-oskuld :o

Shit is going down. Literally. (Not literally.)
 
Ja, igår var jag på gayklubb med gänget och en massa annat fint folk. Fast först firade jag  ju mormor och det var allmänt trevligt. Vi pratade om...dörrvalv. Eh. Ja. jag vet inte. Sen åkte jag till Malmö och väntade väldigt länge med folket på att det skulle öppna. Men vi pratade och hade trevligt, och jag fick ungefär 28 kramar av Isa. Hon är nog den bästa på att kramas som jag känner. Så är det.
 
Sen kom vi in och jag (drumroll if you please) dansade. Helt sant! Jag hade ett klassisk I will survive-moment med Elin och Mikka, hoppade omkring med Vera (nej inte den Vera) och Bernard (nej inte den Bernard...utan...(drumroll again please)...min käpp! Bernard Frank Showel Rävås, heter han.) och var allmänt awesometastic. Jag drack dock inte. Det är ju för tråkigt med sånt alltså. Pepsi, drack jag. Det behövdes. Och det var en jättebra kväll, som slutade med att vandra genom Malmö med Mikka som hade jäääätteont i fötterna och ledsagade för första gången. Mamma hämtade mig (<3333) och jag kom hem.
 
Idag har jag varit på stan med mamma och pappa, för att äta ("vad som helst med pommes!" jag lever upp till mitt nya jag, bakis eller inte) och kolla på konst. Det var mammas kompis/körledare/före detta lukkan-chef (syftningsfel:o) Jeanet som hade målat. Sjukt trevlig, är hon. Nu är jag inne i en avslappnad-bubbla och går runt och ler här i huset. Typ allt är fint.:)

Kommentarer
Postat av: olle

Måste säga att du dansar sjukt pretty. :) Haha. :) citat av isa, "ja, jon dansar som dig, men bättre" Haha.. so lets Dance like a blind all night..

2013-11-17 @ 11:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0