kärlek, saknad och en liten släng av självgodhet

Hej och grejer! (Jag hälsar som om det var 2009, så pretty)
Sandy: Yay! Ja, jag ska ta hand om livet...eller vad du skrev, jag har glömt din formulering. Men jag saknar Skåne!:(
Marie: Återigen, yay! Bloggen tackar för grattandet :)
Shass: Bloggen tackar även dig, och jag tackar dig också för kommentaren till uppgiften. Vad syftet var...att jobba med kvalitativ utveckling, antar jag? Laddning i en scen, relationer mellan människor på en ny plats...ja, allt detta. Ja, du har väntat i fyra år på den, men den kommer! Jag hade glömt den lite, men kommer gör den, och det snart.:)
 
Idag saknar jag som sagt Skåne. Jag hade en sjukt deppig stund i eftermiddags där jag undrade vad jag egentligen skulle här och göra, när jag kunde varit hemma. Känns som om jag missar allt, till och med det jag kunde ha gjort, men som jag inte inkluderas i eftersom jag förväntas bo i Småland (det gör jag ju, men jag menar helgsaker). Nej, detta är inte ett stort problem, men jag tänkte på det, så nu skrev jag det. Sammanfattningsvis: Hej skånefolk, jag vill vara med er jämt egentligen. Så nu vet ni det.<3
 
Vad har hänt mer idag? Jag har läst upp lady luck-uppgiften, och skrivit en ny. Det sjuka är att det var kul att skriva denna nya, och att den blev bra! Well, det får ju Sigge avgöra, och ni såklart. Så jag kanske inte ska säga något. Men det är awesome att faktiskt ha roligt när man skriver, och det fick jag ha idag. Det kanske inte är så konstigt att jag är här, ändå. Kaaaanske. Men jag ska hem imorgon, och sen till London-landet, så wiiii! Vi får se om vi ses innan dess. Ingen vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0