Why can´t we speak another language?

Tiara: ...jodåsåatteh. Jag har på riktigt ingen aning om vad du tyckte var så kul i inlägget eftersom du inte skriver det, men det var ett par charmiga kommentarer det där.;)
 
Jag sitter här i Lund efter ytterligare en fantastisk skoldag. Har jag sagt att jag älskar min utbildning och min klass eller? ...Ja, Emma, det har du sagt. Aaanyway, idag började vi med att skriva om grönsaker och frukter och sånt. Jag skrev om en palsternacka, i den fasta förvissningen om att det var en morot. Sån är jag. Vi myntade då nyord som "paprikanorm" och "lökskalskrig". Såna är vi, tydligen. Sen gav läraren oss uppgiften att bygga en by tillsammans. Som vanligt när någon ber oss att "göra något tillsammans" spårade det ur en hel del. Vi skapade alkoholisten Sigrid eller "sigge" (det roliga är att vår lärare heter/kallas Sigge, inte den vi har nu alltså, och när vi skulle komma på et tnamn utbrasst Hanna "Sigge! ...nej!" men så blev det så ändå), den skumma prästen Jörgen, hunden som alla kallade olika saker och framför allt våra favoritpojkar Hampus och Kristian, som minst tre av oss älskade. Vi skrev utifrån valfri karaktär (fanns alltså många fler än de här) och min text byggde en del på låten i rubriken, for no aparent reason egentligen. Nu ska jag nog snart åka kanske, så jag lämnar er här.

Kommentarer
Postat av: Queen Tiara

Hahaha, jag skrattade åt precis allt igår x) jag kommer inte ens ihåg varken vad det stod i inlägget eller vad jag skrev... men ja xD haha

2013-10-25 @ 20:20:13
URL: http://queentiara.webblogg.se
Postat av: OLLE

borde inte du skriva om en kålrot?? :P hahah

2013-10-25 @ 22:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0