You´re the only friend I need

Nu har jag haft ett sånt där bra dygn igen! Jag känner att jag ofta har sådana these Days. Jag klagar inte, kan jag bekänna.
 
Igår åkte jag till Malmö för projektmöte med radio mundo-gänget och Marie. Vi åt pizza och sallad och pratade om vad vi ville göra med projektet. Jag blev bland annat kändisansvarig, ganska motvilligt kan tilläggas, och vi kom på en massa helt svinbra idéer. Det kommer bli bra, detta. Sen åkte jag och Marie hem till henne och fortsatte kvällen. Detta innebar korv med bröd, påskmust, godis och en massa pratande som vanligt. Vi spekulerade i vad skillnaden mellan intresserad och kär egentligen är, var gränsen går. Vi kom inte fram till så mycket. Kvällens höjdpunkt var när jag råkade säga "tax" istället för "tack" och det slutade med att vi turades om att säga olika hundraser tills vi inte kom på fler, skrattandes åt det absurda i situationen. Liksom...varför? Lite över ett försvann jag hem till Lund för att soooova.
 
Idag träffade jag min bästaste Agnes. Vi fikade på barista, vårt nya bästa ställe for the record, och jag sörgde att hon ska flytta ifrån mig. Kan omöjligt hantera detta. På riktigt, kan inte. Sen gick vi runt på olens ett bra tag och jag hade en seriös konversation med affären, som Agnes spelade med mycket intressant voice acting. Vi hade tydligen saknat varandra, fast jag inte har märkt det.;) Agnes provade läderhandskar hur länge som helst och jag stod och tittade på väskor. Jag borde på riktigt köpa en ny väska men jag viiill inte. Varje gång jag skriver väska blir det växa, by the way. Där spelades också girl on fire och vi utropade "fire!" varje gång hon gjorde det. Vi har kul om ni undrar. Sen stod vi och tittade på skivor hur länge som helst, men jag köpte faktiskt inga. Vi gick sen hem, med en paus på en soolig bänk. Där spelade Agnes munnspel och allt var fint. Sen började det regna, men det ska det ju också göra ibland. Mitt hår har nästan torkat. Yay. Så det var mitt bra dygn. Ikväll ska jag söka utbildningar. Kaos kaos kaos. Men det blir nog bra. På något sätt.

Kommentarer
Postat av: Stevie

Emskipemski<3
Me bladar rubriken

2014-04-13 @ 22:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0