Have you ever thrown a fistful of glitter in the air?

Yaaay det är december! Det betyder att för-julen äntligen kan börja, och det är extra exciting eftersom jag itne ska ha en riktig jul i år. Jag ska ha en jul i solen i Miami. Har jag ens nämnt det? Nej, det är jag nästan säker på att jag inte har, för jag nämner sällan vad som komma skall i mitt liv (om jag inte är helt överdrivet pepp).
 
Om vi ska vara noggranna började för-julen igår, för då var det advent (ni är säkerligen förvånade). Då var vi på kulturen, som alltid, men det var outsägligt tråkigt. Så vi åkte hem och adventsfikade istället. Det var faktiskt väldigt mysigt och vi lyckades hitta åtminstone en jullåt som till och med jag ville lyssna på (koppången). Den lyssnade vi på flera gånger i och för sig, men det var trevligt. Plus varm choklad med vispgrädde och Daim-muffins. Klagar inte.
 
Idag hade jag en högst underlig lektion, courtesy of min högst underliga lärare, och sen repade jag med Jane Bond. Det gick ganska bra och vår nya låt börjar åtminstone få liite form. Fast jag failar men det får jag lösa...på något sätt. Oklart hur, men det ordnar sig. Det var allt från mig denna dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0