I Malmö finns där många döda

Titta! Det blev inte om jättelänge utan nu! Jag mellanlandar nämligen (alltid osäker på om det är med ä eller e, alltiiid) och istället för att sova bloggar jag. Inte för att jag inte vill sova. Det finns ungefär inget jag hellre vill, men jag "får" inte. Vi åker till flygplatsen 03:45 och då är det bara dumt att gå och lägga mig för att behöva gå upp så snabbt igen. Då blir man ju bara tröttare.
 
I alla fall, idag har jag varit på Olles 24-årsfest (grattis igen<3333) med trevligt folk. Jag gav honom världens bästa present någonsin: En shovel! Om ni inte fattar fattar ni inte, så det är inget med det. Om ni fattar borde ni också älska det. Vi åt paj som var mycket god och pratade om hur mycket mystiskt som helst. Rubriken kommer från Isa och likaså "ska vi dricka fran sansisco?". Söta. Jag fick också många Isa-kramar och det var bra för hon är en av de bästa kramarna jag känner i världen. Hahahaha, den här låten börjar med ett mollackord på piano och sen en känslosam röst som sjunger "I´m feeling overjoyed". Eh, ja, jag tror dig inte på ett sätt. Oj, vilken jättegrandom synt. Typ mega-Electro på helt fel ställe. Det var inte detta jag skulle prata om, utan om festen. (Den här synten är creepy okay) (shut it Emma) Det dracks olika sorters sprit (jag fick cider av Elin <3 att vara 19 är helt okay ibland känner jag) och folk var söta. Hälften av folket gick och jag spenderade några timmar med Olle himself, Elin och Ekblad. Jag har bestämt mig för att han är awesome. Jag och Elin pratade om lite djupa grejer (och tanter) och Ekblad fick psypbryt över Olles facebook. Med ett tonfall som om personerna förolämpat honom sa han saker som "Elin...Andersson. Vem fan är det?" och "Elinor!". Helt fantastiskt. Han hade också en lång Valdorf-monolog, typ, och jag fascinerades över att så många har gått där. Och ja, jag erkänner att jag ofta tänkte på en viss av dessa personer när han pratade. Det kanske jag skäms för, men jag bryr mig väldigt lite för jag lyckades nog med att inte vara jobbig. Så allt är mycket bra. Nu är jag alltså hemma, lyssnar på ny musik och dricker cola för att hålla mig vaken. Det är inte kul kan jag berätta.
 
Något som däremot är kul, eller mer awesometastic, är att vi har bokat biljetter till Bråvalla i sommar! Lineupen är to fucking die for, på allvar. Jag kan inte hantera den. Och just det! Innan idag var jag ju i skolan och planerade kollektivroman. Det blir så braaa! Sigge inflikade med idéer som "de kan starta en blogg!", jag ville skriva om taxitanter och Christer ville bara skriva om grevinnor och blev väldigt skeptisk när vi sa att den skulle utspela sig i samtiden. Det kommer bli riktigt riktigt svinbra! Så livet är mycket bra över lag. God natt! (I wish) vi ses om länge på riktigt den här gången!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0