I lost myself in creating expresions

Nu har jag på riktigt åkt ifrån Småland. Jag ska inte dit på...fem dagar! Okay don´t judge det är inte mitt val faktiskt och jag ska inte ens till Nässjö. Förutom för att byta tåg. Don´t judge som sagt.
 
Men i fredags åkte jag ju upp igen. Resan tog ungefär ett år på grund av banarbete (eventuellt barnarbete, det låter ju samma på småländska), så jag läste och skrattade lite för mycket. Men det gjorde inget för det gjorde bruden bredvid mig också. Bra resa ju. Jag kom till slut fram och mötte en Linus. Vi åt pizza och åkte hem till honom där popcorn, päronsoda och väldigt fina samtal hände.
 
Igår gick vi upp jättetidigt. Det var en hemsk upplevelse ifall någon undrar. Det var också det hysteriska regnet som hände, men det lugnade sig och blev fint sen. Vi skulle alltså vara med på loppet för alla, som var...ett lopp för alla. Tyvärr även mig. Men egentligen var jag ju inte där för att loppa mig, utan för att giga med Johannes. Han kom alltså också dit och vi spelade fyra låtar, däribland min egen transparent. Jag älskar den, kom jag på, och hela spelningen gick faktiskt jävligt bra. Linus spelade också och var awesome! Efter att vi hade spelat lämnade jag och Johannes "töntarna" (no offence...lite offence) och åkte tillbaka till Nässjö. Just det, då var jag ju i Nässjö! Fan! Vi satt på en bänk och pratade en stund, för mitt tåg kom om länge. Men till slut gjorde det ju det och jag måste få meddela att jag satt i vagn 6, plats 66. Highway to hell eller vad? När jag kom hem (efter ännu en jättelång resa) åt jag och mina föräldrar på viggos för att fira min folkhögskolestudent. Det var mycket trevligt, fast jag var väldigt trött så allt var lite surrealistiskt. Nu borde jag ta tag i den här dagen på något sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0